ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Pechfógl - ještě že od tebe bydlím dost daleko, jinak bych se pořád bála s čím za mnou jako sousedkou přijdeš tentokrát xD
    A divím se, že ve svém věku ještě nevíš, že dárky nosí ježíšek a ne příbuzní. Zkus to u něj. :p

Jinak u nás vaří manžel (baví ho to), a teď, když tu prolézám fórko, mi za zády smaží řízečky. A pak se divím, že mám mokrou klávesnici...

Naposledy upraveno: 26/11/17
  2. Ahoj -pechfógl-
    budu taky za ... divnou? Taky mám napečeno :) což je i odpověď na otázku, kde že jsem. Kupodivu u své rodiny.

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak to je v pořádku;)A můžu se zeptat jaký pečeš cukrovíčka ? Je tolik receptů,že bych mohla něco nového vyzkoušet.:p

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

sopti - promiň, ale musím se zeptat, mazání příspěvků je to jediné, co můžete proti
    neurvalému chování některých dělat? To je tedy hodně málo, když už si to
    všichni přečetli.
    Byl jsem tu surově nařčen z něčeho, čeho jsem se nikdy nedopustil a nemohu se ani bránit?
    No to vám uctivě děkuji.
    Prepperka - proboha, prosím tě, jak tě to mohlo napadnout, že bych já mohl být pajaable?
    Vždyť bych byl odhalen a popraven stejně jako ona. A navíc se zdaleka nepřibližuji jejím
    vyprávěčským a bavicím schopnostem. Já jsem přece oplzlý, sprostý a nechutný.
    A mám jenom jednu farmu - tuhletu a rozpolcený rozhodně nejsem.
    Doufám, že mě už tu nikdy nic nepřivede. Nepeču, nepletu, neháčkuji, nestěžuji si, neradím a žádné
    úspěchy nemám, takže bude všechno v nejlepším pořádku.
    Některým z vás přeji klidný předvánoční, tj. adventní čas, který dneškem začal a hezké vánoce.

Naposledy upraveno: 26/11/17
  5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

6. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak jsem myslela, že je dnes první adventní neděle - ještě klika, že přijeli příbuzní a zarazili mi výrobu adventního věnce :)
    Krásné dny všem!

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, tenhle omyl je dokonce i v některých kalendářích ;)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Díky, mám o mindrák míň. Včera jsem dostala sodu, že jsem ještě nevyrobila adventní věnce a nezadělala perníčky. Měla jsem pocit, že letos bude kvůli používaným surovinám mým nejoblíbnějším vinné pečivo a rumové perníčky.

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Nojo,já bych to taky viděla že to byla první adventní neděle.Přeci nebude zlatá na štědrý den,už se v tom nevyznámo_OProsím *JÁ*dej nějákej rychlej recept na cukrovíčka:inlove:

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

No tak já mám právě v troubě štolu, ale zapomněla jsem, že nemáme rum, tak jsem neměla do čeho namočit rozinky, ale než bych šla 4 patra dolů a nahoru, dala jsem je tam suché. Asi se už připaluje, tak jdu zjistit, jak to vypadá.

11. Medové kornoutky s pařížským (nebo karamelovým krémem)
    250 g hl. mouky
    100 g moučkového cukru
    1 PL mléka
    150 g medu
    2 žloutky
    1/4 ČL sody
    Vypracujeme těsto, vyválime a vykrajujeme kolečka. Pečeme na 180°C cca 4 minuty. IHNED po vytažení z trouby stáčíme za pomoci kužele do kornoutků. Pečeme vždy jen pár kusů, abychom stihly stáčet, těsto velmi rychle ztvrdne. Okraje kornoutků namočíme do tmavé polevy Stočené kornoutky plníme pařížským krémem (kornouty po naplnění a cca 24 hodinovém odležení) krásně změknou. Případně je můžeme naplnit jakýmkoliv jiným krémem dle chuti.

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Že máte náladu se patlat s nějakým cukrovím .... takhle se to dělá :p

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

bbwling: Já nemám náladu, já mám bohužel povinnost. A už jsem těch třináct druhů či kolik zkroruhla na čtyři. Ale přece ňoučátkům nebudu pod stromečkem vysvětlovat, proč se jim babička na to vyrezignovala... I když letos mám velikánskou chuť. Snacha sdělia, že odmala nemá ráda rozinky, že mám dávat brusinky a to ještě jen bio. Co myslíte, vychladnu do vánoc natolik, aby měli ráno o Šědrý den k snídani vánočku?

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte mám ráda toto vlákno protože sem můžu napsat svoje problémy a pocity, nemám je komu říct ne proto že bych neměla doma "lidi" ale ten hlavní se kterým se dalo probrat všechno chybí. Nechápu proč jsme se zvrtli do obviňování a napadání jeden druhého myslela jsem že sem může každý napsat co prožívá-nebo by chtěl prožít- a ostatní budou reagovat jak to vidí a cítí. Jestli budeme pokračovat takhle ztratí naše vlákno bohužel smysl. Bylo by mi to líto. HEZKOU HRU;):)

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

-pechfógl-: Já bych nevychladla - moje sestra taky nerada rozinky. Každý rok jí k vánočce předávám i milé doporučení, ať si rozinky vydloubá. Ještě nikdy se mi vánočka nevrátila a dokonce ani ty rozinky ne ;)

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

pechfógl: ať si vánočku upeče sama ,-)) nebo ji upeč bez rozinek i bez brusinek ,-)

Naposledy upraveno: 27/11/17
  17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pechfógl - k vychladnutí je ideální současné počasí. Vydej se koupit vánoční přání, krásné a dostatečně velké. Krasopisně do něj vepiš recept na vánočku a jako bonus přilož sáček brusinek. Hlavně nezapomeň včas odeslat ;)
    A pro malou cácorku upeč tu nejlepší babičkovskou vánočku :inlove:

18. krakoramaja
    krákorko, g e n i á l n í nápad

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

A ještě tu máme jednu gratulaci:

Naposledy upraveno: 28/11/17
  20. mituli

mituli Polobůh fóra

Děkuji za recepty,akorát mám delima který realisovat dříve:music:*JÁ*nejmenuje se cukroví Štramberské uši ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.