ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím a dovoluji si předložit informaci z dnešního Farmářského zpravodaje:

"Ze života medvědů na území farmy"
    Že se zima blíží,
    to už cítím v kříži.
    Je čas zalézt do brlohu
    a natáhnout každou nohu.
    Už nezbývají žádné síly,
    vždyť do stovky jsme dorazily.
    Teď už je čas na radost
    a v stodole je medu dost,
    na přípitek medovina,
    snad nebude kocovina.
    A než přijde Ježíšek,
    snad spraví se mi kožíšek.
    Vypelichal při té dřině,
    teď odpočívá na peřině
    a dlouho, dlouho bude spát,
    o dvoustovce si nechá zdát.

Naposledy upraveno: 26/10/17
  2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, akci jsem nějak začala, jde to těžko bez SH, ale snad to nějak dáme. Hlídám vnučku, vařím, občas sklidím. Popřeji pohodový den a velké gratulace pro robin2151 a evainfo ke krásným postupům. V letu dopiji kávičku a běžím do kuchyně.;););)

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

medved222 - prvý medvedík s básnickým črievkom - a to ešte akým skvelým :), zrýmovanie súčasného medvedieho farmárskeho života je veľmi milé, prajem všetkým farma-medvedíkom čistý a teplý kožuštek :inlove:

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

medved222-zdravím,hezky podaná zprávička,a za to ti letí gratulka od marketka47

5. medved222

medved222 Komisař fóra

marketka47, pochopila jsi to dobře a moc děkujeme za přání.

6. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Klidný podvečer všem. Velká gratulka pro medved222 k dosažení 100 :D
    :D a také ostatním postupujícím.

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer,
    počasí nám přálo, celý den jsme uklízeli zahradu, nebralo to konce

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer ;)
    Medvídku, supr postup. Gratuluji :inlove:
    Všem pěkný víkend, já jdu do rachoty (děsně nadšeně :pxD)

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

sousedko medvídková , i T.Woods by záviděl ,
    takového borca , na farmičce :D, vím jak jsem se těšila já ,
    až pokořím onen stý levlík , kolik úsilí a nervů to bylo,už je to za mnou ,
    a také Tobě se to dneska podařilo , a já Ti k tomu jubileu posílám
    velikánskou gratulku :D .

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janaj - a co dělají tvé nožky ?
    Medvídku - gratulka veliká ke stovečce. Teď už se můžeš v klidu zazimovat, bo už to půjde tak nějak samo ;)

11. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Čtu si a najednou vidím, že medvídci postoupili do stovky tak to nesmím nechat jen tak bez povšimnutí a posílám velikou gratulaci,

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

janaj:pro změnu bych jednou v pátek zašla ráda do rachoty, ale jdu na plicní. Může mi někdo vysvětlit, kterej ***** umístí plicní do druhého patra bez výtahu - zatímco kožní a ORL jsou v přízemí?

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pechfóglová - já v tom vidím logiku - aby se ti hezky stihly roztáhnout plíce xD
    Kamarád takhle jezdil rok co rok na posudkovou, taky tuším do druhého patra bez výtahu - no, byl bez jedné nohy a ještě měl implantovaného budíka na srdíčko...

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

medvěd222, vítej v klubu stovkařů. Teď už to půjde raz dva.Přeji krásný večer, den utekl jako voda, bylo docela pěkně, sluníčko občas vysvitlo a bylo docela teplo. Zítra má už pršet, na zahradě je skoro vše hotové, jenom jabloně mají ještě hodně listí a pomalu padá.Odpoledne se zastavily dcery, tak jsme si udělaly pěkné odpoledne u kafíčka. Dobrou noc a sladké snění až do rozednění.;););)

15. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji hezký večer, moc děkuji vám všem za gratulace a krásné obrázky. Je to pro mě milé pohlazení, protože zrovna dnes nemáme moc veselý den. Od 8 hodin od rána do 18 hodin jsme jezdili a spravovali hřbitovy a byli jsme si vyzvednout babičku (manželovu maminku), kterou jsme před 2 týdny vyprovodili na její poslední cestě.
    Sháníte někdo ještě rýmovník? Musím ho ostříhat. Došly mi i nějaké recepty z rýmovníku.
    Pokud by vám někomu vypadl soused, mám jednoho červeňáka.

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

D..... není vulgarita, ale dnes již zastaralé označení mentální retardace. Navíc slovo, které jsem použila , nijak nesouvisí se hrou, ale s faktickým stavem na jedné poliklinice. Tak proč ta upjatost hodná učitelky nedělní školy?
    skali, máš pravdu, roztáhnou se mi plíce, zvlášť, když jdu na spirometrii. A taky se mi po tom výšlapu rozbuší srdce - nemám si hned skočit vedle na kardio?

17. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Milí závisláčkové, všechny vás zdravím a přeji hezký víkend. Dlouho jsem tu nebyla a ještě, bohužel nebudu, přestavba bytu u dcery stále trvá a navíc zítra rodinná oslava mých narozenin. Nevím teď co dřív, ale po chvilkách farmičku navštěvuji. Akcička se mi líbí, mám postupy na Baha 38lvl i na farmě 71lvl. Je vidět, že i po minutkách se dá něco udělat.
    Gratuluji všem k jejich postupům [​IMG] a přeji sluníčkové dny.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dopoledne, venku poprchává, byla jsem ve městě a na trhu, stihla jsem to mezi dešti.sněženka1950, gratulace k 71. faremnímu a 38.Baha postupu. Akce jde pomaleji, nefungují zde žádné pomocné produkty, je to jako na začátku farmičky, už jsem na to zapomněla, jaké to bylo. Nemusím vařit, zbylo vepřové na paprice a to mám ráda, přece nebudu vařit to, co nejím...třeba plíčky, ty já opravdu nemusím. Mějte fajn den a pohodový nastávající víkend.;););)

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké dopoledne, závisláci
    venku leje a leje, ještě, že nikam nemusím

20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Také přeji pohodový den všem a nesmím zapomenout na rychlíka;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.