ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, taky jsem dostala obří postel - zdravotní. Melu se v ní jak nudle v bandě a než se ráno dokodrcám ke kraji, už abych začala vařit oběd....
    Jinak u nás žádné slunce, ani na obloze, ani v duši. Pejsek ráno při procházce dostal po delší době zase epileptický záchvat. Mám sice pohtovostní diazepam do konečníku, ale ten nešlo aplikovat právě kvůli tomu nedokončenému venčení.... Takže chmury, chmury. Doma jsem vytáhla perorální diazepam, čtvrtku dala pejskovi a zbytek slupla sama.:oops:

2. lott_lott

lott_lott Stará škola

Zdravím do závislákova :) Od rána chystám husu, knedlíky, zelí, polévku a štrůdl na zítra a strašně se těším, jak to sníme. Měli jsme jít původně za kulturou, ale děti padly s bolestí v krku, tak jsem si našla jiný program ;) Alespoň budu zítra už jen jíst a číst.

-pechfógl-
    To mě mrzí s pejskem, snad už mu je líp a Ty si raději dej panáka než diazepam.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný víkend závisláčkům :) venku fajn tak akorát pro ty chlupatý čtyřnohý :D

Mám jednu sousedku o poschodí níž a ona si stále bere z útulku staré pejsky na dožití.
    Akorát, že vypadají jako velké telata a když chcete proběhnout, tak není kam uhnout :D
    Nevím, jestli mám tuto její snahu obdivovat, když bydlí v druhém poschodí a staří,
    bolaví pejsci na každém třetím schodu stojí, popadají dech - nebo si lehnou a odpočívají.
    Prý tuto cestu po schodech do bytu absolvují i půl hodiny. Z jednoho pohledu dožijí
    hezky v klidu a zaopatření, ale z druhého pohledu jsou namačkaní v jednopokojovém bytě
    se třemi lidmi a asi tam jen leží. No teď má nového mamutka, je to kříženec všeho živého,
    kulhá a má bolavé klouby, ale pravidelně když mám ranní a sbíhám po schodech na šalinku,
    tak se otevřou dveře jejího bytu a ten medvěd se chce na mě hned vrhnout a řve jako na lesyxD
    Zbytečně mě sousedka přesvědčuje, že je hodný a chce si jen povídat a očividně ho neudrží,
    protože ji táhne na schody, tak couvám zpátky na moje poschodí a už jsem zmeškala 2x spoj do práce.
    Mám odstřelit raději tu paní,
    než toho pejska? xD :p

Zkusila jsem jednou venku si s ním popovídat, ale vrčí a chňape ... prožil dlouho útulek a asi ne moc šťastný.

Pechfóglinko je fajn mít tak velkou postel, se tam mohou tví čtyřnozí kamarádi
    hezky roztahovat xD pejska je mi líto a držím palečky, ať se brzy uzdraví a zase tě bude zlobit :p

lott_lott se mi při čtení skvělé mňamky udělali boule za ušima a poprskala opět počítač xD

Naposledy upraveno: 10/11/18
  4. -pechfógl-

Nějak mi tvůj obrázek připomněl dávnou historku o tom, jak si přijel bohatý cizozemec do Tater zastřelit medvěda. Mědvědi sice nebyli, ale jelikož cizozemec nabízel hodně, sehnali jednoho nemocného staréhocirkusového, který byl schopen naučit se špacírovat po cestičce kolem posedu. Určeného dne dopravili Němce na posed a na pokyn vypustili medvěda. Chvilka napětí, medvěd se blížil - a pak Němce klepla pepka. Medvídek totiž cestou potkal listonoše na kole, kolo mu sebral a k posedu na něm přijel.

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Dokonce myslím, že o tom jistý zpívající právník složil písničku xD

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Evi ještě jsem neviděl psa na koloběžce

7. -pechfógl-

Málo chodíš do cirkusu.Na právníka jsem zapomněla. Ten zapadl do šedi našeho ušlechtilého soudnictví. Stejně by mě zajímalo, jestli Farmeramu hrajou taky právníci. Myslím, že na to nemají....

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pechfóglinko, o jedné právničce náhodou vím, je to naše sousedka ze Slovenska, Ezzra :)

EDIT: a taky mám dojem, že jedna z mladších farmářek kdysi psala, že jde na práva... kdybych si tak ale vzpomněla na nick... bylo to jméno, Kristýnka s Q, zdrobnělina... našla jsem :) KiQuSiQ :) Ale pokud hraje, už nepíše na fórum...

Naposledy upraveno: 10/11/18
  9. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

pechfógl, soucitim s tebou a vim co prozivas :cry:, prozila jsem si to s nasim Montikem pred dvema roky... bohuzel zachvaty byly cim dal castejsi, tak drzim vam obema palecky a hodne sil :inlove:

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Přeji všem krásné nedělní ráno...
    Já jen ve zkratce: KiQuSiQ hru stále aktivně hraje.
    No a já zase letím...
    A ještě slušně zamávám.

Naposledy upraveno: 11/11/18
  11. herda21

herda21 Expert fóra

lott_lott Zdravím do závislákova :) Od rána chystám husu,...

Tak teď jsem sama sebe pobavila. Přečetla jsem nepozorně větu (viz výše) s tím, že jsem vynechala písmenko "s".... Představila jsem si tě, jak marně běháš po dvoře a husa stále uniká....ale opětovné přečtení mě vyvedlo z omylu.... :D

12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

-Jonsdorf- ty kočky mi připomínají že jedna sedí v autě a ta druhá předvádí stěrače auta

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

-pechfóglová- a Y_n_O: Zpívající právník stále skládá a zpívá, tuším letos v červnu jsem ho viděla na živo V Hradci, HK-rozhlas měl nějaké výročí....
    -pechfóglová- synovec má 8 kg yorkšíra s těmihle záchvaty, fakt mazec... zažila jsem to u nich několikrát... :oops:

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Matýsku, pana Jahelku znám, obdivuji a poslouchám; já jsem odpovídala ftáčkové na to, že právníci tuhle hru asi nehrají... a s panem Jahelkou by bylo na fórech určitě veselo 8) Akorát on by asi na farmadostihy nenašel čas... :) A co si tak vzpomínám, zpívající právníky máme nejméně tři... ten zmíněný, potom Petr Pečený a Janek Ledecký...

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Honzulko tak nevím...
    Vidím jen jednu kočku a stěrač.
    I když pravdu máš, koček je na tisíce a s autem ještě více.

Jednou a už je to docela dost let, jsme s kamarádem stopovali na jedné výpadovce u dálnice.
    No nikdo ne a ne zastavit!
    Kamarád se nevzdával a mával, mával stále dál.
    Asi po půl hodině když už jseme měli ruce odkrvené se vynořil fiat bílé barvy a blond řidičkou v osamělém voze.
    Auto trhaně zpomalovalo, pak vyhodilo blinkr do silnice a hned ku krajnici.
    Už jsme chtěli oba uskočit ale auto škublo zpět do silnice a zhasl mu motor!
    Tedy přátelé hezčí kočku jsem neviděl!
    Otevřela dveře a kamarád se zeptal:
    "Dobrý den, prosím nevíte kolik je hodin?"

Poučení...
    Pozor na kočky za volantem!
    Všem přeji krásnou dobrou noc a krásné sny...

Naposledy upraveno: 12/11/18
  16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já vidím jednu kočku a ocas. Jde o úhel pohledu:D

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vidím kočku, která zalehla kocoura ,-)))

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak to já mám úhel pohledu na psa zalehnutého kočkou;)xD

19. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

No a já nevím, co vidím... Kočku máchající ocasem, druhá ji sleduje z povzdálí nebo to je veverka? Stěrače stírají a světla nesvítí... Kde jenom soudruzi udělali chybu...?:music:

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Houby veverka...
    Ta tu byla něco před jedeáctou večer!
    :D:D:D

Asi uděláme hromadné, teď pozor změna!
    Návštěvu u očního lékaře!
    :D:D:D

A tak tedy na zkoušku, kolik koček vidíte?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.