ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Prací? To jako že jsi plastický chirurg? :D Hele, schody jsou mrchy, tak co šoupnout mlaďochy nahoru a sama si zařídit přízmek s francouzským oknem do zahrady? To by se tam pejsalo a kočkovalo!

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Markétko ten je kjásnej :inlove:

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den všem .. jéé to jsou krásné fotečky :p jak markétka tak i čárlí :inlove:

Liduško bude to vážně těžké a hlavně když za tebou začne sám běhat xD
    těžko se odolává a tak ti držím palečky, ať zůstane jenom u mazlení a venčit budou mladí.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné skoro poledne. Technici jsou od 9 ve sklepě, tak čekám s jakou přijdou. Pomalu se blížím ke konci akce, dnes snad už vypadávátka dopadají. Venku je krásně slunečno, trochu chladněji, ale co bychom v říjnu chtěli. Mám práci na zahradě ale musmí čekat, až technici skončí. Tak dobrou chuť k obídku a pohodové slunečné odpoledne. ;););)

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Před chvilkou jsem pobavila sama sebe, jak jsem tou farmou nasáklá:
    Na FB procházím skupinu Zahrádkáři a pod fotkami kytek najednou vidím reakci nějaké paní - "Mate je krasny". Tak v té spoustě fotek začnu hledat maté, leč nenacházím ani maté ani cesmínu. Až při druhém prohlížení mi docvaklo, že čárka zřejmě patří nad první slabiku a tudíž jsem měla číst - "Máte je krásný".
    Jo jo, farma je farma :D

6. krakoramaja
    mňo, ;) nejsi "potrefená" sama :D jakmile je do hry zavedená nějaká nová rostlina nebo stromek, který není až tak běžný, letím na net a hledám a hledám, abych zjistila, jestli to a) vůbec existuje b) CO to je a jak to v reálu vypadá. Takže... taky úchylka

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nápodobně... díky farmě jsem v obchodech začala kupovat ovoce a zeleninu, kterých bych si dřív ani nevšimla. Neznám - nejím xD

8. Y_n_O
    tak to já to mám obráceně - co neznám, to musím zkusit. Sice jsem se už párkrát napálila, ale třeba takový kumqvat mi velmi zachutnal a lokvát jakbysmet ;)

9. Y_n_O

Kumqvat ani lokvát jsem v obchodě nepotkala, ale hodně dlouho jsem byla svého času jediná, kdo v jednom obchodním řetězci, který nám nedávno pouštěl kino, skupovala liči... :)

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

I já bych asi kaki a liči bez farmy neochutnala. Kaki je výborný, mňam.

11. Y_n_O

Kaki je úžasné. Akorát mám vždycky problém u pokladny vysvětlit, proč si beru ty "nahnilý" xD

12. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Tak to máte pravdu, milí závisláčkové - úchylka díky farmičce se projevuje. U mě třeba tím, že když přijdu do obchodu a uvidím - pro mě donedávna neznámé ovoce - tak vyhrknu "jé to znám, to mám na farmě".... Ale ještě jsem všechno neochutnala. A proč je kaki lepší "nahnilý"?
    [​IMG] Hezký večer všem :)

13. Y_n_O

Protože stejně jako kiwi, teprve když změkne, tak je zralé, sladké a dobré :)

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Liči a kiwi mám moc ráda, to ostatní, co tu jmenujete, jsem ještě neochutnala - chybí odvaha ... Ale banány mám nejraději ty lehce kropenaté, ptž jsou zraloučké a slaďoučké ;) Synek zase vyžaduje ty s nazelenalými konci - ty trpké (je divnej xD)

15. Hmmm, tak to já mám kaki raději tvrdší, než rozblemcané i když je o hodně sladší, ale to tvrdší mi prostě víc chutná.

16. Y_n_O

Jájinko, sto lidí, sto chutí ;)

Skali, kaki si dej, je to broskvomelounodýňocosi a je to fakt mňam, jak napsala krákorka :) A banány já taky rači ty flekatý :) A díky aniccemalirce a jejímu doporučení jsem poznala skvělou paní (ne osobně, v knize xD) a tam je jedna perfektní snídaně: nakrájet ten flekatej banán, kiwi, posypat pomletýma vlašskýma oříškama, zalít medem a rozňahňat 8) to je taková bomba....

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já zas v jednom internetovém potravinářství dostala v last minute tamarind. Taky dobrý, ale velký pecky. Co se banánů týče - ty kropenatý jsou ňam na jídlo, ty zelený na pečení a grilování.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Plody tamarindu jsem ochutnala s různými příchutěmi a nijak zvlášť mne neoslovily. jsem barbar moc ovoce nejím ani mne to nenapadne si něco dát. I když teď v lázních měli dobrá jablka, tak jsem každý den jedno snědla. Švagrová na mne dohlížela. Budu se muset polepšit. Akce dokončena a jedem úkol v družstvu za 6,5 mega hotový To byl milý skok dopředu. Přeji pohodový den.U nás je po dešti, pršelo skoro celou noc.;););)

19. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    koukám tady člověk chvíli není a už se tady zase baští. Cizokrajné ovoce moc nebaštím, potom co se mi po kiwi osypal celý úsměv a musela jsem navštívit Mudru - Fankenštajn byl proti mě fešák. Takže já s experimenty velice opatrně.
    Jinak zase je tu spousta postupů a tak posílám velikou gratulaci.

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný večer :)
    Nějak vás nestíhám. Buď v rachotě anebo ve volnu po doktorech. Děs xD
    A to ještě čekám, co vyleze z toho dnešního totálního promoknutí :p
    EDIT jéžišmarjáááá tady se zase baští. Ale koukám že zdravě :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.