ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak holky málem jsem zapomněl...

Poslední letošní kousky co určitě znáte.
    My je však plníme nejen v.likérem ale také ovocno-smetanovým i čoko-krémem.

Tak prosím ochutnávat opatrně...

Dobrou chuť ​

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobrý večer :)
    sousedé moji milí
    hromadně gratuluji k postupům, samá hvězda vám povím :D se mi mihla, když jsem otevřela farmu ;)

tak jsem nakonec stihla i trochu toho cukrovíčka
    ale časově jsem vytížená
    jen pozdravím a zase běžím ;)

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, právě jsem se vrátila z pouštění lampionů, bylo to moc pěkné, obloha se pěkně rozsvítila, lidem svítila očička, ale to nebyly odlesky lampionů, ale ze svařáků, bylo docela chladno. Doprovodný program byl od 16,30, tak jsme se museli trochu zahřát. Ale byl svařáček dobrý a chutnal i panu Babišovi, který si na něj vystál také frontu. Pročetla jsem si novou akci, myslím si, že delší čas na svátky se hodí. Zítra se do toho pustíme a my to zvládneme. Zítra hlídám vnučku, tak si k obídku uděláme rajskou, tu máme rády. Popřeji dobrou noc a ráno nesklízet, budou potřebná vypadávátka. ;););)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak ten svařák by se mi asi určitě zadrhnul v krku v tomto sousedství...
    Ale ty lampiony jsou krásné a při dobrém počasí doletí daleko, my jsme je vždycky vypouštěli na závěr tábora otaku.

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No a ještě jeden slib aby to dnes bylo komplet...

Dobrou noc a sladké sny přeji.

Ale ještě jeden Vánoční...

„Mami, můžu mít na Vánoce psa?”
    „Na to zapomeň!”
    „Budeš mít kapra jako ostatní.”

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Je to všechno, abych to napsala korektně, hnědou polevou navrch. Včera jsem obvolávala obchody, co mi nestihnou doručit balíky poštou, aby to braly přes zásilkovnu - u některých se mi to i podařilo. Dnes zabalím ty tři dárky, co už mám v ruce a u zbylých začnu vymýšlet, jak to vtipně okecat. Taky jsme se včera pohádala v knihkupectví - poprvé za šedesát let jsem zažila úplně bllbou knihkupku. Má knihy naštosovaný v uličkách jak Vietnamec zeleninu a Jýá jí tam naběhla s berlema. Samo, že jsem ěnco shodila. "Pani, neshazujte mi tady ty knihy!" Zvolala čúza od pokladny. Pokorně jsem se omluvila, přiznala, že je to se mnou těžké a vyjádřila přání, co bych si chtěla koupit. "Od toho tady nejsem, to sii musíte najít," zněla odpověď. Já nejsem trpělivej tvor. Tak jsem jí vysvětlila, že jsem zákazník, že chci nakupovat, čili utratit peníze a podle jejích pokynů tak nemohu učinit. Zároveň jsem jí doporučila, aby si našla zábavnější zaměstnání, třeba u mražených ryb nebo v parlamentu a odešla. Jelikož jsem tam byla vzhledem k časové a pohybové tísni taxíkem, nebyl problém zajet o pár čtvrtí dál a tam v klidu nakoupit. Jen mě trošku mrzí, že mou sršatost schytal i prodavač v porcelánu, když jsem si vyzvedávala objednaný vařák se švestičkama a on mi dával hvězdičky.- Vše se vysvětlilo, když hrnek obrátil. Švestičky byly. A tak to šlo se mnou z kopce celý boží den. Když jsem pčišla domů, zjistila jsem, že našeho souseda schizouše pustili na vánoce domů, ačkoli pořád ještě mává kladivem, kterým nám chce rozbíjet lebky, takže se opět musím zamykat a vypínat telefon. Tak jo, já se přiznám. Pečivo jsem zcela nezvládla a potupně objednala polevy od dr. Oet.. kdysi se tomu říkalo Moudrá hlava.
    V noci jsme si s kočkou ujasňovaly, kdo je paní domu. Chudáka psa jsme vyloučily v prvním kole. Takže jsme se přetahovaly o polštář, jako že já žádnej vocásek ani drápečky na hlavě nechci, načež ona, že tedy bude drásat povlečení. Snad jsem jí dostatečně vysvětlila, že dokud si sama nedokáže otevřít kapsičku a zaplatit nájem, jsem paní domu já
    .No a teď jsem podle fotek zjistila, že linecké se pudruje - já to neudělala, to zas bude keců....

Naposledy upraveno: 21/12/17
  7. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Naposledy upraveno: 22/12/17
  8. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak se také připojím s přáníčkem:)

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Radku ta sobí sestava nemá chybu,jsem se dneska i zasmála :),hlavně ty lenonky :D.
    Tak,a mám vše,rybu a plnou ledničku,i stromek,mno co víc si přát...;).
    Hezký večer a váční sny , pá

10. -pechfógl-

Tak vám ještě povím, jak jsem vyčůraná obchodnice: Abych zboží obdržela do vánoc, což je pro doručovatelské služby zcela nemožné, a taky abych ušetřila to poštovné, které zs tyhl mizerné služby požadují, nechala jsem si ho poslat do úložen. A teď je objíždím taxíkama, abych to posbírala. Kdybych to dala za poštovné, ušetřila bych minimálně pětikilo.

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jo-jo nic se nemá nechávat na poslední chvíli.
    Obzvlášť před vánocemi...
    Nakupuji dárky celý rok i když pravda někdy se dostaví problém kde jsou schované!
    :D:D:D
    Skleroza je krutá čaroděka ale nervíků to nestojí nic.
    Ani mně ani ochotných obchodníků kteří mají z lidí před vánocemi na poslední chvilku ohromnou radost.
    :D

12. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Klidné a spokojené svátky vánoční Vám všem. Na farmy nezapomínejte a sklízejte, ovšem pokud to návštěvy dovolí ;). Vše nachystáno,dárky zabalené, cukroví je v krabicích, kapr v lednici, ještě ozdobit i doma stromeček a návštěvníci mohou dorazit.

13. -pechfógl-

Jonsdorf, já si myslím, že objednat něco dva měsíce před vánoci není zas tak poslední chvíle. Můžeš namítnout, že z Číny je to daleko, ale co třeba z Belgie? Jo a s těmi schovávačkami: Vždycky jsem schovávala dárky do pianina k mechanice - až jsme ho jednou prodala i s dárkama.

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dopoledne, boj o maso vybojován, lednice to ochrání. Cukroví, rolády připravené, za chvíli ještě vyluxuji, vytřu a ozdobím stromeček. Včera jsem nic nestihla, dcera měla nějaké střevní potíže, tak jsem byla celý den s vnučkou, počasí bylo hrozné, tak jsme to musely zvládnout doma. Dnes to dohoním. Vánoční akce bude dnes hotová, jenom možná nějaká ta vypadávátka budou chybět, ale dám dlouhodobky a bude hotovo. Popřeji pohodové odpoledne. ;););)

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahojky
    nutně jsem potřebovala svoje přání k vánocům někam umístit,snad neva.Nechodím sem a tak;)

16. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím všechny,
    ...ať Vás kouzlo Vánoc hřeje,
    štěstí ať Vám stále přeje,
    co o Vánocích vysní se,
    ať v novém roce splní se.

Klid a pohodu o vánočních svátcích přeje Marie.

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Závisláčci a všichni co sem chodíte,
    přeji vám krásné svátky, plno dárečků a ještě lepší farmičku :D

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přeji všem krásné vánoce:inlove: Já to zatím neprožívám, mám tady jak po výbuchu atomovky, linecké upečené ale neslepené a hlavně KLID a nic nemusím. Zítra se zblázním a budu uklízet, donutila jsem se nastrojit stromeček protože vnučka a vnuk jsou ještě malí-3 a 7 - štědrý den prožiji pracovně jsem silně zvědavá jak to tu bude vypadat v poledne.:p;)Držte mi palce, navíc ještě musím na bankomat, protože jsem nějak přetáhla rozpočet a zbylo mi akorát na autobus. V:(ůbec se mi nechce ven

19. lott_lott

lott_lott Stará škola

Dívám se očima plnýma dojetí
    na věčné setkání všech jar i zim
    Svěží i ledové spolu jsou v objetí,
    lísteček předloňský připlouvá k nim
    Když říční víla si pročeše lokýnky
    sněhové hvězdičky ozdobí cop
    Skřítci se dívají zmrzlými okýnky
    na závěs rampouchů z ledových dob
    Brodím se vodami, nemohu spočinout
    Vždyť krása pomíjí, roztaje dřív.
    Než slunce vyhlédne, zachytím každý kout,
    se vším se potěším, zvěčním ten div
    Vděčný jsem za chvíli, v níž mohu objevit
    na vodě průzračný tající květ
    Věčný déšť, zrcadlo, řeka i slunce svit
    na samý počátek vrací mě zpět

Krásné VÁNOCE!

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krasné Vánoce Holky a Farmáři...

Klid a mír všude kolem vás, hlavně štěstí nejen tady ve hře ale hlavně v životě samém.
    Ať láska přeplní nejen vaše oči ale hlavně srdce.
    To vám přeje Radek a banda kolem něj...

Marjorie Holmes
    „Na Vánoce vedou všechny cesty domů.“

Pindaros
    „Každý dar, i sebemenší, je ve skutečnosti veliký, byl-li dán s láskou.“

Larry Wilde
    „Nikdy si nedělej starosti s velikostí vánočního stromku.
    V očích dětí je vždy vysoký přes 30 stop.“

Helen Steiner Rice
    „Mír na zemi nastane, když budeme žít Vánoce každý den.“

Naposledy upraveno: 23/12/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.