ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

davidson: Pokud přijmeš radu znalce, tak jedině rehabilitovat bez slitování k sobě samotnému. Má obrovskou motivaci v miminku, stejně jako já měla v novorozené vnučce. Moc držím palce.

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné nedělní ráno přeji...
    No představte si, včera dopoledne jsem byl na poště vybrat zásilku.
    Vejdu přes dvoje dveře a vemu si lístek pořadníku, čekám pár minut když v tom vrazí do dveří dvě osoby v rouškách!
    A do pr..., tak jsem se lekl že je koronavirus už i u nás!
    Naštěstí se po chvilce ukázalo že to bylo jen loupežné přepadení..!
    :pxD:p
    Tak že vše v pohodě...

Naposledy upraveno: 8/3/20
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Krásný den všem ženám, ale i jejich protějškům ,-)))).

4. Orliček

Orliček Magnát fóra

Hezkou neděli všem

Přeji hodně nej všem maminkám, babičkám, tetičkám, sestrám i jiným ženám k jejich svátku. A to nejenom tenhle den, ale i pro všechny dny v roce.

P.S. věkem sem nepatřím, ale nemám už žádnou babičku a ostatním okolo mě jsem už popřála, takže mi chybí ta babička

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Orlíček, děkuji, beru to pro sebe; to by tak asi odpovídalo ;) a za ostatní opravdové babičky, občasně se vyskytující, děkuji také ;)
    Však ony se ozvou...

6. -pechfógl-

Já bych pogratulovala zmíněným protějškům za jejich bezmeznou toleranci, s níž nás doposud neumlátili.xD
    P.S.:Jistě jste pochopili mírnou nadsázku.

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jonsdorf to jsem si oddechla, už jsem přemýšlela jak ti budu posílat do nemocnice čaj atd. když nevím adresu:(:music:
    orlíčku babička jsem takže díky za přání

Naposledy upraveno: 8/3/20
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Teda Radku, to jsi mě vážně dostal, protože místo obřích kytek s přáním krásného MDŽ nám líčíš dvě osoby v rouškách, které si chtěli přátelským plácáním přivydělat xD :purčitě je chápu, no s koronavirem je to těžké, když část naší komunity trošku nezvládá základy hygieny. Je to jen o tom, dodržovat a předpokládat :p virus se šíří, ale jen proto, že hodně lidí nezná základy hygieny a neumí (nezvládá) o nich komunikovat (nahlásit) - to mě nikdo nevymluví. Takže si nakažení dělají co chtějí a chodí kam chtějí, rozšiřují tuto chřipku a vzniká problém :p
    No denně ve své práci čtu tyto problémy a setkávám se právě s lidmi - kašlající, mrskající, z kterých táhne alkohol s tím, že jim není dobře a určitě to možná právě mají :oops: takže co s tím?
    Základ této epidemie je všechno nahlásit, no určité vrstvy to nezvládají a v tom je ten problém. Bohužel se to u nás rychle rozšiřuje, ale
    snad se to po určitých opatřeních dokáže nakonec stimulovat :p

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Pitrýsek-děkuji mým protějškům,že se na mne dokáží vůbec dívat.
    Orlíček-Počítají se též Ježibabičky?Jestli ano,tak děkuji za přání.

10. Orliček

Orliček Magnát fóra

Určitě to přání je i pro všechny Ježibabičky, babičky pletařky, babičky pohádkářky, babičky co umí ty nejlepší buchty a bábovky.
    Jako je jedna starší paní u nás v domě, kamarádím se s její vnučkou když tu je, a ta když něco upeče tak to je absolutně nejlešpí.
    Naposled to byl jablečný závin.

11. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

KÓD - WOMEN2020

Jinak všem nám přeji vše nejlepší ke svátku nás....

12. -pechfógl-

Právě jsem darovala televizi. Po čtrnáctidenní masáži Primou, Barrandovem, Krásnou Fatmagul a Rosamunde Pilcher bez jakékoli anestezie či amnestie ji nejméně pět let nemusím ani v reklamním katalogu.:p

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak pre tie Ježibabičky: Pekný zvyšok MDŽ!;)

14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Peto,kde jsi mne vyfotil?Je to starší snímek,teď se oblékám méně výstředně,volím přírodní tóny,abych nebudila velkou pozornost

15. -pechfógl-

Decentním doplňkem pak je šála z Bradavic.

16. Y_n_O

Pechptáče, je jedno, v barvách které koleje nebo je momentálně některá úplně nejžádanější? Ty jsi jasná, z Havraspáru. Ale já váhám mezi Mrzimorem a Zmijozelem...

Naposledy upraveno: 9/3/20
  17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

vilm4 - neviem presne,pretože som mal plné ruky práce,aby som ukľudnil ''svýho ohnivýho oře'' !;)

18. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Jo,tak to by vám šlo!Blbinky,srandičky,slipy do zvonu,ponožky na zip!Je to dobře,s humorem jde všechno líp.Jeden můj známý říkával:Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli.

19. -pechfógl-

Y_n_O: Pokud zvolíš Zmijozel, neutrácej za šálu, krajta kolem krku zcela postačí.

20. Y_n_O

Co na to říct... ty hlídači Tajemné komnaty 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.