ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahoj.Lidi já jsem fakt trdlo makový.Sice mi na Bahošce vypadl baobab,ale protože mám plno stromů na výrobu exotických marmelád a ještě mi padaly pořád pistácie ze sazeniček tak jsem zakoupila ten balík za 210fl.A jak tak čumím do lišty tak civím na ten nový stromek.Teď zrovna nevím jak se jmenuje,ale je to novinka.On se mi normálně smál.Jsem ho po odtajnění sklidila s tím ostatním do lišty.A já osel starý nemocný koupím ještě balík za reál,já si asi ukousnu ruku.Jsem za to mohla mít SK na husity.:oops:
    Ještě mi někdo řekněte jak odnaučit psa Rudolfa kopat jámy.Může se vulgarita použít na zvíře?Pajda výše psal,že se nesmí použít na člověka nebo věc.:)Ruda není ani jedno.A to jsem mu dnes koupila krásný obojek a ohlávku,protože tahá jako kůň.S ohlávkou ťapal předpisově.Taky jsem si v Jysku koupila slevněné solární lampy,doufám,že mi je ten šašek nevytahá a nesežere.:sleepy:

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bubáku, když sežere, bude v noci svítit xD A až je vytrousí, tak zas bude hezky svítit to ono xD;)

Last edited: Jun 28, 2015
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Proč mi to připomnělo ománkový víno? Naše čubiš , je jí deset, s oblibou zahrabává předměty do kvěináčů a truhlíků v domě, protože je líná jít si to vyřídit na zahradu.

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

-pechfógl- : né nadarmo se říká, jaký pán taký krám:Djak jsi to svého čubiše naučil tak to děla, nebo že by to viděl-a od Tebe?o_O

5. -pechfógl-

Mně mohla ta psí víla vidět tak akorát, jak do květináčů aranžuji kytky. Ještě nikdy jsem tam nezahrabávala vepřové kosti ani střevíce. A před tou chytroškou už vůbec ne.

6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Pozdravuje Vás pajaable :) konečně získala baobab také.
    Bohužel má banána, tak to máte chvilku bez ní vydržet ;) popř. písnout holoubka

An.

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pajaable ma banánanao_O, tak to tu nebude žádná legrace ;)

8. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak aspoň že má pajaable toho baobaba.Když už teda vyfásla i banána.Holka nešťastná:oops:Však až bude moct tak nám to všechno napíše.:)
    Já začínám odtajňovat stromy z toho balíku co jsem neprozřetelně zakoupila.
    Jakou máte strategii na vypadávání akčních zítřejších vypadávátek?Dnes mám noční tak mám čas přestavět farmu.Karafiáty už jsem na jednu plochu nasela a taky sázím stromy xxl.Ale nevím jak s chlívkama a výrobnama.

9. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak pajaable má banána, moc ji lituji a nás s ní, bude tady smutno. Snad se brzo mezi nás vrátí.
    Dnešní den, po rozpačitém ránu, kdy jsem nevěděla zda bude pršet nebo jak bude, se nakonec vydařil. Bylo opravdu pěkně. Manža si ulovil několik kešek tak spokojenost veliká. A já se snažila připravit farmu na zítřek, ale stejně se žádné velké nadšení nedostavilo. Tak stále nevím jak to dopadne a zda akce bude mojí prioritou.
    Pěkný zbytek nedělního večera a úspěšný nový týden přeji Vám všem, farmáři.

10. mituli

mituli Polobůh fóra

:inlove:Evi,pajaable,none takova dama a banana?? bude to pro nas tezke,ale snad to bez tebe tu chvilku vydržíme,Dneska to počasí v Krkonosich neodhadli,bylo nadherne,místo oběda jsme grilovali, byla tady dcera s detma tak bylo veselo,taky nam ohlásila,ze se s milackem tajne vzali(maj 4letou dceru)pekne jsem to obrecela,pac mam jediny bozohodovy saty a nemohla jsem se v nich ukazovat,to je k nakrknuti,ted abych si je schovala do rakve,to nastve:wuerg:hezky zbytek nedele

11. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky bubák 1960 , tento nový stromeček jsi neodtajnila a neschovala , jak píšeš, ten jsme získali spolu s balíčkem ,
    Takže , kdyby jsi balíček s 30 sazeničkami nekoupila , tak nemáš ani tu novinku.

Farma nachystaná na akci a hlavně ráno nesklidit !!!
    Přeji všem pohodový večer.

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Hezký večer všem,tak já už taky překopala farmu,no uvidíme,jak to bude padat.Nechala jsem dvě plochy obrstromy a XXL a hlavní louku stáje a výrobny co jsou hotové max za 16 hodin,když se nakrmí a napojí,tak se to zkrátí zhruba na 10 hodin,takže to otočím za den dvakrát,zároveň i se stromama a na Bahošku jsem dala velbloudy a pandy,to vyjde zhruba na stejný čas.Ještě jsem mohla zkusit dát sýrové kuličky a květináč,jak to pak vyjde,ale na to jsem si vzpomněla až potom,uvidím zítra.Nevím,jestli by nebylo lepší zasadit něco na políčka,ale to bych viděla tak nějakou 12 hodinovku nebo růže,ale z těch to poslední dobou moc nepadá.Necháme se překvapit ,ale už se docela těším.V pátek mě přijel vnuk na prázdniny,taky má jednu farmičku,přes rok na ni moc času nemá,tak se těší,že budem hrát spolu. ;):)

13. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Lacrimko,už mám ty novinky dvě.V té záplavě pistácií jsem si ho na ploše nevšimla,protože ho ty úžasné pistácie škodolibě schovaly mezi sebou a jak jsem nebyla uspokojená se sazeničkama tak jsem to šmahem uklidila do lišty.No a pak mě popadl nějaký běs a já koupila ten BALÍK.A při sázení se mi vysmíval a natřásal se v liště.Tak mám dva.Ale už se nedivím,že jsem dnes divná,protože jsem na noční a jsou podezřelí i klienti,vůbec nespí,zlobí a celkově dělají alotria.A to ještě není úplněk...:wuerg:Tak snad se uklidní a já přežiju do rána v klidu.V kokosu byly dva kupony na pomocníky:)

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Počasí nic moc,aspoň se budou lépe chytat ryby

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno sousedé, důchodci, plantážníci a vůbec všichni blázni do farmeramy...

Doufám že máte vše připravené na akci?

Já jsem konečně našel možnost hrát farmeramu bez nutnosti zapnout PC
    :D
    Stačí televizor který umí courat po netu, donutit vyhledávač aby rozuměl (flash) + ovladač na chytrém telefonu.
    A už to jede...
    Pro zapálené se o tom více zmíním v mém deníčku. Klik
    Který sice najel na dovolenkovo-prázdninový režim, ale stále funguje!

EDIT: dasa717 Je to trochu složitější než zde píšu, no, když tak pomohu.
    ;)

Přeji vám všem úspěch v akci, pohodu doma a lásku všude kde jen trochu roste...

Last edited: Jun 29, 2015
  16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čaukýý džízíďáci,
    ani nevím kde začít,vezmu to ve zkratce.
    Počasí tak napůl,sice se pohybuje kolem 28 C,ale většinou mírně pod mrakem.
    Přes víkend jsem byl vytažen z písku a pelechu (dle den/noc),vláčen po okolí a mohl tak obdivovat památky,muzea,pyramidy,kostely,parky a jiné zajímavosti.No jo,nestěžuji si,tady je fakt na co koukat.
    Tajemniček se mě nedostávalo ještě z minula,tak jich pár bylo koupeno. Tímto vlastním Oskeruši a tu novou Garcínini na Baha. Baobab a Rakytník se neukázal.
    Pro přátele drobného hazardu:
    Gap = cenový skok.Cena (čehokoli) při otevření burzy je jiná než při předchozím uzavření.
    Situace v Řecku se mírně vyostřila a tak evropské indexy zareagovaly propadem.Ranní otevření premarketu Daxu mě "donutilo" vstoupit do obchodu,neboť šance,že se bude chtít jeho cena aspoň kousek vrátit byla vyšší,než že se bude dále propadat - aspoň v nejbližších minutách.

Asi tu zůstanu o pár dní déle...
    :D

17. anickamalirka

Baro ty burza a já jsem sčítla plody stromů pro dožínky :D a myslím že zatím můj kurz není zrovna optimální :D prozatím 220 000 000 protihodnota. Rybaření bude muset počkat po návratu z práce +- kolem půl šesté :) no alespoň si zatím přečtu jak jste lovili, lovili a ulovili (s nadsázkou) "hnědý nevonící předmět" ;) :D

18. -pechfógl-

Nějak mi to připomnělo staročeskou píseň: Chytili jsme lososa, chytili jsme ho v noci, chytili jsme ho... atd. Nemůžu to psát, aby to unesla i farmářská nedělní škola.xD
    Pan Kohn vrazí do obýváku a zařve: Sára, rozvedu se s tebou od stolu i od lože. A sára na to: Chudáčku, už ani jíst nemůžeš?

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bodré podoledne, farmáři.
    Taky se tak nudíte? Koupím si medvídka mývala. Čekala jsem slunečno a teplo a vono nééé. Ráno to bylo o fous. Už jsem zapínala kombajn. Pak mi to došlo. Klíčky zas vytáhla a uložila. Zvířátka řvou hlady, stromkům se pod tíhou plodů ohýbají větve až k zemi. Začnu déle, bo mám rehabku. Aspoň pochytám nějaké postřehy od těch, co začnou včas.
    Aničko, taky mám trochu obavy z toho, co chytím o_O(rýmu už mám :eek:)
    V té akci je moc náhod najednou. Jednak nevím, jak zaseknu, pak nevím, co vlastně zaseknu a až otevřu bednu, tak aby to neseklo se mnou, že jo :oops:

20. anickamalirka

Skalarko, cítím to stejně :D já mám tucha, že předvoj o Velikonocích a upířisek jasně dal najevo, že to bude o silných náturách. Viz honba za dvěma banány ;) (vybavuji si 230 pokusů o Velkonocích a nic a u upířisek až na 318 pokus jeden zásek) :D Takže raději nic nečekám a budu tajně doufat v zázrak :D

Thread Status:
Not open for further replies.