ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer všem? kerryhill děkuji za pochvalu,ale já je netvořím,to tak šikovná nejsem;) Jen je vyhledám na netu a pak je různě poskládám,dle situace.
    A to vaše brouzdání po Beskydech,tak to ti závidím a sbírání hub ještě víc.To mě moc baví,jen tady u nás na Praze východ zatím jaksi nerostou:cry:Ale buďme optimističtí,ony také začnou:)

2. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Děkuji všem milým závisláčkům za gratulky - postupuji i díky vám všem, protože jsem tady s vámi ráda a baví mě to....pročítám - sklízím, píšu - sázím :)
    vavovi - krbovky miluju, škoda, že je nemám, musí to být u nich krásné posezení, v duchu jsem tam s Tebou :)
    Jinak všem "nastydnuvším" přeji rychlé uzdravení a všem postupujícím posílám gratulace...
    A k těm houbičkám - my prochodili kus lesa a skoro nic, no a pak jsme přišli na zahradu a nasbírali na smaženici. Vzhledem k tomu, že na naší zahradě nám houby nikdy nerostly, nastala asi nějaká změna, takže věřím, že teď porostou i v Praze :)
    [​IMG] Mějte všichni hezkou neděli, dobrou noc a sladké sny o něčem krásném :)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak vám sem pošlu mou nejoblíbenější internetovou kočku :) Je úžasná, dokonalá, oblíbená po celém světě, páč majitelka dala správný odkaz :) Seznamte se s Grumpy Cat 8)

P.S. pro ty, co nespíkují ingliš xD: Problém s některými lidmi... je to, že jsou.

Naposledy upraveno: 24/9/17
  4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné nedělní ráno všem milým závislákům z domova a první sklizený preclík. Už odjíždím. Pa pa ;););)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já taky něco pro dobré ráno, když to počasí takhle vypadá:

6. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

mamča50 - šťastnou cestu a vše prožívej v radosti, těšíme se na návrat :)
    pechfóglinko - to je pěkný :)
    [​IMG] Ať každý den je pro vás všechny lehký a krásný jako motýlí křídla, hezkou neděli všem.

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

[​IMG] A krásný den,přeji všem;)

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    tuhle gratulaci musím poslat hned, protože kdybych počkala do večera, mohla by být tahle pilná farmářka zase o lvl. dál

9. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

marketka47 - jéje to je krásné! Děkuji moc :)
    evik1016 - díky za gratulku - labutě v letu jsou nádherné, rodiče kdysi postavili chatu na břehu Labe /teď ji má bráška, ale scházíme se tam občas všichni sourozenci s rodinami/ a tam máme stálé labutě-domorodkyně..vévodí jim labuťák, kterému říkame Čuřil a chodí z vody až na zahradu pro rohlíčky :) Jsou úžasní - zrovna jako ty Tvoje...
    Díky všem za gratulky..[​IMG]

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) jdu nakouknout a popřát hezký večer,
    frňák mám drobet nateklý ale krk už je lepší a snad to
    mám
    na dlouho vybrané :p Tak marodi šupky pod deku a potit se
    ať si neprskáme na monitor, já už ho utírala xD

sněženka jsi šikulka a taky gratuluji

[​IMG] [​IMG][​IMG]

11. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

evainfo - děkuji za krásnou gratulku s Čuřilem - ano je to on, poznala jsem ho, to je ten, co k nám lezl z Labe na zahradu na rohlíky a svoji družku bral přitom sebou :)

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno ze Sárváru, dobře jsme dojeli, vykoupali se v 34 stupňové vodičce, pohoda, relax, Dnes se půjdeme projít do města a pak zase teplá vodička. Rýma je pryč, ale trápí mě ještě kašel.sněženka1950, gratulka ke 29. Baha postupu a k 62.faremnímu postupu. Popřeji pěkný den, včera tady bylo 19 a svítilo sluníčko. Teď ráno je zde mlha, že by se dala krájet, ale snad nemá pršet, tak uvidíme. Mějte se fajn a já se zase ozvu.;););)

13. -pechfógl-

To nám ten týden pěkně začíná.....:(

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

A tak som dúfala, že to zvládne ... No v tom veku dokáže ľudí skoliť aj oveľa menej vážny prípad.:cry: Bojím, bojím ... doteraz to nejako chodilo v trojiciach, podobné smutné udalosti.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Myslím si, že měl důvod to udělat a skočil. Podle mě má každý právo rozhodnout se:(, to už se nikdo nedozví a je to tak dobře.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Smutná zpráva nezačala tento první podzimní týden zrovna nejlépe. Měla jsem ho ráda, jeho nezaměnitelný hlas. Ale život musí jít dál.
    Přeji pohodový podvečer, vrátili jsme se z procházky, byl to krásný den, sluníčko svítilo, bylo to na krátké rukávy. Za chvíli půjdeme na večeři a potom posedíme nejlépe u skleničky buď dobrého vína nebo medového ***upraveno moderátorem***. Mějte se fajn a pohodový večer.;););)

upravila FM *JÁ*

Naposledy upraveno moderátorem: 25/9/17
  17. -pechfógl-

Mamča, jistě jsi chtěla říci bourbona z Kentucky, že? ;)
    No a něco veselejšího na večer: Jdu se do lékárny zásobit svými oblíbenými lentilkami na předpis a paní magistra mi s úsměvem praví: Paní Pechfóglová, vy už zase hospodaříte na té svojí farmě, že. Bylo mi jasné že je něco v nepořádku - a taky jo. Na rubu receptu,co už si lemplové doktoři sami tisknou, takže je čistý, nepopsaný, bylo napsáno 11x oblek= 44 čepic, 55 zástěr, 1650 kytek. Ale už je trénovaná, nevadí jí to.Není to poprvé.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer a omlouvám se, neuvědomila jsem si, že se jedná o nepovolenou reklamu. Polepším se. ;););)

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer,tak už také courám po houbách,ale mé milé sousedce,popřát přece musím:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.