ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. larelay

larelay Analytik fóra

Krásný večer všem. Já Vás chodím občas číst, ale Vaši pohodu rušit nechci, ale na příspěvek "pechfóglové" reagovat musím, to mi úplně zvedlo náladu a skvěle pobavilo. Takže děkuji!
    A že paní magistra taky nezačala farmařit? Doma občas tomu svému milému taky vyhodím nějaké superdůležité poznámky k farmě, tak doufám, že si je taky nepíše na recepty :) Odteď se budu raději pořádně koukat.
    A už zase mizím :), mějte se krásně.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, zdravím a pozdravuji, každému, kdo si zaslouží, gratuluji :)
    Já jsem si dnes zapůjčila na vyzkoušení elektrickou nahřívací cigaretu. Ne tu elektronickou s olejem, ale je tam fakt tabák, akorát nehoří, enem se udělá jako kafe v kávovaru - párou xD Tož dohulím posledních pár obyč zakoupených smotků a du do toho. Nebudu smrdět sama sobě si ani okolí a eště je to prý zdravější :p
    Pechfóglinko, recept do lékárny je také faux pas... já musela dnes v práci znova tisknout fakturu, protože jak mám na stole přepapírováno, tak jsem si v rychlosti napsala poznámky na první volné místo, které jsem zahlídla xD A tu máš čerte kropáč, nebyl to můj "chlívečkový" papír... Mno, naštěstí jsem to zmerčila, než jsem dala zákazníkovi doklad k podpisu 8)

3. Když vás tak. děvčata, čtu říkám si, že udělat si poznámky na zadní stranu lékařského receptu či fakturu - no, je to prekérka, ale představila jsem si situaci kdy by lékař udělal to samé a předal pacientovi recept třeba s tímto textem:
    1500 rozmarýn, 2x denně, zalít vodou + Elixír života - koupit na trhu;
    zajíst mrkvovým chlebem....
    ... obávám se, že takový recept by nerozdejchala ani paní magistra od pechfoglinky xD

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, trochu mlhavo, ale snad nemá pršet, tak po vykoupání odpoledne vyrazíme na výlet , ještě jsme se úplně nerozhodli, kam to bude, uvidíme podle počasí. Mějte se fajn a evainfo, velká gratulka ke 166. faremnímu postupu, pěkně Ti to utíká ke 200.;););)

5. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Zdravím :music:

občas sem zaskočím a pročtu leč na písmenka pak moc nevidím jelikož usínám, chodím sem pozdě večer... Jsem utáhnutá z práce spousta nových věcí na učení, dnes jedu na školení... Dokrmuju koťátka..., rostou jak z vody už vidí a běhají... Jsou pěkně rychlá... xD:inlove: Akci dělám lážo plážo stylem... Škoda toho významného herce, měla jsem ho ráda.... Pokud někdo něco sláví či se něco povedlo atd. tak gratuluji... :music: Já dnes udělala 2 lvl na baha takže jsem 262. lvl :music:Mějte se krásně a časem si vás dočtu....

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno všem a pohodový dník :)
    Děkuji všem za krásná přáníčka a gratulka šikulkám.
    Pechfóglinko jsem se hodně pobavila ... jako vždy :p

:D
    [​IMG] [​IMG]

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak včera to byla opravdu smutná zpráva,ale dnes.....snad ještě víc,Květušku jsem měla moc ráda

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nepřekonatelná Tornado Lou! Snad už je jí dobře a je to tak, jak si představovala.[​IMG]
    Milka, ty čaodějko, tys to snad přivolala!

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné úterý ;)
    zase nevidím některé obrázky, konkrétně pechfóglinky 498. A můžu se tady zbláznit, a ne a ne a ne :mad:
    Ovšem vaše příspěvky dámy o poznámkách ohledně farmičky mě pobavily. xD Tak se mi občas takhle zadaří. Nejlepší je, když si napíšu nějakou poznámku ve zkratce a ještě škrabopisem, a potom jenom přemýšlím...Kruci, co to mělo být? Jooo ahááá to je poznámka k akci :D
    Zrzinko, to je něco nádhernýho, takové šedé kuličky :inlove:
    Evainfo - děkuju za ježourka :)

10. -pechfógl-

"JÁ" - to by ses divila, já jednou vracela dětské doktorce výměnný list, na rub si poznamenala norský vzorek na svetr.
    Hele - a já to udělala znova - tentokrát na laboratorní výsledky! Naštěstí to jde zkopírovat.

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak už jsem konečně rozdýchala 21- moje narozeniny a třetí "výročí" úmrtí manžela- tak budu zase fungovat;)
    Gratuluji všem ke všemu, co jsem za tu dobu prošvihla8);):p

12. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Že som vôbec otvárala počítač, od rána sme boli bez prúdu a bolo mi, nevedomej, dobre. Tak strašne rada by som sa občas pomýlila, ale tie nešťastné trojice snáď fungujú bez poruchy, či to už niekto spomenie alebo nie. Tak idem smútiť za milovanou herečkou a trochu sa venovať ešte blízkym, ktorí žijú ... dúfam, že do večera tu niekto z nás zažije aj niečo radostné a podelí sa s tým, nech sa nálada trošku vylepší.
    Dasa1143, dodatočne posielam gratulku k narodeninám :inlove:.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný podvečer, tento týden nezačal pro herce ale vůbec dobře. Paní Fialová to byla paní herečka, měla jsem ráda její hlas a její role byly úžasné. Vrátili jsme se z výletu ze Szombathely, počasí bylo nádherné, 21 a když jsme se vraceli zpátky do Sárváru, viděli jsme krásnou obrovskou duhu a bylo vidět, že tady hodně pršelo, ale nyní je už po dešti. Hodila jsem kopýtka nahoru a relaxuji, jsme pěkně zmakaní z teploučké vody. Přeji krásný večer všem milým závislákům. ;););)

14. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Milka66 - taky se bojím, že bude ještě někdo do třetice, a vůbec nechápu, jak mohl pan Tříska spadnout z Karlova mostu:-( paní Květa byla hodně nemocná - je mi líto obou, měla jsem je ráda...
    -pechfógl-
    opravdu jsem se teď zasmála, když jsem si představila ten recept v lékárně :)
    Děkuji za gratulace a přeji všem závisláčkům, ať se jim zdá krásný sen o tom, co si nejvíc přejí :)

15. -pechfógl-

Tak jestli někdo do třetice, tak zemřela cembalistka paní Zuzana Růžičková, nepochybně velká umělkyně, i když zpalťpámbu se jí vyhne bulvární tyjátr.

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pechfóglinko, tak to je pro mne rána jak z Aurory... podle téhle dámy jsem se snažila "cítit" melodie v době, kdy jsem intenzivně hrála na klavír. Nahrávky s jejím uměním mají velmi čestné místo v mé poličce s klasickou hudbou.

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Klidnou dobrou noc všem ;)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

A je to zase do třetice,až mě z toho mrazí. Je to pravda nebo jenom věkem? Ve dvaceti-třiceti čtyřiceti.....- by mě to ani nenapadlo
    Dobrou noc všem:(

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak děvčata doufejme, že to tou třetí smutnou zprávou končí. Popřeji dobro noc a zítra někdy večer zkusím zahájit akci. Máme na zítra naplánované koupání a možná i tobogány, no nevím, nikdy jsem na něm nejela, tak uvidím, jak budu odvážná. Ten nejdelší je asi 110 metrů. Dnes bylo celý den pod mrakem, byla jsem na masáži, odpoledne jsme se byli projít okolo jezer, byl to prostě pěkný odpočinkový den. ;););)

20. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Přeji všem hezký sluníčkový volný den a mamča50 - opatrně na tom tobogánu :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.