ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To přece říkal pan Werich. Čech řekne: Kulaťoučké jablíčko. Angličan: a round little apple.

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný večer a rovnou dobrou noc.
    Celý den lítání, zařizování... Ale i krásně strávený s jednou z dcer :inlove:
    KiQuSiQ slavíš? Tak jen to krásné přeji :)

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

a vám ostatním přeji dobrou noc.​

6. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Krásné ráno, moji milí závisláci - přeji všem úspěšný farmářský den. Víkend má pršet, tak si tady máknem :)
    Jonsdorf - děkuji moc - je to milé a krásné.
    evainfo - skláním hlavu v úctě a obdivu - 158 lvl - jsi fakt dobrá!

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, sluníčko svítí, bude pěkný den, prádlo se pere a já letím do města. Naše mateřština je kouzelná, těch milých zdrobnělinek nemá žádný jiný jazyk. flexa, milé počteníčko. Popřeji pěkný den a velká gratulka pro evainfo do 158. levelu. Mějte se fajn a opatrujte se, je před námi víkend a bude pěkně studený. ;););)

8. flexka
    ještě jednu osobu bych do seznamu dodala:
    Pohádkář - je sežranej jak Karkulka ;)
    EDIT je to tady inspirativní, mám ještě jedno označení, jen nevím ke komu by se hodilo více, zda k zootechnikovi nebo k tělocvikáři - "má jí, jak prase cvičky" :D

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já bych doplnila ještě gastro-enterologa - ale nechci banána :DxD Tož si doplňte sami;)

10. -pechfógl-

Dynastie: Blejk (psáno blake)
    automobilista: blinkr

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ráno
    i celý víkend. Budu v pracovním poklusu až do pondělka, tak přeju už teď, kdybych nestíhala :D

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

[​IMG]Přeji všem jmenovkyním , nositelkám krásného jména řeckého původu , no prostě všem Helenkám, Helčám a Helám, holky vše nej;)

13. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Pro všechny,dnes slavící svátek.
    [​IMG] [​IMG]

14. -pechfógl-

Pardon, dámy, dnešní svátek mi připomněl má táboritská léta, kdy jsem byla knihovncí na letním táboře ve Stráži nad Nežárkou (u Emči) s šílenou bandou cvoklejch dětí, které si tu nudu předělávaly k obrazu svému divdelními přerdstaveními a uměleckými performancemi, k nimž hledaly matroš a inspiraci na blízké skládce (což nebylo cšpatné místo, některé nalezené předměty jsou chloubou mé domácnosti dodnes - třeba skříňks ns koření se šuplíčkama, lavabo apod.) Akle k věci:
    Dětičky se rozhodly složit chvalozpěv na naši kuchařsku Helenu a pojaly to tematicky: Helena v historii. I to zhudebnily. Ale když se dostaly k verši, že Napoleon umřel na Heleně, tak to jsem smíchy umřela i já. A prý jsem šla špatným příkladem.;)

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kdyby to bylo na Heleně tím způsobem, který tě rozesmál, měl by bezesporu krásnou smrt, kterou by mu mnoho mužů závidělo :)

16. RiddyCaser

RiddyCaser Pisálek fóra

-pechfógl-, děti jsou v tomto směru obdivuhodné. :D
    Y_n_O, ono taky dost záleží na tom, zda ta Helena byla z masa a kostí, že... 8)

DOPLNĚNÍ pro Y_n_O: Organická bude určitě, jen u umělého původu jsem na vážkách. ;)

DOPLNĚNÍ pro Y_n_O: Nechejme to být, trošku jsem popřel historická fakta, ale to je zase věc jiná. :D (Pro upřesnění - úmrtí Napoleona a první syntéza močoviny - přesněji řečeno jejich časový odstup - jistí, že má poznámka je historicky nepřesná.)

Tak snad zaperlím někde jinde a někdy jindy. :D

Y_n_O, vtipálku. :p :D

Naposledy upraveno: 18/8/17
  17. Y_n_O

IDGI...

EDIT pro RiddyCaser: tak teď tak nějak IDGI na druhou... pořád jsem v roce 1821, kdy Napoleon podle dějepisných údajů zesnul a u reakce -pechfógl-...

EDIT2 pro RiddyCaser: tak příště reaguj, až to promyslíš, nepleť pojmy s průjmy a vůbec...

EDIT potřetí: až zaperlíš, pošli mi upozornění...

EDIT 4: bojimbojim, až ten odkaz pošleš...

Naposledy upraveno: 18/8/17
  18. -pechfógl-

Ale no tak, děti! Že já káča nepsala radši o Elbě!

19. Y_n_O

Pššt, nekomentovat :)

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nechejte Napoleona i jeho Helenu v klidu spát a já jdu taky do postele protože brzy bude ráno a neonky nebudou ve světle vidět.:)
    Dobrou noc všem:p;)
    Gratuluji jako vždycky všem ke všemu8):inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.