ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Y_n_O: nešil ve městě najdeš akorát koronáč ,-))) proč ne, mzdu mít budeš jen jde o to, jestli bude chodit někdo nakupovat, ale to snad nehrozí.

2. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Zrovna včera jsem v sekáči sháněla cokoliv s pandou-pandami pro vnučku-ehm,je jí 18!Ve Voticích neměli.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, něco najít musím, doma bych se zbláznila úplně, zatím jsem pořád jenom pořádně praštěná... 8)

4. ašada01

ašada01 Titán fóra

Naštěstí v ZOO Brno zavřeli jen pavilony, venkovní výběhy jsou v provozu.
    Pitrýsek47 Co se týká programu, díky zrušenému vlaku (Praha-Vídeň) musím kluky dovézt autem, tak budu mít i sedačky a to otevírá spoustu možností na výlety. Do MHD se mi s nimi nechtělo. Starší má 4, dvojčatům budou 3 roky, od počítačů se je snažíme zatím držet co nejdál, telku taky omezujem. V jarním nestabilním počasí někdy ven nemůžem a kluci potřebují pohyb. To nám budou bazén i herničky chybět.
    Y_n_O, úplně ti rozumím, já taky sama doma šílím. Moje akce i brigády ruší jednu za druhou, takže hošíci jsou pro mne vysvobozením.
    GordonSargent, jsem také OSVČ, práci sháním kde se dá, neb firma závislá na dotacích stagnuje. V únoru jsem měla těžký zánět průdušek a za měsíc neschopenky mi vyplatili 1012 Kč (tedy za druhých 14 dnů, první 2 týdny si platím sama sobě). Nemít rezervy, už bych musela jít žebrat.

Naposledy upraveno: 13/3/20
  5. Y_n_O

ašada01: u nás Lešná taky prozatím zavřela jen pavilony. Ale na jak dlouho to vydrží...
    U nás v ústavu se taky asi nikdy nevyskytlo víc jak 30 lidí naráz, včetně obsluhujícího personálu, jsme pidikasíno, ale schytali jsme to s těmi většími podniky z jedné vody načisto...

6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - Ty určite niečo nájdeš,aj keď teraz je najnevhodnejší čas.Hodne šťastia!

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

vilm4: Ech, tak u vás jste nejen buldokoví, ale i pandoví.... Můj syn zešílel do pandů, když mu byly tři roky. Nedávno jsem jeho dcerušce předala jeho sbírku. Trička bohužel žádná nezbyla....

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Do výchovy mrňat nemíním mluvit, ale pohybu můžou mít i doma dost ,-))))

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Prvně vás všechny zdravím a hned v závěsu popřeji prvně pevné zdraví a příjemný večer...
    No...
    Jak já vám závidím, jsem naložený v pracovním procesu neustále.
    A vypadá to že i na přesčasy dojde.
    A to kdo už ví, nevyrábím roušky...
    Příště až se narodím vyberu si povolání plavčíka na nuda pláži a basta!
    :D

10. Y_n_O

Peto121, zítra oběhnu obchody, studenti mají volno a odjeli do domovských měst, tak nechodí na brigády. V tom by byl zakopanej pes (ne ten z podpisu o jeden nad mým příspěvkem), abych něco na těch pár týdnů nesplašila. Potravinářský průkaz mám, kdyby nebyl omezený provoz v restauracích, měla bych těch možností víc. Já prostě doma nebudu...

EDIT: Jonsdy, to nezní špatně, akorát bych se musela po tom příštím narození líp vyvíjet a udržovat, abych si na té pláži nepřipadala trapně... :D

A vrátíme se zpátky k farmě a viru... 8)

11. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pohodový večer. Já jsem sice důchodce, ale nějak pořád nestíhám. Sotva jsem vyrazila na zahradu, hned druhý den ráno jsem tu měla vnuka i s kufříkem, polovina školní učebnice a sešity, polovina věci na lítačku. Tak dopoledne mezi vařením máme školu, odpoledne chodíme na ryby a do lesa. Mají úkoly zadávané přes internet a dostali i úkoly z výtvarky a vaření. Neučí se některé z vašich dítek nebo vnoučat matematiku Hejného metodou?

12. Y_n_O

medved222: matika mi nikdy nešla, tak jsem se na tu metodu mrkla na síti. Jsou k dispozici zdarma učebnice, pracovní sešity a metodiky. Stačí, když si zadáš do vyhledávače klíčová slova matematika-metoda-Hejný, pošle tě to na správné stránky, tam už jsou odkazy...

13. medved222

medved222 Komisař fóra

Y_n_O, znám dobře učebnice i vše kolem, on se touto metodou vnuk právě vzdělává. Mě spíš zajímalo, jaký na to mají názor jiní.

14. Y_n_O

Njn, tak to pro mne byl zase naprosto neznámý pojem...

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já třeba matematiku miluju, nikdo tam nemůže zalhat.
    A pokud ano,tak mu na to někdo hned přijde!
    Pokud ne, tak je to blbec...
    Když jsem byl prcek a někdo se zeptal čím budu?
    Odpověď byla jasná a pohotová...
    "Já budu stejdo košmonaut a taky fantašta"
    To poslední se mi splnilo, pořád totiž věřím že:
    "pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí"

16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Pechfógl-Buldoci a vůbec psi,vnučka pandomilka,vnuk(25!) Hvězdné války,dcera Karla hrdějovická keramika,já koně.Ještě mám bratrance a ten sbírá cukříky.Asi se někde něco pomotalo v genech,tolik cvoků v jedné familii je na pováženou.Ale Kašpárkovi to vůbec nevadí,neboj.

17. -pechfógl-

Já se přece nebojím, já jásám. Už jsem si myslela, že jsem poslední svého druhu a vnoučata zmutovala na sbírání céček.;)

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

medved222: Tak jsem se schválně koukla na tu metodu....jistá si nejsem.... syna jsem naučila číst, psát čísla a víc nevidím (má 1*), druhý nejlepší ve třídě.... Horší je čeština.... :(
    No vidíte -pechfógl-, vilm4, Y_n_O: možná by jste se divili, co je tu sběratelů, jen to nikdo neříká.... (např. já sbírám cukříky, svat. oznámení, propisky ....), syn pokémony, druhý také, třetí vláčky....
    VIRUS: Tak už zavřeli obchody, můžeme jen do potravin, drogérie a lékárny.... super. Jsem ráda, že jsme na vesnici.
    Synátor zuří: (v tomto případě díky za techniku) - od pondělí je učitelka na mat bude vyučovat přes messenger ..... má před přijímačkami....zatím to vypadá, že půjdou rovnou k přijímačkám, tak aspoň něco budou umět.

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Y_n_O ;) tak to tě obdivuji, mne dát v práci volno a placené, tak mne nikam nedostanou ani párem volů. Hned bych si to užívala, dala do pořádku všechny resty a vzala si knížku. To je teď moje oblíbená zábava, zrovínka čtu slovenské detektivky a pak teprve přijdou na řadu české. Knihovna rozsáhlá, tak ji probírám po druhé a něco i po třetí

20. -pechfógl-

Já sbírám obaly od pytlíkových sáčků a propisky, což je blbej nápad, protože exponáty se mu pořád ztrácejí.:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.