ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké, načaté odpoledne. S tím sluníčkem jsem to přecenila , už zalézá a ochladilo
    se. Udělala jsem si radost, když se nedaří o BB, a konečně se mi podařilo koupit
    kukaččí hrdinky za 9 mega a postavit růžový domeček . Teď jsem nacpala na trh
    vše možné nasyslené , větší hodnoty, prozatím za 4 mega a budu doufat, že prodám.
    xDxD

Poud je tady řeč o tom, zda dítě, kočku nebo psa.... opravdu nejlepší vše najednou.
    Pak je ten správný blázinec jako u nás.... halda vnoučat , nepočítaně koček, pejsa,
    rybičky , do toho dva papoušci , had a morče. Když zdrhne u mladých had a já ho
    pomalu rvu svým kočkám z tlamky u mě v baráku, a do toho ječí vnoučata , pozor,
    nepřetrhni ho , další kočka prská a skáče mi na hlavu ....to je na Chocholouška.
    Někdy by to fakt chtělo skrytou kameru, to by se svět bavil. xDxD

Mini-akce: Tajemné sazeničky a Tajemné sazeničky na Bahamaramě (26.6. - 28.6.)

Musím se připravit, ještě stále nemám Baobab a Oskeruši.

Naposledy upraveno: 25/6/15
  2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj všichni, počasí u nás stále dobré, tak jsem se domluvila s bývalými kolegy, že si jdeme sednout na zahrádku na pivo. Já tomu pivu sice moc nedám, ale všechny ráda uvidím. Tak pracujte pěkně na svých latifundiích, těch opravdových i na farmě, já budu dnes zahálet. Eva

3. flexka

flexka Hrabě fóra

Prosím, kdo je méně sklerotický, než já, popřípadě má větší trpělivost to dohledat....
    Při minulých, nebo předminulých sazeničkách někdo vznesl dotaz, jestli můžou být i xl a xxl upgrady těch posledních 3 stromů, co dodali do chrámu. Mám totiž nějaké banány, korálový ostrov v nedohlednu a ty 3 stromy nemají žádný svůj úkol, takže jsem je neaktivovala. Na druhé straně, nebylo by špatné, kdyby xl, nebo xxl varianta padla.
    Pamatujete si někdo, jak to tenkrát dopadlo? Jestli jsou, nebo nejsou Acai, Pitomba a Kustovnice zahrnuty v tajemných sazeničkách?
    Nebo máte někdo zkušenost, že by takový strom padl?
    Díky

4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

flexka - při posledních TS nebyly ty tři poslední stromy z chrámu zařazeny, ačkoliv ofiko povídalo, že bys měla dostat to, co máš
    otevřeno v chrámu. Každopádně jsem se na foru ptal a myslím, že jsem žádnou odpověď nedostal - nikdo nevěděl. A ty stromy
    v TS skutečně nebyly.

Jak to bude teď, tak to asi taky nikdo neví. Ofiko je stejný, ale jaká bude realita????

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Flexka, mám tu zkušenost, že padnul a myslím, že někomu z hráčů dokonce padnul i XXL, mě osobně padla Acai XL.
    Byly zařazeny, předtím tam však nebyly, to bylo v době, kdy psal dotaz bbowling a já sem o něco později na jeho dotaz reagovala.

danda

6. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak hlásím, že jsem byla pilná a stihla vyplet všechny záhonky. Sluníčko mi přálo. Za chvíli jedu do práce, tak další zahradničení počká na víkend. Už bude asi zralý rybíz - dělám domácí nevařený sirup (z černého nejraději), takže beze ztráty vitamínů.
    Jsem ráda, že jste se tu zmínili o stromech, neboť jsem si je právě všechny tři odemkla - tak doufám, že nějaká XL, nebo XXL padnou.
    Hezký zbytek čtvrtka přeju a frčím.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne. Byla jsem chvíli , ale jen malou chviličku venku .
    Stále se ještě necítím dobře a motá se mi mozek , ale to je od
    zanešených dutin. Byla jsem se podívat na růže a jednu, dvě si zase
    zvěčnila . Miluji růže , šlechtěné, plané, jakékoliv .

[​IMG] [​IMG]

Jsou tak jemné, přitom majestnátné, ušlechtilé , prostě nádherné.
    Teď jsem si dala dortíček, ale jen kupovaný, co snacha přivezla.

A protože mě ještě honí hladová, jdu na nějaké maso. xDxD

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Je tu prosím někde lékař-veterinář? Mámina čubinka, uřvaná mrcha, najednou začala strašlivě chraptět. Sirup odmítá a vesele se pokouší řvát dál. Já doporučuji návštěvu veterináře, máma vše bagatelizuje, ačkoli je princezně už skoro deset.

9. anna25nela

anna25nela Pisálek fóra

Hezký podvečer všem, v tajemných sazeničkách na Baharamě jsou i nové stromy. Dostala jsem XXL u Acai palmy a Stromu pitomba. Radost byla veliká.

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj,nějak mi to nesedí tajemnice jsou až od zítřka. Jak jsi mohla něco dostat?:oops:

11. flexka

flexka Hrabě fóra

Díky moc všem za info - takže jste mě potěšili i nepotěšili :p
    Potěšili, že můžu doufat a nepotěšili, že koupím a budu si nadávat, až mi nic nepadne...

Pechfógl - i psi mají něco jako angínu z vedra, nebo kotcový kašel - ovšem je to takové nevděčné, být veterinář - když řeknu, že stačí šalvějový sirup pro děti s vitamínem C a meloxicamum, tak to může být něco vážného a do 2 dnů je tuhá, mě označíš za nedouka a šarlatána, když tě pošlu na veškerá vyšetření a zjistíš, že na to stačí výše jmenované, tak mě označíš za zloděje

Proto bych asi jela do ordinace, jestli antibiotika, jestli to není od srdce, jestli to není něco vážného a když tě doktor/ka ujistí, že se to dá doma zvládnout, tak ať to bere mamka za peníze investované do klidu duše, že nemusí pozdě bycha honit.

Dasa1143 - to byly asi ty z kalendáře, já jsem "jásala" nad granátem a para ořechem v xl provedení a pod.

12. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahoj Dášenko....:)
    možná z letního kalendáře: 15.6.....8x tajemnice Borneo

edit: nic si z toho nedělej, to je běžný...já je mám ještě v liště...úplně jsem na ně zapomněla...:)

Naposledy upraveno: 25/6/15
  13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jo jo tak to bude ono, já už je ne:cry:xDmám a nevyrostlo nic, co by stálo za řeč

14. -pechfógl-

flexka: Taková mrcha pacient já nejsem. Vím, jak těžké je někdy se se zvířátkem domluvit. Ten sirup, to bylo první, co mě napadlo, ale dostat jí to do zobáku... tři se při tom zapotíme. Jinak, máma do toho nedá ani korunu, tohle povyražení platím já, jen ten odvoz je trošku složitější, protože musím napřed sehnat auto a pak i řidiče. Jelikož jsou to chlapi, mají keců na koledu.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vypadalo to, že se počasí vylepší, chvíli bylo i hezky, ale zase se dělá
    ošklivě.

16. sasasa

sasasa Stálice fóra

VP lzni teplo, ale černé mraky,takže asi v noci něco spadne. Hlavně, abych nespadla já, protože se mi motá šiška. Asi tlak, no jo bych chtěla, stará bába.

17. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

-pechfógl-nevím jak dáváte té vaší princezně ten sirup,ale já mám celkem dobrou zkušenost s podáváním tekutých léků mojí pudlí kamarádce injekční stříkačkou.Taky sice trochu protestuje,ale vždycky všechno skončí v tlamičce a když se to podaří stříknout skoro do krku,tak je to úplně nejlepší.:)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak dnes už mám farmy dost, dobrou noc závisláci.;)a zítra jedeme nanovo:p

a ten sirup určitě stříkačkou, funguje to. Vyzkoušené!!

19. -pechfógl-

Milé dámy, abych vám osvětlila situaci. Já jsem na vozíku, matka v chodítku a synovec se zvířat štítí. Pak tu bestii přeperte. Stříkačka, to je to druhé, co mně napadlo (první bylo, že to ta čubinka vypije). ,dost se jí divím, mně ten její sirup chutná. I jí moje hovězí chutná- tak v čem je problém?xDxDxD

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím přátelé, zdravím i po návratu z restaurace!
    Zdravím i přestože nevydržím moc, ale prý jsem krásně roztomilý ?
    No jen do jisté chvíle!
    :D
    No uznejte, tři piva a mám dost!! (Já pivo jinak nemusím!)
    :D
    Divíte se?
    Tak zpět, nedivte se!
    Musím trénovat na dovolenou.
    Minulý rok jsem nebyl nikde, no byla to chyba! (Ti zasvěcení ví)
    U mého kamaráda dobré víno zkrátka není a nebude!
    :(
    Je to jasný soukromník jak má být!
    No co si budeme povídat, peníze jsou peníze!
    Každý chce vydělat!

To je všude, i zde.

Přeji vám všem příjemnou dobrou noc a krásné sny.
    A nebo, raději realitu než sny!​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.