ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také jsem přemýšlela o nových zubech xD, potřebovala bych stoličky, tak bych si je nechala nastřílet, ale nenechám, to raději umřu se starýma zubama, snad vydrží ještě nějaký ten rok ty korunk\ a pojedu raději na safari do Afriky, už mám vybraný zájezd, tak snad to jednou vyjde, to bych raději viděla než nové zuby, kdyžtak mi daj státní klapačky a bude vymalováno
    8):p

2. lott_lott

lott_lott Stará škola

evoku57 souhlasím, safari je lepší než zuby! Jen lituju, že nejsme jako žraloci :D za každý vypadlý zub naroste hned nový.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ovšem jak zvládneš antilopí stejk, to už je otázka. Zuby jsou krásné halloweenské téma :oops:

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

S tím safari jsem si vzpomněla na jeden vtip. Potkají se dva kamarádi v hospodě a první se ptá druhého: "Prý jsi byl v Africe na Safari." "Jo, byl." "A co jsi střelil?" "Nosorožce, dva lvy a dvanáct nouplísáků." "Co to je?" "No, všude to tam běhá, mává kolem sebe a řve to Nou plís..."

5. evoku57

Y_n_O líbil se vtípekxD,i když opravdu krutej, kdo toto vymýšlí?Teď čtu knížku o Africe a křováci nelmilejší tvorové Afriky

lott_lott tohle ocenil(a).
  6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čaukýýý,fšady nakukuju a nikdo nikde....

Zrzinka11, matlafous123 a lott_lott tohle ocenili.
  7. lott_lott

lott_lott Stará škola

Takové upíří zuby by nebyly marné 8)

Manželé se procházejí po galerii. "To by mohl být upír v rozpacích", prohlásí žena. "Ne, to je zrcadlo", konstatuje suše muž.

Potkají se dva upíři před nemocnicí: "Tak co, zase se jdeš rozšoupnout na transfůzku?" "Ale kdepak, dnes mi není nějak dobře. Vezmu si jen pár použitých obvazů, udělám si čaj a půjdu si lehnout."

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Copak zuby, ty zatim dobry.... ale potrebovala bych momentalne novou kycel (klidne i nastrelit do prislusne casti tela)! :D Decka, ja sebou v sobotu na Hubertovi tak sekla, ze chodit nemuzu, sedet nemuzu, lezet nemuzu. Jediny co muzu je tahat nohu za sebou a blbe pindat (to si me ted uzijete xD ). Vlastne ted premyslim, ze jsem evidentne nejen zavislak, ale uz i duchodce a kdyby jste mel nekdo dobrou babskou radu na natlucene pozadi, sem s ni ;) A mimochodem: moje dve listicky.

EDIT: evoku57 No prosim a pak ze se tu neobjevi nejidealnejsi rada z idealnich - nic nedelat budu dneska delat velice rada, protoze mam ke vsemu i kopr 8)

Naposledy upraveno: 21/10/19
  9. evoku57

matlafousko - foukám na dálku, recept asi žádný není, tak nic nedělat a odpočívat xDxDxD

10. lott_lott

lott_lott Stará škola

matlafous123 a co mazání zevnitř, slivovice je dobrá na všechno ;)

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

Nebo troška chemie, mně párkrát pomohl litránek kapaček, jenže nevím, co v tom bylo za sajrajt, asi nějaké kortikoidy.

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  12. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Matlafousko,vem kladivo a majzni se do palce, v tu ránu zapomeneš na bolest kyčle :)
    (vím,no blbej fór)

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

xD Pekne jste to vykoumali, pekne! Toz zacnu slivovici zevnitr, abych necitila ranu kladivem po palce a nasledne skoncim na kapacce, do ktere mi ale misto kortikoidu potece neco na nervy, az v nepricetnosti z bolesti zacnu kolem sebe hazet hrnce :music: Nu coz, beztak je ta bolest od nejakeho toho nervu, takze by vyse uvedena procedura mohla skoncit uspechem 8):D

14. Y_n_O

matlafousko, zahřát zevnitř neuškodí :) a zvenku přidej taky cokoliv zahřívacího - nějaká mast, masážní olej, náplast na regma xD ... Uleví a pokud je vevnitř krevní sraženina, která třeba na nějaký ten nerv tlačí, rychleji se vstřebá... Ale co si tak pamatuju na svůj pád a naražená žebra, naražené bolí dýl jak zlomenina...

evainfo, marketka47 a matlafous123 tohle ocenili.
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No jasně, moje řeč!
    Taky mi je jedno po čem se motám...
    :D

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

matlafous: v lékárně na to prodávají nějakou mast - ale název po mně nechtěj... ani kdyby jsi mě mučila, tak po letech /cca 15/ nevím a vlastně ani nevím, jestli ji ještě vůbec vyrábějí ... jedině se zeptat... :oops:

matlafous123, evainfo a marketka47 tohle ocenili.
  17. -pechfógl-

Na krevní sraženiny je Heparoid a náš dědeček všechno mazal opodeldokem, neb ho znal ze Švejka.
    Vzpomněla jsem si na jeden vtip ze safari, i když kvalit toho předchozího zdaleka nedosahuje:
    Manželský pár s tchýní vyrazí do Afriky. Na safari nocují ve stanu a k ránu probudí muže křik manželky: Vzbuď se, maminku odvlekl lev! Co budeme dělat? Manžel zívne: Coby? Nic - ten lev se do maléru dostal sám, ať se z něj taky sám dostane!

Naposledy upraveno: 22/10/19
  18. Y_n_O

Dosahuje, překonává ;) Soucítím s tím lvem...

dasa1143 a Milka66 tohle ocenili.
  19. ašada01

ašada01 Titán fóra

Zdravím všechny, zase jsem byla pár dní jen na mobilu a na foru jsem prolítla vždy titulky. Měla jsem zafixované, že by se měly vyprodávat starší děsivé řádky a teď to nemohu ani v akcích ani v oficiálním oznámení najít. Tak jsem asi měla vidění a nebo jsem teď slepá?

Edit
    Skali, moc děkuji, je to ten obchod Probuzení. Už jsem si myslela, že se mi to zdálo. Ale padátka téměř nepadají, tak mi na chybějící stonek asi nezbude :cry:

Naposledy upraveno: 23/10/19
    evainfo tohle ocenil(a).
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 23/10/19
    Jara268 a ašada01 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.