ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Hezký, i když deštivý pátek - alespoň ale více času na akcičku :)
    Děkuji všem za ocenění, které mi dáváte i za to na mém deníčku. Zatím je takový "chudý" - no začínám, ale budu se snažit.Díky.
    Gratuluji všem postoupivším a velká gratulace naší "kočičí mamince".
    kerryhill - prosím Tě, poraď mi, jak si mám vyfotit do deníku jen jednotlivý záběr - myslím, třeba, že si tam dáš jen vyfocenou tabulku se splněným úkolem. Snad rozumíš, co myslím. Mě jde vyfotit jen celá plocha.Byla jsem se Ti tam podívat, máš to moc hezké.
    *JÁ* - mohu se prosím zeptat - nejde mi otevírat fotoalbum. A nejen mě, i když chci nakouknout k jiným hráčům. Na fóru nemohu nikde nic zjistit.Děkuji.
    [​IMG] Pro Zrzinku :)
    Přeji pohodový den do Závislákova.

Naposledy upraveno: 1/9/17
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahoj, vyfotíš, otevřeš si program "Malování" nebo jemu podobný, ořízneš potřebnou část screenu a uložíš. Všechno o obrázcích je tady

3. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Y_n_O děkuji za odpověď. Já když to vyfotím, tak mi pak obrázek zmizí, mám ho sice ve fotoalbu, ale ne v malování. Ale nevzdávám to, jdu se učit, podle Tvého návodu. Díky. Hezký den.

4. Ahoj sněženka1950
    s fotoalby farmářů se to má takto - prosím pročti si příspěvky BA danda-vnovis ZDE

5. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

6. sněženka1950
    obávám se, že problém je definitivní, nicméně dej mi trochu času, zjistím podrobnosti jakmile k tomu budu mít příležitost.
    Link ve tvém podpisu mě odkáže na neexistující web.

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Sněženko , koukni na forum do : Vše o obrázcích a screenech.Já jsem si podle návodu stáhla do
    počítače ten program : Lightshot , a nedám na něj dopustit.
    Na obrazovce PC dole v pravo vedle datumu se po stažení programu objeví takové modré pírko,jednoduše klikni,
    orámečkuj třebas nějakou tu tabulku a ulož do pc a hotovo. ;)

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Sněženko
    musíš prvně obrázek upnout na nějaké vhodné stránky odkud se jen tak neztratí...
    Nejlépe je vyhledat přes google tyto zmíněné stránky Lightshot
    Nemusíš vůbec nic instalovat...

Upravený obrázek tam upnout (nahrát) a pak po zdárném nahrání získat jeho adresu.

Klikni na odkaz "pravé tlačítko myši" (http:....)
    Vyjede roletka a tam vybereš "otevřít obrázek v nové kartě "znovu pravé tlačítko myši"
    Otevře se ti nová stránka a tam už okopíruješ odkaz z horního řádku prohlížeče...
    Ten pak při psaní zprávy zde vložíš do (obrázek) "kopírovaný odkaz" a pokud jsi neudělala někde chybu bude už vidět.

:D

9. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Krásný sice deštivý den,
    dnes jsem byla první den v nové práci, měla jsem obavu jak to Rozinka zvládne..., ale zvládla to - holka šikovná...:inlove:
    Někam jsem si založila vytištěné materiály na učení a nemůžu je najít... Seminárku musím dopsat, ale nemůžu se pořád k tomu dokopat...xD Kulíšci spinkají tak tu Rozinka cestuje... :inlove:
    Jonsdorf, děkuju :) To neumíme, ale nacvičíme... Když už umíme hrát na schovku a říkat kuk tak to zmákneme...xD
    janaj, to jsou božííí...:inlove: Tu dečku asi má či měl každý... Nesmrtelná to dečka, vydrží toho mnoho...xD

Y_N_O, Štístko strašně vyváděl a naříkal, když jsem se s Rozinkou zavřela do koupelny, aby na to měla klid..., strkal tlapky pod dveře až ho Rozinka za ně chytala a pak na něj něco zamňoukala takže se uklidnil... Když bylo po všem tak se na ně šel podívat, je to obranář, chrání je před Džesíou - neřízená střela a deset demoličních čet.... :music:Každou chvilku je kontroluje jestli jsou v pořádku...:) Má jí strašně rád... :inlove: Jen jsem o něj měla docela strach, když v lednu umřel Těkvík - Princ, vyrůstali spolu odmalička a byli velcí kamarádi, z toho byl hodně špatný... Ale měl Rozinku, kterou vychoval aspoň ho z toho dostala... Nepřestává překvapovat...:)
    vavovi, děkuju, to je prostě 7 malých modrých kuliček:inlove:
    kerryhill, taky jsem měla slzy v očích, když přicházela na svět a já jí je pomáhala očistit a usušit...:)
    mamča50, děkuju:) To máš pravdu...:)
    sněženka1950, moc děkuju za obrázek :music: Až dokončím deníček tak ho tam dám...:music:

Jdu hledat materiály na učení a pokusím se dopsat tu zatracenou seminárku... A pak pomoci Rozince... Možná se večer stavím na otočku... Zatím se mějte krásně... :music:

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tedy Zrzajdo kuky-kuk...
    A jak v new práci..?​

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zrzinka: U nás to bylo podobně. Čajda (matka) rodila jako by nic, já za ní s košíčkem, osuškou a termoflaškou a kočíci (ač nepříbuzní) úplně zjančení. Když to kočka zjistila, na potomstvo se vykvákla a nechala spolubydlící, aťje vychovávají. Zájem jen při kojení a taky o to, co dostala koťátka jako přilpšení do misky (sunárek a Hami). Nakonec byla koťátka větší než ona, což byla psina, protože byla ještě nezletilá, takže ji vždycky uštvala, podrazila jí nohy, nakojila se samoobslužně a zase si šli všichni po svejch.

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Radkomile Jonsdorfový, kuk 1 se přihlásil, juchůůů...:music:V new práci to celkem šlo, pružná pracovní doba... Akorát ten štos papírů si přečíst, to byl masakr a ještě mě to pomalu uspávalo, ale zatím dobrý... :)
    pechfógl, to doufám, že mě nečeká... xD Akorát to největší se dere a dere... 2 nejmenší odpojí a samo se připojí takže já vždy odpojím a ty 2 nejmenší připojím... :):music: Včera to Rozinka vyřešila, vstala a sklepala všechna, šla kousek dál a já ostatních 5 vyndala a připojila jsem jen ta 2 nejmenší... A byl klid... :)

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Kuky - kuk...
    Zrzinčo
    a u vás nefungují sběrné suroviny?
    Bych si to odhlasoval a už by to šlo ven...

Hele a volno si dostala ?
    Myslím při narození člena rodiny.
    To volno bude několikanásobné?

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Radkomile,
    Kuky - kuk... hlásím příjem... No, fungují, ale když vedoucí řekla, že si to mám uschovat... Jednou to budu možná potřebovat tak jsem to tam nechtěla hned házet... :D

Hele, to jsem ještě volno měla... Jenže víš kolik těch členů nových je? A vlastně o jedno jsme přišli takže ještě újma na zdraví...:D

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Kuky jedna... Příjem...

Tak to je jiná.
    Vedoucí se musí poslouchat!
    To je jako tady ve hře.
    Tady naštěstí se tahat nemáš s čím...

I když může to připonat onu reklamu:

Ten, kdo si u nás koupí botu na pravou nohu za 4000 Kč, botu na levou nohu dostane zdarma!

16. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Radkomile, právě musí se poslouchat přece si to nepolepím hned první den pak bych chodila s nálepkou... xD No, tady se s ničím tahat nemusíš tady tu všude visííí kam vlezeš... a modíci jsou jak špioni mají očka jako ostříži což musí býti... xD;) Přepínám a končím hlášení...xD
    Jinak materiálů půlku jsem musela vytisknout znovu... Ach jo, najdu až hledat nebudu...xD:music:

17. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

kerryhill - děkuji za odpověď, jdu znovu zkoušet :)
    Jonsdorf . jsi moje zlatíčko, jdu se učit a přesně podle Tvého návodu krůček po krůčku :)
    Zrzinka11 - tak ty malé chlupaté čumáčky pozdravuj od všech závisláků :) - taky bych brečela a nehnula se od nich, jednou jsem zachraňovala malé koťátko, co jsem našla vysílené, zmrzlé a osamocené v trávě. Vzala jsem ho domů a tři dny ho vypiplávala. Krmila jsem ho pomocí kapátka, zahřívala, no prostě dělala všechno proto, aby se z toho dostalo. Jenže třetí večer zemřelo. Obrečela jsem ho, bylo mi to moc líto. Říkala veterinářka, že bylo moc mlaďoučké, že mu chyběla máma. No nemohla jsem ji prostě nahradit :-(

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Kuk kuk...
    Zrzí to je pravda pravdoucí a určitě obojí.

Jinak toto jsem asi dobře nepobral?
    Ty tam sedáš na kopírku?

Sněženko...
    Když bude problém zeptej se, zde je mnoho dobrých duší které pomohou a poradí, já jsem též připravený...

19. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Jonsdorf - hurá hurá hurá! Slyšíš, jak křičím radostí! Pracně jsem se dopracovala a povedlo se mi to, nejhorší je, že teď už nevím, jak :) Ale už mám dole v rohu modré peříčko, v deníčku obrázek, který jsem chtěla, tak snad zvládnu i příště ...A máš pravdu - opravdu je tady hodně dobrých lidiček, kteří pomohou..děkuji Ti moc.
    Velký dík i pro kerryhill - jste tady opravdu hodňáskové.
    Přeji všem závisláčkům úspěšnou akci a pohodový víkend, ještě jednou díky vám všem, je mi s vámi fajn a vždycky se těším na další vaše příspěvky :)

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já věděl že jsi šikovná...
    Sněženko.
    ;)

Tak si ten návod zkopíruj ulož a uč se, můžeš to zkoušet doalelůja.
    Vždy se to dá smazat...
    Nebo zkoušej ale neukládej.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.