ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky závisláci, musím s potěšením konstatovat, že už zase kiviho mám:D. Dostala jsem ho darem. Prostě na farmě jsou úžasní lidičkové :inlove:
    A květák dopadl dobře, chutnal všem ;)

Jůůů, za slivoň jsem dostala xxl pandán :D Úž s nim běžím na Bahošku :music:

Naposledy upraveno: 13/6/15
  2. dododo53

dododo53 Expert fóra

Lidičky moji, tak jsem si hodila do překladače tu zpětnou vazbu od dandy a málem jsem se potrhala smíchy. Takovéhle šalamounské odpovědi nedával snad ani rabi Löw. No, typickej Varun i jeho slovníček: mlží a mlží....

3. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Casey27,bydlím kousek od Hodonína a nějak nesleduju čas,jen vím,že už je to dost dlouho co nepršelo.Včera večer se zatáhlo,vypadalo to docela hrozivě,blesky kolem dokola,velké hřmění,zvedl se vítr a nic.Bylo to jen takové bububu a dneska už zase pařák. :(

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré poledne a dobrou chuť, kdo se chystá k obídku a těm ostatním dobré zažívání. V naší ústecké kotlině byla pěkná bouřka a taky nám konečně trochu více vody poslal ten nejvyšší. Dnes od rána svítí sluníčko, ale mraky se blíží, tak nevím, nevím zda tu grilovačku stihneme ještě venku nebo se budeme muset schovat. To by bylo vnukovi líto, protože je to na oslavu jeho svátku, ale já balím kufry a jedu zítra do lázní, tak to chceme stihnout ještě než odjedu!!!

Nabízím růžové kachny a chtěla bych za ně růžové krocany nebo rybičky, kdyby měl někdo zájem, tak pošlete holoubka. Mám taky ještě výběh pro kivi. Také gratuluji všem, kterým se podařilo získat to , co chtěli tak ať si to užijí. Krásné nedělní odpoledne všem milým závislákům!!! ;););)

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásnou neděličku přeji :)
    co na to říci děkuji za výměny i za dárky, konečně jsem skoro dokončila oběťní louku :D :D

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Aničko, ty jsi kus xDxDxD . Já je kvůli té nenažranosti nacpala do lišty a chodím je vyvenčit tak max jednou za čtrnáct dní, mrchy jedny nenažraný, vošklivý, nevděčný xD

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Nastavil jsem všechny vzducholodě a vydal se obrážet další vejmínky. Ač jsem nacouval co jindy ujedu podařilo se nám sehnat príma kuču. Má milovaná z ní byla tak nadšená a šťastná,že mě to stálo nějaký ten groš navíc.Jo jo,při koupi domu se frflá,raduje se až po podpisu.Tak frflám aspoň cestou zpět,mohl jsem mít bazém zadarmo.
    Doma projíždím nastavené výměny a žasnu. Mám 3z6 požadovaných (I+II kuku Vejce,Mámy,Bahenní koupel.) Samou radostí jsem vykřikl :
    "Mám mámu za štastnou krávu !!! " Což vzhledem k předchozímu smlouvání ceny nebylo zrovna to nejšťastnější. O to horší,že nemohu vysvětlit Faremní taje výměny, když jsem oficiálně spěchal kvůli zcela jiné práci s počítačem.A co,vem to čert. Ona má nový domov a já úplný kuku řádek.

8. anickamalirka

Skalarko, když už jsem našlechtila ty potvory pandí tak mě těch 600 nenažraných anakond nezastaví :D já chci ty 2 zlaté banány :D co mi nepadly o Velikonocích :D :D z vajíčka :D a 15 tajemniček... co kdyby z nich padl nějaký ten zázrak :D :D

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

10. dododo53

dododo53 Expert fóra

Jo, jasně - hoď sem lano, ať ti to doplníme'

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, za dva banány, tak to jo, to zas jo xDxDxD

12. m2707

m2707 Znalec fóra

Aničko, jestli chceš oranž k;)rálíky, tak pošli holoubka.

Aničko, máš je tam;)

Naposledy upraveno: 14/6/15
  13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj včera jsem se nedostala na farmu a nemám tím pádem rozlousknutej kokosák. Ach jo:oops::cry::mad:

Aničko, taky pošlu, písni.;)

14. anickamalirka

Jste zlatíčka, ale už mám zaplněno :) díky moc skalarce a Monče :)

15. m2707

m2707 Znalec fóra

Ahojky v podvečer,
    Děsivku jedu o stošest díky mému kocourkovi, který mne tak pokousal a poškrábal, že vlastně ani nic jiného dělat nemohu.xD Polepená náplastí, napatlaná mastičkou no úžasnáxD.
    ze vzducholodi se ke mně dostalo pár vonných stromů, tak se alespoň zásobím na šlechtění a nebudu muset kupovat. jinak jsem neměla ani náladu něco shánět. Dala jsem do vzducholodi požadavky na dekorky, ale asi budu mít smůlu. Chybí mi kůň s kopím, veřejné sledování a výměna triček. To je z dob, kdy jsem začínala a nějak neplnila kvůli práci vše, než jsem si ale pořídila noťásek, abych mohla sklízet i v práci.xD
    Pro Evi- pár škrábanců a kousanců se již zanítilo, ale višňovka to spolehlivě zachránila;)

16. anickamalirka

Tak a tohle je dvoudenní maratón ve vzducholodi, fórku, smlouvání, je fakt že na to padlo 200 fl na licence :D :D (12 kousků jsem vlastnila z expresu, kukaček a jedné tajemné z Vánoc, družstva hrad z písku) ale že to dalo zabrat.. Tímto považuji OaD za uzavřené :)

17. flexka

flexka Hrabě fóra

Moc gratuluju všem, co se zadařilo - já na začátku vyměnila nějaké stromy na Baha xxl, samo za kivi výběh, amherstii a kowhai a teď už v podstatě nemám co měnit :(
    chtěla bych růžovky, jenže za to, co můžu nabídnout, mi je nikdo nechce vyměnit, asi se naučili upřednostňovat kvalitu před kvantitou :D
    uvidíme příští o&d, budu mít na výměnu baobab a ptakopyska a pokud se mi je nepodaří prošustrovat během prvních 5 minut, tak třeba nějaká růžovka bude....

Anickamalirka - biolaboratoře? No ty sice ve vzducholodi někdo chtěl, ale jen za oranžové chlívky, nebo jedny červené netopýry (to jsem uvažovala, že stluču).
    Jinak na to nemám fakt talent - já jsem jak ten dědeček z pohádky, co měnil hroudu zlata, až mu jehla spadla do kupky sena a neměl nic :-D Zlatá slepička, tá nakonec tu vodu kohoutkovi donesla, já bych mu asi přinesla leda to seno!

Naposledy upraveno: 14/6/15
  18. anickamalirka

Flexko, já jsem většinu našla ve vzducholodi za kiváky, kiváky jsesm získala za XXL stromy nebo tamarindy a kowhae, ty jsem zase získala za biolaboratoře... :D dokonce za 5 cukrových jedna růžovka, a pak tedy i přes fórko ;) Prostě jsem měnila a měnila až vyměnila :) Jak začínající jsem si přála od všech chlívků po třech v růžovém..A po skoro třech letech si začínám plnit sen.. Výročí farmy mám přesně za měsíc :) takže předčasné narozky :D

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Koukám Andulííí, že to praktikuješ jako já - stylem "Jak závislák měnil až vyměnil" (slepička v pohádce o kohoutkovi by mohla tiše závidět)xD xDxD

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, grilovačka vyšla. počasí boží. Teď jenom zabalit kufr a zítra dopoledne vyrazit - směr lázně Teplice. Přejí dobrý vstup do dalšího týdne a užívejte nadcházejícího léta.:):):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.