ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

evainfo tak já tu bránu otevřela právě proto, aby mi tam naběhali další do zásoby xD

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... taky dobrý :D a kdyby byli tak potrhlí jako tento, si je klidně nechej .... asi změním krmení xD

Naposledy upraveno: 6/8/17
  3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

evainfo žiši, čím je to krmíš??? xDxDxD

4. evainfo

Ti ani nevím, ale jsem tam namíchala nějaký plevel z deštního pralesa xD ... hmm ... sem chtěla ušetřit :p

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

evainfo asi to bylo dobře zaležený - ne-li už nakvašený xDxD

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

janaj a vavovi, vítejte v klubu 100. Teď už to půjde samo. Velké gratulace a samozřejmě i k postupu pro janaj na Baha. U nás dnes pod mrakem, v noci pěkně pršelo a venku je na padnutí. Dopoledne jsme byli na procházce a potom jsme si došli na obídek. Vypila jsem si kávičku a za chvíli půjdeme na zahradu. Popřeji pohodové odpoledne. Akcičku jsem skončila a díky skalárce, jsem si prohlédla, co nás všechno čeká v srpnu, je toho dost a dost a to budu mít ještě dovolenou a tentokrát bez netu, tak toho dost nestihnu. Mějte se fajn. ;););)

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Mamči děkuji :)

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

janaj a vavovi , holky stovkařky velikánská gratulace
    né nadarmo se říká : usilovnou píli , dojdeš k cíli .....

Hezký večer , pá,pá

9. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Ahoj závisláčkovia, ten pojašený modrý sloník kmitá zadočkom úplne ako ten usilovný pán v podpise od Astridky pre Záhradníka, krásne by mu robil "spolutanečníka" ;).

Klub stovkárov sa rozrastá úžasným tempom a tak všetkým posielam veľkú gratulku. Možno tak do budúceho Silvestra sa aj mne podarí pripojiť.

10. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    všem moc děkuji za gratulky, ať už zde na fóru nebo na farmičce. Bylo krásné pozorovat letadýlka se střídají. Jedno odletělo a hned přileťelo jiné. Ještě jednou moc děkuji

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem zkoušela dohledat, kdy že jsem se to aktivně vrátila na farmu. A jsou to už zase cca dva roky. Tenkrát jsem se plácala kolem lvl 80, protože jsem delší dobu nehrála. A vida, dnes mi ke stovce chybí už jen, když použiji dialekt mého rodného kraje, kósek :)

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

VELIKÁ GRATULKA všem 1008) ostatním taky gratuluji ke všemu:inlove: líbí se mi jak všichni co už máte 100 za sebou, říkáte, že potom už je to brnkačka. Možná to budu někdy říkat taky. Kdo ví????;)

A jeden na dobrou noc. Cestovatel na besedě vypráví jak jim na cestě po Nilu začala do lodě proudit voda.
    Paní vyděšeně vykřikne "To je hrozné, mohli jste se utopit"
    Cestovatel suše reaguje "V žádném případě, krokodýlí by to nikdy nedopustili":p

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

dasa1143 budeš to říkat taky, neboj. Já to vidím už teď - cca 24 hodin po postupu a už je znatelná zelená čára, jak to jde dopředu. V minulých levelech jsem si hezkých pár dní počkala.

14. evainfo

Krásný večer :) a já ještě potkala jednu milou sousedku, jak si to hopsá po schůdkách nahoru :D
    Kerryhill velkou gratulku k dalšímu skoku a všem hezký zbytek večera ;)

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

janaj a vavovi - obrovská gratulka ke stovečce :D To jste holky šikulky [​IMG]

Pechfóglová, no neřikej o_O Tak to je mi moc líto :( Jeho kreslené ftípky miluju :inlove:
    Děcka, já to mám asi ňáký rozbitý - vůbec ty vaše obrázky nevidím :(

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak, sósed má první dekorku v úschovně :)

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

A na dobrou noc ještě jeden postup

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bré ránko - tak už ty vaše včerejší obrázky vidím. Chybička sama zmizela o_O:D
    Dneska jedu na čtvrtou vlnu, tak jsem zvědavá. Řekla bych, že to bolí méně, což je dobré. Práce se ještě nekoná, za 14 dní jdu na kontrolu. Tož uvidíme. Tuhle jsem šla s košem, bo všichni ostatní na to hodili bobek a představte si, u popelnic roste ta kopretina vratič (asi 5 rostlinek), tož jsem je otrhala a udělám z nich ten odvar na louhování ostruhy. Třeba to taky trochu pomůže.

Do práce se začínám docela těšit, bo doma mně to už leze na mozek a začínám být protivná i sama sobě. Akorát peru, uklízím a vyvařuju... Děťátka jsou absolutně líné kůže - tak u synka to není nic nového, ale ta jeho kopretina - to je taky kapitola sama pro sebe. Včera mě tak vytočila, že se divim, že jsem ji neroztrhla na dva kusy. Začínám chytat na první našlápnutí... Už aby si něco našli svého, bo jinak skončím u chocholouška a nebo ve vazbě na Ruzyni o_O:cry:Já jim ty jejich jejich růžovoučké představy, jak se budou bezstarostně flákat v mamahotelu, vyženu z hlavy -.- Tak -.-
    [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 7/8/17
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jasně, rybko, jen jim to nandej! Stejně budeš furt fungovat jako úložiště. Zvlášť na vnoučátka. O kopretinách bych mohla vyprávět, ale nesmím, abych nebyla tchýně.:p

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné skoro poledne, byly jsme s vnučkou venku, svítilo sluníčko a nyní se to trochu pokazilo. Už jsem ji odevzdala mamince a já si jdu udělat k obědu zemlbábu, jablka padají, tak je alespoň zlikviduji.kerryhill, Marcelko, velká gratulace ke 103. faremnímu postupu, teď nám to po 100 všem pěkné ubíhá. Příjemné odpoledne a mějte se fajn. ;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.