ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Já jsem to tušila,já to přímo věděla,že mě ta holčica od kozenek práskne :D:D
    Děvčata děkuji za nádherné gratulky s koníkem,ovečkama i ty letadýlkové,a také velký dík patří mým sousedům,
    jste všichni zlatí ;)
    Já Vám popřeji hezký večer,celý den chčijo,venku děs běs,já kráčím uvařit čajíček a určo si do něj něco přidám
    nejen na zub ale i na zahřátí ,tak pá a hezké sny :)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

ě jsme se odmlčeli? Možná máme vražený dech z dobrých a férových zpráv.8)

3. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem a pohodu přeji, Evainfo děkuji za nádherný obrázek který mně potěšil moc a já všem co postoupili a nebo něco slaví gratuluji a mějte se hezky. :) N.

4. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Klidný podzimní večer všem. Dovařila jsem držťkovou polévku pro manžela a pokračuji v relaxaci u noťasu. Zítra mám kontrolu po operaci. Stále to trochu bolí, ale dodržuji klidový režim, tak noťas je můj kamarád a těším se na další bubu akci. Všem pilným farmářům a farmářkám velká gratulka k postupům.

5. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

70 .
    obrovská gratulace pro mojí sousedku sněženku , která zde na farmičce
    doslova láme rekordy v postupech...:D
    Úplně tu držkovku cítím na jazyku,já snad nastartuji mopéda a sjedu do okresního na malou návštěvu ;), polívčičku
    tu já můžu 3x denně :pmňam . Hned zítra dostane dědek další příkaz,co má dovést z masny :).
    Na farmičku jsem se dnes dostala před malou chvílí,tak mě prosím omluvte,pádím přečíst nové pokyny k akci
    ať z toho nejsem zase paf o_Ojako minule.
    Hezký večer , pá

6. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

tak opět postup u farmy poslední dobou postup vždy po 11. dnech a na baha po 6.dnech.Těším se na Halloweenskou pohádku,asi tentokrát koupím malý koš,protože to bude o rychlosti, aby se otevřely herní sekce co nejdříve a hlavně hned začít plnit dočasný úkol,protože odměny pomůžou právě k té požadované rychlosti otevřít celou herní plochu a je to jen 5x25políček

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Popřeji pěkný večer, byl krásný podzimní den. Odpoledne jsme byly s vnučkou v parku, užívala si skluzavek, houpaček, bude se nám po těchto pěkných chvilkách stýskat. Sluníčko svítilo a bylo docela teplo. Zítra se má ještě oteplit, ale za to v neděli to má být už jenom do 10 stupňů. Tak zítra začne halloweenská akce a zároveň bude i děsivka, Na plnění úkolů v družstvu budeme muset trochu vyčistit stodoly i stáje. Ale docela se na to těším. sněženka1950, velká gratulka ke krásné kulaté 70. Zítra od 10 den plodin, tak zasadit něco alespoň do 10, ať nám bodíky přibývají. Pohodový večer a krásné snění, půjdu dřív do pelíšku, jsem dnes nějak unavená.;););)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pechfóglinko, jestli jsi měla na mysli ty výsledky od uren, tak vítám, že za chvíli bude znovu otevřen faremní hřbitov... Tam je to alespoň příjemné prostředí a zaručené výsledky za snahu, na rozdíl od toho, co od těch jiných hřbitovních uren teď můžeme čekat...

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Posílám také Gratulaci ke krásnému postupu:

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, venku je ještě tma a taky mlha. Musím jet do města, tak počkám, až bude alespoň vidět. Toto je výhoda důchodců, nemusí ven, když se jim tam hned nechce. Nějak mne pobolívá žaludek, tak k obídku dnes bude pohádka mládí. Přeji pohodový den a ve 14 vypukne letošní bu bu bu. ;););)

11. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    přišla jsem si vás přečíst a vidím zase plno hezkých postupů a tak posílám velikou gratulaci.
    Ohledně pesana - žádné nové zprávy:cry:

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

A aby to někomu nebylo líto,že si ho nevážíme,když nás navštíví :)
    Omluva modíkům a děkuji za upozornění -neuvědomila jsem si to;)

13. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Klidný Bubu den. Jsem po kontrole u lékaře, rekonvalescence probíhá dobře a díky klidovému režimu u NTB mám včera postup na baha 375, dnes na farmě 126. Přeji všem úspěchy v nové akci.

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné odpoledne,
    jdu jen na skok, protože řežeme ten obrovský strom a já jsem se sem přišla ulejt a podívat se, jak mi rostou děsivky.

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

robin2151-Je jen dobře že se uzdravuješ a veliká gratulace k postupu,jak na Bahamě:375 tak na Farmě:126
    Jsi šikulka ;)[​IMG]

A ještě jedna gratulka [​IMG]
    evainfo 171 všechny zvířátka gratulují a zpívají ti písničku-slyšíš?

Naposledy upraveno: 25/10/17
  16. specnas7869

specnas7869 Zelenáč fóra

Dobrý večer,poradte mi prosím.Slídila jsfm již2krát žárovky stále mám 46 ks,koření jsem ještě neskídila a mám přes 300,nemůžu v misi vůbec postoupit dál. Děkuji.

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Přátelé hezký večer a príma bubu noc , pá​

18. michnaj

michnaj Vycházející hvězda fóra

vavovi pejska je mi líto, napadlo mě zkusit dát fotku pejska na facebook, jestli už jste to teda nezkoušeli, možná se někdo najde kdo pejska viděl.

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrou noc a hezké sny

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný večer, dobrou noc. ;)
    Jdu zuřit pod peřinu, nějak jsem blbě začala akci. Snad to doženu :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.