ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

skali-horalé u nás předvídaj krutopřísežnou zimu-hodně hub,šípků,zvěř už nám leze dolů mezi baráky.A číči bostávaj hustý kožichy(jak já jim závidím):oops:Kolem poledne se udělalo trochu líp a dědek prohlásil-jdem na houby,a já kráva že joxDsama prosebe si říkám už nic nebude kochnu se ,nadýchám čerstvého povětří.Jo houbeles,máme zase koš,dědek se vytratil do garáže a babo starej se.Tak nevím ,mám s tím jít zrovna na hnůj nebo hodit do sádla a do mrazáku??Ježíš marjá mi jsme takový nenažranci;)

Naposledy upraveno: 7/10/17
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mituli, protlač to přes síť, pomůžu s čištěním hub i množstevně od nich xD už jsem to tu psala ;)

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mituli - já jsem houby nakrájela a hodila do horké vody, 5 minut povařila. Pak zcedila a když vychladly, naporcovala jsem to do pytlíků a šup s tím do mrazáku. Na houbičky se chystám příští víkend, bo má být hezky a teplo ;)

4. mituli

mituli Polobůh fóra

zlatíčka-kotel udělanej v sádle,v troubě se peče houbovec a dva pytle jen tak čerstvejch pokrájený do mrazáku.A přísahám i kdyby slunce pálilo jako o život už nejdu :mad:koupil jste někdo balíček Ingrid??Vyplatí se ??

Naposledy upraveno: 7/10/17
  5. Skali

mituli - já koupila :D
    Nad kouzelným kloboukem zatím váhám ;)

6. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

-pechfógl- zkoušela jsem ji přemluvit, ale prohlásila, že v takové zimě makat nebude :-(
    Skali - jo,jo, nad námi bydlí rodinka indiánů a ti štípou dřevo ve sklepě už několik dnů, takže čekejme tuhou zimu :)
    Jo a u nás se zima pozná tak, že když řekneme voda, tak nám vypadne z pusy rampouch..
    Takže přeji všem teploučký večer v pohodě doma u kamen [​IMG]

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) no po nakouknutí jsem váhala, jestli nejsem na jiném fóru xD
    Ale asi jsem dobře, jen odpočíváte a já jdu taky :p celý týden jdu vstávat ve čtyři,
    k rýmě se přidali i průdušky ... no kolegyně má v práci rozčápnuté dveře a když je zavřu
    hned otevře, že jí je horko (se tam netopí a venku docela zima) ... tak co s ní? :sleepy:
    Ostatní holky jsou fajn a já zrovna schytala k sobě na směny tuto zlomyslnou čarodějnici :eek:

Jé a zeťákovi rodiče mi poslali zamražené hříbky :inlove: přesně jak píše skali
    a já to taky dělávala,
    když jsme trávili dovču na vysočině. Hříbků bylo moc,
    tak na chatce převařili a ve zdejší kuchyni nám je dali na mražák, než jsme odjeli domů.
    Akce hotová, tak jdu zalehnout ke svým krimi seriálům xD
    se mi nedávno zdálo o obřím medvědu ... se hodně dívám na prima-zoom,
    ale jsem se včas probudila úplně zpocená o_O tak buď si dáchnout od farmičky,
    nebo od krimi, či od té čarodějnice v práci xD ... co myslíte :p
    Děkuji za přáníčka a hezké opičky od markétky, přeji všem hezký zbytek neděle
    a gratulka mým skvělým sousedkám :inlove:

Naposledy upraveno: 8/10/17
  8. Y_n_O

Evi, tak jí přines tílko, aby jí nebylo horko a nemusela otvírat dveře xD Chytrému napověz, blbého kopni, se říká :)

9. Skali

Možná, jestli je už holka v jistém věku, mohou návaly způsobovat hormony. Ale i to se dá léčit, že ;)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Y_n_O ... jsem jí říkala, ať si sundá svetr a teplé ponožky xD ale odpověděla, že by jí byla zima ... mě tímto zaskočila a nenapadla žádná slušná odpověď o_O ... jen jsem šla zavřít s tím, aby nebyla nemocná -.- ... a šla rychle něco dělat :p hmm ...

11. Skali

evainfo - s takovou ehmmm to nebudeš mít jednoduché :(

12. Y_n_O

Doporučuju zjistit, co jí vadí... já jsem takhle v době, kdy jsem vypomáhala na hospodě, měnila kolegy i kolegyně na směně několikrát - nesnesli moje citrusové aromavůně, moji muziku... sami požádali o přeřazení na jinou směnu... hlavně nenápadně, ale vytrvale... :p

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné nedělní odpoledne, venku prší. sněženka1950, gratulka k 66, faremnímu postupu a jako marmeládnice jsi také dobrá. Stonek s novým řádkem pracuje, tak ještě něco nahamoním a vyměním. Čekám až dojdou vnuci, nejde mi psát ve wordu, tak nevím, co jsem s tím zase provedla. Už by mohli dorazit, mám už chuť na kafíčko. Zítra po 14 dnech zase půjdu s vnučkou do školky, tak uvidíme, jak se jí bude chtít. Dnes ráno byla v 7,30 pěkná tma, bylo zataženo a pěkně foukala. Pohodové odpoledne a doma je fajn. ;););)

14. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem a evainfo děkuji za gratulaci a moc hezký obrázek. Gratuluji všem co postoupili a nebo něco slaví. Mějte hezký večer. N.:)

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer přeji ;)

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak já taky trošku do toho našeho Občasníku,zaprvé veliké díky mojí sousedce Evičce-evainfo,za nádherný obrázek,
    Evičko přeji brzké uzdravení...a zároveň i já Tobě blahopřeji k novému úspěchu na farmičce.;)
    Sněženko,sousedko Ty snad sklízíš i v noci,přiznej se,musím jen tiše závidět Tvé rychlé postupíky :D.
    Zadruhé,nestíhám,já se snad nezastavím,ale mě to prostě baví ;).
    A za třetí Vám všem popřeji klidný večer ,pá

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Přeji všem krásný zbytek večera a dobrou noc. ;)
    Farma mě dnes docela sejřila a divím se, že mě tu teď nechá v klidu psát. :D
    Evi děkuju za ježurku :inlove:

18. Y_n_O

Dobrý večer.
    Tak za sebe musím říct, že výpadky na farmě mi vůbec nevadily, času dost - donutilo mne to dělat užitečnější věci xD Dovařit včas oběd, douklízet, naplnit pračku, odepsat na pár mejlíků... Nefunční závislost měla dnes u mne velké +, i když jsem přišla o hnojivo za půl mega (ty bobky jsou snad pozlacené nebo co) 8)
    Přeji dobrou, klidnou noc a úspěšné vstávání do nového týdne ;)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně to vadilo jen dokud jsem se domnívala, že chyba je u mně. Aspoň jsem si v mezičase v klidu dočetla další kus Hry o trůny.
    A k bobkům: Zlatý časy, kdy stály 0,30 a ještě nebyly k prodání. Zato teď s nimi stojí a padá leckteré nadnárodní hospodářství.:p

20. Y_n_O

Ty už mám přečtené dávno, a kvůli čtení se nedívám... sejří mne rozdíly, odchylky, nové postavy, záměna postav... počkám, až to dotočí a pak se dodívám. Nebo vlastně podívám znovu, protože jsem se sledováním skončila u třetí sezony, teď je ukončená sedmá... A možná mezi tím Martin vydá konečně další knížku 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.