ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné pondělní ráno , závisláci !
    Tak fakt mě bacil po hlavě bacil .... horečky včera , dnes trochu lepší,
    ale dělám parádně hepčí ! Koukám, že se tu zase něco v noci dělo,
    bylo opět veselo.
    Jdu si udělat čajíček, nacpu do sebe něco na podporu imunity a ještě
    zapadnu do peřin. Mějte krásný vstup do nového týdne, pozor na schody,
    ať si nikde nenabijete tlamu...pozor na šílence na silnicích a hlavně
    bacha na prskající otlemáky, ať nedopadnete jako já. xD

hubabuba1968 .....tak nějak jsem to myslela xDxD

Naposledy upraveno: 22/6/15
  2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pajaable: nejen veselo ale i dusno;) jak na to zpětně koukámo_O

3. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Ahojky a dobré ráno!
    Tak dneska opět tak trochu šílený den - nejdřív do pojišťovny, zjistit, od kdy mohu zrušit povinné ručení, neb mi syn může zařídit za polovic, pak ještě do krámu s elektro a rychle domů, protože na oběd přijede zase ta banda z Olomouce, tentokrát v plném nasazení v počtu 5. Musím je nakrmit a večer z toho chaosu uteču do práce. Tentokrát u nás jen přespí a ráno jedou na letiště směr dovolená v Tunisu. Je to jejich první společná zahraniční dovolená, tak ať se jin vydaří. Hlavně tam budou mít na rozdíl od nás teploučko ;).
    Na loukách jsou zvířátka, tak budou v nejhorším do večera hladná.

Všem pěkný den § § §

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné ráno všem a pokud možno bezproblémový celý den ;)

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bodré podoledne, závisláci . Venku zase hnus, jak v Londýně :( Kde je to léto ?o_O
    Evi, brzké uzdravení :D. Od středy má být snad lépe a zahrada tě očekává v plné síle ;)
    Mě čeká dneska zase rehabka. Kopla bych do toho, je to spíš horší než lepší :cry:.
    Včera jsem dělala jahodové řezy (korpus jsem teda koupila :D). Zbylý krémeček jsem nacpala do misek na jahody a piškoty, želé navrch. No chlapi se mohli utlouct. Tak už vím, co na ně, až budu něco potřebovat, že jo xD

Edit: jo a fuj, ta placka je pěkně rozmočená :( Zlatý piškoty ;)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

skalara.v ...ahojky a děkuji. Já se jen tak nedám, jsem certifikovaná čaroda
    a ty jen tak něco neskolí. xDxD
    U nás počasí nic moc , ale sluníčko se snaží, ale moc síly nemá, tak je opět
    přemoženo oblačností. Topíme , v červnu , kam ten svět spěje .
    Nevařím, nepeču, nesmažím, flákám se a ještě lenoším...xD

7. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ahoj,všem skoleným zákeřnou chorobou přeji rychlé nabytí sil,protože zahrada nepočká a začátek prázdnin se má konat v tropických teplotách.Tak závisláčci využijte škaredého počasí k vykurýrování a poté šup na zahrádky:)
    Nevím jestli je tu někdo podobně postižený(teď nemyslím duševně) jako já,že se mu otevřený kokos opět druhý den zavřel:(Kontaktovala jsem podporu,lomila rukama a hlasitě kvílela,no a nic.:sleepy:Že nemám bílou nevinnost mě netrápí,ale to ostatní mě teda štve.:oops:Podpora zatvrzele mlčí,ještě jí dám čas.BB stál za pendrek a ještě k tomu taková zapeklitá situace s kokosem.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bubáku - dělám si každý den poctivě screeny (co kdyby náhodou mě to taky postihlo, pak bych je s tím umlátila asi :eek:) Dej jim čas. Ono vás je asi mnógo. Jsem zvědavá, co s tím udělají. Já tam lezu několikrát denně jak trubička a kontroluju, zda se nezavřel. Ale vůbec netuším, jestli by se podpoře dal poslat screen.
    (a duševně jsem ;))

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Bubák1960: blahopřeji :Djsme na tom s kokosy úplně stejně, :ptaky mi už chybí dva o_O. Po prvním jsem kontaktoval podporu ;)a zatím nic, po druhém to už ani nezkouším , nemá to asi smysl :D Nezbývá než se modlit, že nám dodatečně povolí kokosy dokoupit,o_O ale moc bych na to nespoléhal, :pi když je do jejich technický problém:mad:

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

skalara.v
    Samozřejmě že se dá podpoře poslat screen, normálně ho tam můžeš nakopčit. (http//) atd.
    Další věc je ovšem, aby ho chtěla podpora otevřít.
    Dělání screen-ů je dobrá věc!

Mě se takto podobně kopíruje celé forum, pro všechny případy!
    Dokonce i něco navíc...
    :D
    Jééé já dnes nepozdravil!

Krásný den farmáři, důchodci, závisláci, a jiní...

11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky všichni,tak já mám zatím otevřené všechny ,ale tak jak píše skalara.v,jsem tam vlezená několikrát denně.Ale příteli na jedné farmě se taky zavřel kokos a je přesvědčený,že ho otvíral,určitě není takový sklerotik,aby na dvou farmách kokos otevřel a na jedné ne.A vnuk se mě dušuje,že otevíral všechny a taky jeden nemá.A je docela zajímavé,že přítel i vnuk mají zavřený stejný kokos.Co jsem četla na fóru,tak se kokos zavřel víc hráčům nebo jim nešel vůbec otevřít.No uvidíme,jestli se RT umoudří a povolí dokoupení za floreny.

12. libakos

libakos Titán fóra

ahoj,patřím nejen mezi důchodce závisláky ale i mezi postižené zavřeným kokosem na jedné z farem:-((Začala jsem hru hrát v srpnu 2011 a od té doby není den abych ji několikrát denně nenavštívila,bohužel na úkor pohybu který bych potřebovala :)))tak snad se z té židle ještě někdy zvednu:)))hezký den:)

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čauky (duševně) postižení,
    konečně jsem se chvilku urval (to válení v písku dá ale zabrat),abych sklidil brokolici (nasadil další) a přečetl vaše stesky.
    Toť zajímavý poznatek,jak je hezky,je to zde samé ejchuchů,ale když zafouká,či spchne,hned přijdou bolístky všeho druhu.
    Musím vyrovnal skóre: jsem zdráv,jsem v teple,kokosy mě otvírají jiní (abych se nezranil pro trochu mléka) a funím blahem po bohaté krmi.
    PS. to už jsem v důchodu ?

14. surikata47

surikata47 Pisálek fóra

Ahoj bando, tak jsem se sem trošku vetřela, jsem z Ústí nad Labem - jsem již dávno po záruce - nalítáno mám dost, takže coby zasloužilý důchodce /bohužel už od 40 - po 5 operacích páteře a různých úpravách od hlavy až k patě/, jsem si dovolila vetřít se ve vaši přízeň. Zatím si netroufám nic moc odpovídat, jen se tu "cením", abych náhodou nespamovala a nedělala neplechy,které by adminům zvedaly tlak! Bohužel, obrázky dávat neumím, zatím začínám hospodařit, teď po 40 lvl. jsem byla opuštěna mentorem, takže se tu tiše kravím /možno-li takový výraz použít/ a dělám co mohu i nemohu. Jste prima banda,pokud budete míti dotazy k mé osobě - odpovím. Hlavně nevím, jak se mohu zapojit do debat, abych náhodou neudělala nějakou botu. Tak moji milí, jdu plnit nějaký ten úkol z družstva, na další se zatím necítím - zdravím všechny závisláky a přeji hezký večer! ;)

15. burds

burds Titán fóra

Surikato myslím,že tě všichni rádi přivítají.My staré babky si jen tak povídáme a vylepšujeme si náladu.Akce klidně dělej.Když jí nedoděláš celou nic se neděje.Začínali jsme všichni a nedodělávali akce také.Tak to klidně zkoušej co stihneš to stihneš,budeš mít radost až uvidíš co všechno zvládneš.Tady žádnou botu neuděláš to si jenom povídáme.

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

surikata47 - zdravím tě farmářské opuštěné kuřátko. Tak jsi nám rychle dospělo.
    Mělas-li dobrého mentora, zvládneš všechno levou zadní. Ale jak to, že tě opustil,
    aniž by tě zasvětil do tajů fóra a moderátorských nálad? To od něho ale vůbec není hezké.
    :D:DxD

17. dododo53

dododo53 Expert fóra

Ta surikata na tvém avataru s tebou bydlí? V tom případě nejsi v lepším pelíšku než v tomhle.

18. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Není jak Barolandovi,já naběhla do kotelny a přitopila,protože mi nechutně prochladla ruka při klikání na myš.Teď už je mi zas horko,tak vyrážím ven dosázet pár přísad a zalít skleník.Pevně věřím,že se i my ohřejem.Abychom zas neřvali,že je nám horko a že nemůžem dejchat....:pJá tedy moc ty vedřiny nemusím a už vůbec ne v práci.
    Jak čtu diskuzi o kokosech tak můžem založit družstvo zavřených kokosů:sleepy:Docela mě začíná tahle situace bavit a jak z toho RT vybruslí.Už vím,natáhne pacičku a bude pochtívat florenyxD

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky , zdravím pracovité závisláky , já vylezivší z pod peřiny.
    Kokos bez kokosu, s kokosem, pod kokosem , nad kokosem...téma
    mému drahému vnoučeti velmi blízké. Také tvrdí, že včera kokos
    otevřelo a teď ho má slepený. Nejdřív jsem si říkala, že si myslí, že
    bábu teplotami zmoženou obalamutí, ale juknu sem a vidím, že
    nekecalo škvírče jedno. Tak jsem tedy také zvědavá, jak tento problém
    hodlá RT řešit. Vzpomínám, že byla bouře veliká, když dali otevírání
    zapomenutých nebo jiným způsobem neotevřených dárků za floreny,
    ale alespoň si ho mohl každý dodatečně otevřít. Je hodně postavené
    na hlavu, že hráč chodí a odklikává dárky každý den a pak kvůli jednomu,
    přichází o odměnu. Nemyslím si ale, že se RT rozhoupá k tomu, aby
    tuto šanci dali, myslím, že jsou jim hráči v tomto směru ukradení.
    Pokud by přece jen tuto možnost uvážili a férově se zachovali , sama
    se jim v tomto vláknu mileráda omluvím . :p;)
    A jinak leje, cedí , zima ...topíme. Hnus ... nesnáším tyto mokřiny , raději
    bych do teplých krajů. Nemáte tam někdo zrovínka cestu, že bych se s
    dovolením přibalila? :p Na pobyt v teplých krajích jsem vybavena ..

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

No já bych řekl, že čím víc bude znovu zavřených kokosů, tím větší bude i zisk pro RT.
    A ještě jej všichni budou velebit za umožnění otevření kokosů za floreny.
    Nebo se snad pletu?
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.