ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mrně je v extázi :inlove:

2. mituli

mituli Polobůh fóra

No ta je ale nádherná:inlove::inlove:to ji posílám.Jo mám pech že jsem blbá,to totiž bylo za odemčení té blbé 11místnosti a pak můžu teprve na lilek.Pajda mi to vysvětlil.No to vědět tak jsem se na to vyprdla velebnosti.Asi to svedu na problémy s farmou a né na svou blbost:music:;)

3. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Hezký večer všem závisláčkům, pročetla jsem vaše příspěvky a videa i obrázky opět nemají chybu. Po včerejším dnu, kdy mi vytrhli dvě stoličky, jsem se s bolavou "papulou" i zasmála.
    Děkuji za gratulky a blahopřeji všem postupujícím.
    kerryhill - ten pejsek u toho zábradlí je úžasný :)

4. Y_n_O

kerryhill: opět budu citovat Mirka Dušína: "To je nečestné a nesportovní." Fňuk ;)

5. Y_n_O

To arabské přísloví, že pohled na svět je nejkrásnější, když prochází mezi ušima koně, naprosto chápu... a smutně závidím těm, kteří k těm krásným zvířatům mají častý přístup...

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, mlhavo, musím do města a to hned ráno. Včerejší jednání ohledně výměníkovky, dopadlo tak, že když mistři odjeli, tak topené přestalo topit, večer jeden dorazil opravit a bohužel se nepovedlo, tak dnes zase někdo dorazí z Prahy, už toho mám plné zuby, jak s oblibou říká moje vnučka. Ode dneška nebude vnučka chodit do školky, je ráda, že bude u maminky. Bylo to na doporučení paní doktorky, aby domů nenosila nemoci, když má malého brášku, který nemá ještě mnoho očkování za sebou.Marcelko, koníček je nádherný a marketka47, vaši koníčci jsou také pěkní. Říká se, že nejhezčí pohled na svět je z hřbetu koně a když se koník podívá a člověk vidí ty jeho krásné oči...to nemá chybu a přesto se najdou takoví, kteří jim dokážou ubližovat. Bude pohodové dopoledne , zasazeno, tulidomek se tulí, ale budu potřebovat ještě Sk, vybrala jsem všechno SK z odměn, hodilo se. Přeji pohodový den, nesklízet a ať se akce vydaří.;););)

7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Už teraz "tulíte", nečakáte na BB?

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Ano tulím,at to všechno stihnu.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, tulím. Jestli bude BB mini, tak akorát v 18.00 sklidím.

10. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Přišla jsem si k vám postěžovat. Cca před týdnem u nás byla pro mléko nějaká paní. Strašně se jí libily naše čičiny a náš pesan. Dokonce chtěla nějaké čičiny adoptovat, ale nakonec z ní vylezlo, že kamarádka má útulek a tak jsme jí nic nedali. Dnes dopoledne se nám ztratil pesan. Rozepnutý obojek a otevřená ohrádka, kterou by sám nedal. Navíc on byl vykusovač pletiva. Zavolali jsme činné orgány a mysleli jsme, že budou alespoň řešit vniknutí na cizí pozemek, ale houby celé se to zvrtlo v dokazování, zda jsme vůbec nějakého psa měli, ještě, že máme hodné sousedy a potvrdili, že jsme psa měli. A to je vše nic víc nic míň pes nebyl za 10 000,- ale "jen" vesnickej vořech tak jsme prostě uřeli, a to že tady byla paní, která si na tajňačku psa fotila - manža jí viděl - tak to s tím vůbec nesouvisí. A pokud se vám to zdá jako vtip tak vás ujišťuji, že to vtip není.
    Děkuji, že jste si to přečetli.
    Všem co někam postoupili posílám velikou gratulaci

11. -pechfógl-

A nemáte tušení, odkud zhruba baba byla? Asi ne zdaleka, když si přišla pro čerstvé mléko. A kde v okolí jsou útulky? Koukla bych se i na internet, jestli není v nabídce. Krucinál, tohle mi udělat a já ji chytit, tak jde do tepláků, i kdybych si na ni toho mrchu Sokola najmout měla.:mad:>:(:mad:

12. vavovi

vavovi Stará škola

Vtip je to, že víme jak se paní jmenuje, vime kde zhruba pracuje a víme ve kterém městě bydlí, ale činné orgány nám pomoci nemohou. Paní sice slíbila, že se pro mléko ještě zastaví, ale nedělám si iluze, že se tu ještě objeví (měla by zítra) a pokud tu drzost mít bude tak mám dojem že mého manžela nevydýchá.

13. Y_n_O

vavovi, tak to je děs. Je mi vás líto a pejska také, kdoví, kde chudáček skončí :-(

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Som v šoku ... dúfam, že to takto nenecháte a niečo sa podarí vymyslieť. Držím všetkých osem palčekov (aj manželove, len aby ste si nemysleli, že som nejaký osempalcový mimozemšťan).

A k tým "orgánom nečinným" - majú nejakého nadriadeného (a nie jedného, aj ten má nad sebou niekoho a ten tiež), tak osloviť tých.

Pechfógl - viem si predstaviť, čo by sa asi dialo, keby si dotyčnú dostala do rúk, lenže v tom prípade by v teplákoch neskončila ona, ale Ty. U nás tiež taká obyčaj ...

Naposledy upraveno: 11/10/17
  15. mituli

mituli Polobůh fóra

vavovi-držím palce že se najde:oops:prosím za mě rozby ty babě papulu a zlom ruce.Když tak mi písni méno já ji prokleju(říkaj že jsem čarodejnice).

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jen co jsem večer hupsla k noťásku,abych rychle dohnala vše co už před pár hodinama začalo,v tu ránu
    mě Baha pasovala na nějakého gps navigátora.Lidičky, já nevím zda to mé oči přečetly dobře,popadl mě totiž záchvat smíchu.
    To snad není možné jak to na mě sedí :D.V autě toho kecala nesnesu, (spíše tam kecá nějaká bába,kvůli které
    jsme s dědkem už párkráte byli někde úplně jinde),jezdíme stylem : já čumákuju do automapy a kecám a jde to :D.
    A ještě jsme pár stoveček ušetřili ;).
    Markétko koníky máme tři a tu krásnou fotečku nemaž,vždyť k té famičce přece patří ;).
    vavovi,děs,mě to připadá jako by si někdo pejska uzunknul na zakázku.Zakroutit krkem,je málo :mad:.
    U nás v pohraničí zatím klid,ale hlásili mi už chovatelé ovcí (okolí Orlové,Havířova),že se tam kradou zvířata
    a to jen ta mastná plemena,žádné jiné.
    Tak,ale teď končím přátelé,já cválám sklízet a všem Vám přeji hezký večer a komu se podařil nějaký ten poskok
    do vyššího levlu tak velká gratulace,pá

Naposledy upraveno: 11/10/17
  17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

vavovi-je to lumpárna,ale třeba se pejsek najde,budu držet palce.[​IMG]
    A teď zase jedna gratulka pro sousedku.... evainfo,která svou pílí postoupila na další cestu k 200.
    Dosáhla krásného čísla 168 [​IMG]

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

vavovi, držím moc palečky, aby se pejsek našel a hlavně byl v pořádku. Postup dohlížečů pořádku je k zlosti, jak je člověk bezmocný. Vyšlechtěno, ještě něco Sk zbylo, díky minulé akci. evainfo, gratulka k dalšímu krásnému 168. faremnímu postupu. Dnes v podvečer dorazili z Prahy a topení zase topí. Rozpěstováno, zasazeno a jdu do hajan. Pěkný zbytek večera a dobrou noc, ať ten zítřejší den je lepší než ten dnešní.;););)

19. -pechfógl-

Já už věci ručně neřeším, fakt jsem v takovémhle případě ochotna najmout a zaplatit největšího xindla mezi právníky a stěžovat si kde jen je to možné. A ačkoli bulvár z duše nesnáším, i tam bych tu kauzu vnutila.

20. Y_n_O

To není vůbec špatný nápad, pechfóglinko. A ani ten od Milky - stěžovat si na vyšších místech, zmedializovat neschopnost našich zákonných bezmocníků...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.