ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čest práci a rukám klid.
    Situace - po ránu 20 stupňů,odpoledne 24 až 28,mírně pod mrakem,tlak 1019 hPa,vlhkost 83%. Voda má 21,6 C,
    Do Afriky je to přeci jen pěkný kousek,takže chodím v tričku a šortkách,burku nosit nemusím.:D

Šlechtění -povinné hudry hudry a mééééé, nedaly žádný přeskok takže tulím kukajdy na kšeft (4 základní a šup s výsledkem na trh).
    Stěhování - přesný postup na dálku těžko odhadnout,ale už vyvezli dva nákladáky harampádí.V pondělí nastoupí firmy na vytunění.

Jinak zatím nuda,kolem chcípl pes,asi půjdu ořezat stromy už pěkně zvlčily,ani nevidím co vyrábím.

Zatím pááá

Naposledy upraveno: 21/6/15
  2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné ráno,pokoušel jsem se šlechtění,ale žádné velké přeskoky.Akce hotova ta je nuda

3. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak včerejší slavnosti piva dopadly dobře, zapršelo nám jen po cestě tam a pak po cestě zpátky. Akorát foukal studený vítr, takže oblečení podzimní, bundu jsem si zapínala chvílemi až k bradě. Ale pak i vylezlo sluníčko a tak jsem si na něm vyhřívala své staré kosti. A když začal hrát Vaťák kabátovské písničky, na chlad se zapomnělo úplně. Do žaludku vklouzly za celé odpoledne jen dvě pívča, bo točili 11° a více. Jo, a ochutnala jsem čokoládové pivo, které pivovar při této příležitosti vyrobil. Vonělo a chutnalo zajímavě.
    Večer jsem dodělala úkol a teď se snažím trochu šlechtit, ale jak píšete i ostatní, přeskoky nic moc.
    Venku zima a mokro, na zahrádce se nic dělat nedá, tak se budu dneska tetelit doma u televize.

4. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěknou neděli.
    Johnny - jaká nuda, den je takový jaký si ho uděláš a když povolíš nudu, tak je nuda. Neznám, co to je.
    Baroland - závidím trošičku to teplo bez deště, ale snad se také dočkáme.
    Mějte se krásně, odpočinkově. A kdo šlechtí (za jakýmkoliv účelem) ať se mu daří co nejlépe.

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, krásné ráno! To je jako když mi řeknete Dobrý den - hned se zeptám: A jak to myslíš? Prostě jsem dneska za fňuknu: Noha mě bolí, záda mě berou... asi takhle si připadám, ale ne tak roztomilá.
    Dando, závidím, že se o víkendu neuklikáš - to já zas jo. Je to jediný pohyb, který si v téhle situaci dopřávám. A pak ještě lovení misky na kočičí žrádýlko zpod některé skříně.

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky závisláci, venku 11°C, poprchává, no hnus velebnosti. Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným :(
    Připadám si jak přejetá, posolená žába :(
    Geneticky jsem se dohrabala k růžovým kozám (něco teda dokoupila na trhu, takže kapitál utržený za brambory je fuč. Ale co, je to oběživo, nechť tedy obíhá ;)). Zkusím ještě pár domků a podle výsledků buď koupim nebo...
    (Už mně je jasný, proč mi nešli krocani - no kdo kdy viděl tulit se krocany, že jo :eek: )

Ne, nekoupim, teď mně tak došlo, že nás čekaj husy a snad i sloni, takže si to nakupování nechám na ažpak :D (a když čtu, jak jsou lidičky tímto BB zhnusení, tak bych byla blázen největší ;)) A bůhví, co nás čeká v rybářské akci, bo v těch akčních košících je i superko. Tak se snad ani netěším :(

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásnou neděličku všem !
    Tak nějak jsem po té večerní koupeli zatuhla, probudila se a bylo mi
    pěkně šoufl . Hlava se mi točila, jen jsem sklidila a zase zalehla. Akce,
    neakce, prostě jsem na to hodila prdíka. To se říká , navštiv lázně a
    bude ti líp...nejni pravda, nejlíp je v na zapadákově. :p;) Bůhví, co
    jsem si z těch Mariánek nepřivezla. xD Ani dnes mi není zrovna nejlíp
    a že nemám chuť k jídlu, to je u mě co říct. Tak budu po celý den válet
    kosti a nic nedělám, nikam nejedu , pro nikoho nejsem doma a hotovo.
    Šlechtění katastrofa, ale u mě je to normální.
    anickamalirka ... zlato, tiki tam máš , ale opovaž se něco posílat, dostaneš
    na holou ! :p
    Jdu hajčí a koukat na dokument o žirafách. Papapa..

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

skalara - prosím tě, jak se cítí přejetá žába bych ještě pochopil, ale proč ještě posolená? xD
    V dnešní době je snad možné úplně všechno a věřím, že i krocani se mohou tulit, když se mají rádi.
    xDxD

Edit:
    To jo, to by mohla, ale kdo by ten fujtajbl solil?

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mikeši, domnívám se, že sůl by mohla mít na žáby (obzvláště na ty přejeté) podobné účinky jako na slimáky xD
    A je-li ta žába ještě dvakrát couvnutá, tak už se vůbec nemůžeš divit ;)
    A krocani se tulit můžou, jen nevím, co by z toho vzešlo, že jo (možná max tak oteplení)

10. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

Ahoj duchodci zavislaci. Sice mezi vas nepatřim ale velmi rada bych patřila hlasují pro sraz ve Frýdku Místku nebo v blizkém okolí. Mějte se faj a farmařte v pohodě. Milada

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, já se prosím hlásím do Jižni Moravy.Tak třeba Brno nebo Ostrava. 25 let jsem bydlela v Havířově

12. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

Bez tebe to není ono pajaable, šup na nožky a mezi nás, chybíš nám
    že jo parto ? Hlavně se nám uzdrav

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jiřinko, to je jasný, že chybí. Nejspíš nám ji skolil nějaký bacilus hnusus. V tomhle říjnovým počasí není ani divu. To chce nějakou dobrou meducínu ;) A hódně odpočívat.
    Jdu taky, už jsem úplně KO. Tak dobrou noc, ať vás blechy štípou celou noc :inlove:

Jo a zkuste kino, promítali tam reklamu na Blizard xD ( juchůůů bodíky)

14. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

• Příspěvek bez vlastního obsahu je spam viz. pravidla fóra (již druhý po tom zmoderovaném)

15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím 182BAMBULKA, já sice nerozumím, o co se tu pokoušíš těmi osmi příspěvky, ale nemůžu fakt jinak. Prosím nespamuj zbytečně v tomto vláknu. Pokud chceš napsat příspěvek sama za sebe, napiš ho. Citovaní něčího příspěvku bez vlastního obsahu nemá žádný smysl, tak to zvaž, že i ostatní to může obtěžovat a moderátorům přiděláváš akorát práci.
    Děkuji za pochopení
    danda

Simissek, surikata47 a mituli tohle ocenili.
  16. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

• Příspěvek bez vlastního obsahu je spam viz. pravidla fóra

surikata47 tohle ocenil(a).
  17. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

děkuji, ale už není

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Proboha, co si to tu nacvičuješ? -.-

19. BAMBULKAJIŘINKA

BAMBULKAJIŘINKA Pisálek fóra

• Hráč, ktorý má zamedzený prístup na fórum, nesmie na fórum písať z iného účtu - Obchádzanie BANu
    ale myslela jsem si, že jsi větší formát teď mě smaž

Naposledy upraveno moderátorem: 22/6/15
  20. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj BAMBULKAJIŘINKA, je mi ľúto, že aj napriek upozorneniu od kolegynky sa snažíš opäť spamovať. Svojím nerešpektovaním trestu si tak žiaľ dosiahla ďalší za obchádzanie Banu.
    Dobrú noc prajem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.