ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

sněženka, já jsem s podpisem nic nedělala a byl vidět (teda já ho vidím). Smazala jsem ho a dala tam znova, třeba to pomůže.

Topení nám už funguje, topíme a máme tady teploučko. Venku je nepříjemně, asi zůstanu zalezlá v chalupě. Zítra jedeme domů,
    tak to s tím topením začne nanovo, ještě jsme tam letos v Praze netopili, doufám, že bude fungovat všechno tak, jak má.
    -pechfógl-, ty jsi tu chřipajznu chytla asi od mamči50. Držím pěsti, aby vás ty choroby moc dlouho netrápily.

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré dopoledne, ráno se mi taky přidala teplota, paralen, čajíky a pelíšek. Mám na to ještě dva dny, určitě bude lépe. Na zítřejší tenisový turnaj, který se koná jako Jiříkův memoriál nepůjdu, musím se omluvit, mrzí mě to, ale nebylo by to rozumné. Občas mrknu na noťas, ještě, že jsou dlouhodobky. Zjistila jsem, že na křišťálových ostrovech chovám anakondy, sklízím je a ve stodole nepřibývají. Má někdo také takový problém? Popřeji pohodový pátek a všem ať je doma teplíčko.;););)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pechfóglinko, tak ten chybějící vitamin R je smolík... Ale třeba postačí ten čaj a citrony a erko si dáš na oslavu zahnané nemoci ;). Držte se, Ty i mamča50, nachlazení je protivná záležitost :(

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den přeji závisláčkům :) a předem děkuji za gratulky :p
    Sem se pozdě večer tak šmajzla do prstu, že nevím jak budu v práci fungovat,
    že já ty nože brousila ... kdybych je nechala tupé by to byl jen peeling prstíku xD

mamča přeji brzké uzdravení :inlove:
    Milena všechno nej a nej a ať se ti splní všechna tajná přáníčka :inlove:

Anickomalírko i tobě všechno nej a nej a Pepíček se s toho dostane.
    Pokud nadává anglicky je to dobrý ... hodně lidí tím neurazí xD :p
    Držím všem nemocným palečky, brzy se uzdravte a hlavně přeji to teploučko.

Tak opožděné, ale přece ... jste všichni šikulky a gratuluji i dalším farmářům k úspěchům :p

:D

:p

[​IMG] [​IMG]

:D

Mějte se hezky, mě to za chvilku jede :(

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

sněženka1950, velká gratulace k dalšímu rychlému 60. faremnímu a 27. Baha postupu. Tak moje ztrácení anakond se vyřešilo, zapomněla jsem, že je spotřebuje keramická dílna., díky připomenutí pechfóglinky. Vysvitlo sluníčko, doma je příjemně, odpoledne se zastaví vnuci, měli jsme jít dnes na společnou večeři, ale díky mému zdravotnímu stavu zůstaneme doma a pizzu nám přivezou domů. Pěkné odpoledne a krásný první podzimní víkend všem milým závislákům.;););)

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

evainfo, děkuji za krásný obrázek​

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

8. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

evik1016 - pomohlo to, Tvůj podpis už vidím :) a díky za gratulku mamča50 - děkuji a přeji brzké uzdravení!
    evainfo - děkuji za gratulku s hezkým obrázkem marketka47 děkuji za vytvoření krásného obrázku ke gratulaci - jsi šikulka, tohle já nikdy takhle nedokážu, ale o to raději si ty obrázky prohlížím a ukládám si je, abych mohla kdykoliv kouknout.
    Přeji všem závisláčkům hezký víkend, ať se daří při akci v kuchařské čepici a gratuluji všem postupujícím :)

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přeji pěkný večer, konev čaje vypitá, chrchlám, záchvaty kašle, přinesli mi prášky na kašel, sprej na rýmu mám, zasadím a jdu opět do pelíšku. Zítra na tenisový turnaj nepůjdu, je mi to líto, ale nebylo by to rozumné. Děvčata jste moc šikovné, vaše obrázky jsou kouzelné. Přeji dobrou noc a pytel blešek na pomoc.;););)

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré mlhavé ráno všem a děvčata moc děkuji za krásné gratulace. Opravdu jste šikulky. Teplota je pryč, ale záchvaty kašle se moc nelepší, rýma není už tak hrozná, tak to snad zítra bude zase lepší. Nikam ani paty nevytáhnu, čajíčky se budou vařit. Dnes bude den klidu, nikdo nepřijde.sněženka1950, děvče ty jedeš jako F1, dnes opět další dvojskok: Baha 28 .level a farmička 61. Popřeji pěknou a pohodovou sobotěnkku, u nás je nyní zase po menším deštíku a pěkná mlha. Na příští týden slibují oteplení , ale ono to zase nebude až tak veliké, jenom do 19. Dcera posílala fotečky z Vysokých Tater a na Lomnickém štítě je už nasněženo a dole byla také pěkná mlha, to bylo vidět, když jeli lanovkou nahoru. Byl to moc pěkný pohled . Užijte si dnešní den, jak je vám libo.;););)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) tak žádný karambol a bradaté si to užívají xD

A dnes poslední domalování v bytě a vlastně to byla jejich dobrá vůle,
    že mi chodili o sobotách. Kluci malířský dostali pečené maso s chlebíkem,
    pivko a v kuchyni mi kolem sporáku natřeli navíc na barevné pozadí bezbarvý lak,
    který je
    omyvatelný a já jsem úplně nadšená xD Našplíchám, utřu houbičkou
    a mastnota je pryč. Se to dá hezky udržovat, protože stále něco smažím a prská to.

Nemusela jsem si brát v práci volno a teď si dělám konečně oběd, na úklid házím bobana,
    pokoje jsou už v pohodě a čisťounký ... tu kuchyň zítra, nebo v týdnu po trochách :p
    Je vážně velká a stejně čekám na mladý, kdy mi dovezou nové lino na balkon (u kuchyně).
    Skvělá výmluva na víkendový oddech xD

Sněženka docela tápu ve tvém LV protože každé blahopřání zde je jiné,
    ale u tebe to jde rychle nahoru, tak gratulka k dalšímu postupu :inlove:

Sem se taky probudila se zacpaným nosíkem a krk bolí ... no snad jen prochlazené
    a proto teď zalézám pod deku ke svým seriálům :p ... snad to zítra bude lepší.
    Mějte se fajn, hezké vaření v akcičce a hlavně doma teplo.

Pechfóglinko ti snad už taky topí :p a pokud né ... jim vynadej :( ... vážně mazec :(

Tak ahoj všem [​IMG] a hezký víkend xD

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

No tedy to koukám, jak je ten kozel šikovný. Čekala jsem, že buchne vozík do zdi a ono nic. Zastavil se kousek před ní, ani to oje se zdi nedotklo.
    Děvčata, já gratulky nečtu a obrázky neprohlížím, ale vaše gify si náramně užívám xD

15. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    všem šikulům kteří někam postoupili posílám velikou gratulaci.
    Tak už jsem také dnes vyměkla a zatopila v krbovkách a je to po tom upršeném dni velice příjemné

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko, snad jsem moc neprskala a ty jsi to nechytla. Přeji také brzké uzdravení. Pohodový večer, uvařím si další čajík, hupnu do vany a potom zalezu pod deku. Ráno si budu muset umýt hlavu, protože ráno vstávám , jako kdybych vylezla ze sprchy . V 8 hodin budeme vyjíždět. Budu na vás vzpomínat a těšit se zpátky. Mějte se moc fajn, choroby ať vás neskolí a Ti, co jsou nemocní ,brzy se uzdravte. Páček shledáček. ;););)

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

S dědkem se plahočíme beskydskými lesy už po dva dny a sbíráme houby o sto šest.Už jsme nadělili mladým,
    sestře i mamce,která už si je nedokáže sama obstarat.Všem to vykouzlilo na tváři pěkný úsměv a gratulací se nešetřilo.
    Já vím,přidělávám jim jen práci,ale ta mlska pak stojí za to.Já také pomalu zaplňuji mrazák :).
    marketka47 ,holka Ty se překonáváš,Tvé obrázky jsou fakt kouzelné ;)
    evainfo Evičko kozenky nemají chybu,jsem provětrala bránici :D
    Zdeničko přeji brzičké uzdravení ;)
    Tak hezký sobotní večer a klidné spaní , pá​

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Houby - letos se slzama v očích rosím každého, aby mi jich pá (ale doslova pár, t.j. 2) přinesl. Potřebuju si je nakrájet, usušit a pak dávat do bramboračky. Jinak je (kromě zpanštělých žampionů a hlívy ) nemusím. A pak bych ještě václavky na guláš a silvestrovské chlebíčky... Chodiljsem s ddečkem na houby od čtyř let, znala kdejaké místečko - pak koupil les cizojazyčný podnikatel,vykácel ho a naši vymazlenou chatičku na základě jakési právní kličky zabral. Jak nám s úsměvem sdělil jeho právník: Budte rádi, stejně by vám vyhořela.
    No dneska jsem šla k šípku - doslova. Vařím šípkový čaj, dochcuuji citronem a zítra už hodlám zapojit vitamin R, protože takhle se žít nedá. Má dvě terapeutická zviřátka zřejmě tuší, že vše není v pořádku, protože se ode mne v noci nehnou a tulí se. Myslí to dušičky dobře, ale kdo v tom má spát, když ho každou chvíli chytne křeč....

19. -pechfógl-
    vydrž, ono zase bude líp. Léčená rýma trvá sedm dní, neléčená týden. A houby, no to je u mě kapitola sama o sobě. Tady ve zdejších lesích zdevastovaných elektrárnami a těžbou neroste nic, tedy skoro nic. Díky hodné farmkámošce jsem měla už loni sušené houby do vánočního kuby a letos už jsem dostala první várku sušených hříbků.

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Pechfoglinko,kdyby to k Tobě nebylo lán světa,tak Ti s radostí nasbírám taky,není problém.
    Ale když nasuším,tak se ozvu,já je pošlu českou poštou :D.
    Ale teď doporučuji pocucávat šajíšek s vitamínkem R,ať jsi brzy fit ;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.