ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak su sama na sebe tak nasr...štvaná... sósed má dekorky doma, teda u mne,

ale já jsem mohla mít i tu třetí k dispozici, jenže pomalý kolega, otravní zákazníci... když jsem dala mlet zbývající čtyři dalekohledy, nedošlo mi, že na mladší farmě nemám turbo... takže jak jsem pozdě zjistila, bylo by domleto 14.04... co už... domlelo se a mám na skladě

Třeba mi pro příště k těm mým dioptriím pomůžou k lepšímu vidění ;)

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer a dobrou noc​

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko, moc děkuji za veveruščí gratulaci k postupu. Trochu jsem zapěstovala, tak to šlo docela rychle, ale ta množství všech rostlinek okolo 20 hodin, to je nad lidské síly a na trhu se nedá nic koupit. Odpoledne se nám to počasíčko vybralo, zasadily jsme s vnučkou kytičky, potom jsem vozila vnoučka, aby se mohly jít s maminkou vykoupat, zalila zahrádku a zaskočila na farmičku sklidit a zasadit na noc. K zubní hygieničce jdu až na 10, tak nebudu muset tak brzo jet. Popřeji pohodový večer všem milým závislákům.;););)

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jdu popřát pěkný večer a dobrou noc. ;)
    No, spíš podatlovat. Ťukám tu jednou rukou - jaksi mi dnes skončil nůž v palci, cítila jsem ho až na kosti. :eek:
    Na šití jsem nejela, i když by to asi dva stehy chtělo. Jsem to pořádně stáhla náplastí, zavázala a ani nemám odvahu to rozvázat, aby to zase nevalilo :D. Ale těch neslušných dam, co tu najednou běhalo! Ani chlapi v hospodě by se za ten slovník nemuseli stydět xDxD

5. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Holky , já už jen popřeji klidnou noc,dneska byly dost fofry a s tou prací máš Magdi naprostou pravdu...
    tak pá,pá

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

janaj foukám na prstíček fůůfůůfůů:) a všem přeji klidnou dobrou noc:p;)

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, u nás zataženo v noci pěkně napršelo. V 9 odcházím, musím si vzít deštník, abych nedopadla jako minulý týden, svítilo sluníčko a přišel pořádný slejvák, ještě že na blízku byli Vetnamci a já si koupila za 59 korun deštník, abych dojela domů a nebyla durch.Papriky jsem připravila, dcera je dá zapéci a uvaří brambory, přijdu na hotový obídek. Přeji pěkný den a s prací to moc nepřehánějte. ;););)

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné - byť zatažené ráno ;)
    dasa1143 děkujůůůů, určitě to pomůže :D

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno přeji :) sluníčko už zase svítí tak ať to ještě dlouho vydrží.

Janaj to je fakt smůla ... foukám paleček a pořádně zabalit, až půjdeš
    kydat na farmičku ;) a hlavně u děsivky ... páni ... se na tebe slítnou všechny potvůrky xD
    Skalarko gratulka ke SPA 5 a moc jsem se pobavila u tvého vyprávění :D
    äle máš doma aspoň veselo.

Evik držím pěstíky, ať s tím kurýrováním rychle skončíš ... je ještě hezky, tak hurá ven.

Holky máte pravdu, že práce neuteče ... ráda se vyhnu i tři dny :p
    když ona se za mnou táhne jak sopel, tak nakonec to vzdám a udělám xD

Tak všem hezký dník, jdu něco dělat před odchodem do práce ... jé už je v ofiku nová akce, valím to honem pročíst :D

Naposledy upraveno: 9/8/17
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jé, evainfo, ta undatra je roztomilá :D (asi kapybara ? jsem si nemohla vzpomenout, jak se to jmenuje o_O)
    kerryhill - takovéhle kočičky se shání kde, prosím tě ? Bych takového pomocníka uvítala - u nás by se rozhodně nenudila :D

Díťata se dnes sebrala a na pár dní odjela hlídat "kopretininým" ( :eek: pomoc... to asi není OK ?) rodičům psa, bo rodičové jedou ponavštívit příbuzné. Tak si trochu odpočinu, a snad poleví i ta ponorka :D Tatínek má asi od zítra dovolenou, takže úplně opuštěný siroteček nebudu. Zítra mě čeká poslední vlnění. Pak musíme za bábí do dédéčka, bo tam mají nějakou velkou společenskou akci pro staroušky a jejich rodinné příslušníky, tak aby tam s babčou někdo aspoň chvíli byl... musím být do čtyř hodin doma (kvůli vycházkám), tak aspoň na dvě hoďky. Snad nebude lejt. A pak hurá na cintorín...:D

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

evainfo fůůůůj nestrááááš - si na to dám česnekový zábal xD

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ja chcem vnúča a dcéra mi poslala takéto fotky, no čo, zatiaľ len mača, ale je krásne

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 10/8/17
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

DANKA - fešák :inlove: A krásné škrabadlo má ;)
    janaj - budeš si dávat česnek do živýho ? o_O To budeš hezky vejskat xD

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, sluníčko se přeci ukázalo, není již takové horko, ale je příjemně. Příští týden ještě půjdu na rtg zubů, tak to snad bude dobré. Dnes jsme sundali jenom zubní kámen a až někdy zase v únoru půjdu na pískování a to nemám vůbec ráda. Je to celkem nepříjemné. Přečetla jsem si novou akci, myslím si, že to bude pohodové, potřebuji jenom napěstovat akční, ostatní mám, jenom aby ta kočka nebyla lakomá a kotle nám dávala. Půjdu si uvařit kávičku a půjdu na zahradu a počkám až přijde vnučka, dnes byla s tatínkem a s maminkou dopoledne na hřišti. Užijte si ještě sluníčka, než nás zahalí mračna, slibují to již na dnešní večer.;););)

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

skalara.v Eéééé, nejdřív to pečlivě obalím náplastí a pak přijde česnek :D
    DANKA722 jééé ta číča je krásná :inlove:

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Škoda :p Takovej poskakující a vejskající ježek by hohl být hodně zajímavej :DxD (úplně to vidim:p)

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

To ti nestačí ta křepčící potfora co mám v podpisu? xD

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Teda, ta kočička je kočka! A jakou má vejbavičku! Na tu ta moje čeká už osm let.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

DANKA722, tak to já jsem ráda, že se u nás rozšiřuje zatím jen zvěřinec. Jak bude na cestě vnouče, hned začínám shánět vlastní bydlení... na nejvzdálenějším možném místě 8) Ale pořídili si úžasné mačiatko :inlove:

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Sem ti to chtěla i navrhnout ... ten česnekový zábal :p ale kdyby se to prosáklo do rány ... jůůůů .. nechci vidět ten tanec a co kdyby tvé příšerky přeskákali ze strachu ke mě za plot? Sem tam radši naskládala bažiny a teď abych se bála sama, že do nich spadnu :wuerg: xD :p ...
    Danka722 moc krásná kočička a hned je na ní vidět, kdo je pánem rodiny :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.