ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Kam ten ježkovic tak zdrhá? Sem - tam xD

2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ahojte dievcata,skuste si na noc zabalit nohy do kapustnych listov[zeli],mne to trosku pomohlo,ale aj tak ma neminula operacia patnej ostrohy a druha ma caka tohto roku, :cry:

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné nedělní odpoledne. Děvčata moc děkuji za gratulaci k dalším postupům. Řádek už pracuje a co se ještě stihne, tak uvidíme. Nějak nestíhám, návštěvy se střídají, tak pořád něco připravit na pohoštění a večer jsem ráda, že žiju. K tomu ta vedra, alle asi před hodinou mi poslali známí video z Budějc a tam už pěkně lilo. Já jdu připravit nějakou ňamku a půjdeme na zahradu. Dopoledne jsme byli v parku a na dětském hřišti ve městě, park je tam moc pěkně udělaný, několik fontán, potůček pro děti, prolézačky a fitko v přírodě. Všechno udržované...paráda. Ke kávičce bude borůvkový koláč a ještě upeču kuřecí placičky, mám je už naložené. Možná, že dorazí i vnuci. Pěkné odpoledne všem. ;););)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

janaj: Ten ježeček evidentně nemá ostruhy. A píchá čili popichuje z hlediska anatomického někde docela jinde než na patě.

5. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Evičko já jsem hledala něco hezčího,ale padla mě do oka tahleta voblůdka,tak snad se nezlobíš ;)
    Zdeničko gratulka,ale holka trošku se šetři,jak tak pročítám jsi v jednom kole ;)
    Dnešní den,no paráda počasí se hezky usmívalo tak jsme s dědkem vyrazili do přírody,sice po borůvkách
    a hřibech jako by se slehla zem,ale nevadí ,vrátili jsme se hezky utahaní teprve před chvílí.
    Ti dva lišáci z kasína mají pořád ,,navrch,, já to plně chápu,hold z farmáře udělat nějakého hráče se jim
    asi nepodaří,co naplat :).
    krásný večer a pěkně se všichni vyhajejte,ať začínáte další týden hezky odpočatí , pá,pá

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

alexandrakerulova00 - a mohla ti ta operace ? A za jakou dobu jsi mohla na tu nohu chodit ?
    Já doufám, že nebudu pod kudlu muset. To by mě už asi v práci zastřelili na místě( pro výstrahu ostatním) :eek:xD
    Edit: teda, to je hrozný, co lidiček tou ostruhou trpí o_O:cry:

Naposledy upraveno: 30/7/17
  7. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ano ,pomohla mi,co sa tyka chodenia po operacii,tak asi take tri dni som spala aj s tou cizmou co mi dali,lebo ked som to dala dole tak to bolelo a v tej cizme je taky tlakovy vankusik ,ktory to tak odlahcuje.odoperovali mi to a po 4 hodinach som uz pila kavu doma.chodit som zacala uz na druhy den,ale s pomocou barli.ak clovek lezi a potom sa postavi na nohu-tak je to ozaj velka bolest,pretoze sa krv nazenie do nohy a dost silne to pulzuje az trhava bolest to je.ja sa smejem,ze pri mojom stasti ja vzdy som to nevydarene percento xD.ale naozaj je mi lepsie ked stupim teraz na patu,uz to nie je minove pole a aj spat uz mozem lepsie.dva tyzdne po operacii to bola dost velka bolest,ale postupne to prestava.ale vsetko sa da zvladnut ;).pred operaciou to bol horor,co krok to explozia ,shockwawe-razova vlna mi nepomohla,skor mi bolo horsie po nej,ale poctivo som to vybrala a rozhodla som sa pre operaciu,takze teraz je to ovela lepsie,pri zmene pocasia to trosku potrapi,ale to sa da zvladnut,uz len ta druha noha aby uz bola zoperovana a budem happy,ze konecne budem moct chodit ako clovek,nie ako kacka xDxDxD

Naposledy upraveno: 30/7/17
  8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný vstup do dalšího prázdninového týdne. Dnes má být zase pěkné teplíčko. Tak nezapomínejme na dobrý pitný režim. Ještě než bude vedro, půjdeme s vnučkou na hřiště, jsou tam stromy, tak tam není takové vedro. Včera odpoledne jsem stříkala plevel a nedalo mi to a postříkala jsem ho i na chodníku, protože poslední dobou se o to nikdo nestará a za chvíli bychom se nedostali ani domů. Dnes budou kapustové karbanátky a přijdou i mladí, mají je také rádi. Co by ch pro ně neudělala. Bude salát z posledních okurek... z domácí sklizně, letos se moc nepovedly, musela jsem je zlikvidovat, přišla moc brzy plíseň. Vloni jsme je měli ještě v září. Popřeji pohodový den a opatrujte se. Kdo má dovolenou, tak si ji pěkně užijte.;););)

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný další týden, bando závislácká :D
    Dovolená v nedohlednu, sice ve fabrice má být, ale nevím kdy mi začne. Takže budu chodit do práce s tím, že nevím jestli tam mám vůbec jít a kdy nejít, případně kdy se otočím a půjdu zpátky domů xD

P.S. Kočičáci, prosím radu. Rodiče mají číču. Je jen domácí, ven nechodí. Občas zvrací, během jednoho dne to ustane, ale zlobí mě to (zvláště teď, kdy ji hlídám). Je to normální? Vím, že kočky to dělají, ale chci se ujistit co dělat. Má v tom případě jen vodu a granule (a permanentně kočičí trávu, tu jí neberu). Momentálně se mnou nemluví, protože na její škemrání o pamlsek nereaguju
    a nechci jí nic dát :D

10. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím :music:
    tak jsem se vrátila a jsem tu...:) Měla jsem na baráku nový přírůstek ze světa zvířátek, do kbelíku napršela voda, byla tam déle jelikož se na ní zapomnělo... A tak se tam zabydlela žabucha ropucha, dala jsem jí tam kámen, dolévala vodu a než jsem jí stačila vyfotit tak po 3 dnech odskákala bůhví kam... Výlet v Hřensku byl super ten jsme si užili akorát ta cesta k první lodičce byla dlouhá 3 km... Ale krásnou přírodou takže skvělé, ten den jsme byli ještě pozváni na grilovačku ke známému takže byl pak návrat k ránu... xD

janaj, Štístko mi takhle zvracel několikrát denně, ale někdy to bylo tím, že hltal nebo prostě hned skákal... A to po čase přestalo nebo když spapal trávu kvůli chlupům... Ale to přestalo, jedl vše jako ostatní... Takže jsme nakonec k vetíkovi nešli... Kdyby mu bylo špatně tak by mi nic nesnědl... ;) Moje kočky taky ven nechodí jen na balkon...:) Zkus jí ho dát a uvidíš... Třeba jí nejdou vyzvracet chlupy a někdy tomu nepřidá ani to vedro... Moje jsou úplně hotovo... A malou demoliční četu (Džesíu) jsem taky ještě neviděla... :music:

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Dík, uvidím. Dnes už vypadá líp, snad bude dobrá.

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

janaj, určitě bude ;) Neboj, kdyby jí bylo ouvej, dá ti to najevo.. :)

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

No, ona bývá často přes den zalezlá a podřimuje, takže nevím. Spíš mě štve, že musím do práce a bude tu sama.

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

janaj, moje kočky spí celé dopoledne nebo do doby než někdo přijde domů a teď přes ty vedra jsou hotovo a prospí skoro celý den:) Ona se zabaví a možná bude spát než přijdeš domů... S tím nic nenaděláš... ;)

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Já vím, bude spát, díky. Jen se ujišťuju. Přece jen to není moje zvíře :p

16. -pechfógl-

jnaj: Kočka údajně prospí 18 hodin denně. Zato těch zbývajících šest o sobě dá pořádně vědět - včetně tvého zkrvaveného zápěstí. Jinak na blinkání používám maltózu, dostane se v tubě ve zverimexu. Ony si tím čistí žaludek, když si slížou chlupy. A to co vyprodukují vypadá jako ... no říká se tomu bezoár. A když mermomocí dietu, tak rýžový odvar, jemně přislazený glukózou.

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Nějakou pastu jí rodiče taky dávají, asi budou muset změnit značku. Přestává se jí to líbit a nechce ji :D
    Že hodně chrní, vím. Jen mě to znervózňuje a chodím ji pořád kontrolovat jestli dýchá :D

18. -pechfógl-

Tak tohle byla vážně HEREČKA.

19. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Nevíte náhodou někdo z čeho ty ostruhy vznikají ? Nebo jak se jim dá předcházet ?
    pechfogli,pravda.....byla
    hezký večer a klidné spaní,pá,pá

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný dobrý večer, dnes bylo teplo a zítra má být tepleji Tak snad to přežijeme. Dopoledne jsme byly s vnučkou na procházce, na hřiště jsme nebyly, protože se sekala tráva a potom jsem musela jít vařit, tak půjdeme zítra. Na obídek se ještě zastavila dcera s partnerem a byli moc spokojení, protože kapustové karbanátky mají moc rádi, tak se divím, proč je ty holky těm chlapům neudělají. Odpoledne se zastavila dcera na kafíčko a potom jsme byly na zahradě, kde to ještě pod pergolou šlo. Z ničeho nic se najednou objevily mraky, zatáhlo se a spadlo pár kapek a bylo po dešti. Tak jsem musela zalévat. Papriky pěkně dozrávají. Přeji příjemný večer a dobrou noc.;);)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.