ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník všem :) u nás taky svítí sluníčko, ale zima je ... alespoň mě :D

Mamčí ... jak to čtu o těch voňavých klobáskách, je cítím a začínám slintat xD ..
    ... tak jdu dojíst zbytky ze včera a jdu pracovat :(

Skali humřík je mňamky a jako všežravec ho mám ráda stejně jako pečené kuřátko,
    nemáš ještě jednoho ... schovaného :p

Přeji všem hezký a pohodový víkend, hodně mramoru v akci a ještě gratulky ;)

[​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 30/9/17
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evainfo - jeden humřík pro tebe :D (ale je ještě malej, počkala bych, až trochu doroste :music:)

Tak a já jdu čistit houby :wuerg:

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skali, já ti ráda pomůžu, s čištěním i od těch hub xD, jen vymysli, jak to protlačíme po síti 8)

EDIT: tak nevím... asi se mi do baráku kvartýruje ten němec. Kynutý těsta mám, ale cukeťáky nedám upíct. Královské želé mám, ale ušatou marmeládu vařit nedám... asi budu muset začít víc komunikovat s poznámkovým blokem. Chci sklidit a teď budu půl hodiny čekat, až se ty dva cukeťáky upečou a tři ušatky uvaří. A potom mi na další várku zas bude chybět mrkfofka, tu už jsem aktivovala (x2). Njn, komu není shůry dáno... :(

Naposledy upraveno: 30/9/17
  4. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Hezký večer všem závisláčkům a posílám velké poděkování za vaše gratulace. Jste všichni moc milí a ráda se k vám vracím :)
    Skali - ten Tvůj humřík je ale nádhernej - celej k pomuchlinkování a zulíbání...
    Blahopřeji všem, kteří postoupili a přeji klidnou dobrou noc [​IMG]

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer,
    sněženka1950 taky se přidávám do fronty gratulantů :D
    A komu se co povedlo či nepovedlo, jen tak dál xD
    Jinak všem přeji zdárnou akci a mažu směr vana :p

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Skali , ten malej šmďulka v tom humříkovým ohozu pro Evičku je k poňuňání :D a já si už dva dny lámu hlavu
    jakou kombinézu koupím malé Elí k jmeninám a zde , hle ,taková paráda a inspirace ;).
    Dneska bylo nádherně a jen doufám že to zítra vydrží,chystáme se s dědkem někam vyrazit.Né,né,určitě né na houby,
    z lesa se valí přímo davy hřibochtivců a já nebudu přeci plnit košík nejedlým materiálem :).
    Sněženko Ty máš určitě někde nějakou kouzelnou hůlčičku,co mávnutí to postupík :D,srdečně blahopřeji k
    tomu dalšímu a ještě tady mám jednu,ale ta poletí hezky za hranice pro mojí sousedku aleksandrukerulovou
    které se podařilo taky pošoupnout dál ;).
    Hezký večer a zítra ať Vám všem hezky svítí sluníško , pá

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

kerryhill chvilku jsem koukala na ten tvůj gif, než mi došlo co to je. Ta kočka je potvora xD

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer do Závislákova. Týden utekl, já mám na půl sbalený kufr. Dnes jsme se chtěli projet vláčkem, měli jsme smůlu, protože v zámeckém parku se konaly lukostřelecké závody a tak vláček odpoledne nejezdil, protože také projíždí zámeckým parkem. Tak jsme si alespoň došli na kávičku a zmrzlinu, Po 13. hodině jsou zde všechny obchody i ty s dobrůtkami zavřené. To u nás není a to nebyl žádný státní svátek.Poslední večerní vykoupání a už se těším domů. Všechno pěkné končí, aby mohlo začít něco jiného. Dobrou noc a sladké sny a zítra ahojky z Ústí.;););)

9. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

janaj - děkuji :)
    kerryhill - také děkuji a to Tvé video mě fakt rozesmálo, to se povedlo :)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem a pěknou neděli.

Skali ten humřík je rozkošný :D bych si ho hnedle nechala ...

Kde bydlím, jsou městské domy propojené malým podlouhlým dvorkem a
    všechny domy jsou k sobě zadní částí s balkony.
    Protější balkon patří jedné staré paní,
    která celý dům vlastní. Je to poznat pro hezkou a novou fasádu s plastovými okny i dveřmi.
    Často jsme si povídali přes balkon, někdy i venku když jsme se potkali, víme o sobě hodně věcí.
    Byla to dáma, procestovala půlku světa, v tom domě se narodila .. no úžasný a neskutečný človíček.
    Už jsem ji dlouho neviděla, balkon zavřený a obsypaný holuby i trusem .. se něco muselo stát
    a je mi po ní docela smutno, nikoho už neměla a z nájemníků nikdo neví co s ní je.
    Se jen mluví o tom, že si stát shrábne hezky udržovaný dům.
    Nejde si nevzpomenout, protože když sedím každý den v kuchyni u farmičky,
    tak vidím její balkonové dveře a za nimi bílou záclonku se vzorkem jako když prší :p

Sem se tu musela vykecat ale jdu honem sklízet, protože mi ještě chybí akční rostlinky
    a včera jsem místo nich zasadila dekorace xD jdu to dohánět :p

11. Y_n_O

Sedím za kompem, sázím, sklízím, plním. Venku je krásně, svítíčko sluní, ale fouká. A proto nikam nejdu, max si za chvíli půjdu do obchodu pro něco na jídlo na večer a na zítra; na té dědině, kam jezdím do práce, kvelby otvírají až v osm a to já už musím půl hodiny arbajtovat 8)
    Sněženko, ty jedeš jak Šinkanzen :) Bacha na tunely :)

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jj, na tunely bacha 8)

13. Y_n_O

Skali, přesně :D

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    jen tak v rychlosti proletím, pozdravím,
    pogratuluji...
    a zase letím ;)

středa s pantátou ;)
    čtvrtek s mamuškou
    sobota s mamuškou

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dneska pohodový den,na chvíli jsem vypadla z baráku k ségře na zahrádku a grilovalo se. Oni si potrpí na italskou kuchyni, zeleninku, salátky a hlavně víno. Moc dobré. A jako bonusek i vnučka,
    která dostála své pověsti andílka rohatého. Akorát se mi nechce jít spát, protože až se vyspím, bude ráno a to mě čekají úřední jednání a nepříjemnosti.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný dobrý večer a už jsem v pořádku doma. Týden utekl jako voda, užili jsme si termální vody a zítra bude realita. Tak jako pechfóglinku čekají nějaké nepříjemnosti, tak já budu mít taky ne moc příjemný den. Zítra dorazí firma na výměníkovku, mám připravený dopis, ve kterém jim ji chci vrátit zpět, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Zima na krku, tak mi držte palce. Přeji pohodový zbytek večera a dobrou noc. ;););)

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ten že u tebe neskončí? Dovol, abych citovala Hurvínka: Cháchá!!!

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

marketka47 - sedmdesátiletá bába? Hádala bych o 20 míň. Moje teta je taky ročník 47 a taky vypadá na 50. Hmm, zřejmě dobrý ročník ;)

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

marketka47 - gratulujem k štvornohému prírastku do rodiny. Užijete si to všetci, nielen mladí - a úplne súhlasím s pechfoglovou, že Tvoje preventívne upozornenie je zbytočné, aj tak mám pocit, že si to oznamovala hlavne sebe samej, lebo správne tušíš, že neodoláš a ak Ti ho nepostúpia dobrovoľne, tak ... Však časom uvidíme.

20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky. Děvčata zlatá,neberte mi moji naději;)Já přece už měla čivavku,kikinku a když odešla do psí říše,tak jsem si zakázala jakéhokoliv psa.I ta moje číča cácorka musela zpět,alergie a astma jsou potvory nepřejícné.Ale zase je milosrdná,že pesani jí nevadí,ale přece mi nic nebrání v případě nutnosti se na ni vymluvitxDNé, nejsem až taková potvora,ale jelikož žiji v podkroví a jsou tam schody a venčit se chodí s kopečka a pak zase zpět,tak už je to na mě někdy moc a mám problém to udýchat. Kor když se houpe tlak.V tom je ten zakopaný pes-né,že bych ho nechtěla.Uvidíme jak to dopadne.Mají dost koníčků a hlavně ty skutečné koně,kteří ten čas také potřebují.
    krakoramaja děkuji,ale zklamu tě,není to ročníkem,ale pracíííííííííííííxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.