ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Trpělivé dopoledne všem. Momentálně jsem na nemocenské a dnes jsem zjistila, že mé okolí má pravdu a jsem závislák na farmičce. Je to šílené vidět uzrálou celou farmu a nesklízet :-((. Tak jsem si sklidila alespoň slepičky a sloníky :)) Jsem donucena uklidit :)) , doma budou mít radost :))
    Jonsdorf - vynikající nápad s televizí. Musím ale využít tvůj návod, protože manžel by mi s tím nepomohl :)))

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Šumavský trestanec hlásí příchod, brány fora jsou mu opět přístupné a zdraví
    svoje milované závisláky.
    Děkuji všem za psychickou podporu , pomohla . A děkuji za zprávičky. Zbožňuji
    vás, farmeráci . A také se mi po vás moc a moc stýskalo. A tak jsem se díky banánku
    vyhajala, jako odškodnění dostala nejdřív jednoho Baobaba a pozdě večer druhého.
    Hlásím TS mise z lesa vedená , naprosto a docela splněná . Všechny TS doma ,
    konto vybrakované a čítá pouze 1 FL , to je bída . Musím dokrmit.
    A k mému věznění xD : [​IMG]

A však mě znáte, bába sakramentská, tak jsem si dala do záložek Slovník spisovného
    jazyka českého - Ústav pro jazyk český Akademie věd České republiky
    a to jen kvůli
    slovům či slovíčkům zde občas použitým , aby jeden věděl, co může pod nos strčit
    mravní policii a co ne .:D ( Nic proti moderátorům, oni jen dělají, za co jsou honorovaní :p).

poz. (Slovník spisovného jazyka českého . Ústav pro jazyk český Akademie věd České republiky ...pšouk, - expr. plyn ze střev unikající , patří mezi slova mravně neškodná)

A jinak nuda , čekám, sklízet jsem si zakázala a stále se snažím zákaz neporušit. ;)
    Jdu na ptačinec (ptáčky) k obědu a všem přeji též dobrou chuť. Eva

skalara.v ...děkuji za pěkné přivítání . Zdravím jednu z nej závisláků a salátek
    vážně (jen malilinkato,ale) závidím. Asi také některý den udělám, ale až se
    vymarůdkovávám. Ještě se motám jako stará alka-holka.
    Přeji dobrou chuť.

Last edited: Jun 29, 2015
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj Evi, vítej zpátky. Já musím být také hodná a používat slovník jen vybraný, bo jsem v podmínce ;).
    Tedy mohu také jenom pšoukat xD (potichoučku)
    Tata dostal skvělý nápad a to bramborový salát. Tak už na tom makám (jsem si zas ušila na sebe bič)o_O

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak milí zlatí, právě jsem dovařila frankfurtskou polévku, amolety se skořicí, pověsím ještě pračku a letím na jednu do práce. Užijte si rybaření ;) a večer páá
    Evi to jsem ráda, že už Tě zase můžeme číst ;)
    http://prntscr.com/7mn9i1 (heč naučila jsem se jinak vkládat obrázky) :D
    Andulííí

PS: to volné místečko úplně nahoře bez posypu cukru je již nahlášeno u policie. Odcizení cizí věci neznámým pachatelem (i když já vím že to byl syn) :D :D

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky Aničko. Děkuji a tedy musím konstatovat děvčata, že proti vašim dobrotám
    je můj ptáček s knedlou úplný břídil. Mňam, děláte mi chutě , dala bych si obojí, i když
    obojí spapkat, nevím, nevím, zda by to žumpa ustála. xDxD
    Až bude čas, udělám fotičku, dostala jsem kamaráda..papouška...však jsem psala, jsme taková malá záchranná stanice zvířectva. Je krásný, už se otrkal , a jistě bude brzy zdráv.
    Kočky jsou z něj paf...

Takhle podobně se čičíkové tváří na nového papouščího nocležníka...xD

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky jsem z něj paf (možná i hyn). Fujky. Tak tohle bych asi nezachraňovala o_O Zřejmě někde od Černobylu :( Nesvětélkuje to v noci trošku ? :D (bys mohla ušetřit za elektriku )

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné poledne ze zamračených Teplic všem milým spolufarmářům a přátelům. Dobrou chuť k obídku a popřípadě příjemné posezení u kávičky, abychom si zkrátili tu dobu čekací. Rybičky nemají nožičky, tak ty nám neutečou!!! Nejsem rybář, tak jsem zvědavá, jak mi to půjde!!! Ale někdy se i štěstíčko unaví a výsledek se dostaví!!! A co se týče TS???? Tak to bylo zase něco. Největší úlovek jabloň XL. (samozřejmě v uvozovkách). Jinak budu zase čekat do příště , popřípadě na vzdálené O/D. Novinky chodí jinudy. Krásné a úspěšné odpoledne všem milým závislákům!!! RYBÁŘŮM ZDAR !!! ;););)

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To mi připomíná mého kocoura, taky má oči všude aby mu neuteklo dění na lince. Co když něco spadne? Když ne nevadí, panička odejde a šup, jeden skok nahoru jeden dolů a rychle se schovat.

Příjde pán do trafiky, koupí si cigarety a čte Kouření způsobuje impotenci
    Obrátí se na prodavačku a říká"Nemáte, prosím, ty s tou rakovinou?

9. Simissek

Simissek Pilný autor

Hezké sluníčkové odpoledne farmáři a farmářky ;),

Eví, vítej zpátky mezi námi :). Ten čičík vypadá, jako křísnutej pávem o_O

My máme k obědu zbytky od včera - roštěnku na rajčatech (zavařených zelených) s rýží. Malá jí zbožňuje, je to její nej nej příloha. Taťka se směje, že budeme muset koupit nové talíře - tyhle prý za chvíli budou prodřené, jak se Barbucha snaží vyškrábnout všechna zrnka xD.

Počítač jsem zapnula až teď, abych neviděla ta hladová zvířata a přezrálé ovoce na stromech. A stejně mám svrbění v ruce.....
    Ale už jen chvilinku. Docela se těším na lov rybiček - i když s mým štěstím s čímkoliv co je o náhodě..... no nevím, nevím

10. mituli

mituli Polobůh fóra

Evi vitej:inlove:,jsi hodna ,ze jsi se vratila;)tak ctu jak si pekne cpete dobrutkama fanflok,mi dojidali zelnacku a kucharka ma dneska volno,co bude zitra nevim(asi je poslu na pastvu)pocasi nic moc,ale pradlo uschlo v poho,ted se du podivat na tu novou akci,jsem zvedava

11. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Vítej Evi :)
    Dáša

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem vespolek ,vítej pajaable zpět a přeji hezké odpoledne ,
    vyrobila jsem celkem 4 prémium návnady a 2 obyčejné , více ani ťuk.
    Doma je stonek, Příšera z rybníku , 4 zlaté banány , nějaké BZ a teď mohu brouzdat po netu a také jít s chlupáčemi
    k rybníku reálnému a obkouknout tam rybáře , ev. se poučit o návnadách.
    Zcela upřímně ... nadšená vůbec nejsem , takové čekání na stromy a chlévy se mi vůbec , ale vůbec nelíbí.
    Když si však připustím , že místní rybáři tam sedí a sedí a nic, tak tady je alespoň jistota nějakého úlovku.

Rybářům a závislákům ZDAR !

Potká rybář souseda: „Dneska jste nic nechytil, viďte?”
    „Jakpak by ne. Já chytil rybu a mě pak porybný.”

Povídají si dva rybáři. První říká: „Kolik jste už chytil ryb?”
    Druhý na to: „Až chytím ještě jednu, tak to bude první.”

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Moji drazí závisláci , děkuji vám všem, velmi si toho vážím a mám vás
    ve svém srdíčku i když tu nejsem. A takhle nějak pak vypadám, když
    se mi stýská ...

A k akcičce jsem se dostala s hodinovým zpožděním, protože přijel veterinář
    podívat se na ptáka ( papouška...hihi). Než ho prohlédl, trochu ošetřil a podal
    instrukce, hodinka uběhla a těžko jsem ho mohla popohánět, asi by si myslel,
    že se bába zbláznila s virtuální farmou.
    Už mám posklízeno ,tedy té nástrahy z peří padá strašně málo, kvůli tomu
    jsem umlela jen 3 premiové a jednu normální nástrahu. Ale hned u první prémiové
    trefa pěkně kruh na kruh a řádek v nebi, druhý pokus jedna z dekorací, další
    1 duhový pstruh a obyčejná nástraha morčáka.
    Teď si musím počkat na sklizeň chlívků. To peří prostě nepadá.
    Držím palečky, ať vám to jde.

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já mám taky stonek,ale co bude dál nevím?

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak co říkáte rybáři na aktuální akci?

Jediná vykutálenost je, že vám systém určí co vytáhnete.
    Což je hotové neštěstí!
    No nic, za chvilku balím, a táhnu do němec.
    Snad tam bude lépe..?

Večer zase nahodím, jen doufám že nevytáhnu ještě další nálepku!
    :D

Tak se tu opatrujte a ahojda!

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zlatíčka, smutná zpráva, tedy alespoň pro mě. Zemřel Ladislav Chudík.
    Přítel, dobrý herec, dobrý člověk . Čest jeho památce.

17. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Moc Vás všechny zdravím.
    Evi - pajaable - jsem moc ráda, že jsi mezi námi.
    Mám sice sklizeno, ale nepochopila jsem proč RT nám nastavilo takový čas mletí. Asi mělo padat vypadávátek po stovkách z každé plochy a ne po pár kusech, možná, že je to chyba, co říkáte???:D:D:D
    Lovitt budu až zítra, ale asi to je úplně jedno, protože prý vůbec nezáleží, kdy se zasekne, že by to byla chyba??xDxDxD
    Ti, kdo už mají řádek, tak ať co nejdříve získají dekorace a pak už si budou lovit jen pro radost. A my ostatní - třeba to vyjde zítra a když ne, nic se nestane a já osobně nebudu ani naštvaná, je to jen hra.
    Radku, přeji hodně štěstí při dalším kole rybaření.

Přeji pěkný večer u rybaření.

18. burds

burds Titán fóra

Hurá konečně jsem doma.Hlídání řemeslníků a pejska u syna skončil.Sice nemám otevřené 2 ořechy/nešel počítač/ pak ještě půl dne netekla voda.Jo kdyby mi to řemeslníci alespoň řekli dřív tak jsem si nalila vodu do konvice a neumírala žízní.Hlavně že už jsem doma.Vytáhla jsem tři rybky a mám stonek.Tak ted ještě získat ty věci na stonek.Nemám ty akce které jsou o náhodě moc ráda no uvidím.Hezký večer všem

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajaable vítej zase na foru,ty tvoje průpovídky tady chybí.A k tomu papagajovi,mladý ho mají taky -královského papouška,je teda nádherně zbarvený,ale nechtěla bych ho ani zadarmo(občas ho chodím krmit a pouštět) je to potvora vyčůraná a dělá hrozný nepořádek a ještě mi u toho nadává(asi mi odpovídá,když nadávám já jemu)Jinak rybaření mi moc nejde ( manžel by mě nepochválil) peří nepadá(asi půjdu navštívit Ferdu (papagáje) a oškubu mu nějaké peříčka i když za to jeho nadávání to nestojí.Nějak mě tato soutěž nebere,má být hezky asi zdrhnu zítra do nedělě k vodě na Slapy a 9 letíme s vnučkou do Egypta,snad se vrátíme;) :)

20. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak jsem jedna z tech co sice maji stonek,ale prd do nej:wuerg:mam nalepku a nevim co jeste,ale dekorku ani jednu,no je cas ,ale krajne se mi to nelibi

Thread Status:
Not open for further replies.