ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

To bylo horko co ? Kór když ležíte na černém písku.Tedy, rádi by jste ležely,ale to aby jeden furt stával a chodil ke stánku s koktejly. Tak misto vyvalování mám nachozeno 100 jarních Km. Vlastně i víc,neb co jde tam,musí i ven,ža áno.

pajaable -- lepší je : Vlku,vlků,vlkůůů,žer mě pomalu,vždyť ta smrt je tak krásnáá....

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG]Barolande - máš pravdu co jde tam, musí i ven. Vím o tom své, koupila jsem si sedmikilového melouna a dost jsem ho snědla. Teď si připadám jako průtokový ohřívač, ale stálo to za to. :cry::cry::cry:

Naposledy upraveno: 23/6/15
  3. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Evíku1016 se počůráš....:)Vesničani,to jako já a se mnou celá famílie zítra vyrážíme do hlavního města,tak nám tam rezervujte trošku pěkného počasí.To bude prča.Přijede delagace z Moravy,tak ať tam máte uklizeno.:pValíme do Suchdola na promoci,až se (možná)vrátím tak vám písnu jak je v Praze blaze.V Praze jsem byla naposled když jsem tam jezdila s holkou na Vinohrady na plastiku do špitálu.Tak se aspoň mrknu jak to tam vedete....:)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji vám dobrou noc, krásné sny a příjemné probuzení do snad už slunečné středy.

"Můj manžel mi denně dělá přednášku, jak dobře uměla vařit jeho matka," stěžuje si Marie.
    "Můj manžel to dělal také," mávne rukou Eva.
    "A už to nedělá?"
    "Ne, začala jsem mu vyprávět, jak dobře uměl můj táta vydělávat velké peníze."

Manželům se blíží výročí svatby - 30 let. Manžel přemýšlí, co by mohl manželce koupit. Rozhodne se, že se jí zeptá, co by si k výročí přála. Manželka chvilku přemýšlí a nakonec odpoví: "Víš co? Nekupuj mi nic. Uděláme si krásný večer a výbornou večeři. Mohl bys koupit šneky, zkusili bychom, jak chutnají."
    Manžel se tedy po obědě sebere a jde do města koupit ty šneky. Sežene je poměrně rychle a tak se jde ještě projít po městě. Zabloudí až do "uličky lásky". Jak se tak touto uličkou prochází, neodolá a s jednou ženštinou zajde na pokoj.
    Když se probudil, s hrůzou zjistil, že už je ráno. Myslí si: "Co budu dělat? Večeře s manželkou je v háji, v noci sem nebyl doma - jak jí to vysvětlím?"
    Jak jde domů, stále přemýšlí, jak to udělá. Přijde před dům, vysype šneky na zem a zazvoní. Manželka mu otevře a on povídá:
    "Tak běžte, vy hajzlíci pomalý, běžte..."

Jaký je rozdíl mezi hajným a hajnou? Hajný zná všechny ptáky v lese a hajná ve vesnici.

5. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Divadlo bylo super. A tak jdu také do peřin.
    Přeji všem dobrou noc a těm co pracují, ať se jim daří a práce je baví.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásně prožitou středu přeji všem farmářům.[​IMG]

7. surikata47

surikata47 Pisálek fóra

Ahojky, jo jo, tahle potvůrka se mnou bydlí, už jsou jí 4, je to šílený neurotik - řve na každého jak ponocnej - nevím, jak jí to odnaučit, takže jí zde mám jako hodné miminko, kdy nevěděla,co to štěkání vůbec je - Jmenuje se Anie - dle chování Aninka, Anička, atd., ovšem nejčastěji hučím Andulo, už je toho dost!:mad:
    Jinak se mi včera neotevřel kokos, i když jsem do něj bušila, tak nevím, jak to vyřešit. :(

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já už mám za sebou sérii výhodných nákupů v supermarketu, ale že mám koupit pórek nebo česnek - dvakrát jsem se vracela.
    bubák: Ten Suchdol ti nepřeju, tu promoci ano. My ji měli na dvakrát-jednou na Bc., podruhé na Ing. Aula se mi krutě nelíbí, ale s některejma profesorama je i sranda. Například, když šlapali jako apoštolové na orloji, viděla jsem pootevřenými dveřmi regál, na kterém byly dvě okurkové láhve buřtů s cibulí, prý dárek od studentů, kteří už tak brzy ráno nebyli moc střízliví. A líbila se mi jedna paní profesorka, která, když odcházela, uklonila se rodičům.
    surikata: Ale paničko, já jsem teriér. A u nás platí,že v malém těle velký hlas!

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bodré podoledne, farmáři.
    Tak jsem se těšila, že už konečně uvidím sluníčko. No, viděla, v půl šesté ráno. Venku 3°C. Tak jsem skočila šipku zpět do peří a probudila se snad v říjnu. 12°C. Fujky. Ještě, že nám dali ty fusekle xD
    Chtěla jsem si pustit bednu, ale není signál o_O. Já snad budu muset něco dělat :wuerg:
    Uvaříno mám - halušky se zelím a uzeným. Tak to bude lehký úklid asi :eek:

10. mirakoud

mirakoud Expert fóra

ahoj surikata47 - podle tvých posledních příspěvků to vypadá, že se komunikaci na fóru teprve učíš. Když se ti stane, že sem hodíš takovéhle příspěvky bez vlastního textu a hned dva za sebou, tak si je zase smaž, jinak ti dá modík výstrahu a po pár výstrahách by ti taky mohl zakázat přístup - a to by byla škoda ;)

jinak u nás zataženo, venku bídných 14°C, doma už jen 19°C - to je teda léto, že by se jeden poblil :wuerg: Závidím mladým krásných 28°C v Tunisu.

edit - a jdu si udělat grog - zahřeje a rozveselí xDxDxD

Naposledy upraveno: 24/6/15
  11. surikata47

surikata47 Pisálek fóra

Jo jo, díky, už jsem to smazala, tak mne to dostalo, že jsem se tu smíchy mlátila a klikala jak o život. Je fakt, že vůbec neumím vkládat obrázky a nevím, jak se sem píše, budu muset něco nastudovat, ach jo....doufám, že mi zbylo něco neuronů a pochopím co mám....Jinak přeji všem krásný den, u nás je neveselo-truchlivo, počasí jen se rozbrečet. Každou dobrou radu, jak psát, či jiné skopičinky, beru, protože jsem lama na entou! :oops: A to si ještě myslím,že jsem to měla šoupnout k mému prvnímu textu, ale nevím jak????!!!!:cry:
    Pro lacrima - nevím,zda jsi dostala odpověď - je to yorkšírská slečna - doufám, že jsem to odeslala - modíci už si na mne asi brousí zuby!!!!! Ale já se polepším! o_O

12. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem, můj syn měl obě promoce v Betlémské kapli na Praze1 a tam to bylo hezký. Tady je taky zima jak v Rusku.Já budu vařit vepřenky s bramborem a hlávkový salát k tomu. Mějte se hezky.

13. lacrima

lacrima Ikona fóra

Pěkně zdravím , ahojky všem vespolek ,
    ahojky surikata47 , musím říct , že jsem teď z toho jelen ( tedy laň) a docela paf.
    Dokonce jsem si prohlížela různé obrázky surikat . Píšeš tady , že v tvém avataru je surikata , kterou máš ji doma .
    Ať koukám jak koukám to přece surikata není nebo ano ? Taková tmavá ? Já v tom vidím nějakého hafíka , něco jako čivavku nebo
    havanského psíka .
    :oops:

skalara.v , ahojky jee, halušky mňam... asi půjdu také do nich .
    I když to dnes vidím na krupičku nebo ten můj byl včera trhat zuby .
    Přišel o 6 kousků najednou , se divím, že to přežil .

14. surikata47

surikata47 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    *** odstraněna zbytečná citace***
    Ne, to je yorkšírský teriér, jen jsme trošku laškovali s dododo53 - /zda tato surikata se mnou bydlí/. Klídek, jsi v pohodě, surikata vypadá naprosto jinak - hezký den! :D

Naposledy upraveno moderátorem: 24/6/15
  15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Surikato - můžu tě uklidnit, taky jsem byla lama xD Člověk se učí celej život (aby k stáru všechno zapomněl :wuerg:)
    (Když chceš něco připsat do příspěvku, tak zmáčkneš upravit a můžeš tam psát. Pak dáš uložit změny a je to ;)) Chce to zkoušet :) Akotát ještě rada - necituj příspěvek, pod který píšeš, i to se trestá ;)

Lacrima - táta krupice a ty halušky, ne ? xD

16. lacrima

lacrima Ikona fóra

Joo, bingo , já jsem chtěla do příspěvku dopsat -, že asi je to fór, na který jsem se chytla .
    Jenže teď mám problém ... vypadá to, že mé druhé já chce surikatu . Vzhledem k tomu, že by ji moji dva chlupáči asi sežrali ,
    tak to vzdávám :D

17. QuentinzMontargis

QuentinzMontargis Rádoby autor

Až to najdu, tak sem vložím foto, jak můj syn fotil surikaty. Stojí k nim zády a vyhlíží je kdesi na prérii a ony mu vesele panáčkuji za zády.

18. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Tak všichni ahojik, už odjíždím do teplých krajin, kde se budu poflakovat, cachtat se v moři a budu na vás vzpomínat, jak pilně pracujete na farmě. Za 8 dní se vrátím a s novou vervou se do všeho dám , příjdu o kokosy, no, co se dá dělat. Páčko

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky přátelé. Ošklivě, lezavo, pršavo . Tedy mě to doteď bylo fuk , páč
    jsem měla důležité posl(r)ání ...doufám, že tu zase není přítomen nějaký
    mravokárce. Od rána audience na královském trůně , odpočinek, letět na audienci,
    zpět odpočinek. To se člověk unaví takovým panováním. Dokonce se mi
    zdálo, když jsem běžela kolem zrcadla, že jsem zase hubenější. Tak teď
    zajdu nakrmit žaludek , mám zelí , vepřové a houskový knedlíček a budu
    toužebně z okna jídelny vyhlížet sluníčko . Doufám, že tam nezatvrdnu na
    věky , venku to vypadá jako blížící se konec světa.
    xDxDxDxD
    A jinak se nudím, akcičku by to chtělo.

skalara.v ...no fuj..co to je, to se taky dá požívat ? xDxDxD
    Kdepak, mě vyléčí jen to, co mě zkazilo.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Evi, to by chtělo spíš suchej rohlíček a černej čajíčekxD a né maštěnej knedlíček o_O

Evi, máš recht, dělám to stejně. Oni ty rohlíčky stejně moc nezabíraj xD
    Taky bych chtěla do teplejch krajin, chjo...Můžu tak leda...si vzít ty fusekle, no :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.