ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jooo, vždyť jsem to psala hned na začátku, když se Skali objevila a skalára zmizela, že je to naše pruhovaná krasavice xD. Mladší farma, Kérkonoše, dítěto, kopretina - to jsou její slova a vůbec styl psaní je taky její, to je zkrátka skalára. Holka zlatá, ještě že ze svého postu občas zavítáš mezi nás plebejce xD

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ty špióne xD Hlavně to nikomu neříkej ;)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

My ne, to samo, prosím.:p

4. mituli

mituli Polobůh fóra

Do smérkovýho pérkýnka-takhle změnit vizážo_Oz ryby kůň-no toto:Djo v Kérkonoších fičí-Lysá-80km,děs běs:(kdyby mořský koník,ale takováhle herka plechová:inlove:

Naposledy upraveno: 5/10/17
  5. Skali

mituli - evoluce :D (chudák Darwin xD)

Edit: Njn, co nadělám...je to na příděl xD Už jsem si zvykla (trochu). A furt lepší, než třeba Shetlandský poník, bo ten je fakt škaredej ;)

6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Y_n_O- ty všetečko,tak tobě se toho klokana podařilo ulovit? Docela dobrý for co? No neprošel by asi,tak zvadnul také :)
    To byl jen takový pokus na to politickýxD

Skali- Ty taky?;)

7. Skali

marketka47 - xDxD;)

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dníček v závislákově :) sem vás konečně dočetla
    a hodně se zasmála ... sem si představila pechfóglinku a jejího pejska

v tom vichru jak ji táhne ... jako spřežení xD ... no já včera sice nelítala,
    ale měla postoj útočícího býka se skloněnou hlavou a doufala, že ten vichr prorazím
    a stihnu nastoupit :p. Stihla jsem to i když chvilku stepovala na místě a jak vítr povolil,
    sem honem hupsla do šalinky xD.

No já už vůbec nestíhám a jsem ráda že sklidím pozdě večer
    a na oběd před odchodem do práce.
    Dopoledne pořád někde nuceně lítám
    a vyřizuji. Dnes jsem konečně doma, rozpěstovávám a už se těším na víkend ...
    se budu muset pořádně vypotit, protože rýma neustupuje :eek:.

Jinak vám závidím ty kvanta hříbečků, co tu ukazujete a sbíráte ... se sbíhají sliny :D
    Ještě přeji všem šikulkám k dalším postupům ;)

[​IMG] .[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] ..[​IMG] . [​IMG]

Mějte se krásně, všem přeji zasypanou farmičku rohy na pití, marodům brzké uzdravení a kdo jde do práce (i já) ... ať to utíká ;)

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Gratulace veliká všem,kteří postoupili na další schůdek k vytoužené 200[​IMG][​IMG]hodně rohů přeji všem,
    a jeden speciální pro moji sousedku:

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný a pohodový páteční večer všem milým závislákům. Kdo musel dnes do práce, tak už je asi doma a kdo se chystá, tak ať mu to rychle uteče a všem pěkný víkend. U nás dnes vichrno, muškáty olámané a rozházené po zahradě, palma opět polámaná a převržená. Když ji chci odnést musí mi s ní pomoci vnuci a vítr ji shodil z terasy jako nic. Meluzína kvílí v komíně, nejlépe je asi doma. Všem postupujícím veliká gratulace a evainfo, jdeš mílovými kroky k té 200. Dnes dopoledne jsem hlídala vnučku, bylo ošklivo, tak jsme byly doma, maminka musela s Martínkem na kontrolu kyčlí, měli co dělat, aby je ten vítr neodfoukl. Pěstuji a vrhám sekerou, ale docházejí rohy na pití, tak budu muset dát na noc nějakou tu dlouhodobku. Ty se hodí, protože mám ještě plnit v družstvu úkoly. Přeji klidný večer a ať nám to padá a máme dobrou trefu. ;););)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

To vás všechny odfouklo? Já tady nic nového nevidím, tím pádem přemýšlím, strachuji se... nemám co číst :) Chápu, že Závislácký tisk není Deník, spíš Večerník, někdy Občasník... Krucipüsk, ale pište, třeba v tom Občasníku, ať vím, co je s Vámi všemi 8) Už tady chybí dost milých přispěvatelů...

12. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Hezký večer všem, od včerejšího odpoledne nám nešel internet, vítr se tady pěkně vyřádil - u domu nám spadl krásný javor, je to velká škoda, ale ještě, že poblíž nikdo zrovna nebyl. Akcičku tím pádem nestíhám, ale co se dá dělat. Tak alespoň pár metů sekerou, pro přádek :)
    Děkuji za gratulace a také posílám obdivné gratulace všem postupujícím, protože v těch vyšších kolech to už dá pořádně zabrat! Takže se klaním s kytičkou v ruce [​IMG]

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přijel mi večer vnuk, měl sdílnou náladu tak jsme diskutovali kam má namířeno po základce,mám obavy aby se dostal, berou jenom 25 na maturitní obor a on je průměrný měl 3, snad mu to vyjde. Ráno zase odjíždí na zápas a přijede až večer.
    Gratulka k postupům8) a dobrou noc všem:p;)

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Řekla bych, že má šanci. Teď chce každý být manažer čehokoliv, na normální obory se hlásí málo uchazečů. ;) Záleží na tom, o co má zájem.

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, tak jsem dnes konečně dodělala květináře. Byla to fuška, ale je hotovo. Zasazeno na noc. Chybí rohy. Zítra dopoledne potřebuji jet do města, tak doufám, že bude alespoň přijatelné počasí a nebude pršet. Vítr se utišil, tak snad bude klidná noc. Sladké sny a pohodový víkend všem.;););)

16. -pechfógl-

sněženka: Nemohla by s tím javorem pomoct Ingrid, když už má tu sekeru?

17. mituli

mituli Polobůh fóra

V Krkonoších v noci poletoval snížek,je zima a hnusně.Už to začíná:mad:

18. Skali

Pořád věřím, že ještě bude hezky a teplo. Tohle je hnus. Budu si muset koupit podzimní botky, bo na plátěnky už to moc není. A taky zimní bundu, ať jsem připravená. A namazat gumy ve dveřích (u autí), koupit zimní směs do ostřikovačů a do chladiče trochu té červené kapaliny...Jsem zvědavá, jaká bude letos zima :eek: Nevíte - štípou už Indiáni dříví ?

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

U nás v nížinách je také zima, v noci pršelo a dopoledne občas nějaká ta kapička taky ukápla. Byla jsem ve městě, málo lidí, na tržnici nebylo ani moc trhovců, hodně stánků bylo zavřených, měla jsem pocit, že snad je svátek. Tak ani na procházku s vnučkou jsme nešly, protože déšť je na spadnutí . Dopiji kávičku a půjdu se na ni alespoň podívat. Odpoledne jdeme ke druhé dceři na návštěvu, tak doufám, že nebude pršet. Pohodové odpoledne a Ingrid by mohla pomoci s odklízením spadlých stromů, pechfóglinka, dobrý nápad. ;););)

20. -pechfógl-

Jak Indiáni, to nevím, ale Vikingové už zaručeně.
    (Víte, jak Eskymák pozná, ž mrzne? Když se mu v zatáčce přelomí pes).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.