ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

-pechfógl-, žlutá jako taková mi nevadí, žluté melouny taky nejím a žlutá zimnice u nás zatím nehrozí... Ale bítlsácká ponorka a Ondřej Hejma - to je klasika, na to bacha, na to jsem háklivá 8)
    Jako kompenzaci za Tvé utrpení Ti nabízím amerického kopytníka. Už si k němu přiřazuji tvoje identifikační údaje, abych ho neprojeba...nevyměnila ve vzducholodi :D

2. nanyblacks

nanyblacks Expert fóra

Ahoj všem a gratulace všem postupujícím a cokoliv slavícím. Anickamalirka děkuji za hezkou a chutnou kytku, je moc hezká. Přeji vám příjemný večer a pohodu. N. :)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Y_n_O: Děkuji za velkorysost, díky tomu ti odpouštím ta nehorázná procenta do stodoly.:inlove:
    ad: Žlutý pes - v úterý má pohřeb Zdeněk Juračka.... Teď na něj věšej vavříny a předtím se na něj vyprdli.

4. Y_n_O

Tak díky těm nehorázným procentům se původní stav ukazatele 72.799.522 změnil na 70.190.327, tedy jsem si polepšila během 24 hodin o 2.609.195 BZ. Mohlo to být ještě o krapítek lepší, v jednu mi měly dozrát pozuzené obyčejné stromy, to bych ještě ten bonus využila, ale už se mi chtělo spát :)
    No a po dnešní sklizni poloviny stonku, první sklizni polí, chlévů, stromů mám do stovky zapotřebí 69.526.423; polovina dnešního zisku BZ je doma.

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. ahojky všem ;) ráno hrozná průtrž a celé dopoledne pršelo.
    Jsem musela vyběhnout na nákupy ale oběhla okolní obchody a brzy byla doma.
    Už vykukuje sluníčko, vzduch je příjemný ...ani není pomalu vidět, že sprchlo :p
    Je tu nějak prázdno ... asi uklízíte a tapetujete :D za chvilku valím taky.
    Hezký dník přeji a velkou zásobu kartáčů ;)

Dnes mi poskočila sousedka, tak moc gratuluji :inlove:

​

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    měla jsem tady vnuka a dnes musel odjet, tak jsme si ho chtěli užít.
    Sluníčko svítí, je krásně, půjdu se podívat na zahradu, ale zatím je tam ještě mokro po dopoledním dešti.
    pa,pa...

[​IMG]​

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer přeji a gratulace všem postoupivším závislákům. a oznamuje se ,že se nám na nákupu a prodeji vysokých šlechtěnců,objevila pajaable,takže holka hraje,jen se jí mezi nás jít nechce;)

Naposledy upraveno: 7/7/17
  8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

babioli gratuluji k postupíku na farmičce do pškného 107 levlu ;).
    Podařilo se mi rychle zasít akční,už jsem měla strach že se opět vypne net,a nebylo by divu,na nebi se čerti žení
    a roní kroupové slzy.Dědek už raději přeparkoval :).
    Přeji krásný večer třebas u telky,pá,pá
    ​
    P.S. pajaable - Evička hraje,je to moje sousedka a na farmičce je každý den ;)

Naposledy upraveno: 7/7/17
  9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer,
    marketka47 jo, já ji před časem zahlídla v jakési diskuzi. Takže asi hraje.
    Gratuluji k postupům a jdu si vás přečíst. Ale moc toho nepřibylo

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak to jsem nevěděla,já myslela,že na farmu zanevřela,no hlavně,že je zdravá a v pohodě.Ostatní nemá cenu rozebírat;)

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezký večer, škoda,že neumím vkládat fotky.U nás bylo veliké krupobití, mám kroupy na dvoře, jdou nabírat lopatkou. Už jenom prší a je mírná bouřka. Musela jsem v tom nejhorším jít nakrmit sestře psa, protože už bylo osm a bylo mi jej líto. Vždycky čeká u dveří, místo aby byl schovaný., jak pozná kolik je hodin, nevím;)Všechny kytky jsou orvané, no horor. Něco podobného jsem už zažila v Havířově ale v horší podobě, tam byla rozbitá okna, střechy a pomlácená auta:(
    Gratuluji k postupům8)a přeji klidnou, dobrou noc všem.:p;)

12. babioli

babioli Stará škola

Ahoj a děkuji vám za gratulaci a moc hezké obrázky. Potěšilo mně to opravdu hodně, jste skvělé a ještě jednou děkuji. Gratuluji vám všem co jste postoupili a nebo slavíte . Přeji klidnou dobrou noc a krásné sny. Ola

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno závisláčkům :) už tu babouním od 5-ti hodin,
    abych stihla sklidit, poslat všem dárečky a dát dlouhodobky
    a hlavně se sbalit na hezký výlet na vysočinu.
    Se jedu podívat za bývalou partii vodařů do Poličky u Žďárských vrchů,
    mají velkou párty a hodně z nich jsem dlouho neviděla :p
    Čekám na odvoz, zítra se s někým svezu zpět, jsou to vesměs b
    rňáci
    a zatím koukám co je tu nového, akcička hotová a nasazené dlouhodobky.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Děkuji všem za přáníčka a u obrázků se vždy těším na ty krásné opičky :p
    Přeji pohodový dník, snad bude hezky, zdárné ukončení akce a prostě pá pá ...

​

14. Y_n_O

To krmení je perfektní :) Akorát by to asi chtělo odstranit logo stránky, ze které to je.

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké ráno,
    evainfo, krásný víkend tady u nás u Poličky. Po včerejším krupobití a sleváku je krásně, slunce svítí,
    tak ať nám to vydrží.
    [​IMG]​

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojtě koťata :inlove:
    Včera po O jsme jeli do Trutnova, bo tata potřeboval pracovní botky, já proviant... Bylo tam nesnesitelné vedro k zalknutí. No, měla jsem mžitky před očima a nemohla dýchat a čekala, kdy to se mnou sekne. Říkala jsem tatovi, že mi je jak pět minut před smrtí :wuerg:
    - konstatoval, že tak i vypadám. Zalezli jsme do kaufu, že se zchladíme...jó, prdlajs... Tam bylo ještě hůř. Nevím, jak to tam mají s klimoškou - asi nijak. Hlavně měli u stropu zotvíraná okýnka, takže horký vzduch se valil dovnitř a i kdyby měli klimošku puštěnou, tak díky otevřeným oknům úplně na prd. Chtěla jsem být malým hráškem a zalízt do mrazáku... Byla jsem ráda, když jsme vypadli.
    Cestou domů se začaly valit černé mraky. Akorát jsme dorazili k baráku, tata vynášel z auta poslední balíky vody, když to vypuklo. Začaly padat kroupy - nic extra velkýho, ale mezitím lítaly i větší kousky. Hulákala jsem na něj - dělej, nebo ti to natluče palici...(šmarjá, ještě by byl praštěnej...ikdyž - horší už to asi být nemůže xD). Nákup jsme zahodili na chodbu a mazali na balkón, sledovat, co se bude dít. Hezký to bylo... Kočky mezitím stihly prolustrovat igelitky s nákupem a vybalily gothaj. Ale nechaly ho ležet, zřejmě se jim jevil jako příliš sprostý. K flákotě se naštěstí nedostaly (není nad balíčkové maso xD). Dítě si vymyslelo salát a žížky, tata zase klobásu (vinnou), takže už mám uvařené brambory.... a jasný program ;) Tož zatím papa :inlove:
    A už se zase kumulujou mraky, tak možná něco opět přijde...

Y_n_O - dá se odstranit logo z gifu ? Normální jpg apod není problém (to dělám třebas v gimpu), ale u pohyblivých obrázků to taky neumím. Tak jestli někdo ví, jak na to - poraďte.

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Ahoj, všichni ... rybičko, to jsme se klidně mohly potkat xD, v tom kaufu doplňuju zásoby, když jsem u táty a bráchy ...

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsme se možná viděly - takovej ten mokrej, upocenej, zvachlanej kus čehosi obtížně identifikovatelného, visícího na košíku jak mrcha - to jsem byla já :D

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak fajn, příště si dáme spolu něco dobrého od Kubíčků dole u vchodu ;)

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jo :D:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.