ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

anickamalirka, je to fajn vidět Tě zase mezi námi. Jsi úžasná mamina a obětavý člověk, který je duší vaší rodiny. Hodně sil do dalších dnů a občas také mysli na sebe, zastav se a odpočiň si, všichni Tě potřebují . Pěkné dobé ráno milí závisláci. Je po dešti, zima, ale dnes po delší době ani nebyla mlha. Farmička odpočívá před akcí, já si půjdu uvařit životabudič a chvíli budu plést. Zbývají mi doplést rukávy a potom rolák. Než pojedu, tak to chci mít hotové a ještě bych ráda začala svetřík pro Mišky kamaráda. Jsou mu 4 roky, vlnu už mám, ale uvidíme. Dnes ani paty nevytáhnu trochu mne škrábe v krku, tak bych nerada někde ještě ustydla. Pohodový den a ve 14 to rozjedeme.;););)

2. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Pavlínko, my sme tak nejak tušili, že máš plno práce na všetkých frontoch, ale čo si vymenovala, to presahuje moju predstavivosť, čo jeden človiečik vydrží a ustojí - vlastne skôr ubehá. Vydrž, však si to časom zas dáš do normálu a bude lepšie ... Veľmi Ti to prajeme.

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, rozpěstováno, no nevím, zda to stihnu, budu muset ubrat nějaký chlívek a přidat políčka. Dnes jsem nikde nebyla, pila čajíky, rýma už je na krajíčku a v krku to není také nic moc. Tak půjdu brzy do pelíšku. Topení ještě nefunguje. Mějte se fajn a večerní pohodičku všem. ;););)

4. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

mamča50: Ahoj. Je mi líto, že jsi nemocná. Brzo se prosím uzdrav,atˇmůžeš odjet zdravá

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Hezký večer, ;)
    po celodenní šichtě nohy nahoru, dvojku bílého a jdu si vás proštudovat.
    anickamalirka Pavli, jen jsem zahlídla "nadává anglicky" a už jsem se řechtala. Já vím, tobě do smíchu není, ale nádherně jsi to podala :D
    A ke krásnému výročí jen to nejkrásnější :inlove:

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

mamčí , já vím že jsi akční,ale prosím šetři se holka,zdraví máme jen jedno,tak šup pod peřinu,hezky vypotit
    ať jsi brzičko fit ;).
    pavlí , já jsem taky chodila do kurzů angličtiny,ale dodnes neznám žádné sprosté slovíčko,to máš ale malýho
    šikulu,když už v takovém věku tak hezky zanadává :D.Je fajn že sis vůbec v tom fofru udělala chviličku
    a dala o sobě vědět,tak hodně sil .....
    a máme tu pár makačenků , lidičky jak Vy to děláte
    že v těch levlících tak šplháte ? ;)
    gratuluji Evičce-evainfo , vavovi a sousedce
    tydýtkové a teď zrovna doplňuji i sněžence
    Klidný večer , pá

Naposledy upraveno: 20/9/17
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

kerryhill: To není možný, určitě znáš! Přinejmnším Damned, pistolníku! :D

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer :)
    děkuji za milá přivítání a ráda bych se ještě vrátila k mé citaci
    :D :D :D

situace 1
    manžel byl s dětmi v bazénu, když já se poctivě šrotila v Janských Lázních
    leží si ve vířivce a kolem něj s ledovým klidem prochází Pepča
    a tak ho osloví, aby stál...
    Pepík se vztyčenou bradou pootočil svůj milý obličejík směrem k manželovi
    vztyčil prostředníček i se slovním dovětkem, na celé kolo, hlasitě a s výbornou výslovností
    poté odchází středem...

situace 2
    po ranním boji, který bezbolestně prohrál a byl narván do auta směrem ku škole
    na každém kruhovém objezdu, kterým jsme projeli ale ne dle jeho přání
    opět procvičoval prstoklad
    tentokráte doplnil i osobu za volantem vlastním jménem
    mother fakt jo?, no, fakt jo?, fakt jo?, mother fakt jo?, no, no, no

situace 3
    boj o holý život, spát nebudu...
    bojový tanec - poskakujícího vzteklého lumpíka
    již perfektně natrénoval prstoklad a jeho ztvárnění bere dech
    již to totiž bere obouruč
    o slovním dovětku se snad ani nebudu rozepisovat
    jestli přes oko modíkovo projde zkratka ví jen modík :))))
    WTF?
    (slušněji - o co kurde jde?)
    o spánek broučku, o spánek
    OMG
    (ó můj bože)
    no,no, "fakt jo?" no, no
    ... takový malý taneček před spaním asi tříhodinový...
    :D :D :D :D

a to je vše přátelé... jde se do hajan ;)
    dobrou

PS: k akci .. ha ha měla jsem tam dlouhodobky, takže nevím zda ji vůbec zvládnu :D :D

9. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

kerryhill - děkuji za gratulku...
    anickamalirka - obdivuji Tě, jsi fakt dobrá :)
    Jinak je to hrůza, soucítím s mamčou, protože taky stále ještě netopíme a už mi začíná rýma. Teploměr stále leze níž a níž, hlavně ráno a večer.....tak nevím, dneska znovu přijde topenář, tak uvidím...

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

sněženka1950, gratulace k 59. faremnímu postupu a rýmu už také léčím sprejem, piji čajíky a jsem rozhodnutá vrátit výměníkovku firmě kvůli jejím neustálým problémům. Za 14 dní mi končí záruka a co potom. Jenom se bojím, že to asi budou tahanice. Zima je na krku, tak se poohlížím po jiné firmě, která by mi to stihla do zimy udělat. Akcička jde pomalu, tak nevím zda ji zdolám, řádek bych chtěla, ale když nebude, tak se nezblázním. Možná, že se potom bude moci někdy dokoupit ve výprodeji. Přeji pohodový den, u nás zima, mlhavo a hodně kuchařských čepic a zástěr.;););)

11. -pechfógl-

Ještě k těm nadávkám: Tuhle jsem četla článek, který mě hned v úvodu rozesmál:
    "Už jste viděli v televizi nějaký film, kde gangsteři používají slova jako "proklatě" a "bídáku"? To měl asi překladatel slabou chvilku. Dobří překladatelé chodí do škol či klubů, aby pochytili nejnovější trendy."
    I já jsem pochytila. Takže bych Pepíčkovi mohla zdárně sekundovat.;)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci,

anickamalirka - ještě se směju tvému popisu situací s Pepíčkem, zároveň tě obdivuju, jak všechno zvládáš.

mamča50 - brzo se uzdrav a držím pěsti, aby se ti podařilo topení zprovoznit a sněžence taky
    Na štěstí tady na chalupě topíme v kamnech a doma v Praze máme plynové topení, tak si můžeme zatopit.​

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Milí závisláčci, technikovi z cizí firmy se podařilo topení zprovoznit, aniž by musel cokoliv vyměňovat. Tak topím. Podle něho je celková regulace špatně nastavená, tak se ještě budu muset poradit, jak teda postupovat. To je tak, když v chalupě chybí chlapská ruku. Piji čajíky, pokašlávám a nikam zatím nechodím, ani u vnoučat jsem nebyla, tak je ten den dlouhý. Doplétám druhý rukáv, tak uvidím jestli dodělám celý svetr. Pěkné odpoledne od čajíku a cuketové buchty. ;););)

14. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

mám tady jednu velkou gratulku pro mojí pilnou sousedku
    alexandrakerulova , která si dneska poskočila na farmičce
    do pěkného 135 levlíku

Zdeničko,dobře děláš,potit a potit a do toho čajíčku
    si dolij slivovíčky štamprličku :D.
    Krásný večer,pá

15. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

mamča50 děkuji za gratulku, je večer a už konečně topíme! :) taky se topenáři už podařilo zprovoznit kotel..a koukám, že s tím pletením jedeš, jako kdybys byla pletací stroj :)
    evik1016 díky moc
    Přeji všem úspěšnou akcičku...[​IMG] a hodně radosti..

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Holky to je bezva, že už nezmrzáte. Ještě pechfóglinka by se mohla ozvat, jestli neumrzla ;) U nás už rovněž bytové družstvo otočilo kohoutkem, od včera. Ale aromalampička funguje furtovně, září a voní. Teplo z radiátoru je fajn, ale jenže protože: oheň je oheň, i když maličký :)

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Tak jsem to s tím topením asi zakřikla.​
    Až do okamžiku, kdy k nám včera přišel revizní technik na kotel, jsme si topili. Ode dneška netopíme, protože ten dotyčný něčím při revizi hnul a neví čím. Zítra ráno přijde jeho otec a prý to dá do pořádku. Oni totiž pracují spolu a protože syn neměl práci,
    otec ho zaměstnal a utvořili pracovní duo. Zdeničko(mamča50), moc ti fandím, jak sháníš ty opraváře, já bych vůbec nevěděla,
    co mám dělat, všechno to zařizuje manžel. Ježtě že tady máme ta kachlová kamna.
    Mějte hezý večer a ahoj

18. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

evik1016 - to jsou krásná koťátka! Škoda, že my se nevejdeme takhle "vcucnout" do radiátoru :)
    Tvoje obrázky se mi už zobrazují sami, ale když chci vidět Tvůj podpis, tak musím kliknout pravým na zobrazit obrázek, jinak tam vidím jen nějakou značku.Dřív jsem Tě viděla hned, tak nevím..

19. -pechfógl-

Tak já se ozývám: Topení sice nejede na plný výkon, , stačí to takna mírné zavlažení, ale mně to nedere, protože jsem se ráno vzbudila, na teploměru 38,5, takže si vystačím. Mám čajík, mám citróny, bohužel odpadá hlavní složka, vitamin R. Snad ten víkend nějak přežiju.

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný upršený den,
    evik1016 ta koťata jsou supr!!! xD
    -pechfógl-no nazdar holka, tak potit a bumbat (čajíček - je možno i s příchutí :D) :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.