ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacrima

lacrima Ikona fóra

Pěkný večer všem vespolek , vidím, že odjíždíte do teplých krajin a pochopitelně , že mi to připomnělo moje dovolené u moře .
    Zvláště pak jedny z prvních dovolených , které v tu dobu směrovaly k Balatonu a taky hlavně do Rumunska.
    Později přišlo na řadu Bulharsko . To bylo tenkrát vše , kde jsme mohli bez problémů vyrazit.
    Zažili jste to určitě všichni , hygiena nic moc , sprcha nad WC , ale po návratu jsme byli v zaměstnání středem zájmu, že
    jsme byli v cizině. Jako důkaz a na památku jsem si tehdy přivezla nějakou kýčovitou "šperkovnici " oblepenou mušličkami.
    Největším místním "hitem" , který jsme u nás neměli a tudíž neznali byly "šlapkové" záchody , katastrofa .
    Po první návštěvě tohoto zařízení jsem přestala nosit dlouhé kalhoty a raději chodila v sukni či šatech.
    Časy se mění a tak modernizace a luxus dospěl i do těchto krajin.
    Tady je důkaz ... a je po problému :D

2. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Balatom mě ničil. Jak jsem obézní, připadám si v plavkách - no znáte to... Takže moje taktika byla - rychle se ponořit až po krk, aby byla vidět jenom hlava. Což u Balatonu nešlo. Tam se brodíte kilometr, vody furt po kolena - a ještě vás zdraví surfaři, kteří plachtí uprostřed toho rybníka.xD

3. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahoj farmáři.Jsem doma.Praha je stále tam kde jí postavili,asi je tam i dobře,ale já už navždy zůstanu vesničanem.Na mě je tam moc civilizace a lidí a vůbec....:)Máš pravdu pechfógliku,aula nic moc,ale vynahradily to emoce.Ani v Brně ta aula není až úplně super.Tam jsme měli první promoci.Máme to za sebou a to je hlavní.
    Když jsme odjížděli tak u nás začali kopat kanalizaci,čekala jsem,že nám opět překopnou kábl a budu bez připojení.Tak daleko nedošli,asi až zítra.Tahle firma nejraděj trhá vše co je v zemi.Vodu už aspoň 10x a telefon už taky škubli.Mají 36 hodin na opravu a tak mám vždycky nervy aby zrovna nebyla akce.Tak to poznám až zítra večer,protože ráno mažu do rachoty.Už jdu do hajan,jsem nějaká ušlá.Vlaky,metro,autobusy,to jednoho starého farmáře vyčerpá....:p

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

V plavkách se taky necítím nejlépe (nějaké to kilčo navíc by se našlo). Takže když je tma či mlha a jsem po ramena v rákosí, nemám problém xD
    Jinak jsem teď čučela na cinemě na Lemru línou, a nemělo to chybu xD (Aspoň budu vědět, jak jednou na mladýho, kdyby se náhodou nechtěl pustit máminy sukně ;):D)

No jo, vždyť dnes slaví Honzíci. Tak všem Janům vše nejnejnej :D

Naposledy upraveno: 24/6/15
  5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Přeji Vám příjemný svatoJánský večer.

6. Simissek

Simissek Pilný autor

Holky, netrapte se kilama navíc... na nejmenované soc.síti jsem našla studii, proč je máme :

Vite proč ženy s věkem přibírají na váze? Protože veškeré zkušenosti, znalosti, získané dovednosti už nemohou vejit do hlavy a proto se postupně ukládají do zbytku těla.
    Já jsem asi už tak zkušená, že mám obavu aby mě z pláže netahali zpátky do moře s tím, že na pláži uvízla velryba xDxDxD

Mituli - letíme na Mallorcu. Jak říkám, téměř svatební cesta. Malej se narodil s vadou ledviny, operovali ho jako půlročního, tak jsme nikam nemohli. Pak se narodila malá a potom nebyly finance...konečně se vyhrabáváme z půjček a leasingu, tak se povedlo našetřit.
    Letí s námi i naši - tím jsme získali možnost mít obě děti zadarmo. Luky tam dokonce oslaví své 12-té narozeniny ;).
    Něco šik na sebe už mám připravené - dokonce jsem si pořídila nové plavky, domácí lékárna je už doplněná....
    A letíme až 10.7., to ty okna stihnu, bo jsem na pracáku a tak vyvíjím domácí činnosti, které jsem nestíhala a nebo zanedbávala :D.

A pechfógl - já se nesměju, já mám tik v oku už od ledna, kdy jsme to objednávali. Ještě nikdy jsem neletěla. Ale čím víc se to blíží, mám i žaludeční nervoźu :wuerg:. Mám obavu, že tam také střízlivá nevlezu. Ale musím dělat hrdinu, hlavně před malou. Možná se dám i na to modlení o_O

7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Simissek - neboj - chce to len malú dávku alkoholu a veľkú dávku odvahy. Alebo naopak?

Ja keď som letela prvý krát,tak som dala tú vačšiu dávku alkoholu a bolo fajn. Potom to už bola brnkačka - nebolo treba ani alkohol. A fakt je to paráda.:D:p:cry:

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Někdy nemáš jinou možnost, než letadlo. Já po Evropě raději cestuji po čtyřech kolech, ale na ostrov se jinak nedostaneš - jo, lodí, ale to je taková pálka, že bych tím pohýřila norkový kožich. A pak prej že je námořní doprava nejlevnější. Možná, ale nákladní.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hurá, svítí slunce, přeji vám krásný sluníčkový den. Eva

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    měla jsem teď trochu na pilno ;) konec června je náročný, ať se jedná o konec školy, odevzdávání knih, poplatky za poničené knížky, které si má drobotina odpracuje :D :D :D přes hromadné oslavy rodinné... babulenka měla včera pětaosmdesát let :) No a co pořídit za dárek? Když babí říká: "Nic nechci stejně umřu" přitom by nás strčila do kapsy jakou má stále energii ;) Tak jsem jí pořídila předplatné chvilka pro Tebe na půl roku :) a udělala domácí šunku ;) A těch svátků :D no škoda mluvit ;)
    Dnes mi odpadla práce ;) a tak jsem si Vás přišla přečíst ;)
    Děkuji všem co mi poslali Tiki masku, jste zlatíčka :) do konce týdne můžu bouchat zeleninu na baha :D díky Pajaable, Marcipánko, Petzi, Anno32173, hansicku :)

A teď Vás trochu potrápím :p mou domácí vepřovou šunkou ;)

Krásný den Andulííí

11. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Krásné dobré ráno. Uvítalo mne sluníčko a tak jsem zase konečně plná energie a odhodlaná udělat kus práce na zahrádce. Jenže - už se zase táhnou mráčky, tak doufám, že se mi ten den nepokazí. Docela mi vyhovuje, že mám akci splněnou a do pondělí se nic konat nebude, doma taky spousta práce, která by se měla udělat. Jenže když je hnusně, nemám energii ani na ty práce doma.
    Dovolenou si letos musíme odpustit, když jsem si vymyslela rekonstrukci baráku - tak uvidíme, kolik nám zbyde penízků na příští léto. Ještě že si k důchodu něco přivydělám, tak se snad zase našetří. Letadlem jsem letěla už 3x - pokud se boeinngu 737 dá říkat letadlo. Já ho pojmenovala "okřídlený autobus" xD, protože i v tom autobuse je víc místa. Copak o to, když člověk letí 2 hodinky, tak to jde, ale my se loni vypravili do Dominikány, a řeknu vám, 12 hodin letu v tomhle mrňousovi je hóóóóódně úmorné. Už tak daleko nepoletíme, a kdyby náhodou, obětuju ještě další peníze a připlatím si na VIP, kde je podstatně větší pohodlí. Holt - člověk se učí celý životxDxD

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojda, farmíci.
    Dneska to konečně vypadá na slunéčko. Hurá, s teploměrem snad povyleze i nálada :D
    Už jste viděli, jaké má to roztomilé zvířátko zubiska ?
    Jo, to vám musím říct, co ten náš kocour...V noci, než jsen se odvalila do pelíšku tak hodím očko do té kočičí nádobky, a cosi se tam válelo navrchu. Tak jsem vzala lopatku a šup s tím do záchodu, ať tam není odér až do rána, že (jinak vždycky do sáčku)...Spláchla. Kocour vylezl zvědavě ze svého oblíbeného koše (původně na prádlo), postavil se na zadní, přední zahákl za prkýnko a nevěřícně načuhoval snad dvě minuty do té mísy, s výrazem pro bohy xD...Kde to je, dyť si to tam hodila ???o_O Musela jsem ho pak zlehka klepnout do hlavy, aby se probral, jinak by tam stál snad do rána (asi čekal, že to zas připlave zpátky) xD. Fascinovanější zvíře jsem snad ještě neviděla (normálně mi tekly slzy xD)

Naposledy upraveno: 25/6/15
  13. mituli

mituli Polobůh fóra

Simik-studie je uzasna a pravdiva,Andulííí-tva sunka tez:pjinak ja jsem dnes asi vstavala po prdeli levou nohou,uz od rana den blbec,vstekla jsem normalne,ale dnes to je nadruhou,asi se vratim zpatky do pelechu nez me doma zahlusej ,tak kdybych se tu dlouho neozyvala--jsem mrtva

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Plzeň slunečno hurá,i když nevím jak dlouho

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Příjemný čtvrtek plný sluníčka přeji. I u nás se slunínko vyklubalo a doufám, že
    vydrží. Sice jde oknem do místnosti ještě studenější vzduch, ale přece jen je to
    příjemné, když člověk může větrat.
    Asi stárnu docela a doopravdy, možná je to těmi ucpanými dutinami, možná
    tou změnou počasí, ale tak mě bere dnes makovice, že bych ji nejraději hodila
    do žumpy. A nic nezabírá , takže asi počátek migrošky. Byla u mě do předchvíle
    kamarádka a vybalila ze sebe moudro dne a to , že prý je to nedostatkem
    mazlení s vhodným protějškem. xDxDxD Koza jedna praštěná .
    Na farmě mám dnes v plánu vyrušit zvěřinu a kam půjde nacpat "zimní spánek",
    tam ho plesknu, ať je také k něčemu a dá nějaký ten bodíček. Už jich mám
    hóódně, tak je využiji, než bude nějaká spoustopěstovací mánie.
    Dnes mám k obědu bezmasé papů ....nové brambory ze zahrádky , sypané
    tvarohem a s máslíčkem a pažitkou, k tomu podmáslí. Docela se těším , ale
    odpoledne to musím dohnat s masem, to by mě chybělo.
    Dobrou chuť k obědu a hezké blížící se ;)poledne.

anickamalirka .... nedělej chutě , jo ....ale vypadá to náramně , dlouho by
    se to u mě neohřálo xD

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné dopoledne sousedé, plantážníci,důchodci a vůbec všichni...

Ale já to včera psal, že u nás svítí Jaruško.

Jen jsem zapomněl napsat, že vám ho tam posílám!
    Tak že využiji den volna a hurá ven.
    Tedy samozřejmě až sklidím farmu, že...
    PS:
    Andulí Ty děláš chutě!
    :D

Přidám tedy jeden o sluníčku!

Jede princ lesem a vidí u cesty ležet velice spoře oděnou krásnou vílu.
    Tak tam tak na ni kouká a všimne si, že na ni pěkně praží slunce.
    Tak ji zastínil velkou větví a kouká na ni dál.
    Najednou se víla probudí a říká:
    „Protože jsi byl na mě tak hodný, splním ti tři přání"
    Princ se na ni podívá a říká:
    „Budu mít jenom jedno přání, ale třikrát."

Všem přeji krásný den, veselou hru i prince...
    Jo a pozor na rybaření! Můžete tam potkat i medvěda!

Naposledy upraveno: 25/6/15
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

S tím záchodem mně to připomnělo něco - kdysi jsem dostala do mailu příběh (i s videem) - kdesi v cizině žil manželský pár. Měli kocoura. Neustále se podivovali nad tím, jak nehorázně vysoké jim chodí účty za vodu. Zkontrolovali vše, kde by mohla voda unikat, na nic nepřišli. A protože už byli naprosto bezradní, nechali namontovat v bytě kamery. Díky tomu odhalili viníka. Jejich milovaný kocour, když byli páníci pryč, si krátil nudu tím, že chodil splachovat klozet a čučel do něj, jak to tam hezky víří. Dovířilo, spláchl znova...čučel...spláchl.. a tak pořád dokola...
    xD
    (Co s kocourem provedli, už nepamatuju)

18. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Přeji Vám všem pěkné odpoledne. Radku, sice jsi nám sluníčko poslal, ale je nějaké lenivé, svítí jenom, když nějaký mrak bubák si řekne, že se posune trošku stranou. Ale neprší = aspoň z toho mám radost, práce na zahradě stále dost, protože plevelu se daří za každého počasí.
    Mějte se krásně.

19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jaruško,
    zázraky neumím...
    :(

Ale musíš přiznat, že jsem se aspoň trochu snažil?
    Já to včera nějak nezvládl, tak jsem to nedotáhl do konce, víš?
    Jediný kamarád, který mne včera po bujaré oslavě podpořil byl můj kocour!

Za což mu patří velký dík!

Ale farma jela stále! Neb jsem vzorný farmář, mohu li se tak nazvat?​

20. dohousli

dohousli Rádoby autor

Skalara.v: Nevím, co s tím kocourem provedli. Jedno mé já napovídá docela přesně co- asi jako výkřik: Já tě ,ty blbe ,zabiju! Druhé já mi říká, že si opatřím bezpečnostní pojistku na WC. Když chcete v životě adrenalin, opatřete si děti nebo kočky. Oboje zároveň je jistá smrt. I když moje švagrová si k dvojčatům opařila i irskýho vlkodava se slovy: Radši se zblázním najednou.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.