ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jahody doma, už jsem udělala i lívance a mixované jahůdky se šlehačkou k tomu.
    Je to stejně všechno na hlavu...člověk se s tím dělá, za chvíli se to sní a je z
    toho stejně ..to a oný...kdyby z toho snědeného rostly alespoň fialky. xD

evik1016
    ... přesně tak jsem to myslela, že nás tady někdo napomíná a pohoršuje se
    a poučuje nás, že sem takové věci nepatří. A protože jsme jedna farmářská rodina,
    tak si to nenecháme líbit. :p

Madvo .... děkuji a jsem ráda, že se napoprvé med povedl...já se kajícně přiznám,že
    můj první se mi nějak nepovedl , nevím proč, jestli špatné výhonky smrku. Druhý pokus
    a pak každý další se ale povedl na jedničku. A velkou 1 s* pro tebe, jsi šikulka .

Baroland ...co bychom si tu bez tebe počaly my ,ucvrnkané babky . xD
    My tě nemít...jsi prostě naše dobrá duše, vždy s připravenou praktickou radou. ;)

Naposledy upraveno: 17/6/15
  2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ač čtu vše, dvě témátka mě zaujala obzvláště.A že jsem hošík dobrosdcatý, když vím,poradím.

Ad1. Ucvrkávání do textilu se zde řeší s pravidelnou periodou...no,raděj napíšu jen pravidelně. Holky,nemůžete stále podporovat výrobce tena lady,diskreet a jim podobné.Jednorázovky jsou passé a lezou do peněz.Chce to něco na furt. Je mě jasné,že ne každá sledujete trendy doby,ale když se zeptáte svých dcer,či vnuček,rádi vám vysvětlí co je eM kalíšek.Použití je prosté -před každým přihlášením sem.
    xD
    Ad2. Kytky a kočičáci.Tady bych skloubil dvě věci naráz.Jednak budete mít zeleň v bytě a jednak budou i štasné,co pravím,VELEštastné i kočky. Pěstujte indické konopí.
    :D

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, všem milým důchodcům závislákům z lázní. Celý den jsem se zlobila s netem, stále padal a padal a já padala pomalu do mdlob. Prošla milé zprávičky a že jich dneska bylo!!! komu se mezi námi nelíbí, tak ať si hledá štěstíčko jinde, ale dalo by se to říci i jinak. My si vystačíme. Je mi mezi vámi moc fajn a vždy se těším, co nového se dozvím. Člověk má hned lepší náladu, když se mu něco nedaří, tak, jak by si přál. Otrávit se nenecháme a budeme se těšit na další krásný den!!!;););)

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak nevím, můj kocour začíná blbnout. Svoje oblíbené granule nechce a začíná jíst suché rohlíky, je kost a kůže ale jinak úplně spokojenej, hezky se lísá a vyblbuje.

Přijde smrtka do nemocnice, navštíví pokoj na smrt nemocných a říká "Ty půjdeš zítra, ty až za rok, ty se uzdravíš"
    Na čtvrté posteli leží dědeček, zvedne se a rychle uteče na dětské oddělení.
    Přijde tam smrtka a říká"Ty tu budeš 50 let, ty 70" Přijde k dědečkovi a ptá se"A co tu děláš ty?"
    Dědeček na to" Pinkám,pinkám"
    Smrtka odpoví "Tak pinkej,pinkej, zítla pšijdu a půjdeme pá, pá"

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

ad. cvrnkání: Kdyby tohoto fóra nebylo, jsem v suchu, nemůžu za to, že se směju jak ta lama!
    dasa: To hubnutí se mi trošinku nelíbí - jak je na tom s ledvinama? Já bych zašla k veterináři (to se mi to kecá, když se svými problémy přicházím k doktorovi pět minut po dvanácté - a jako ta kočka si myslím, že mi to projde).
    Přivezou dědouška na nemocniční pokoj č. 13 - a on běduje: Třináctka, nešťastné číslo a kluci z hospody říkali, že v týhle nemocnici je to taková předsíň do márnice, sem dávají beznadějné případy... Spolupacienti ho utěšují: Ale dědo, to jste se spletl, tady je to dobrý, ty bez nadějný dávají na patnáctku. Dědouch se uklidní , když vtom přilítne sestra, vytřeští oči a zařve: Dědku, co tady děláte? Vy přece patříte na patnáctku!
    P.S. Fór je to dobrej, ale v Nemocnici Na Františku je tohle realita. Když jsem odtamtud odcházele naposledy - a to myslím doslova a vážně, slíbila jsem jim, že než abych se tam dostala znovu, skočím z okna. A ten slib hodlám dodržet.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

dasa1143 ... mohl by mít problém s nevydávenými chlupy ...já dávám tablety s
    trávou . Jakmile nahromaděné chlupy vydáví, zase začnou baštit. V každém
    případě k veterináři a fofrem.

mamča50 ... krásný lázeňský pobyt .
    A když lázně, tak nějaká ta legrácka k lázním se vázající.

Po návratu z lázní povídá babička vdané dceři : Jo holka, ty se s tím svým mužem pořád hádáš, zajeď si do lázní a uvidíš, jak se mají manželé k sobě chovat, pořád se k sobě tulí, usmívají, pusinkují, drží za ruku, chodí tančit a na procházky, holt hezké manželství je hezké manželství.

Žena při těle se ptá svého lékaře:
    „Co mám dělat, abych se zbavila toho všeho tuku?“
    „Je to prosté.“ Odpoví doktor. „Vždy pohybujte hlavou zprava do leva, pokaždé, v jeden určitý moment.“
    „Jaký moment?“ Chce vědět žena.
    „Pokaždé, když se vás někdo zeptá, jestli nechcete něco k snědku.“

dasa1143 ... ještě je třeba sledovat, jestli moc nepije . Normálně se doporučuje
    mastit s čičíkem k lékaři do 24 hodin, pokud se u něj;) projeví příznaky jako : změněné pitné návyky, změna chuti k jídlu, zvracení, horečka, průjem, apatie.
    Pokud to u čičíka nezaznamenáváš ,a pokud je kočička od pohledu jinak zdravá, ale nechutná jí krmení , může se ve většině případů jednat o problémy
    s trávením. Pokud by to trvalo dlouho, asi bych opravdu k lékaři šla..
    Ale je to na tobě, na dálku do čičíka nikdo z nás nevidí .

Lidičky zlatý, já jsem přece střevo ! Hlavně, že jsem si koupila rybku Letkyni,
    upravila si Baha a před ní nacpala růžové stáje. Samo jsem na ni zapomněla,
    kolik dní čekala na odkliknutí, až dnes jsem si na ni vzpomněla před chviličkou.
    Já bych se nejraději praštila plácačkou do mozkovny. Teď tedy mohu čekat

168 hodin, než se aktivuje první várka odměn. Asi už stárnu ...xD

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Myslím si, že ne, protože normálně chodí na kočkolit a venku taky, bríško mu můžu mačkat. Stačí mi pes s tím něčim na puse, co nejde vyřezat a pořád to roste. Když s tím nejde nic udělat, nechci vědět co to je. Zatím je taky v pohodě Myslela jsem, jak už jsem psala, že když nepomohla antibiotika, tak pomůžou homeopatika ale taky ne.:cry:

Pacient na urologii leží na operačním sále. Chirurg říká" Sestro upravte penis"
    "hmmm... hmmm. dobře a tedˇ pacientovi prosím"

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfógl - blbý je, když jeden bydlí v přízemí xDxD:eek:
    (Blbej fór, viď. Ale naprosto tě chápu. Než špitál.....)
    Jo, v pátek se chystáme na veterinu. Té naší potvoře se udělala boulička za krkem. Tak radši včas. Snad doktor bude vědět. To zas bude nářek cestou, ježkovi voči o_O)
    (Evi, teď neposlouchej) - ještě k těm špitálům - většinou podepisuju reverz :D

A sklidila jsem tajemnice (něco z družstva) na Baha a dobrý: XXL mombín a mango, rohovník, no a juvie s hvězdným. Se divim, že tam nebyl granát o_O

9. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Daso,nevím jestli letos není rok hubených koček,ale tohle jsme s kolegyní dnes řešily na noční.Kluci kocouří jsou v pohodě,žerou jsou veselí,ale hubení.Přitom jsou kastrovaní.Pastu proti chlupům v zažívání taky dávám,odčervení jsou.Letos mi přijdou jako totální vyschliny.Jak mi začne takhle hubnout kočka tak mám pokaždé strach ze selhávání ledvin,tam se na to většinou přijde pozdě.A taky se obávám FIP,tu nám dotahla jedna nalezená kočička a přišli jsme i o ragdolu a peršanku.Doufám,že už to víckrát nezažiju.Ale jak píšu i kolegyně má vysušeného kocoura a já hned několik,tak to snad chorobou nebude.Možná je to tím,že letos málo pršelo,tak trošku uschli:)Dělám si z toho legraci,ale nedej bože aby nám omarodili.
    Bůh stvořil veterinu aby kočku udržoval zdravou a majitele na mizině,jak praví přísloví.

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

My máme kocoura taky hubenýho. Vypadá jak za groš kudla. Přísun žrádla má permanentní, apetit taky, kastrovaný není. Pastu dostává. Je naprosto v poho. Býval dříve macatější. Ale temperament stále stejný. Žere, dělá kraviny, běhá po zadních, občas i po zdi (no fakt). Zase si říkám, že lepší než koule ;)

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak mě to vyhodilo nejen z farmy, ale i z fora a nemohla jsem se dostat zpět.
    Internetem to asi nebude, protože všechny možné zkoušené stránky šlapaly
    dobře. Pc také vyčištěný...žeby zase problémy s chodem hry ? Jenom to ne !

skalara.v .... klídek .. já mám nejraději jednu průpovídku - "Když je doktor dobytek - půjdeš
    nejspíš do kytek!"

A revers ? V době , kdy jsem ještě sloužila lidem , tento pojem nebyl ještě tak
    užívaný. Také ho pacienti tolik nevyužívali a vůbec zdravotnictví bylo o něčem
    trochu jiném.
    Ke kočičkám - nekastrovaná netloustne , kastrát nabírá na váze.. to je normální.

12. m2707

m2707 Znalec fóra

Toto je víla Amálka, poslala mi pozdrav z cest a já jsem taková holka šikovná, že se mi to podařilo sem vložit. Akorát ta velikost je nějaká obří.xDxD No ale obří víla Amálka, obří auto a obří foto, ne?xDxDxD

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Je vidět, že pověst nelhala ... je to opravdu něžná, křehká a jemná víla . xDxDxD
    A má pěkný maskáče a fáro !!!:p Myslím, že až budu dětem zase o
    víle Amálce vyprávět pohádku, že tam tyto nové doplňky zakomponuji.
    xDxD Jestli ona Amálka není právě v převleku za formana Šejtročka.

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer,
    vy všetci o mačenkách, ja o psíkovi... Ale absolútne spokojne. Včera sme boli s Lillinkou (yorkšírkou) u veterinára na vakcinácií a samozrejme sme urobili aj preventívku.Výsledok potešujúci - zdravá ako rybička. Jediné čo ma trápilo, že začínala naberať kliešte - ale záležitosť vyriešená akousi vodičkou na chrbátik - už po druhý raz. Povedali, že to má účinnosť cca 1a1/2 mesiaca (mali pravdu). Dostala ďalšiu dávku a dúfam, že bude pokoj.Užíva si to hlavne na chalupe, kde teraz trávime viac času. Surfuje s tým mojím chlapom v bazéne a má sa dobre. Krásne papká - ale nie je "vyžratá", lebo to vybehá. Po mojom milovanom vnúčikovi, je to moja druhá láska. ( vnúčik je aj slniečko, miláčik, drobátko a občas aj malý diablik)

15. m2707

m2707 Znalec fóra

Tak drahouškové, jeden na dobrou noc a šup do hajan:

Přechází babička přes velmi frekventovanou silnici.
    Uvidí ji strážník a povídá: "Tak co babi, po přechodu by to nešlo?"
    "Ale šlo synáčku, šlo, ale ta chuť už není."xDxD

Dobrou noc:inlove::inlove:

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji všem krásnou, dobrou a nerušenou noc.

Proč byl Adam nejšťastnějším člověkem na světě? Protože Eva neměla matku.

Somálec je v nemocnici a volá na sestru:¨„Sestro, tady je pavouk!“
    Ona akorát protočí oči. „Tak si ho nevšímejte, on je jen maličký, nebojte se ho.“
    Za půl hodiny jde kolem toho samého pokoje a slyší:
    „Ne, pusť mě, ty potvoro, já se tě ne-aaaa! Kam mě to táhneš?!“

Dívka se jde podívat do kostela na mši, a když odchází, upadne jí náušnice. Chvíli ji hledá po podlaze, ale když ji konečně najde, všimne si, že na ni zamračeně kouká opat.
    „Slečno, prosím, zde je padesát dolarů a kupte si kalhotky. Tak krásná bytost nemůže být takto nestoudná!“ Lamentuje a podává jí peníze.
    Dívka je s velikým díkem přijme, a když tuto historku vypoví doma své matce, ta neváhá ani minutu. Obleče si své nejkratší šaty, sundá kalhotky a peláší do kostela. Po mši předstírá, že jí taktéž upadla náušnice. Když skončí se svým divadýlkem, všimne si, že si ji zamračeně prohlíží opat.
    „Madam…“ Říká nervózně. „Tady máte jeden dolar a kupte si žiletku.“

17. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak jsem si dnes stihla akorát ráno a večer přesadit a nakrmit, jinak jsem vařila, abych nakrmila tu dvounohou hordu, co se k nám v poledne přihrnula. Pak mi tu nechali špunta a odjeli do Prahy na fotbal. S prckem jsme šli odpoledne nakrmit u Labe kačenky a nutrie, tam na kočárku a zpátky jsme ho nechali capat po svých (začal chodit před třemi měsíci, takže jsem sama koukala, kolik toho ušel). Krásně se unavil, chvíli před večeří si ještě hrál s hračkami, o půl osmé dostal kašičku, do vany osprchovat a hurá na kutě. Dostal flašku se sunarem a usnul ještě dřív, než ji stačil celou vypít. No a si teď v klidu početla v našem důchodcovském vláknu a frčím taky honem spát, ráno budu muset vstát a obstarat ho, když mamča s taťkou přijedou z Prahy až na oběd. Pak už jim ho ráda zase přenechám. Je to sice zlatíčko, ale je na mne těžký, když si k němu kleknu nebo sednu, abych ho převlíkla, tak se z té země bez pomoci manžela nedostanu. Holt mi chybí trénink, vidím ho tak jednou za čtvrt roku - 200 km je moc daleko na pravidelná víkendová setkání.
    Tak dobrou noc a hezké sny:sleepy:

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Amálka nezklamal, je přesně podle našich představ, že?
    LubicaKrakova: Modrá vodička je fajn, dá se koupit v lékárně, ale raději bych si kupovala brilianty, cenově to tak odpovídá. Na klíšťata to jde i jinak: U Alberta koupíte sáček fenyklu, dáte do plátěného pytlíčku (možno i ponožky), před použitím promnete a navoníte se.
    mirakloud, chce to posilovat. Já si pro tyto případy pořídila půlkilové činky a teraband (to je taková posilovací guma). Nožičky hůlčičky, ale ručičky - dva vzrostlé duby. S přehledem uzvednu kočku, psa i vnučku (postupně, ne najednou).

19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno Přátelé. Zdravím z práce. Taky je u vás tak ne vlídné počasí? Já k tomu vstával ráno špatnou nohou! Přijdu k autu a ono prázdné kolo! Tak bylo o zábavu postaráno... Ještě k tomu jsem zmokl, tak hurá domů a převléct. Volám do práce že se zdržím, "ano nic se neděje" Jenže, za městem v tom dešti "STOP" "Dobrý den pane řidiči" Hledám doklady... Nic! Leží doma v mokré bundě! Po další hodině jsem dorazil do práce, hledám klíče! Jo! Zase doma! Na třetí pokus ale vše klaplo, a já už vesele pracuji... Jak já se těším do důchodu...! Přeji vám všem veselejší vstávání, a hlavně den bez...? Deště!!

Naposledy upraveno: 18/6/15
  20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,

Jonsdorf: tak ten špatný den už máš za sebou a teď už bude jen líp.
    Přeju všem krásný, i když deštivý den. Nemusíme alespoň zalívat. Eva

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.