ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný dobrý večer z Jáchymova, mrzne , občas nějaká vločka, ale sněhu zde už také moc není, zato chřipka řádí mezi personálem, tak některé procedury ani nejsou. Net celkem slušně funguje, ještě nestačil zamrznout, ale uvidíme. I druhý úkol dokončen a popřeji vám všem pohodový večer a úspěšné dokončení akcí. Dobrou noc a sladké sny.;););)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No jasně, že net slušně funguje, když má personál chřipku a furt ho nepřetěžuje nemístnými vstupy.;)

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Docela mě udivuje, že v době chřipkové epidemie nejsou i tato zařízení zavřená. Zřejmě zisk nade vše.
    U nás byly 4 týdny pro návštěvy uzavřené nemocnice i domovy důchodců.

4. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

To jó, tuze složitě to podává, jenže se musí brát v potaz, že je to ještě mladíček. Je mu teprve asi rok a čtvrt. Však on si to jistě při tom dalším běhu světem zjednoduší.
    :D

Z jakého výletu? On byl někde na výcviku? Já jsem tu dlouho nebyla a pročetla pak jen pár posledních zpráv. Tak nemám tušení a nechce se mi to dohledávat.
    A co zubař? V tomhle mrazu se od něj vracet domů asi není nic příjemnýho (teď to zní jako by to teda v létě něco příjemnýho bylo xD)

To je škoda, když už tam jste a nemůžete to využít naplno. Jen bych čekala že vám dají vědět předem abyste s tím počítali nebo pobyt případně přesunuly. Ale to už bych asi chtěla moc. Hlavně že se vám tam líbí a fungujou tam ty internety.
    xD
    A je ona vůbec reálně nějaká epidemie? Já ze svého okolí neznám nikoho kdo by byl nemocný, a to jindy všichni padají při prvních náznacích.

A co ta rajčátka? Tady je to jeden farmář vedle druhého, ale v reálu nic? Nikdo si nepěstujete rajčata nebo papriky sami ze semínek?

5. -pechfógl-

Moje matka je pěstovala, tohle dobou už byly parapety plné záhadných mističek s vatičkou a semínky a vlhčilo se. Vždycky si schovala z předchozí úrody (a pak to marně hledala).

Naposledy upraveno: 27/2/18
  6. liška83

liška83 Zelenáč fóra

Dnes se pěstují hybridy, takže schovaná semínka ne! Na rajčata je ještě čas, papriky už měly být, ale záleží na podmínkách (pokud do skleníku, tak je pozdě).

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Prepperka Argo chodí na cvičák každou neděli na hodinu, jenom základy 2 března bude mít teprve 5 měsíců,na výletě byl vlakem,pendluje mezi Ostravou a domem, protože patří synovi a jeho přítelkyni, bydlí tady ale za paničkou jezdí a ona zase za ním.:)
    Zubař mi vytrhnul stoličku, pomalu a jistě to směřuje k protéze-fuj-:(

U nás je to ve zdravotnictví ještě lepší, po operaci kolena přijali syna od kamarádky na rehabilitace a zapomněli se zmínit, že bazénky jsou v rekonstrukci-na internetu byly krásné - takže 10 dní cvičil 20 minut a jezdil na rotopedu-který má doma-, taky chvilečku.Říkal, že internet taky fungoval skvěle.:p;)Chřipku tam neměli

8. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

A kdy vyséváš rajčata? My tak okolo 15. března, ale minulý rok nějak dlouho vzcházely a pak i pomalu rostly, tak jsme pak měli malou úrodu protože nestíhaly dozrát.
    My je teď asi 3 roky pěstovali ze schovaných semínek. Klasická rajčata byla ok, ale měli jsme tam specialitu - malé kulaté zeleně pruhované (vypadalo pořád jako nezralé, ale chuťově bylo nedostižné). A minulý rok se nám právě už ztratily. Semínka jsme měli označené dobře, i jsme pak věděli kam na záhonku ty rostlinky sázíme, ale plody nebyly pruhované už skoro vůbec, a hlavně ztratily na chuti. Tak se nám asi prokřížily mezi sebou, potvory.

dasa1143 - tak to bude z Arga brzy ostřílený cestovatel. Cestovat vlakem už nemůže jen tak nějaký pes (musí umět základy slušného chování). To se nedivím že pak doma jen chrupe, takový výlet a tolik zážitků, to jednoho zmůže. :)

Náhodou zubní protéza nemusí být nic strašného. Moje mamka měla od mládí špatné zuby, u zubaře byla každou chvíli. když jí je pak ve 40ti vytrhali a dali protézu (zatím jen nahoru), tak si libovala že má od zubařů klid, nic jí nebolí a protéza skvěle sedí, takže se konečně nají. Od té doby přešla spousta zim a mamka si protézu stále nemůže vynachválit a jednoznačně říká že by svoje zuby už zpět nechtěla. Já jsem teda za své zuby vděčná, na protézu se netěším, ale když vidím mamku, mám naději, že ta protéza nemusí taková hrůza jak nám podávají v reklamách....

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné skoro poledne, venku mrzne až to praští (-15), sluníčko svítí, modrá obloha, co více si přát. Zítřejší akce popsaná, pěstovačka a spousta potřebných pádel. Pěkný den od kávičky všem.;););)

10. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Prepperka no s tymi protezami to nie je az tak jednoduche,vela zalezi ako sa podari urobit odtlacok protezy a aky je sikovny zubny technik ;),nie vzdy totiz hotova proteza aj sadne :cry: a tiez zalezi ci si na nu zvyknes :cry:

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky po hrozně dlouhé době

událo se toho moc :)
    konečně si synek vybral školu, zítra je poslední termín přihlášek na střední školy
    a podávali jsme ji v pondělí.
    Kolovala napjatá nálada, nerozhodnost syna mě uváděla k šílenství
    ale už je to za mnou a 5 týdnů klidu do přímaček

S Pepčou jsem absolvovala urologii
    to bylo strachu, zda zvládne vyšetření
    půlroční příprava
    a panáček přišel k doktorovi, pozdravil ho nejen znakovkou ale i verbálně
    vyskočil si na lůžko a jako by nic se nechal vyšetřit
    a mě jen spadla čelist, jak to šlo hladce

Celá rodina prodělala hnusnou chřipku i s návratem
    a abych to neměla tak jednoduché
    včera jsem byla na odvrtání zubu
    a mám cystu v kosti se zánětem nejen kosti ale i kořenu i nervu

v práci jsme 3 z 8
    takže taky masakr....

takže zdravím a přeji hlavně zdraví :)

12. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Ahoj holky,taky jsem vysévala co se dalo,ale vždy mi vyrostly takové tenké nitě,tak jsem s tím sekla,
    jednoduše koupím hotové a to vše,zasadím a sklízím ;).
    Zubní náhradu si nemůžu vynachválit,jsem šťastným vlastníkem uměláků a nelituji,to co jsem vytrpěla
    u zubního,by skolilo i koně.Jen je nezapomenout....tak si jedu do města na úřad a po půl kilometru zjistím že mi
    něco chybí.V tu ráno mě div že netrefil šlak :D.
    alex...máš pravdu,chce to šikovného technika a při skoušce si nenechat nic líbit a jde to,už mám čtvrtý vrchní
    a úsměv jako americká hvězda xD.
    Zdení,hlavně tam nechyť nejakého bacila,škoda že ty procedůry nemáš všechny,ale i tak si to tam pořádně užívej :).
    Aní,propána.....hotový masakr,držím palce ať si brzy fit.

hezký večer,pá

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dobré jitro závisláci a důchodci :inlove:
    všem velká gratulka k postupům na všech plochách, pohodový den a taky těm, co něco oslavují, tak ať si to užijí se svou nejmilejší rodinou, můžou pak klidně zapomenout i na akci, stojí to za to
    Pavlínko - myslím na Vás

keryhill - moc jsem se pobavila a tímto směrem přemýšlím pokaždé, když mě chytí zuby
    :cry::(>:(:wuerg::D:)xD
    :inlove:evainfo, díky moc za krásný den :)
    a taky všem, kdo jste mi ho takto zpříjemnili
    ještě jednou velká gratulka všem ke všemu, jooooo stovečka, to je věc, ještě si to pamatuju

Naposledy upraveno: 1/3/18
  14. Ahoj evoku57
    prosím smaž si poslední příspěvek. Jde o multipost, navíc se zbytečnou citací bez vlastního obsahu.
    Děkuji.

EDIT protože na mou výzvu jsi nereagovala, příspěvek jsem odsunula do archivu.

Naposledy upraveno moderátorem: 1/3/18
  15. -pechfógl-

Umělý zuby nechci! Včera jsem třikrát hledala mobil, brejle a klíče a ještě další položka k tomu, to už by mi přerostlo přes hlavu!

16. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

pechfógl - jenže cvičením paměti se oddaluje hrozba toho němce na A. Takže čím víc věcí na hledání a hlídaní, tím líp.
    :p

Včera jsme byli se synem vybírat hodinky. Zajeli jsme do Prahy do velkého obchodu, kde měli hodinek jako máku. Prošla jsem poctivě všechny vitríny. Nejdřív se ceny pohybovaly ještě zkousnutelně, jak jsem ale pokračovala k další a další výstavce, šlo to nahoru. U 86 000 jsem si už říkala že mi není jasný co na těch hodinkách je, že vypadají stejně jako ty za 5 000. Jenže vitríny pokračovaly ještě dál, až jsem našla nejvzácnější kus za 400 000. Nevím jestli to byla nejvyšší cena za hodinky co tam měli, možná jsem nějaké s vodotryskem přehlídla, ale fakt mi není jasný co na nich může být tak drahý. Ani jeden diamant neměly a stále vypadaly jako ty za 5 000. I ten pásek vypadal jako umělý. Kdyby byly aspoň ze zlata.... no úplně jiný svět. Tak ty jsme teda nekoupili, pár nul jsme ubrali a za zbytek ušetřených peněz si došli na dobrou večeři.
    :music:

17. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Evoku57- Všechno nej k narozeninám. Hlavně hodně zdravíčka. Užij si to.:pxD;)

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

[​IMG] Evoku57 to je jen tvoje a užij si je Lída

19. -pechfógl-

Prepperka - a to jsi ještě nebyla na té správné adrese. Kdyby ses prošla Pařížskou, to by ses teprv divila. Tam snad mají i žulové dlažební kostky de luxe.

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Přeji Vám všem krásný den a posílám Vám, co jsme si napsaly se skalárkou za což jí dnes opravdu děkuji :D:inlove:

Málo jsem se věnovala své rodině, jen práce a práce, doma v práci na chatě a jen sem všem i sobě stále něco vyčítala a nervově jsem se složila, asi 8 let jsem na práškách, které mi doplňovaly hormon štěstí, který se mi neutvářel a tvoří se v mozku ale zároveň léky na utlumení, tak jsem zas byla 8 let mimo a ani jsem si moc neužila vnoučka, který beze mne vyrůstal 3,5 roku a já seděla víc na farmě a bušila do toho a posílala dárky, které nebyly nikomu co platné a ještě málokdo za ně poděkoval a teprve teď po osmi letech mi před třemi měsíci doktor vysadil ranní dávku na uklidnění a já se teď probudila a musím to dohnat miluju vás všechny

*** odstraněna soukromá korespondence. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 2/3/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.