ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To j můj sen, mít minizahrádku. a v ní: minikozy, miniprasátka, minislepičky a minikoně, hlavně abych je přeprala. Víte ještě o nějakém minizvěrstvu? Moje matka odmítá zemřít, protože tvrdí, že ví, jak by to v jejím vymazleném domečku dopadlo.... Stačilo jí pouhých osm koček, všec hno sběratelské kousky. A taky říkala, že budu jezdit na E15 a sbírat tam odložená novorozeňata.xD Moc daleko od pravdy není....

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak co? Jak se vede ? Makáte, makáte? Babice maká , šlechtí , jediný přeskok
    byl na dýňáka, jinak klasika = genetika.

Asi dám ještě jednu kávu, skočím na jednu čoudovou. Normálně nečudním,
    ale dnes jsem dostala doutníček od jednoho známého , kterého jsem potkala
    v nemocnici, tak si ho jdu dát. A co ? Také si jednou za čas může důchodkyně
    vyhodit z kopýtka ...alespoň čoudíkem . Zase lilo, tak alespoň zkontroluji stav
    mokřin kolem pozemku. Nemusí příbuzňáci vědět, že jdu bánit - byla by
    přednáška a to zrovna nemusím poslouchat. xDxD
    A co budu sledovat v telce ještě nevím, možná nic, možná Mrazíka . Zbožňuju
    Marfušu...xDxD

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už mám našlechtěno,čekám na korek

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek, tedy vážení, že jste toho ale stihli napísat ;) Já jsem se od středy točila mezi prací nemocnou dcerkou, chytla nějakého vira ;) zmeťoura střevního... Takže místo farmičky jsem srážela čtyřicítky, ale už je zažehnáno a z nejhoršího je venku :)
    Letmo jsem pročetla co jste řešili ;) Jsem také z kraje podkérkonoší ;) město skla a bižuterie ;) Aby tady ten Prágl nepřevládal ;)

Jinak BB u mě prozatím katastrofa.. mixy jsou propadák, to se u mě nestává :(
    An.
    PS: nesměnil by někdo tiki masku ? už mi došly a nechce se mi párat řádek v nebíčku ;)

Evi moc díky :) - ani Ti nemůžu poslat dárek :D přej jsi byla dostatečně dneska obdarovaná :D ;) tak zítra

Naposledy upraveno: 19/6/15
  5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

anickamalirka ...tiki masku posílám. Kdybys to tu nenapsala, ani bych nevěděla, že už
    jdou posílat..nějak mi to uniklo.

P.S. na to kašli, sousedi jsou čilí, dárků mám každý den dost...;)

Naposledy upraveno: 19/6/15
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nějak mně to nende. Genetika vítězí. Ještě otočka krocanů a pak vytáhnu kozy :D Žádná hitparáda to ale není (ty krocani).
    Jeden přeskok na toho s tím brkem za kloboukem. Normálně je nedělám, tak na to koukám trochu zmateně o_O a vůbec nevím, co jsem vytulila :oops:
    Tak ještě jeden pečenej (ze základu) ;)

7. -pechfógl-

Probůh, šlechtěnci, to ještě jde, ale bičíkovci a sedla - to je teprv nářez! To nejde mně (ono s devadesáti tisíci na kontě to asi jde dost ztuha).

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

A kdyby dneska nedali 60 000 do kokosu, ta to by byl teprv průšvih :D

9. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

Hezký večer všem. Přišla jsem podpořit Moravu. Pocházím z Karvinska, ale můj druhý domov ( informace pro bmv2596 ) jsou Kunčice pod Ondřejníkem. Jezdím tam na chatu už 54 let. Mimochodem, špendlíčků mám plnou krabičku :). Počítám, že to bude chtít větší mapu, protože se budou přidávat další a další:D. Děvčata a chlapci, jste prima. Jen tak dále. Jiřina

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Hlásím hotovo, přeji všem krásnou a dobrou noc...

Přijde manžel večer do ložnice, podává prášek manželce:
    Manžel: Zlato,tady máš Brufen.
    Manželka: Ale, mě nebolí hlava.
    Manžel: Tak a mám tě!

11. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

Ještě jednou se musím ozvat. Vždycky jsem přemýšlela, co ten Mikeš má v tom ranci. Už vím. Železo, ocel a uhlí. Jde vidět, že je kluk od nás. Přeji dobrou noc xD

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfógl - prodávej brambory, docela jsem se na nich zahojila xD (u nás jsou přes 90 kr);)

13. -pechfógl-

U mně je kozí mlíko za 450 - teď jsem to zjistila. Brambory - sama mám málo.....

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

[​IMG] Ahoj závisláci,dobrou noc ;)Už fpíte? Nemůfu zafpat, fnad uf to pujde.
    Dobfou noc fšem a hefke fny.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Asi jako ta maličká zrzavá, tak nějak už dnes vypadám. Na klávesy už skoro
    nevidím. Jdu hodit tělo do vodičky a zalezu. Za poslední týden jsem celkem slušně
    umlácená. Autem sem, autem tam, tohle udělat, tamto zařídit a do toho hnus
    počasí a mám toho plné ponožky. Zítra zase jedu pryč a sice se mi nechce hnout
    kejdou, ale musím. Syn bude mít narozky za pár dní a mám dárek dojednaný v
    Mariánských Lázních a potřebuji si ho pořádně prohlídnout.
    Všechny korkové duby na ploše , ráno dám mlít korkové nástěnky a až dorazím
    domů, dodělám úkol. Mějte se pohádkově, krásné sny a příjemnou sobotu.

Mladá moucha se vrátí ze světa. Sotva si sedne, rodiče se jí zeptají. "Tak co, jsou lidé opravdu takoví, jak se říká?" ..." Ani ne. Kam jsem doletěla, tam mi tleskali."

Přijde had do baru a číšník na něj už od dveří volá: „Promiň hade, já tě nemůžu obsloužit!“ „A proč?“ diví se had. „Protože neudržíš skleničku.“

Jde misionář po poušti a všimne si, že na něj číhá lev. Začne se modlit: "Pane, dej tomuto lvu křesťanské myšlenky..."
    Lev se posadí na zadní, sepne přední tlapy a praví: "Děkuji ti Hospodine za jídlo, které teď přijmu..."

16. -pechfógl-

pajaable: Ale to se ten číšník hluboce mýlil, had skleničku udrží. Sebere skleničku ocáskem, stočí se do klubíčka a šup s panákem do huby. Otázkou je, jak se pak ten had bude chovat. Už jste někdy viděli vožralýho hada?

17. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Krásné slunečné ráničko všem. Tak čekám ještě na pár nástěnek. Ovšem, že já v.. tu akci vůbec dělám. Lvl. na to nemám, konto v zuboženém stavu. Nejspíš půjdu prodávat hnůj za 1.9....cha,cha. Pro "Bambulku" - njn., to si to někdo umí vybrat prostředíčko pro chatičku. Poměrně často tam jezdím na služebku. I teď v pátek, ale bylo hnusně, no neva. Jinak - chci vidět Krakonoše a cinknutého hada....

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hezkou sobotěnku všem.
    V ranci, bambulko, buchty přece. Vždycky se chodilo do světa s rancem buchet.
    Babicta mi je napekla.
    Kdo by se tahal s železem a uhlím!
    xDxD

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné ráno mám hotovo;)

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vidíte tu cenu ???

právě jsem nakoupil tolik hnoje,kolik zásobník vydržel. Hned jak cena stoupne aspoň na 2,50,- následně ho prodám a za báječnej zisk skoupím šlechtěnce do růžovek.
    xD

pechfogl - vožralej had nic není,ale už jsi viděla koně zvracet ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.