ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké dopoledne,
    u nás zatím svítí sluníčko, ale podle předpovědi by mělo odpoledne pršet.
    sněženka1950, to mě mrzí, že nevidíš obrázky, bylo tam pro tebe přání, mrkni tam ještě jednou, zkusím ho vložit jinak.

Na Bahošce mám docela zmatek, mám sice všechny rostliny, stromy i to zvíře, slonů jsem měla tolik,
    že jsem je ani nemusela moc šlechtit, ale najednou je toho všeho hodně. Tak pěstuju a pěstuju..........

No a ještě gratulace pro pilné farmářky

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den :)
    mimochodem, taky se mi nezobrazují obrázky, ale stačí kliknout pravým tlačítkem na myši a dát "obnovit" obrázek - a vše se ukáže

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Asi se picnu. Předevčírem se v baráku s velkým hlukem podepisovala petice za předčasné zapnutí topení, protože taková secesní zeď, ta moc tepla nevydá. No a když se všechny obyvatele podařilo přesvědčit, aby to podepsali, ukázalo se, že se bude vyměňovat plynový kotel, takže se topit nebude alespoň tři měsíce vůbec.:p

4. zazrivskyvidlak

zazrivskyvidlak Zelenáč fóra

Neviem aký si level ale ja začínam mať dooooosť veľký problém s akciami , lebo vyskakovátka zďaleka nestačia na dokončenie akcie a začína to byť podľa mňa veľmi dobrí biznis pre majiteľov hry, lebo pri 97 levely nieje šanca bez kúpenia dotiahnuť akciu . Ja osobne na to háďžem bobek .

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné poledne, smaženice k obídku byla výborná. Pechfóglinka, budu s Tebou držet basu, co se týče tepla. Nahodit páru se nepodařilo, nějaká součástka (krabička) nefunguje, musí se objednat a to bude bůh ví kdy. Nejdříve koncem příštího týdne a pokud to nestihnou, já 24. odjíždím do lázní s bráchou a se švagrovou na týden, tak bude barák chladnout dál. Venku je pěkná kosa, teď na chvíli přestalo pršet, ale je zataženo. Mohu si alespoň přitopit klimatizací v obýváku, tak to přežiji. Pěkné odpoledne a vše zlé. ať se nám vyhne.;););)

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

-pechfógl- to je do půlky prosince, to ti tam zamrzne i klávesnice u PC. Snad vám to opraví dříve.

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký den a veliké gratulace,našim rychlíkům:;)
    [​IMG][​IMG]

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

-pechfógl- nejdřív jsem se rozchechtala nad vaším Kocourkovem, ale je mi tě líto. Holka, nakup dost Rozumně Uložené Měny, ať máš co na zahřátí ;)

Dnes jsem se ale zasmála na ulici. Šla jsem si koupit vínko a před vinotékou cedle jak kr...ďas - "Rychle kvašený hroznový mošt (nesmíme napsat Burčák)" Tak jdu dovnitř a říkám pánovi. Dejte mi burčák, ale nechci žádný
    Rychle kvašený hroznový mošt! - Oba jsme se smáli.

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky všichni závisláci :inlove:
    U nás se taky ještě netopí. Ruce i nohy mi mrznou, začínáme pomalu všichni prskat :wuerg: Pořád prší a připadám si jak na konci října. Venku je 9°C :cry: A já se těšila, že bude babí léto ...
    Sněženko - dneska tě poprvé vidím jako labuť :D A sluší ti to ;)
    Pechfóglová - přesně, jak říká janaj. Zaskoč k ťamanovi a nakup tam pár skleněných termoforů ;)

10. -pechfógl-

Dámy, dobré rady neodmítám. Termoflor pracuje a uvažuji i o veterinární verzi, neb kožiši také strádají.
    Proč se nesmí psát burčák - to už se Junkers plete i do tohohle?

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Já nevím, proč se burčák psát nesmí. Chtěla jsem se zeptat, ale potom jsme to nějak zakecali a já zapomněla.

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

pechtfogl já mám někde takovej velikej papuč,je až do půlky lýtek zapne se do elektriky a máš nohy krásně v teple. Měla jej máma, odkud nevím ale je fajn.:)

Dnes jsem tu měla dva kominíky na revizi kotle. Přišli, oznámili, že nejde otevřít taková plastová roura, kterou se tam strká kamera.Vyplázla jsem 400kč a odkráčeli s tím, že přijdou až bude závada odstraněna.Odpoledne přijel syn, stoupnul na židli, otevřel rouru-cca 20 vteřin, jim to snažení trvalo asi 20 minut-, zavolal jim a dost ostře vysvětlil co si myslí o jejich práci. Do půl hodiny byli zpět, zastrčili kameru, napsali novou zprávu a odjeli. Je to marné chlap je chlap.;):)
    Hezký zbytek večera:p

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Netuším, proč se někde nesmí psát burčák, u nás na vinotéce normálně oznámení visí... většinou, bohužel, ve spojení s tím, že je vyprodáno a bude zítra... Možná proto, že pravý burčák je jen pár hodin po zakvašení... A to jako vinař sklízí a lisuje všechno hrozno zaráz?

Zkopírováno z tetičky wiky:
    Český vinařský zákon stanovuje, že se pod názvem burčák smí prodávat výhradně produkt vyrobený z letošních tuzemských hroznů révy vinné a že k jeho prodeji smí docházet pouze v období od 1. srpna do 30. listopadu příslušného kalendářního roku.
    Ustanovení omezující původ hroznů na Českou republiku bylo napadeno ze strany Evropské unie, podle které je v rozporu s pravidly volného obchodu.

14. -pechfógl-

Můj vinotékař si nechává dovážet čistou šťávu a burčák - základ, vždycky to namíchá a přes noc má čerstvej. Nevím, jestlli je to košer, ale pitné to je.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pechfóglinko, to je víc než košér... na trzích se můžeš potkat s "burčákem," kam hodí klasické kvasnice + cukr, jen aby to bublalo... :mad:

16. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

evik1016 - už to vidím! Jé, to je nádhera, jsi hrozně moc šikovná,že dokážeš udělat tak krásný obrázek! Moc a moc Ti děkuji :)
    janaj - ano, pomohlo to, už je vidím všechny, dík
    Skali - och, moc děkuji, labutěnka se Astridce moc povedla, jako všechny její obrázky, díky
    Přeji všem sladkou dobrou noc , alespoň trochu v teplíčku :)

Naposledy upraveno: 14/9/17
  17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak já jsem se na farmičku dostala dneska před malou chvílí,celý den v jednom kole.
    Nějak se toho sesypalo,ale už jsem ráda že jsem doma a hlavně v Závislákově u Vás a Vašich milých příspěvků ;).
    Rády bych gratulovala našim šikulkám evainfo , mamča a sněženka k postupům
    na farmičce,holky vy jedete jak mašinky :D
    Krásný večer , pá

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Taky se přidávám s gratulkama:inlove:,dnes jsem poskočila na farmě do 110 a baha 342.Když jsem začínala tak jsem ani ve snu nevěřila,že se dohrabu tak daleko.

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děvčata, moc děkuji za obrázkové gratulace, jste šikulky.Dnes pršelo skoro celý den. Nikde jsem nebyla, jenom ráno s vnučkou ve školce a pak jsem nevytáhla paty. Odpoledne přišly všechny tři dcery, tak jsme si udělaly pěkné odpoledne. Potom jsem chvíli pletla, zadní díl je hotový. Zítra přijede brácha se švagrovou, dává auto do servisu, za týden jedeme do lázní, tak aby nás autíčko dovezlo. Popřeji pěkný večer a dobrou noc. ;););)

20. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Krásnou, dobrou noc.;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.