ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

2. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Hezký páteční den všem závisláčkům - i když tady leje jako z konve.Ale říká se, že každý má takový den, jaký si udělá:)
    mituli - posílám velkou gratulaci ke krásnému dvojskoku [​IMG]

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Zlatíčka děkuji za krásné gratulky:inlove:hned je hezčí ráno ikdyž u nás je tma a pořád leje jako z konve.

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký pátek, závisláci

[​IMG][​IMG][​IMG]

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný pátek, krásnější víkend a nejkrásnější gratulka ke všem skokům :D

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný páteční večer všem milým závislákům. Velká gratulace pro mituli ke krásnému dvojskoku a pro Milena1952 ke 110. faremnímu postupu. U nás dnes dopoledne také pršelo, ale odpoledne se to vybralo , dokonce i sluníčko se ukázalo, ale je zima.Užili jsme si pěkný den , bráška odpoledne odjeli, zůstala dcera s vnučkou a s vnoučkem. Malá dnes přišla unudlaná ze školky, tak bude příští týden doma, protože další týden potřebuje jít na další včeličku proti meningitidě a to musí být v pořádku. V neděli dorazí Jiříkovi kluci s rodinami, konečně budeme moci oslavit narozeniny a dvoje jmeniny. Zítra pojedu do města pro kytičku a nakoupit ještě nějaké maličkosti. Přišly mi ještě nějaké kytičky do skalky, tak je budu muset zítra zasadit, nyní se mi už do toho nechce. Zítra je přeci také den. Pohodový večer všem. ;););)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Naši vyjeli za sluníčkem k moři. Takhle depresivní fotky mi posílaj. Předpokládám, že všechny ty postavy jsou turisté z Česka. Jinej by tam nelezl.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Takovou "vysněnou" dovolenou bysem teda nechtěla... Ale mé známé se také zadařilo; po pětiletém šetření odletěla s rodinou na Kanáry a pět dnů z deseti jim propršelo... a to tam nepršelo asi deset roků po sobě déle, než půl dne...

10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak jsem si teprve dneska vzpomněla ,že mám na Baha nové stromečky o_O,šoupla jsem je na plochu,
    jinak se chudáci tuleni nenažerou.
    No tfuj,pechfoglova,se nedivím,i mě po zádech přejel mráz,při pohledu na tu fotku :).
    Tak jako každý den i dneska tady máme pár postoupivších a já Vám
    gratuluji k těmto úspěchům
    pajaable 143 levlík na farmičce
    Milena1952 110 levlík na farmičce
    a mituli 110 levlík na farmičce a dokonce 342 na Baha

Krásný páteční večer , pá

11. -pechfógl-

Ještě jsem zapomněla uvést lokaci: Slunná Itálie. Horší snad může být jen bungalov v Zadaru nebo na Floridě.

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

pechfóglinka, ta fotečka vypadala jako dnes ráno u nás, jenom té vody jsme tu měli méně a pomalu jsme měli hubertusy. Všem postupujícím velká gratulace. Dobrou noc a sladké sny a jdu do hajan.....;););)

13. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Hezké sobotní ráno - i když se člověk podívá z okna a nejraději by znovu zalezl do pelíšku :)
    -pechfógl- to je strašný, šetřit na dovolenou, těšit se na ni a pak jet za stejným počasím jako je tady, děs.
    Tak gratuluji všem postoupivším a všem závisláčkům posílám alespoň sluníčko [​IMG]

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré sobotní ráno, venku mlha, poprchává. Dnes se v Ústí běží půlmaraton , ve městě budou dopravní omezení, tak ani nevím, kam mne autobus místo trolejbusu odveze. Jedna rodina se zúčastní, poběží rodiče i děti, které se na to moc těšily, vloni jim to nevyšlo, bylo již plno. Vloni také pršelo, tak uvidíme zda se to počasí dnes trochu umoudří. Dnes se zadařil postup na Baha 375. Snažím se šlechtit, přeskoky nejsou, ale pomalými kroky jsem se dobelhala pro růžovou houpací síť. Ještě zkouším slony a medvědy, tak uvidíme, když tak budu pokračovat příště. Pěkný dnešní den a jenom samou pohodu a žádnou nehodu.;););)

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pechfógl - Proč se ti zdají depresivní? Vždyť slunce svítí, zřejmě je i teplo, protože i to děcko má jen tričko a kraťasy. Mně osobně by vadilo jen to moc mělké pobřeží, špinavá pěnivá voda a žádné vlny, ty miluji. Ale pro rodinu s malým děckem je to akorát, aspoň ho nemusí pořád hlídat před sluncem a spálením. Píšeš "slunná Itálie", ale tohle je spíš někde na severu, ne?
    Chápu, že jako babička bys pro vnučku chtěla to nej počasí, ale těm malým dětem je to jedno, hlavně že jsou s rodiči a mohou se v rámci možností vyřádit.
    Sestřenice byla v červenci v Chorvatsku a téměř celou dovolenou byli zalezlí u klimatizace, na slunci se nedalo ani dýchat, natož chodit nebo ležet, jen vykoupat a hurá zpátky na pokoj. To je zas opačný extrém.

16. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Dobré ránko, pechfóglinko
    tady máš jednu NEdepresivní fotečku - výhled z bungalovu na Indický oceán ;)

17. -pechfógl-

krakoramaja: No když si připomenu ty jejich debaty, kam jet, aby tam bylo teplo.... To dítě v plavečkách neber vážně, to je moje vnučka (matka tuleň, otec lední medvěd), která přechází z extrému do extrému, celý život osciluje mezi plavkami a oteplovačkami, mezi tím nic. Dospělí, jak jsem správně odhadla, jsou ti nabalení Češi. Já mám ráda modré moře, teplý písek (šutry si mohou zhudebnit) rákosovou židličku,, polostín, lehké vínko a plavat brzy ráno nebo pozdě večer, to mám moře sama pro sebe.

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

No vidíš, a o tom to je, že každý má rád něco jiného. Dcera s tím svým byla na jaře tři týdny v Kambodži, jeli si sólo bez cestovky, po dvou třech dnech měnili místo a byli naprosto uneseni vším. Když jsem denně nosila fotky z instagramu a stories ukázat babi do DD, naříkala a litovala je, co to mají za hroznou dovolenou. "Chudáci, tři dny bez elektřiny? V džungli? To je hrůza! A voni bydlí na kůlech? To je strašný!" atd. - Jasně, podle její představy obr hotelu na pláži s all in. to nebylo, ale oni byli šťastní a poznávali naprosto jinou kulturu. A to viděla i podobné fotky té, kterou sem dala casandra. Přesto je litovala.
    No jo, no, každému podle jeho gusta. A počasí je holt počasí, to neovlivníme.
    Uvidíš, až se vrátí, určitě ti bude vnučka spokojeně vyprávět.

19. -pechfógl-

Nebude, neumí mluvit.:D
    Mně změny počasí zas tak nevadí, holt se změní plážová dovolená v poznávací. Vzbouřila jsem se jen jednou, a to jsem řekla, že s leguánem bydlet nebudu a platit mu bungalov taky ne. Tak ať ho koukaj vysypat. Neměli rádi mně, asi se jim na něj taky nechtělo šahat.

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezký podvečer všem závisláčkům:)
    Těšila jsem se na dva dny klidu ale je ho nějak moc, je mi smutno a nudím se-ne že bych neměla co dělat- nikdo tu není ani kocour dnes nepřišel domů, vy se taky neozýváte a začíná být tma, je to o ničem. Sloni taky nespolupracují, zkrátka divnej den:p:eek:
    Fotky se mi líbí, sluníčko od sněženky taky a všechny nové podpisy a postupy jsou super8)
    Mějte se hezky a zítra zase ahoj:p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.