ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké poledne v závislákově :) za chvilku jdu na to,
    tak jsem vás přišla kouknout a pozdravit.
    Počasí příjemné, trochu pod mrakem a to je supr.
    Přeji všem příjemný a pohodový dník :p

2. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Tak jsme včera s rodinkou byli na výletě na Nové Americe a jaké bylo překvapení, že nová Amerika již není. Kdysi se tam chovali westernový koně a "pěstoval" se tam golf. Nic méně zklamání bylo obrovské. Akorát mláďata tam na louce našla asi 20 golfových míčů a 2 zlomené hole. Teď můžete hádat, co od rána dělají. Ano od rána hledají golfové míče v kukuřici a vůbec se jim nesměju.
    Akcičku jsem zdárně dokončila, díky bedýnkám, ale dekorace se mi zdárně vyhnula. Tak kdyby někdo chtěl vyšmelit při OaD.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hurá, už jsem zpátky z vlnění. Dneska to bylo maličko výživnější. Pan doktor prý "trochu přidal". Hihi...S nudlí u nosu a ponožkou v ruce jsem mu předala 4 stovky, poděkovala a odkvačila. Cestou k autu jsem usoudila, že musím na nákup, bo ve špajzu už visí jen oběšenej pavouk,v lednici smrděj dva starý párky a kysne půlka melouna (kterej ačkoli mláďata chtěla, tak už jaksi nechcou...jako vždy a jako vše). Nakoupeno bylo vcelku rychle - žádné velké davy nenažraných cizinců, dokonce jsem stihla pokecat i s nakvašenou prodavačkou v sekci zeleniny. Stěžovala si, jak jsou lidi hrozný, že se v tom hrabou jak v hromadě koksu a kvůli jednomu blbýmu květáku přeharabou 5 beden... Měla pravdu...(já si vzala květák z vrchu, bo byl hezkej a vypadal jako květáky ostatní....prostě obyčejnej květák). K tomu pár pitomostí a taky cosi na odplísnění koupelny, bo děťátka mají v oblibě noční vanové seance ve dvou...a mně z toho rostou mezi kachličkama a na stropě houby. Snad to zabere...U kasy jsem vyplázla tisícovku a vypadla ven do té horůčavy. U auta jsem zjistila, že v kufru nejsou žádné igelitky (njn, tatínek - jak já ho někdy miluju :eek:). Takže zpátky...no co, se trochu projdu -.- Doma se ke mně nahrnuli oba puboši a kočka (ta se ihned jala lustrovat igelitky) a puboši nabízeli pomoc s odnosem tašek do kuchyněo_O (zřejmě čekali, že jim z toho něco kápne - no, nekáplo...leda by měli zájem o brambory či pórek). Kocour nedorazil, bo chrápal ve skříni. Udělal si mezi tátovejma hadrama na doma príma brdloh :D (má si tam udělat pořádek, že jo...)... Nákup jsem uklidila, omyla hromadu nádobí, co se v době mé nepřítomnosti ocitla ve dřezu, posbírala prádlo a pověsila další. Kopretina má na balkóně od včera vypraná trika a šortky, ale nějak jí to nedere. No, mě taky ne :D.
    Dneska vařit nemusím, bo jsou ještě haluše od včerejška. Aspoň že tak....
    Ještě jsem si ani neudělala ten odvar z vratiče. Přiznám se, že mě napadlo, jestli bych z toho neměla někomu uvařit spíš čaj xD:eek:

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

skalara.v Jen tak mimochodem děvče, neměla bys po té procedůře být v klidu s nohou nahoře???? o_O

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

janaj - no, to bych asi měla :D Ale zrovna teď jsem dodrhla záchod a ještě budu mít tu čest dát do pucu tu koupelnu :D A ptž jsem hodná tchýně, sebrala jsem i to prádlo o_O (kecám...nejsem hodná, ale potřebuju někam pověsit další fůru ;))xD
    V mezičase točim mrkev - to mám nohy lehce nahóře :D
    Hele děcka, ono je BB o_O Ani za mince nešlechtím. Pošetřím si na neonky ;)

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

skalara.v v mezičase...mrkev...po 10 minutách... dobrý :D

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, v mezičase :D Vždycky, když běžím kolem obýváku, tak sklidím, zaseju a zase hopikám do víru domácích potřebností xD

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

skalara.v si dej pohopole, máš to delší :p

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dám kukuřici, bo ta koupelna bude trošinku delší asi xD A nebo se na to co ? Jo, přesně tak. Zítra je taky den ;)
    Edit: Zrovna se přišel pomandit kocour, tak ho mám na klíně a musím drbat. Program je tedy jasný xD

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

skalara.v řeřicha xD
    Tedy...jednou rukou drbeš, druhou sklízíš

Naposledy upraveno: 7/8/17
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

janaj - to by šlo. Akorát to mám trochu přes ruku. Leda drbat pravou a myšovat levou. Občas to tak dělám, ale musím přiznat, že mi to moc nejde, bo já jsem na tu levou úplně levá :eek:

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

skalara.v, já taky. Myšovat levou - je kurzor úplně na opačné straně xD

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Já bych velice ráda a ze srdce chtěla poděkovat mým drahým sousedům za
    úžasné gratulky ty letecké i písemné a taky mým drahým přátelům ze Závislákova
    mám Vás všechny moc a moc ráda.
    Já kvůli nedostatku času,někdy opravdu nepošlu tu gratulku Vám,za což se omluvám
    ale Vy jste zlatí .....
    ....á málem bych zapomněla,zítra chystám úklid baráčku ....
    a každá síla navíc je vítána .....

Naposledy upraveno: 7/8/17
  14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, zatím 15, ale bude dnes ještě teplíčko. Musím dojet do města, zítra budou plněné papriky, tak potřebuji koupit mleté, protože zítra ráno už v 7 musím být na dentální hygieně a to musím jet trolejbusem přes celé město, tak 6 to jistí. Dcera jde s malým na kontrolu, tak se chci vrátit brzy, abych šla s malou ven a nemusela jít s maminkou. Na hřišti to pro ni bude lepší. Zkoušela jsem trochu šlechtit, chtěla jsem růžové medvědí sítě, ale přeskoky nebyly žádné, tak budu pokračovat příště, protože zásoba SK se hodně zmenšila a čekají nás neonky. Pohodový den, dobré sosání a mějte se, jak si přejete. ;););)

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj díťata :inlove:,
    dneska klídeček, nikam nemusím, farma v poho, omladina chrápe, tata v práci....no prostě ideální den :inlove:(zatím).
    Povedlo se mi na trhu ulovit agenta K9, takže výrobna hydrantů už stojí, růžový medvědinec taky. Taky se mi povedlo dotáhnout konečně SPA manažera do pětky, takže už zbývá jenom pekař. Tam to jde nějak pomalu... Vozím na trh krátkodobky, bo konto je pěkně vyždímané a to nemám ráda, bo musí být kam šáhnout, když je potřeba. Ve šlechtění budu pokračovat taky až při neonkách.
    Teď si uvařím kafíčko a pak půjdu něco dělat. Zatím papa
    Edit: A sakra :eek:, sbohem klídečku....už jsou puboši vzhůru :cry:

Naposledy upraveno: 8/8/17
  16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci,
    včera večer odjeli všichni domů a zůstali jsme tady sami s manželem.
    Těšila jsem se, jak si to tady krásně spolu užijeme, ale večer jsem úplně odpadla.
    Dnes mě bolí v krku, mám rýmu a bolí mě celý člověk, tak místo užívání si, zalezu do postele a budu se léčit.
    A jedna opožděná gratulka

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne od kávičky, počasí se nán zkazilo, sluníčko odpočívá a venku pěkně fouká. Přinesla jsem si z trhu minifloxy, tak si je dojdu zasadit. Potom musím táborníkům napsat dopisy, píši je na počítači, přidám nějaký obrázek a sladké medvídky, aby jim to utíkalo. Mějte se fajn a myslete také na sebe. Práce nemá nožičky, tak neuteče. ;););)

18. Milka66

Milka66 Veterán fóra

To je úplná pravda, že práca kvôli tomu neutečie, ale vždy treba myslieť aj na to, že ".... a tiež nemá ručičky, tak sa sama neurobí" ;), ale myslieť na seba treba vždy, aby na človiečika aspoň niekto myslel.

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No a taky je přísloví, že to, co můžeš udělat dnes, můžeš klidně udělat až zítra....:p

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

A když to odložíš na pozítří, máš volno 2 dny :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.