ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno. Noční bouřka je za námi, také napršelo, jezírko přetéká, venku je pod mrakem. V 9 půjdeme na procházku než se zkazí počasí. Dnes jsem povlékala a budu statečná a prádlo pověsím ven, doufám, že mezi dvěma dešti to uschne, když ne bude to muset zvládnou sušička, protože žádnou sušárnu nemám. Popřeji pohodové dopoledne a ve 14 stojím u bram hřbitova a čekám kamarádi, že se tam potkáme v hojném počtu. Mějte se fajn a pa pa....;););)

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky, bude Obchoduj a Daruj, věděli jste to?

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Věděli, bylo to v pajdáři (pajdově kalendáři akcí). No, ale na OaD se snad připravovat nemusíš, nebo jo?

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Marcipánka74, velká gratulace ke 198. faremnímu postupu . Už jsi 2 krůčky od vysněné 200. Prádlo mi uschlo, už je tam jenom froté prostěradlo , sluníčko není vidět, jsou mraky a docela fouká. Zdravím od kávičky a mějte fajn odpoledne. ;););)

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný děsivkový den ;) (nebo i děsný, jak kdo chce :D)
    Noční bouřka příšerná, myslela jsem že uletí i balkón. Světla víc jak ve dne, to se zase počasí vyřádilo.
    Jsem měla dnes odvahu sundat tu horu náplastí - poprvé od úrazu :D Vypadá to...no, slušně - na to jak to vypadalo čerstvě.

evainfo - nebuj, mě příšerky jen tak neopustí, takže migrace k tobě přes plot nehrozí xD

7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tak tu pozerám na tie čarokrásne podpisy od Astridky, potrebujem trošku zdvihnúť náladu a veru sa neviem rozhodnúť, ktorý je vydarenejší. Ak by som tú vydarenosť brala na základe toho, na ktorý podpis dokážem najdlhšie pozerať, tak je to tancujúci ježko - no, možno o myší fúzik predstihuje podpis pechfóglovej a o myší chvostík podpis brnenského záhradníka, tam však je už viac adeptov - ovečky, kozí africký stromček ...
    PS: Stále čakám, či už raz konečne nebude ježko so svojím výkonom spokojný (tak by som mu to dopriala:)).

8. flexka

flexka Hrabě fóra

Chvilku jsem byla pryč a omlouvám se sousedům za nedodané čočky. Snad to s kotlíkama napravím.
    Já mám venku kytky domácí, jelikož je polívám sajrajtem, protože mi řádí na zahrádce i uvnitř domu molice. Všecičko požrané venku (ani máta nezůstala na mojito na uklidněnou) a při nějakém letnění se dostaly i domů. Včera mi zatrnulo, v noci bouřka, kroupy (déšť nic moc), naštěstí to přežily. No je jich tam celý dvoreček a kdybych je šla zachránit, tak to bude pěkně dlouho trvat.
    Postupně umýváme okna, parapety a vybrané kusy vracíme zpět.
    Ale je to na dlouhé lokte, sice jen 9 dvojoken, ale i tak není čas, síly a chuť a pak těm kytkám trošku přistřihnout křidýlka - teda větvičky a stonky, vyměnit hlínu navrchu, opravit podpěrky.
    No jako se žvížátky, i s kytkama to přeháním a mám jich moc. Ono už těch 30 litrů každý týden na velké zalívání je celkem běhání s konvičkou.

Kdybyste někdo věděli, jak na molice, tak písněte holoubka (pokud to bude přímo název), nebo naznačte, prosím, ale běžné postřiky jsou na 14 dní a pak už zase devastují a decimují, bestie mrňavý, bílý...

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já nevím, ale když jsem dělala v zelinářském výzkumáku, ty bílý mrchy byly téměř v každém skleníku. Stříkat se nesmělo, protože pokusy, aby se nezkreslily výsledky, tak jsme všude věšeli takové žluté molicolapací desky, natřené nějakým sajrajtem. A fungovalo to, asi si to mezi sebou řekly, že je hromadně vraždíme, protože se ulovilo to, co bylo a nic už nenalítalo. Jenže když máš kytky ve volném prostoru, tak to asi nezabere. Ale v bytě by to pomoct mělo.

EDIT: a ještě to byla bio ochrana, takže nechemický sajrajt tam byl napatlaný :)

EDIT2: tak se to vyrábí pořád. Stačí do vyhledávače zadat kombinaci "molice deska žlutá" a už se to hrne ;)

Naposledy upraveno: 10/8/17
  10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Včera jsme byli celý den bez proudu měnili sloupy tak jsem docela ráda,že akce začala dneska,to
    bych měla skluz ;)
    Marcipánko,holka Ty ale válíš,gratuluji k postupíku.
    Přeji krásný večer,pá,pá

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

flexka, jak Ti rozumím. S molicemi jsem si letos taky užila, přišla jsem o nádhernou vánoční hvězdu, odnesla to kalanchoe a nejvíc mne mrzela havajská palmička. Nemohla jsem se jich zbavit, stříkala vším možným, až jsem ty kytičky vyhodila a potom byl pokoj. Pokud někdo bude znát radu, jak ne ně, prosím také holoubky, pokud se to nedá napsat zde. Mám rozpěstováno, tak uvidíme, jak to půjde. Popřeji klidný večer a sladké sny. ;););)

12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    ano mám několik Áček :)))
    přiznávám

poslední dobou trochu plavu ve všem :)
    dispečerství mě baví, které mám nově na starosti ke svému úvazku
    jen se potýkám s nevolí jedné kolegyně, které se nelíbí
    jaké má vypsané služby
    ač se snažím, aby vše bylo co nejvíce spravedlivé
    navíc aby měly děvčata potřebný počet hodin dle svých úvazků
    včetně variant

ale narážím na zeď,
    zřejmě budu muset změnit taktiku a přitvrdit
    :mad::mad::mad:
    a nenabízet varianty a bezkompromisně vypsat služby
    a basta
    :D:D:D:D:D

akce na farmičce zvládám
    a dokonce jsem při kostkách došla až k 65té odměně
    nepodařilo se dojet do konce,
    byla to náročná akce
    ale podívejte se na tu krásu
    obě chybějící novinky jsou na mé farmičce vítány
    už chybí jen ten krokouš :D
    nových botiček či kabelky se ti zachtělo?
    to néééé, jen bych je prostě chtěla :D
    krokouše jedny zelené

PS: lidičky zlatí co jsem komu slíbila, prosím ozvěte se,
    opravdu jsem vypustila snad i duši natožto mozek :D :D :D
    ten už má prý inventuru a nepremává
    xDxDxDxDxD

Hodně postupů tu proběhlo,
    prosím přijměte hromadnou gratulaci
    nové podpisy jsem zahlédla, no prostě nádhera....

Měli jsme rozloučení s dědou a snad to tu ani nebudu vypisovat
    bo by mi praskla cévka a tahala bych nohu za s sebou :D :D

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Aničko, to je dobře, že jsi zase tady mezi námi. Na kolegyni se vyprd...vykašli, musí se zařídit stejně, jako ostatní. A že má kyselý obličej? Tak jí k tomu rozpisu polož velké sladké růžové lízátko ;) Ona se možná urazí, ale ostatní to uvidí také a ona bude muset přestat prudit, aby si nezadala :p

Žabantíky závidím, moc, až se stydím xD

A ostatní věci už také neřeš, tak to prostě je, koloběh života nezastavíš.
    :inlove:

14. -pechfógl-

Koloběh, pravda, nezastavíš, ale někteří příbuzní by stopku dostat měli, že ,Aničko?

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak tak :) pechfóglová moje zlatá :))))
    a kdyby jen stopku :D
    má bujná fantazie, by si uměla představit aj jinačejší scény :))))

Yno, joj ještě posílati nepůjdou :)
    ale snad na přes rok :)))
    jako obligátní "již brzy"

noc nic mažu na kutě, brou brouci ;)

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ráno, Milka66 ~ ta křepčící potvora má energie na rozdávání, ne a ne skončit. Na rozdíl ode mě, já už dávno padla xD

17. -pechfógl-

Tak dnes konečně mohu s hrdostí ohlásit, že i u nás v Holešovicích leje jak z konve a hromy divo bijí. Nojo, ale já potřebuju do lékárny a nejde to!:(

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni, u nás byla bouřka a vichr v noci, urvalo mi to drát od sloupu k baráku, takže elektrika v háji. Prý je toho na okrese spousta, u nás, co vím, tři baráky byly od půlnoci bez proudu. Jsou dobří-eon-, už je to spravené tak můžu konečně sklidit hřbitov.;):p Nikdy mě nenapadlo,že se tam budu těšit a spěchatxD Tak pilně pracujme OD snad dá každému co potřebuje:)

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné skoro poledne, u nás pršelo v noci a pak zase začalo v 9. ,přidala se bouřka. Musela jsem do města, nedalo se nic dělat, tak jsem taky trochu zmokla. Když jsem dorazila domů , uvařila si kafíčko a pročetla náš Závislácký deník a bylo mi fajn. Jsem ráda, že se zase objevila Pavlínka a ze závistivé kolegyně si nic nedělej, ona si zvykne. Dnes k obědu jsem si udělala těstovinový salát, ten já mohu v každou denní hodinu. Akcička pomalu jde, vše je závislé na padátkách, kytice nefunguje a ostatní děsivé rostlinky mají málo bodů. Tak alespoň pěstuji fialové potvůrky, ještě jich potřebuji do úkolu 95 kusů, tak snad nějaké napěstuji. Přeji pohodový den a ať se daří v O/D.;););)

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný a slunečný den z dalekého severu,přátelé.U nás v noci sice trošku prsklo,ale to jen tak,aby se neřeklo.
    Na zahradě mě už opět očekává moje přítelkyně - konev .Tak ať i Vám sluníčko svítí a něco málo pro zasmání,
    když už máme tu krchovní akcečku...
    Tři ženy jdou ze zábavy domů a vezmou to zkratkou přes hřbitov.
    Zničeho nic,začne foukat šílený vítr,ženy se polekají a peláší domů
    vyděšené,přes hroby,křoví a trní.
    Druhý den si povídají jejich chlapi v hospodě
    "Chlapi,"říká první "...naše ženy nás asi podvádějí...ta moje přišla
    domů celá roztřesená ".
    "To je nic " říká druhý.."ta moje měla roztržené kalhoty "
    "Chlapi," říká třetí....ta moje bába přišla domů nahá a okolo
    ramen měla fialovou stuhu s nápisem
    " Nikdy na Tebe nezapomeneme.......Kolegové z práce "

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.