ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

evik1016 jo, o těch magnetech jsem slyšela, dokonce jsem si chtěla koupit - snad ponožku? - s magnety. Ale ztratila jsem odkaz.
    skalara.v po oblázcích jo? Bych zešílela bolestí :sleepy: Bosky ani na trávě, maximálně v hlubokém písku, to je měkčí došlap. Jo, chvilku bych sice uchodila, ale druhý den tak po rukou :D. Balanční podložku má dcera, ale po ní toho moc neujdu :D

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Á sakriš , holky ,jak to tu pročítám ,ani se mi nechce věřit co Vás to potkalo.Já jsem naštěstí měla ostruhy
    na nohou jen při jízdě na koních ;).
    Přeji krásný páteční večer,hodně štěstí v kostkách a posílám velkou gratulku postoupivším,pá,pá

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Y_n_O - bolelo to opravdu jen malinko, až jsem se divila, ptž na rehabce mě děsili, že to bolí dost. Večer se to trochu "rozleželo", ale docela to šlo. Druhý den to bylo trochu horší, to jsem toho moc nenaťapkala. Asi záleží, na kolik to doktor nastaví. Uvidím v pondělí na druhé návštěvě. Dneska mi mudr říkal, že když to nepomůže, nezbyde než sekat o_O:cry: Takže to pomoct prostě musí ;)
    janaj - dneska mi úplně stačila procházka po kaufu a už zase skučím (a to jsem nebyla bosky) :( Chjo, to je práce todleto.
    Prý je na rozpouštění ostruh dobrá "kopretina vratič" - no, nevim, kde to roste, klidně bych to prubla.
    Na té podložce s kamínky mě nutili šlapat na rehabce - no myslela jsem, že se pos...(to se nedá napsat jinak)

Naposledy upraveno: 28/7/17
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ta rostě všude - prostě plevel. Konkrétně když jedeš Černokosteleckou na Uhříněves, tak za Jižní spojkou jsou zaplevelené plochy, kde to můžeš trhat po otepích.

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

pechfóglová - já jsem z Kérkonoš. Do Uhříněvsi tomám trochen z ruky xD Zkusím místní širé pláně (snad nechytnu klíště :eek:)

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak na srpen jsem ještě nekoukla a vlastně už teď nemusím :D

Krásný večer všem :) jsem se někde na foru zakecala a teď honem šupky k závisláčků.
    Mám na sporáku kukuřici a asi už bude k nakousnutí :p tak se mi zbíhají slinky
    a
    asi telka půjde na plno, abych při tom chroustání slyšela výklad Kůstky ve "Zběratelů kostí" :p

Kostky mi asi moc nejdou a připadá to buď a nebo ... skládám, vracím
    a poslední možnost je vždy divná xD no karbaník ze mě nebude :p

skalárko ty průtrže vůbec nepřipomínej, já vím jak miluješ vodičku,
    ale můj byt už vodu nechce a já taky néé xD už stačilo ...

Tak přeji moc hezký víkend, já pracovní ... krásné hody ve hře,
    hodně sluníčka a teploučko, žádné bebina, pohodičku a posílám gratulky :p

Tak velký bonbónek jsem si jako malá hrozně přála :p

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

skalara v.: Já jenom chtěla naznačit prostředí, kde se vyskytuje. Třeba na zbořeništích, skládkách, mezích apod.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

pechfóglová - Ahááá, tak to jó xD. To bych mohla zkusit u nás za fabrikou, tam je takové rumiště, bordel všeho druhu. Ale taky tam jsou prý zmije. Aby mě ještě něco nesežralo :eek:

9. evainfo

[​IMG] .... krásné poledne závisláčkům.
    Jdu vás pozdravit a trošku závidět, že máte volno
    a
    užijete si hezkého počasí [​IMG]

Mějte se fajn a jedna opožděná gratulka milé sousedce :p

Naposledy upraveno: 29/7/17
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

janaj - a tys zkoušela i tu rázovou vlnu ? Mně dali nejdříve ultrazvuk+ magnety (a cvičeníčko) a teď tu vlnu. Úspěšnost této léčby je prý k 95%. Tak doufám, že nebudu mezi těmi zbylými pěti procenty :sleepy:
    Obstřiky jsem měla dva nebo tři - ale je to svinstvo (kortikoidy) a navíc to pomůže jen na chviličku od bolesti a samotný problém to nevyřeší.

Holky, dneska v noci jsme měli bojovku. Mládě se šlo máčet do vany (v půl třetí ráno o_O) a přiběhl mě vzbudit, že v koupelně teče voda. Celá zděšená jsem vylítla zjistit, co se děje. A von ten jouda urval vršek pákové baterie :eek: No, nutno podotknout, že v tom byl vcelku nevinně, bo baterie byla stará, řádně zarostlá, takže mu to asi nedalo moc práce. Spíš mě dojal dotazem, kde se jako vypíná voda do koupelny. Tož jsem běžela ke stoupačkám uzavřít hlavní přívod vody. No nešlo to. Takže jsem musela vytáhnout z pelechu i tatu (byl nadšenej, bo za dvě hoďky vstával do roboty o_O). Vodu zavřel, ale pak se mu podařilo ještě kleštěma uzavřít tu baterii, bo bychom zas nemohli ani splachovat atd.... Takže odpolko musíme do Trutnova pro novou baterii. Ach jo....Minulý týden zas ta mladýho kopretina rozbila napouštění do záchoda (taky v noci ), Takže jsme do druhého dne na splachování používali kýble :sleepy: Nějak nás ten byteček pomalu opouští, takže postupná rekonstrukce bude nutná. Eště, že aspoň okna máme nový....:sleepy:

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Skalárko, nezkoušela. Musela bych někam složitě daleko dojíždět, u nás se to nedělá. Takže zatím ne, I když mi to ortoped doporučil, ale zase chápal dojíždění. Sám k nám jezdí ordinovat, má to cca 5O km daleko

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já to mám asi 15 km, takže dobrý. Je to jednou týdně, určitě by to stálo za hřích. Dyť je to utrpení. Bolí to když chodíš, sedíš, ležíš...
    A mohlo by se to zhoršovat...pak nebudeš moct chodit vůbec :(

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Já vím, mám z toho hrůzu. Ani opřít nohu si nemůžu, když sedím. Uhýbám bolesti jak můžu

14. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Milá sousedko Evičko , gratuluji k 155 farma krůčku
    fajn hru :)
    Tak jsem se proházela ke stonečku i za věčného výsměchu těch dvou z kasína.No jo,jsou lepší já vím :D,
    Hezký sobotní večer a klidnou noc,třebas v kasínu pá,pá

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

janaj - dneska taky trpím jako zvíře. A bolej mě obě noženky ( budu muset na rtg i s tou druhou, bo zlobí taky už dost dlouho). A to jme prolezli jenom Obi :( Za týden chci jít do práce. To bude krušný asi :cry:

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    zdravím vás už z chalupy,
    včera jsme se přesunuli a odpoledne jsme vyrazili k vodě.
    Dnes přivezou vnučku, tak tady budeme mít veselo.
    Hru jsem vůbec nepochopila, hráč ze mě asi nikdy nebude.
    Mějte krásný den

Naposledy upraveno: 30/7/17
  18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Hned po ránu pobavilo :)

Jinak přeji hezký a slunečný den ;)

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkné nedělní poledne a dobrou chuť k obědu ;)
    skalara.v ouvej :cry: to člověk neví co by udělal, aby to přestalo, co?
    Budu na tebe myslet aby to dlouho nebolelo:inlove:

20. evainfo

Pěknou neděli všem :) jdu rovnou z kasina kde jsem si ještě jednou zahrála
    a dál už není s čím. V týdnu budu celý den pryč, tak sklízet jen dvakrát za den
    a už se těším na další víkend kdy bude volno :p a ještě doufám bude pěkně,
    bych se šla ještě vyčvachtat k vodě.

Jééé kerryhill ten opičáček je krásně škaredej xD asi si ho dám k vodopádům ...
    když je to tam ještě tak zarostlé a tamtamy se budou hodit :D

Děkuji za gratulky, mějte se hezky, foukám bebina ať to už nebolí
    a taky hodně štěstí v kasinu ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.