ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj vespolek :)
    ač poslední dobou není vidět mé tvoření, nebojte....
    tvořím mmt svůj životní projekt ;)
    a již se pomalu blížíme ke konci ;)
    malinká ochutnávka ;)
    Ančííí

[​IMG] [​IMG]

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pavlínko, tak ať se Vám všem dobře bydlí :inlove:

3. anickamalirka

No už tam mám židli...
    to se pak hnedle jinak bydlí...
    a v dnešní době míti židli...
    oj... já se máááám

Děkuji Ynuško ;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jj, kdo má alespoň doma židli, ten bydlí. A ty to doplníš o další spoustu potřebných, užitečných a příjemných věcí. :)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no Ančí nevím, židle, dobře ... ale co pelech?

když lůžko nepostačí
    tak se má milá zhubni

zas tak se pan Suchý s touto písničkou nevytáhl ;)

6. anickamalirka

oj... zhubni....
    no pracuje se na tom :D
    zrovna dnes jsem dovršila 300 km na kolobce
    alias kolobrndě
    a na postel ještě nenjiii
    kupce hledám na byt...
    současná situace
    je má velká komplikace....​

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ráno závisláčkům
    tak tedy napíši, hlavně pro Y_n_O jak prý dopadl můj čtvrtek :p

no šlo to ... docela jó ...[​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]
    .. ale občas jsem nevěděla, co dělat dřív .. [​IMG]
    .. [​IMG] .. nejhorší jsou ty výšky - skříně a tak ..
    .. hlavně nic nevynechat a všechno prohlídnout [​IMG]
    .. no lítala jsem a šmejdila

[​IMG] ..
    .. všechno vyprášit a poutírat, ani smítko nevynechat xD

.. nebylo chvilečku klidu
    .. [​IMG]

[​IMG] .. [​IMG] ale chaloupka je zase jako nová a já se hlavně těšila do vany ..

Přeji krásný dníček :inlove:

Naposledy upraveno: 25/10/20
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Evi, opět skvělé počteníčko, taky jsem se do toho dneska dala :p, ale jen běžný úklid, velký si nechávám až za dva měsíce

9. mituli

mituli Polobůh fóra

evainfo-opět nezklamala:inlove:,dědek měl zase puštěnou celý dopoledne televizku a já šílím.Už nevím co je dobře a co né,ministr tomu dal pěkně na *** a já se začínám bát.Dědek-70-30 let cukr+vysoký tlak,mamka-88let bez komentáře,já bez imunity a velké zdr. potíže po pravé chřipečce před dvěma roky.Tak a co ted?? Jsme malé městečko,koruna tu jede ,ostatně jak chalupáři ,krám jen jeden.Být či nebýt???? Mám velké delima a deprésiu:wuerg:

10. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Nedávno se zde rozvinula debata,po které se nám Pitrýsek asi schoval do boudy :sleepy: S jeho názorem se ztotožňuji,mám zkušenost,že si nikdo nemůže být jistý,od koho a za jakých okolností na něj ta potvora skočí.Tatínek se zdržoval doma,kontakt měl jen s mojí sestrou,listonošem a donáškou oběda.Minulý týden mi zemřel,ne na covid,ale s covidem ( sestra je negativní ) ....

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím beruško, to je mi líto, upřímnou soustrast, bohužel i takhle to "chodí"....neschoval jsem se, jen nejsem naladěn na stejnou vlnu jako většina :p.

mituli: strach je přirozená obrana organizmu, bez toho bychom nepřežili, zatím jsi a určitě se chráníš respirátorem nebo rouškou s nano vláknem (žádná ochrana ale není 100%) a dezinfekcí pokud někam jdeš (nakoupit...) na zahradé ti nic nehrozí (pokud ji vlastníš a neprská na tebe soused přes plot).

Naposledy upraveno: 23/10/20
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahoj beruško, taky přeji upřímnou soustrast a vím, že to bolí :eek:

Ta potvůrka si dělá co chce, nikdo neví na koho ukáže a hlavně hřeší na nezodpovědnost jedinců, kteří si ten náhubek mezi lidmi prostě nenasadí - už jenom kvůli sobě ho nosím, vždyť stále chodím do práce :oops:
    Mladí přijeli minulý týden ze Švédska - kde je to v pohodě - už jsem hodně zvědavá na fotky, videa a kdy přijdou :p, ale Áďulka mi řekla, že to můžou mít a nemusí o tom vědět, tak ještě s návštěvou počkají - kvůli mě, aby mě chránili i když ví, že to nemají.
    Jen tím chci říci, že tak to má být - dodržovat to základní a chránit sebe i ostatní, vždyť ten náhubek nekouše :p

13. mituli

mituli Polobůh fóra

A jseš přesvětšenej že to stačí ??Desinfekce jsou sice všude ale taky na ní každej matlá,byly jsme už taky 3x v televizi tenhle týden,dodržovaly se všechna nařízení a co.Pak se v Praze sejde banda pitomců a je vše v pr....,protože záhy odjedou na hory a roušky neroušky už se vezem.Asi se mnou nebudete souhlasit,ale hodně lidí je sobeckejch a bezohlednech,jsou jich tady na chalupách až dost a tudíš po cestách a cestičkách mezi barákama hafo.Prosím zotpovědné at se na mě za článek nezlobí,

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

mituli, podle uniklé studie, se 8O% nakazí v zaměstnání a následně pak v rodině. Chataři, dovolenkáři, školáci a nevím co ještě se podílí jen menší měrou. Pokud argumentuješ lufťáky, tak zase já mohu tvrdit, že do Prahy to zatáhli ty desetitisíce lidí, co sem každý den z celé republiky dojíždí do práce. Myji si ruce, s dezinfekcí to nepřeháním, nosím roušku, a pokud není nezbytně nutné se většímu množství lidí vyhýbám. To je tak jediné co proti tomu můžeme dělat. Co je horší, 2 tisíce řvounů na staromáku nebo 2OO tisíc pendlerů? Takže přestaňme hledat viníky ;)

Naposledy upraveno: 23/10/20
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

mituli: nic jiného zatím není, tak si dej svoji lahvičku s dezinfekcí do kapsy a je to bez matlání, ale nestačí jen šup šup a hotovo, ale důkladně ;) někde je dez.bezdotyková, jinde na ni musíš sáhnout, ale pak si ji právě vydezinfikuješ (tu umatlanou ruku) ne?

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Gordone,nikoho neobvinuji ani to nechci na nikoho svádět-to ani nejde-je to hold tady.Mě vadí akorát ti nezotpovědní,tak se nezlob prosím. Pejsánku máš pravdu,akorát se bojím.Tak na sebe prosím dávejte všici pozor:inlove:

17. evoku57

Teď jsem dovařila halušky a jdu se podívat, co je zde nového a tady opět mrtvo, tak kde jste všichni? xD Moc Vás zdravím

18. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

evoku57 - cestujeme k Tebe na halušky!

20. evoku57

Peto121 - jsou vynikající ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.