ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné a hezky prožité svátky :) a já už vidím to zlaté prasátko, protože jsem nemohla nějak spát
    a tak brzy ráno vařila dva hrnce kapustnice, které byly po okraj a musela drhnout celý sporák :(
    A potom našla od mého sluníčka starou zprávu, že by si moc přáli smažit kapra na sádle ...
    a já hlava dubová sem šla shánět domácí sádlo ..
    ne v kostkách, ale hezky krájené .. no bylo nakonec v kostce xD
    Tak až teď jsem se konečně najedla a prasátko zmizelo ;) .. no včera v práci nám velký a hlavní šéf
    ( je příjemný a stále usměvavý) osobně popřál vše nej k svátkům a dal každé docela velkou finančí odměnu :inlove:
    a to jsem tam pár měsíců. A moje ježibaba kolegyňka mi popřála a dala hezkou pozornost k vánocům ...
    ale mě teda nedostala, protože jsem měla taky nachystanou pozornost pro ní, i pro naši provozářku xD
    Páni ... co ty svátky s lidmi dělají :p ale je to hezké ... moc hezké. Tak snad to bude takto pokračovat ;)

Radku skleróza je i u mě, kdy jsem si kdysi koupila k vánocům foťák a na vánoce vytahovala schované dárky,
    samozřejmě bez něho.
    Až v létě se blížila dovolená a Áďulka naznačila, že by byl dobrý foťák xD mě to hned trklo
    a si vzpomněla kde je zastrčený, ale nic jsem neřekla až před dovčou :p si všichni mysleli že je nový.
    No jó ;)

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zdravím všechny, také si přeji klidné a spokojené svátky :) Tedy Vám všem je vlastně přeji, u mne to neprojde. Přijede moje zploditelka, mám z toho stejnou radost, jako můj zeť. PC v nedohlednu, budeme si povídat... xD

EDIT: a za čtyřkilového kapra jsem před chvílí vyplajzla šest stovek. Ruším vánoční dárky a nechám je na svátky a narozeniny 2018 :p Budeme mít drahou večeři xD

3. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné vánoce.:)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

[​IMG]Když už jsem tady, tak veselé vánoce. Ať už to znamená cokoli.

5. vavovi

vavovi Stará škola

6. Y_n_O

Pechfóglinko, tys to zabila xD Nejkrásnější přání k tomucosi za posledních pár let :inlove:

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Všem závislákům krásné a klidné vánoční svátky

10. Y_n_O

Rybiška bez brnění, příjemná sváteční změna :)

11. evainfo

Páni ... skalárko ... je hezké tě vidět takto xD a děkuji za holoubka :p. Přála jsem asi jako vy všichni všem sousedům, přátelům i kuřátkům na nejkrásnější svátky v roce a stejně jako můj i jejich holoubek se nezastavil ... moc hezké :p no nebyla odpověď od těch, kterých si opravdu vážím a to drobet bolelo, no asi nedosahuji :p. Jdeme se projít kolem řeky svitavy a beru chlebík pro kačemky a zaznamenali jsme tam dvě labutě .. asi páreček :inlove:

Naposledy upraveno: 24/12/17
  12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Milé farmářky a farmáři, přeji vám všem klidné a spokojené vánoční svátky v kruhu rodinném, užijte si je. Nám všem potom přeji ať nás naše farmičky stále baví, občas si zareptejme na RT, ale to přeci ke spokojenému životu také patří. Dopékám řízky, losos je v troubě, stůl nachystaný a Štědrý večer může začít. Krásné vánoce nám všem. Zvedám skleničku a připíjím na pohodové vánoční svátky.;););)

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné prožití svátků vánočních

přátelé

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

bohatééého Jééééééžiska
    a mnoho pohody a klidu

přeje Andulííííí
    as. Pavluš​

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Děvčátka, dneska v civilu;)
    Lenoším, relaxuju, čučím na pohádky, těším se z krásy ozdobeného stromečku a nemůžu se dočkat, co pod ním večer najdu :D

15. Y_n_O

Tak hlásím, co bylo nachystáno, bylo i sežráno a zítra dáme repete :) Teď ještě neusnout, než dozraje akční kytka, abych měla hotovo :oops: Kdo jste vzhůru, tak se bavte podle svého a nenechte si do toho moc kecat :)

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem vzhůru a mirně naštvaná půl dne jsem dělala vánočky aby hezky nakynuly-3 hodiny- potom jsem je dala do trouby -byly krásně veliké- a já jsem je hezky přendala na větší plech-studený- jak jsem letitá, tak jsem hloupá, končí v koši. :eek:
    Všem přeji krásný Boží hod:inlove:

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Hezký pozdní vánoční večer , že já jej prožiju půlku ve stáji ,by mě ani ve snu nenapadlo :).
    Kočenky si daly načas a připravily si pro nás úžasné dárečky.Ihned jsem je pojmenovala na Adámka,Adaše a Evičku:).
    Před chvíli jsem ještě udělala kontrolu,jehňátka krásně bumbají a kočenky dostaly bohatou nadílku,jak jinak:).
    Doufám,že jste si všichni užili ten dnešní den báječně a jelikož ještě neskončil,přeji Vám pohodičku třebas u pohádek
    a bohatě prostřeného stolu,tak si jej krásně prožijte :D.

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

dasa1143 - z vánočky je dobrá žemlovka ;)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A já, protože jsem nenapravitelná: Hádejte, co našel můj syn pod stromečkem místo drona šmíráčka? Moje léky na tlak. Podobná krabička, šero, stres.... Akorát jsem ráno uvažovala, jestli mám toho drona polknout nebo ne. Dnes jdu na krocánka s kaštanovou nádivkou - jednak je moc dobrej, jednak ho nepeeču jíá, ale švagr, který na něm začal vyšívat už včera a pomalu mučil přes noc. A zítra - nohy na stůl, pravidelná dávka TV emocí a konečně začáínají vánoce. Přeji vám krásné prožití

20. evainfo

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.