ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. house

house Rádoby autor

Jestli Varun okamžitě nevymyslí akci na bobry a granátovníky, tak ho vodstřelim. :mad:

2. m2707

m2707 Znalec fóra

jana563- pošli foto stávky- nemohu si ho vybavit. Pokud budu mít, tak ti ji pošlu.

Už jsem se koukala, mám ji, ale mám ji ve stomku. Pokud půjde nahradit jinou dekorkou, tak ti ji pošlu, jinak bohužel, neměla bych stonek kompletní.

Naposledy upraveno: 15/6/15
  3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Foto neumím posílat.Je to dekorace do stonku na straně 8.Je to z nějaké akce o Borstym

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Děvčata, dekorka " stávka" je horké zboží . Jak jsem tak koukala ve vzducholodi,
    skoro každý, kdo ji nabízí, neví, co za to. Bohužel mám jen tu jednu v řádku . Jdu se pídit,
    zda ji nemá někdo z kámošů.

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

aha tak proto nezájem o červené chlévy.Evi děkuju.
    Abych pravdu řekla,nesháněla bych ji,ale štve mě protože je to jediný šedivý řádek.Kdyby aspoň šel nějak smazat nebo odsunout až nakonec.

Také jestli je zájem mám ježka,krtka,žáby ,vlky,kiviho,ptakopyska a kohouta.Jestli někdo potřebuje mohu poslat.I nějaké stromy.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jak se to přesně jmnuje? Když zadám do hledání stávka, nic se nezobrazí. Jestli ji mám, ráda ji vyměním za symbolickou MJS, stonky totiž nevedu a nenávidím, čert ví proč.

7. m2707

m2707 Znalec fóra

Jana563- už jsem ji dala do poptávky v lodi a dávám za ni Johna Citrona. Třeba se někdo chytí, tak ti ji pošlu.:p

Řekla bych, že v tomto OaD je spíše velká poptávka po dekorkách, proto také tak vysoké ceny>:(

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer z lázní, všem upracovaným milým závislákům. Jsem pěkně vymáchaná a zlobím se s netem, je tu hrozně špatný signál, než se něco načte, tak už zase musím na další proceduru. Ale co bych pro svoje zdravíčko neudělala. O/D bylo dlouhé, ale také jsem nebyla úspěšná. Získala jsem jenom růžové ovečky a jiné růžovky se nezadařily. Tak třeba příště. Přeji všem klidnou noc, bez lijáků a bouřky .;););)

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pechfogl ,jmenuje se to Stávka!

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hledám ctěnou Stávku! a spíš mě dřív začnou stávkovat oči. Ale právě před
    chvílí mi málem vyskočily z důlků ...
    Tak, to je přímo vyděčračství . xDxDxD

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Krindapána.........To aby ta stávka byla ze zlata.>:(

12. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak jsem celkem v dobré náladě laškovně ukončila O&D a odtajnila dnešní "dáreček" - 4x obyč. juvie, 3x granátové jablko xl jednou pro jistotu základní granátové jablko. Kdybych nedostala nic, tak bych byla šťastnější, protože náladu teď nemám vůbec na nic. A to se mi ten letní kalendář tak líbil. No nic, jdu od toho, protože mám ze všeho největší chuť napsat na podporu, ať mi to odmažou z lišty, že lepší nic, než toto. Tak přeju vám všem něco hezkého (ono horší už to doufám nikdo nevyfasuje) a poprosím -pechfógl- o přenechání nicku. Se mi zdá, že by se to ke mně náramně hodilo.
    P.S. Ještě po 40 jsem svobodná slečna, takže ani ve hře, ani v lásce, by mě zajímalo, kde teda to štěstí mám???

13. m2707

m2707 Znalec fóra

Děvčata, koukám na tv cinema- film o Nataše Kampušové- natočené podle pravdy(unesena v 10 letech a vězněna 8 let) Řeknu vám, že to je síla, a že se divím, že se potom nezbláznila a byla schopna normálně komunikovat.

flexka- lepší život bez chlapa než s nějakým blbcem;)

Při třetím otočení párty kola nový strašák-jupíííí, to mám asi kvůli té nemocné tlapcexD

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

flexka: Já svůj nick miluju s neměnla bych ho ani za růžovýho Varuna. Proč si myslíš, že jsem ho zvolila? Že mám konto jako Paris Hilton a rodinu k zulíbání?:p:p:p

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky mám strašáka a ani mě moc zatočení nestál.To kytky byly dražší :p

16. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Přišla jsem z práce,bylo to hrozný.Měla jsem dovolenou a ty návraty do práce bývají nepříjemný.Mrkla jsem do vzducholodi co kdyby mě něco zaujalo.Všimla jsem si,že začínají být v kurzu veverky a motýli.To byla dobrá strategie od RT poslali expres,my tam narvali chlívky jako byli např.veveruše a motýli a najednou se v tajemnicích už neobjevují a ti co je našupali do vlaku jich mají málo.Taky jsem to tak ze začátku dělala,ale teď už si od každého chlívku nechávám aspoň 6 kousků.I když pro ně není zatím využití.Než do expresu nacpat veverky a pak za ně vyfasovat něco žlutýho,ať raděj leží v liště.
    Má pravdu m2707.Dnes jsem měla chuť pár starých,nepotřebných a přitom značně otravných chlapů s pamperskama zamordovat.:mad:
    Flexko,neboj.Dřív nebo později na tebe někde štěstíčko čeká....:)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Už na monitor ani pořádně nevidím , ta vzduchloď dá zabrat.
    Dekoraci "stávka" jsem již nenašla a růžovky bych za to , řečeno upřímně,
    nedala .. mě se tahle vyčůranost ve vzducholodi vůbec nelíbí.
    Možná bude mít víc štěstí Moni ...
    Ještě počkám, jestli se mi ozve pár známých.
    Mějte se hezky,přeji dobrou noc a hezké sny. Eva

18. jana563

jana563 Dozorce fóra

Hezké ráno.Tady slunečné.Rychlá rota seká trávu.Evi taky jsem koukala a žádný úspěch.Ale fakt moc děkuji že jste se snažily mi pomoci.Je to krásný pocit.

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hurá mám nového strašáka,ale za 40 párty lístků ;)

Farmerama 96+ *** Bahamarama 249+
    říjen 2010

20. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Johny, měla jsem štěstí, že jsem si ho vytočila už předevčírem. Přitom v ofiku psali, že bude zaveden až od včerejška. Koukala jsem jako puk. Asi se štěstí unavila a sedlo si ......
    Pěkný den všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.