ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tohle jsou moje sousedky, občas zavítají i k nám na firmu; už jsem párkrát musela letět na vedlejší usedlost, aby si je odvedli, že potřebuju zavřít bránu a jít domů :)

Naposledy upraveno: 10/7/17
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Y_n_O - já nic nevidim o_O

3. Y_n_O

Jak to? Je to pečlivě nahrané na pictu... jdu se podívat, kde je ašíbka...

EDIT: na pictu to je, odkazy mám dobře... nechňápu...

Naposledy upraveno: 10/7/17
  4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už je vidim :D To jsou hezké sousedky :D

5. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Y_n_O - vypadají dobře živené a ta na druhé fotce, co kouká rovnou na nás, určo zalévá :)

6. Y_n_O

skalárko, a hlavně ten trávník "posečou" bez smradu a kraválu a nestihnou několikrát ročně rozbít traktůrek... :)

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem docela v pytli. Jak jistě víte, blíží se úplněk a já mám náměsíčnýho psa, který mluví ze spaní. A souseda naproti přes ulici, co holduje Tibetu (okno má rozbité leč vyspravené tibetskou vlajkou, momentálně dokořán otevřené). Už hodinu si pouští meditační hudbu s pronikavým flétnovým tónem. A můj ubohej pejsek sedí a vyje na celej barák. Zajímavý je, že při této příležitosti si všechny hluchý sousedky nechaly nasazená naslouchátka, asi aby si mohly stěžovat. Tibeťan tedy medituje, pes kvílí a do toho zvoní telefony s výzvami, ať toho okamžitě nechám. Vzala jsem ho ven, že třeba přestane, ale zpíval dál svoje blues. Tak jsme zase šli domů. No, tahle noc nebude krátká - a jestli ten chlapec skutečně jede v tom, co cejtím přes celou ulici, bude hóóódně dlouhá.:music:

8. Y_n_O

Tak u tibeťana zazvoň a dej šluknout i psovi...

9. rijkax

rijkax Aktivní autor

U nás před chvílí začala bouřka, práská to všude kolem což je pro oba naše psy katastrofa - takže vylítli z postele a oba se snaží vecpat pod počítačový stolek. Při jejich velikosti je to celkem sisyfovská snaha...Nechápu proč tohle dělaj jen při bouřce, na silvestra jsou v klidu, jen občas kouknou k oknu cože se tam děje.

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

-pechfógl-lituji-[​IMG] tak vem pesana a uteč na hřbitov,[​IMG] a na Tibeťana-[​IMG] a popřípadě-[​IMG]xDxDxD

rijkax,-Měli jsme služebního ovčáka,rány z pistole mu nevadily,rachejtle také ne a že jich bylo v Praze požehnaně,ale zahřmělo a už se sápal do koupelny,do vany.To byl jeho úkryt před bouřkou ;)A jinak hezký večer všem a lžíce ať padají o 100-šest. A dobrou noc

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

U nás je jasno a svítí hvězdy. Kéž by něco přišlo, bo vzduch je tak hustej, že se dá krájet :wuerg: Taky chci bouřku a pořádný slejvák :)

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dopadlo to výborně - někdo zavolal měšťáky, ti mu domluvili arozumně se nepídili po značce jeho parfému, takže přešel na bicí a pes přestal zpívat, jen recituje a to oboje naslouchátka nepoberou, což se dá. Krásně jsem dvakrát otočila akční, teď házím šestihodinovky a skáču čipku.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré ráno, dnes někteří jedou půjčeným autem obdivovat krásy místních hor a já budu hlídat vnučku, Už je jí lépe, začala i trochu jíst, tak držte palce ať to zvládneme.Přeji pohodový den a jdeme na snídani.

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ráno. :)
    Je po dešti, citelně se ochladilo a je fajn.
    A ráno na mě vykouklo baha :D

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké ráno,
    už od noci leje, ven se jít nedá, tak jsem si zašla na hřbitov přesázet.
    Vřera jsme si zajeli podvečer zaplavat na plovárnu a zdrželi jsme se tam do večera, protože jsme tam potkali známé,
    kteří měli stejný nápad, jako my.​

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Děkujuuu ten deštník je teď potřeba :D

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den přeji závisláčkům a prosíím nepřivolávejte už ten déšť :oops:
    Naši střechu stále dělají .. tři fleky v pokoji ... hmm prý není problém, vymalují.
    Teď už jsou na druhé půlce střechy, kde mám kuchyň s balkonem, každý den prší
    a sleduji jestli není další flek, když jsou stále bouřky a všechno je v pořádku :p
    S úsměvem jsem si šla koupit něco dobrého sebou do práce, přijdu domů
    a málem to se mnou seklo. V kuchyni potopa, ze stropu to kapalo
    a já si pořád opakovala ... Evi klid, máš práci, usmívej se ... oni vymalují.
    Střecha bude konečně nová a jedno vím jistě, když tam dožiji, tak už nikdy .. nikdy nebudu malovat xD

Y_n_O sousedky jsou hezoučké a mohla bys pár poslat pechfoglince ať ty svoje vymění xD
    to na té pastvě možná nepoznají :D :p

Posílám gratulky a ostatním prosím až zítra, protože už zase nestíhám :p jo jo už chodím do práce :)
    jinak je to tam supr, jsem spokojená i když jsme celý den v pohybu, ale to rychle utíká.

moje šikovné sousedky :p

Tak všem hezký a pohodový den, ať se daří v akcičce a už žádné přeháňky ;)

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

evainfo - jééé, kam jedeš s tou pechfóglovou ? :D Ale že se drží, co xD Přesně takhle jsem si ji vždycky představovala xDxD

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.