ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

dasa1143-neboj,pivo a pár frťánků vše srovnáxDBudete všichni hezký a v pohodě;)(proboha,né,že bych s tebe dělala alkoholičku)
    beru to z vlastní zkušenosti,tedy za mladaxD
    A závisláčci,docela dlouho postrádám Pavlínku a tak zkusím toto,snad se ozve:

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dáško, do konce dnešního dne zbývá už jen pár hodin a den blbec bude za Tebou. To se to někdy tak sejde, ale věř, bude lépe. Pěkný podvečer. Šla jsem pro vnučku, svítilo sluníčko a než jsme došly domů, byly jsme zmoklé jako slepice, tak mi nezbývá nic jiného než si umýt hlavu a to já tak nerada....Mějte pohodový večer a letadélka ať nám lítají. Už se dá umlít žrádlo pro žirafy. Páček shledáček.;););)

3. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Milena1952 - děkuji moc, ale taky musím říct, že mi to dalo dost práce, ale když už se to naučíš, tak zjistíš, že to vlastně nic není a hodně mi pomohli hodní "závisláčkové" :) dasa1143 - ono se všechno srovná - a neboj, proto se říká "den blbec". že to trvá jen jeden den a pak je zase chvíli klid, zítra bude líp :)
    [​IMG] Čaruji, čaruji, ať to všem dobře lítá!

Naposledy upraveno: 7/9/17
  4. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Všem kdo něco slaví či někam postoupili tak posílám velikou gratulaci. Dítěto se začíná srovnávat se školkovou docházkou. Paní učitelka říkala, že ještě bude krize po víkendu, ale už se to lepší.

5. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jo.....to byl dneska den,sice né blbec,ale od sedmi hodin ráno do půl šesté bez proudu.
    Tak jsem se zaměstnala jinou prací,ale malinko nervičky byly......
    zatím pá,já letím.......

6. herda21

herda21 Expert fóra

• Nepiš za sebou více příspěvků. První stačí upravit. sopti
    ...na vážkách? a jakých? u jezírka, které jsem si na zahradě vykopala, mi poletuje nádherně modrá a pak jsem zahlédla i zelenou, kterou se mi dokonce podařilo vyfotografovat... :-D

:-D :-D :-D

Asi tady budu muset chodit častěji, závisláčci. Ty vaše hlášky mi dokáží roztáhnout ústa od ucha k uchu, děkuji :))

Šťastná to dívenka :) To jsou rady k nezaplacení :)

Omlouvám se za nesprávné vkládání více příspěvků. Byly to mé okamžité reakce na hlášky, které se mi líbily či mne pobavily a přestože jsem level 93, vypadá to, že ani ten, ani mé vysokoškolské vzdělání mi na dodržování pravidel fóra nestačí. Snad až ta univerzita třetího věku? :) Jdu klečet do kouta... a pravidla si řádně prostuduji, slibuji. Krásný večer vám všem a brzy se tady vrátím k dalšímu počtení.

Naposledy upraveno moderátorem: 7/9/17
  7. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

• Off topic - Dodržuj prosím rozdělení fóra. Děkuji *JÁ*
    Hezké páteční den i celý víkend :)

kerryhill - posílám Ti pozdrav, mě to taky čeká, 12.září prý nepůjde proud celý den (a to jsme chtěli ten den trochu oslavovat, tak asi jedině studené menu), :)
    Mějte se všichni prima.

Naposledy upraveno: 8/9/17
  8. Ahoj sněženka1950
    žádosti o zasílání akčních dárků prosím směřuj do vlákna "Zasílání a výměna dárků"
    Prosím uprav si příspěvek podle pravidel fóra. Děkuji.

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné páteční dopoledne, venku pěkná zima, ráno byla mlha, ale nyní se snaží sluníčko vykouknout. Martínek má pořád studené nožičky, tak jsem našla nějakou modrou vlnu ( nyní jsme měli jenom růžovou) a upletla bačkůrky, musím ještě dodělat vestičku bez rukávů pro vnučku a už tady mám koupenou fialovou vlnu na roláček, tak se do toho po chvílích pustím. Když je venku taková zima, tak ho bude za chvíli potřebovat. Odpoledne nějaký tem chlívek koupím, moc bych si žirafku přála. Krásný den a pohodičku všem. ;););)

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Zdravím všechny u závisláčků :) a přeji hezký letecký den.
    Taky jsem se už proletěla, ale teď musím čekat na materiál pro
    biopalivo ... Je vážně zima i když svítí sluníčko, no co se dá dělat :p
    Ještě opožděné gratulky a milá sousedko Mileno já nějak zapomněla
    a to už se mnou taky asi lepší nebude xD :p kde tu hlavu nechala?
    Tak všem krásný a pohodový dníček :inlove:

mamčíí ... velká gratulka, ty schodečky bereš po dvou xD

12. Ahoj evainfo
    xD
    tak to je a) kanibalismu (hot dog v tlamičce psa) a b) týrání psa. Ti mí by byli schopni spolknout ten hot dog klidně takhle "na štorc" xD

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

*JÁ* ... věřím, že ho nakonec zbaští za odměnu, vrtí vesele ocáskem xD

14. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

*JÁ* - ahojky, posílám po motýlkovi velkou omluvu, příště si dám pozor, děkuji a měj se moc hezky [​IMG]

mamča50 - gratuluji k postupu, to nebereš schody po dvou, to jezdíš výtahem, ne? :)
    evainfo - anebo je ten hotdog umělý a má to jako hračku.

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

[​IMG][​IMG]
    A přeji všem pohodový let;)

Naposledy upraveno: 8/9/17
  16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děvčata, moc děkuji za veverčí gratulace, jste moc šikovné, jsou boží. Tak jsem zakoupila 10 chlívků, tak uvidíme, co se zadaří. Tak poslední zahradní práce, prostříhání velikého ořešáku, zdárně dokončena. Ještě mne potom čekají dvě staré jabloně zlikvidovat. Nemají dobrá jablka, tak tam místo nich potom dáme nějaké lepší jablíčko. Tak ať nám to lítá a vyklubou se nějaké ty dlouhokrčky. Pěkné odpoledne všem. ;););)

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Holky...
    Tak jsem tu záhadu co tu probíráte rozluštil!
    Že ten pes párek neslupne je prosté...
    Ten "hod dog" byl totiž vyrobený u nás v Čechách!
    :D:D:D

Mimochodem víte že párek v rohlíku nepochází z USA?
    Ale že jsou za tím zase Němci?
    "frankfurter" to je první a originální název.
    Začátkem roku 1904 (i když verzí o vzniku je několik) ho začali Němci prodávat v (rohlíku) v USA.
    Němečtí přistěhovalci totiž přinesli do Ameriky nejen párky, ale také novou rasu psů jezevčíky, kteří jsou v tom také namočení!

Dobrou chuť.
    A všem postupujícím přeji nej, nej, nej...

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj závisláci
    dnes jsem hrozně unavená, protože půl dne nešla elektrika,tak jsem nic nedělala a stokrát nic umořilo osla, tak proč ne mě, že :D
    Vaše postupy jsou neskutečné, veliká GRATULACE všem šikulkám 8)
    Už jsem dolétala,ráno budou další kanystry, jdu se uložit k televizi, hezky se vyspěte. Dobrou noc :p;)

20. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Já si lítám, já se vznáším......ale dnes se musí letadélko obejít beze mně. Budeme mít návštěvu, tak jdu dělat oběd - asi ptáčky a upéci něco sladkého. Myslela jsem "metrovku", ale nevím jestli budu stíhat. Přijedou v poledne :) a nemám jen vaření..
    Takže přeji všem hezkou sobotu a užívejte volna.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.