ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. m2707

m2707 Znalec fóra

Právě vyšla zpráva, že OaD končí až 16.6 v 16 hod. Tak třeba se mi ještě dekorky Veřejné sledování nebo Kůň s kopím zadaří:p
    Pajaable- Evi - Kde jsi celý den? Je doma vše v pořádku?

2. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Moc Vás všechny zdravím. Domnívám se, že 1 koně mám, když najdu tak hned pošlu. Tak už bys ho měla mít.
    Pěkný večer a ještě hezčí výměny. Jarka

Naposledy upraveno: 14/6/15
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Děvčátka, já se asi zeptám poněkud hloupě, ale tak jsem v lodi jen tak vlezla mezi dekorky o_Oa to jako za ně fakt lidi daj či chtěj růžovku ? :eek: Mě to hlava nebere, bo mě zajímaj asi tak jako nálepky v albu, ale sem z toho vedle o_O

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

skalara.v to víš, pokud jseš cimprlich a vadí ti šedý řádek v nebi, tak dáš za dekorku skoro cokoliv - já takhle ve vzducholodi přišla k růžovým koníkům
    a ty co dávají BBZ se hodí na ostrov....
    mě teda dekorky taky moc neberou, ale kdo chce mít vymazlenou farmu a zároveň i výkonnou na BZ a BBZ, tak si optimalizuje i dekorky - například bůčková víla Amálka má park i ostrov osazený jedinou dekorkou...toto obdivuju, ale sama toho schopná nejsem

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hm, trochu drahé to vymazlování :(. No, už vím, že vymazlovat teda nebudu xD A já furt přemejšlela, proč se nikdo nechce zbavit kadibudky (tedy latríny), ačkoli body nedává. Oni to chcou do fazole.
    Už mám lavičky (krásně natřené), špalek se sekerou, sud a rybník, i jiné pitomosti, ale číst noviny nemám kde :cry:

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

V kokosech je 8X TS Borneo A v prémii jedna rostlinka při sklizni navíc.Jako kdyby byla daná dýňovka na 48 hodin

7. m2707

m2707 Znalec fóra

Přeji dobré ráno,
    skalárko, s těmi dekorkami. Já třeba růžovky nesbírám, libí se mi červené a tím pádem červená farma. Takže jsem teď do vzducholodi hodila růžový kachník za dekorku Veřejné sledování. Třeba se někdo chytnexDxDxD
    Kadibudka se dala kdysi koupit v obchodu, ale teď jsem to projížděla a nikde není. Podívám se, jestli se mi někde na farmě neválí a když tak bych ti ji ještě poslala;)
    Tak bohužel ji nemám.

Pajaable- Evi, kde jsi?

Tak mému růžovému kachníku neodolal makeating69 a Veřejné sledování mi poslal.xD. Nevím, odkud je, nikde jsem ho nenašla, ale i tak mu vřele děkuji. Stonek je celýxDxD

Naposledy upraveno: 15/6/15
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Takže pozřu dýňovku a dostanu ještě jednu rostlinu? Bezva!
    Další kočičí story: Ve čtyři ráno si na mě houkla, že tedy, když naq tom trvám, budeme se mazlit a příst. No, nechtěla jsem ji zklamat, ale ve čtyři ráno jsem na tom opravdu netrvala. Navíc jsem zcela společensky nemožná - v zájmu přilísání se kočce jsem natřená kozlíkovými kapkami a šantou kočičí (mimochodem, dočetla jsem se, že to jako droga působí i na lidi, ale zkoušet to nebudu, co kdyby se mi závislost na farmě přesmykla na závislost na šantě). Navíc jsem kočce přidala i další pachový bonus, protože se v horku opruzuji a mažu příšernou mastičkou jménem Rybilka. Jako byste se vyváleli ve shnilejch rybách, ačkoli je to prý určeno na dětské prdýlky.. Kočka projevuje veškeré nadšení, jakého je schopná. A jmenuje se Kanimůra, zkráceně Můra, mazlivě pak Můrka, Muchomůrka.
    Pajaable, prosím, napiš nám, že jsi se jen zapomněla v lednici!xD

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Konecne chvilka klidu,tak jsem sla do vzducholode---Hruza--nic jsem nevymenila a to jsem chtela:(jinak jsem v jednom kole,vnuk,dcera,Holandani,litam jak hadr na holi,uplna dvacitka,dnesni darecky jsou fajn,boze to je zmatene psani ,tak zase nekdy devcatka,vsechny zdravim,Evi -pajaable vylez uz ven z toho chladaku a pisni:inlove:

10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Moc Vás všechny zdravím.
    Jak píše mituli - vzducholoď mně neba, OaD jde kolem mně i když to mrzí, docela jsem se těšila. Snad oskeruši dostanu někdy příště v TS nebo z nějaké akce.
    U nás je polojasno, ale pěkně větrno. Doufám, že včerejší bouřky Vám nenapáchaly veliké škody.
    pajaable - Evi, v Kašperkách Vám napršelo pomalu nejvíc, jako by tam už nepršelo od pondělí, to Tě asi moc nepotěšilo. U nás vždy domlouváme Krakonošovi aby už toho nechal a co Vy? Komu nadáváte??
    Pěkný den.
    Jarka

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už mám i latrínu od jedné hodné dušičky :D Najdu jí hezké klidné místečko, asi na mýtince :D
    moni - děkuju za snahu. Ještě bych se chtěla zeptat, zda nemáte někdo ptačí budku ( taky byla kdysi v obchodě, teď tam mají jenom ploty )

12. m2707

m2707 Znalec fóra

Skalárko- ptačí budku nemám, ale myslím, že mám někde studnu- také pěkná a ještě k tomu dává vodu.;) Jestli by jsi chtěla, zkusím ji dohledat a pošlu.

Už jsem ji našla a ještě mám špalek se sekyrkou. Chceš obojí?

Tak jsem ještě naházela do vzducholodi chlívky z toho jeden růžový prasečín a budu doufat, že se mi podaří červení krocani či kozičky. Jinak vše, co jsem měla v lodi, bylo vyměněno k mé spokojenosti.

Do práce dnes nejdu, pokousaná a poškrabaná ruka docela bolí a představa, že s ní tahám zboží přes pokladnu, se mi vůbec nelíbí. Tak jsem zavolala, že dnes nepřijdu a na agenturu jsem zavolala o náhradu za sebe. V práci brblali a to jsem se řádně a slušně omluvila. Mám to dělat jako ostatní neseriozní, prostě nezavolat a nepřijít. A nikdy nikomu nic neřekli. Já prý budu chybět a že je to malér a nepříjemné. No nic, jdu si převázat ruku a lehnout. Je zajímavé, že já když nejsem ve své kůži, tak celý den pospávám. Podle toho již dopředu poznám, že se moje tělíčko chystá na nějakou nemoc nebo mu není dobře.:sleepy:

13. -pechfógl-

-Jara05-: Vzhledem k tomu, že Kašperky zřejmě založil Karel IV. (Karlsberg) tak zřejmě tomuto lidovému vladaři. Jelikož založil i Monte Carlo, zajímalo by mne, komu nadávají tam....xD

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Moni, ty jsi zlatá :inlove:. Špalek mám, to jsem kdysi ještě stihla. Studna je taky krásná, tak jestli najdeš, budu ti vděčná. Napiš, co za to, nejsem žádný kolenovrt xD A až bude chvilka, vytvořím nějaké pěkné zákoutíčko s těmi všemi věcičkami a šupnu sem foto ;) A pošliu ti ty kozenky, ju :D
    A už se našla EVI, tak se určo ozve (doufám tedy) :D

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky farmáři ! Jen nevím, když je to O+D, jestli nenapsat ódésáci , ale to bych
    vás nechtěně šoupla k jedné politické straně a nevím, jak ji kdo snáší. Já tedy rozhodně
    ne..xD Pomalu a jistě pořádně přečtu vaše povídáníčka, až bude čas. Pokusím se
    ještě něco z akce stihnout, projít vzducholoď. Jako kdyby mě to ten "nahoře" dělal
    naschvál ...přihlásím se, něco na farmě " sfouknu" , někomu stačím něco poslat a
    hrc a prsk a pic a nic . Prostě provozovatele internetu normálně roztrhám na tisíc
    kousků. Asi si na něj pořídím oblíbeného tvorečka.

Když je akce, kterou člověk dělá , protože je zvyklý , tak internet jde bez problémů,
    když je akce, na kterou se tak těším, nejde to a nejde, ani na forum jsem se nemohla
    dostat a když ano, než jsem si vůbec zkusila napsat jedno písmenko, hups a síť nedostupná.
    Snad všichni obdrželi dárečky, co jsem se pokoušela poslat . Jestli ne, tak se půjdu
    pověsit.
    Doufám, že už bude klid a užiji si alespoň chvíli šmejdění v loďce vzducholoďce .
    Gratuluji všem k úspěchům šmelinářským ...
    Vody u nás šíleně , bahna z polí šíleně , maká se jak za nevolnictví , baráky a okolní
    hospodářské budovy stojí , mě to někam do " prčičvančic " neodneslo .xD
    To by se mi po vás všech stýskalo , moc, moc.:inlove:

Ahoj Moni ....jsem zdatná plavkyně xDxD

16. m2707

m2707 Znalec fóra

Pajaable- Evi, už jsem myslela, že tě voda odnesla někam do NěmecxDxD

Skalarka a MatyášKO2 děkuji za nezištně poslané kozičky a krocany. Krocani jsou úžasní, jak se opalují.xD Zato kozičky mi připadají, jak když si dali něco do nosuxDxD

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Evi, než vlezeš do lodě, vem si valium. Nebo čokoládu. Stojí to tam za to xD

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Děkuji za dobrou radu, už jsem tu na foru něco zaznamenala před nějakou chvilkou.
    Ale , bude to jistě jako vždy. U lovení ve vzducholodi se vždy dobře pobavím. :p

-pechfógl- ...ahojky, pozdravuji čičíka a posílám mu mlaskavou

19. -pechfógl-

A taky nezapomeň, že Zeppelin skončil dost blbě (myslím Hindenburga).;);)

20. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mě se nějak nedaří ve vzducholodi.Sháním dekoraci Stávka! a žádná reakce.Pak jsem chtěla růžový kurník nebo králíkárnu a taky nic.Bohužel nemám zatím růžové chlívky,tak jsem nabízela červené .Kravín a kotlárny.Ani Budhova ruka a slivoň trnitá nezabraly.Ale nevadí.Třeba se časem k nějakým chlívkům došlechtím,ale zatím mi to moc nejde.Moni moc ti lituju podrápané ruce.Taky jsem jednou měla.Bolelo to jak čert.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.