ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Tak jsem se přišla pochlubit svojí mírně napsáno tupostí. Včera večer jsem pročítala závislákov a zároveň farmařila. Když najednou PC zamrzl. Nešlo to shodit nešlo nic, tak jsem ze zoufalství hodila tvrdý restart a nic. Nešlo mi nic otevřít. Po půl hodině, kdy mě manža pozoroval jak tu mlátím hlavou do klávesnice se mě zeptal, jestli mi funguje myš. No nefungovala, odešlo tlačítko.
    Jinak všem kdo někam postoupili posílám velikou gratulaci

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

vavovi, taky Ti mohl poradit hned a ne se tiše bavit, bazilišek jeden -.-

3. vavovi

vavovi Stará škola

Nejhorší na tom je, že jsem tu myš po něm nemohla hodit - je na drátě.

4. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Ahoooj - volám jak přes plot, slyší mě někdooo:music:xD

včera jsem si vás jen přečetla, ale nějak jsem nestihla napsat pár větiček... Lopotila jsem se s fotkou do Topky a stále se s ní lopotím, vizi mám v hlavě, ale stále to není ono, jedno vím jistě dnes prostě bude... 8) Včera se mi konečně podařilo postoupit v marmeládníkovi do 5. poslední úrovně, juchůůů:music:
    janaj, o děkuji, vlastně čoko lívanec jak jsem přišla na čoko langoš ten snad ani neexistuje?xD
    kerryhil, skvělá příhoda, nasmála jsem se jak už dlouho ne... xD A pak, že ptáci nejsou chytrý... ;)
    anickamalirka, to ti přistála pěkná hromada hub na lince takže rostou...:)
    vavovi, to není tupost jen to člověka v tu danou chvíli nenapadne...;) Jedině, že by jsi jí vypojila...;)
    pechfógl, já jsem si říkala, že je tam podobnost ;):music:
    Přeji krásný den, i když u nás je zataženo a hlavně ať vás Drákula nevysosá...:music:

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky :) ještě mám chvilečku, tak jsem vás stihla dočíst :p
    pechfoglinko ty neurčené xD ... tak ti vážně nezávidím.
    kerryhill ta opička je skvělá .... ta podoba :D
    anickomalirko si tu dovču užij ... už bylo na čase si odpočinout.
    Zrzinka11 gratuluji k páté marmeládě ;)
    a ještě jedna gratulka ... přece pro další šikulku ;)

Měla jsem rozkošný video s netopýrem jak si to plave ve vodě, ale pictu mi to nevzal, že je to moc velké. Kdyby někdo poradil, jak se to dá zmenšit :p. Mějte se tu hezky a pište, ať mám co číst :D

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

evainfo - jestli je to z Youtubka, tak to sem hodíš rovnou. Ale jinak taky nevím :(

Tak jsem zase šťourala v PC a našla jsem pár perliček z JZD :D
    *Žádám o přidělení krávy, která je březí po předsedovi, který se
    odstěhoval.
    *Kdo nemá ještě orazítkovaná vejce, nechť tak učiní nebo mu
    propadnou.
    *Moje žena utrpěla zranění následkem švihnutí ocasu do oka.
    *Dne 17. t.m. bude proveden soupis prasat, dostavte se všichni včas.
    *V kulturním domě se staví kamna, žádáme občany o brigádu, trubky
    jsou na MNV.
    *Upozorňujeme na setí jařin. Kdo je osel, ať se přihlásí.
    *Předseda telefonuje zootechnikovi: Chcípl nám v.ů.l, máme koupit
    nového nebo počkat na tebe?
    *V otázce prodeje se ženou souhlasím, můžete si pro tu svini přijet
    kdykoliv.
    *Výzva k občanům: Vybírá se poplatek za plemenného býka a za
    kominíka.
    *Žádám vás o povolení přestavby stodoly na bytovku a to tak, že
    předek nechám stát a hýbat budu jenom zadkem.
    *Žádám o poukaz na térový papír. Důvod: prší mi na kozy.
    *Občan, který ukradl v drůbežárně vejce, bude za ně popotahován až
    před MNV.
    *Upozorňujeme družstevníky, že již třetí den je na návsi fůra hnoje.
    Nebude-li odstraněna, vloží se do toho národní výbor.
    *Exekuce nemohla býti provedena. Poplatnice má jen dvě kozy a na ty
    si nedá sáhnout.
    *Prosím, abych byla ve své věci uspokojena, jinak se obrátím na
    veřejnost.
    *Závěrem schůze bych chtěl vyzvednout soudružku Malou za mléko a
    soudruha Vorla za vejce.
    *Soudruzi, co je s mojí žádostí. Je 18. a já jsem to ještě nedostala.
    *Nedostanu-li povolení na tu mříž, jsem nucen přeříznout starou.

Naposledy upraveno: 13/7/17
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

skalara.v:Ty zas zřejmě nemáš co dělat: Dojíždí ti Děsivka a začíná Tropicana, tak hejbni myší!
    Jinak vechny sousedy prosím a žádám o informaci, jaký dárek chtějí momentálně zasílat. Pošlete holuba.
    p.s.: Nějak se mi nepodařilo to zformulovat jako řádný člen JZD - nebo jo?

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No a to ještě stíhám točit mrkvu :D
    Zajímavé je, že v.o.l.a ten robotickej bazmek vyhvězdičkuje, ačkoli je to normální zvíře (akorát trochu ochuzené o "společenský" život) a svini nechá tak o_OxD

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den :)
    No, nějak mi ta nová akce vzala náladu. To co mi vypadlo z cukrových melounů a stájí je jen výsměch. (v mým levelu) :(
    Jdu si vás pročíst, po včerejší promoční akci mám skluz.

10. Y_n_O

Chjo, já už farmu v práci hrát nebudu... teda, když bude mít ten lepší, šikovnější kolega volno... :p Už jsem to psala ve vláknu k baha akci, o polední pauze jsem si pohnojila SH guaranu, kterou jsem sadila ráno (protože dozrávala zvěř ke splnění bahazvěřince na rozšíření). A ono nic, protože jsem musela dopřipravit papíry ke všemu ze včera, dnes a zítra, kontrolovat, jestli je všechno vychystané podle objednávek (kolega nambr tů občas neřeší desetinné čárky u zakázek v kilogramech, někdy pokládá kila za metry čtverečné a spočítá a vychystá něco naprosto něco odlišného od původního požadavku, který má sepsaný :cry:), takže jsem se dostala na farmu až po skončení pracovní doby, té psané na bráně a na dveřích, ta moje asi nikdy nekončí ;) SH vyhozené zbytečně, ale snad to alespoň podpořilo zisk pajdátek - 72 lastur a 69 věnců z cca 200 pidipolí.

11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Usilovná práce a píle
    přináší vysněné cíle ....
    Gratuluji postoupivším pajaable , jana563 , medved222 , lux03

Dle rady zde v zavislákově,sousedka obalila keříky v zahradě záclonama a ptáci
    mají po ptákách :).

Přeji hezký večer a fůru padátek,pá,pá

12. Y_n_O

Takže další nákup nakůlnaraženýchfejků nebude? Škoda, přijdeme o spoustu srandy ;)

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Náhodou ti havrani museli být boží:)
    Gratuluji ke krásným postupům8)
    Mám poškrábané břicho od kocoura,zkoušela jsem jej vykoupat protože po něm cosi leze-ani blechy ani klíšťata- veterinářka pravila, že to potřebuje vidét protože to nemusí být kočičí parazit. Mám to chytit a dát do něčeho a přinést. Jenomže to nejde, je to maličké a nedá se to chytit živé. Nikovi to nevadí ani se neškrábe. Nikdy jsem neměla se žádným zvířetem taková trable. Má spot-one a samozřejmě je odčervený ach jo:sleepy:
    Dobrou noc všem:p;)

14. Y_n_O

Nenech ho ráno opustit bydliště, vyprav se s kocourem na veterinu a až budete na řadě, dej ho do igelitky... A bude vyřešeno, odchytíte živé a uzavřené... 8) Pak už je to na paní vet. :)

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Y_n_O,xDxDxD dobrá rada k nezaplacení;)

Naposledy upraveno: 13/7/17
  16. Y_n_O

Jen nevím, jak si s tím poradí dasa1143, on ten její Nikolas je opravdu kočičák ukázkový, samorost :)

17. flexka

flexka Hrabě fóra

Nevím, co na to kocour, ale nejjednodušší cesta je přilípnout kus průhledné pásky na rozhrnutou srst a úlovek bude brzy! Poradili mi to kdysi dávno u nějaké DDD firmy, cosi nás v noci hryzalo a ráno nikde nic. Tak jsem večer ulehla s páskou a jak mě vzbudil štípanec, mlátila jsem kolem sebe po prostěradle jak šílená. U několikátého ústřižku se mi bestii podařilo čapnout, určili to jako cosi z holubů a prý si asi sousedi donesli nějaký nábytek předtím uskladněný na půdě. Jedno stříkání stačilo, další by mi prý proplatili, bo by museli udělat celý barák.
    No a postupem času se tento styl uchytil u malých hlodavců a psů při lapání všenek a podobných radostí.

18. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Tak jsem vás konečně dočetla. Nějak nestíhám.

Všem moc děkuji za krásná přáníčka.
    S těmi dravci mám taky zkušenost. Sousedka si ho dala na balkon,
    aby jí tam nešli holuby. Oni to však pojali po svém. Jeden si sedl na dravce
    a další si sedli na kraj zábradlí a čekali až přijdou na řadu.xDxDxD
    Pěkný večer.:)

19. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Ahooj, běhám přes ploty :music:
    evainfo, děkuju za gratulku konečně jsem se tam provařila:)

No, s dravci sice zkušenost nemám, ale jednou mi kamarádka vyprávěla jak se s manželem střídali na zahradě a dělali strašáka kvůli špačkům...xD tak chvíli to šlo, ale pak to bylo už horší... A to se i hýbali, když přilétávali špačci... Přestávalo je to bavit a prý takhle to dál nejde... Už si ani nepamatuji jak to tenkrát vyřešili...

Lžičky mi moc nepadají takhle tu akci ani nedodělám...

flexko, my jsme takhle páskou lepili perského kocoura (měla jsem ho od 5 let, dožil se 17 let) něco mu lezlo v srsti a nebylo možné to identifikovat.. Nakonec jsme díky pásce zjistili, že chytil blechy od psa... Takže jsme ho vykoupali s Diffusilem a ten mu pomohl většiny se zbavil a část jsme pochytali, jo a stříkali jsme ho nějakým tím přípravkem, ale už nevím jakým... A museli jsme mu ostříhat chlupy na ocasu, protože ho měl celý černý... Chudák kocour, dokud mu nedorostly chlupy tak jsme ho neviděli, byl schovaný... Nemluvil s námi...

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Blešky a vešky = brnkačka. Nás čekají anální žlázky, což je doeja prsůšvih a navíc to na debatě zkrátka nerozeberete, to by bylo jen píp, píp BAN!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.