ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

-pechfógl-, žlutá jako taková mi nevadí, žluté melouny taky nejím a žlutá zimnice u nás zatím nehrozí... Ale bítlsácká ponorka a Ondřej Hejma - to je klasika, na to bacha, na to jsem háklivá 8)
    Jako kompenzaci za Tvé utrpení Ti nabízím amerického kopytníka. Už si k němu přiřazuji tvoje identifikační údaje, abych ho neprojeba...nevyměnila ve vzducholodi :D

2. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem a gratulace všem postupujícím a cokoliv slavícím. Anickamalirka děkuji za hezkou a chutnou kytku, je moc hezká. Přeji vám příjemný večer a pohodu. N. :)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Y_n_O: Děkuji za velkorysost, díky tomu ti odpouštím ta nehorázná procenta do stodoly.:inlove:
    ad: Žlutý pes - v úterý má pohřeb Zdeněk Juračka.... Teď na něj věšej vavříny a předtím se na něj vyprdli.

4. Y_n_O

Tak díky těm nehorázným procentům se původní stav ukazatele 72.799.522 změnil na 70.190.327, tedy jsem si polepšila během 24 hodin o 2.609.195 BZ. Mohlo to být ještě o krapítek lepší, v jednu mi měly dozrát pozuzené obyčejné stromy, to bych ještě ten bonus využila, ale už se mi chtělo spát :)
    No a po dnešní sklizni poloviny stonku, první sklizni polí, chlévů, stromů mám do stovky zapotřebí 69.526.423; polovina dnešního zisku BZ je doma.

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. ahojky všem ;) ráno hrozná průtrž a celé dopoledne pršelo.
    Jsem musela vyběhnout na nákupy ale oběhla okolní obchody a brzy byla doma.
    Už vykukuje sluníčko, vzduch je příjemný ...ani není pomalu vidět, že sprchlo :p
    Je tu nějak prázdno ... asi uklízíte a tapetujete :D za chvilku valím taky.
    Hezký dník přeji a velkou zásobu kartáčů ;)

Dnes mi poskočila sousedka, tak moc gratuluji :inlove:

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    měla jsem tady vnuka a dnes musel odjet, tak jsme si ho chtěli užít.
    Sluníčko svítí, je krásně, půjdu se podívat na zahradu, ale zatím je tam ještě mokro po dopoledním dešti.
    pa,pa...

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer přeji a gratulace všem postoupivším závislákům. a oznamuje se ,že se nám na nákupu a prodeji vysokých šlechtěnců,objevila pajaable,takže holka hraje,jen se jí mezi nás jít nechce;)

Last edited: Jul 7, 2017
  8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

babioli gratuluji k postupíku na farmičce do pškného 107 levlu ;).
    Podařilo se mi rychle zasít akční,už jsem měla strach že se opět vypne net,a nebylo by divu,na nebi se čerti žení
    a roní kroupové slzy.Dědek už raději přeparkoval :).
    Přeji krásný večer třebas u telky,pá,pá
    P.S. pajaable - Evička hraje,je to moje sousedka a na farmičce je každý den ;)

Last edited: Jul 7, 2017
  9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer,
    marketka47 jo, já ji před časem zahlídla v jakési diskuzi. Takže asi hraje.
    Gratuluji k postupům a jdu si vás přečíst. Ale moc toho nepřibylo

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak to jsem nevěděla,já myslela,že na farmu zanevřela,no hlavně,že je zdravá a v pohodě.Ostatní nemá cenu rozebírat;)

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezký večer, škoda,že neumím vkládat fotky.U nás bylo veliké krupobití, mám kroupy na dvoře, jdou nabírat lopatkou. Už jenom prší a je mírná bouřka. Musela jsem v tom nejhorším jít nakrmit sestře psa, protože už bylo osm a bylo mi jej líto. Vždycky čeká u dveří, místo aby byl schovaný., jak pozná kolik je hodin, nevím;)Všechny kytky jsou orvané, no horor. Něco podobného jsem už zažila v Havířově ale v horší podobě, tam byla rozbitá okna, střechy a pomlácená auta:(
    Gratuluji k postupům8)a přeji klidnou, dobrou noc všem.:p;)

12. babioli

babioli Stará škola

Ahoj a děkuji vám za gratulaci a moc hezké obrázky. Potěšilo mně to opravdu hodně, jste skvělé a ještě jednou děkuji. Gratuluji vám všem co jste postoupili a nebo slavíte . Přeji klidnou dobrou noc a krásné sny. Ola

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno závisláčkům :) už tu babouním od 5-ti hodin,
    abych stihla sklidit, poslat všem dárečky a dát dlouhodobky
    a hlavně se sbalit na hezký výlet na vysočinu.
    Se jedu podívat za bývalou partii vodařů do Poličky u Žďárských vrchů,
    mají velkou párty a hodně z nich jsem dlouho neviděla :p
    Čekám na odvoz, zítra se s někým svezu zpět, jsou to vesměs b
    rňáci
    a zatím koukám co je tu nového, akcička hotová a nasazené dlouhodobky.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Děkuji všem za přáníčka a u obrázků se vždy těším na ty krásné opičky :p
    Přeji pohodový dník, snad bude hezky, zdárné ukončení akce a prostě pá pá ...

14. Y_n_O

To krmení je perfektní :) Akorát by to asi chtělo odstranit logo stránky, ze které to je.

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké ráno,
    evainfo, krásný víkend tady u nás u Poličky. Po včerejším krupobití a sleváku je krásně, slunce svítí,
    tak ať nám to vydrží.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojtě koťata :inlove:
    Včera po O jsme jeli do Trutnova, bo tata potřeboval pracovní botky, já proviant... Bylo tam nesnesitelné vedro k zalknutí. No, měla jsem mžitky před očima a nemohla dýchat a čekala, kdy to se mnou sekne. Říkala jsem tatovi, že mi je jak pět minut před smrtí :wuerg:
    - konstatoval, že tak i vypadám. Zalezli jsme do kaufu, že se zchladíme...jó, prdlajs... Tam bylo ještě hůř. Nevím, jak to tam mají s klimoškou - asi nijak. Hlavně měli u stropu zotvíraná okýnka, takže horký vzduch se valil dovnitř a i kdyby měli klimošku puštěnou, tak díky otevřeným oknům úplně na prd. Chtěla jsem být malým hráškem a zalízt do mrazáku... Byla jsem ráda, když jsme vypadli.
    Cestou domů se začaly valit černé mraky. Akorát jsme dorazili k baráku, tata vynášel z auta poslední balíky vody, když to vypuklo. Začaly padat kroupy - nic extra velkýho, ale mezitím lítaly i větší kousky. Hulákala jsem na něj - dělej, nebo ti to natluče palici...(šmarjá, ještě by byl praštěnej...ikdyž - horší už to asi být nemůže xD). Nákup jsme zahodili na chodbu a mazali na balkón, sledovat, co se bude dít. Hezký to bylo... Kočky mezitím stihly prolustrovat igelitky s nákupem a vybalily gothaj. Ale nechaly ho ležet, zřejmě se jim jevil jako příliš sprostý. K flákotě se naštěstí nedostaly (není nad balíčkové maso xD). Dítě si vymyslelo salát a žížky, tata zase klobásu (vinnou), takže už mám uvařené brambory.... a jasný program ;) Tož zatím papa :inlove:
    A už se zase kumulujou mraky, tak možná něco opět přijde...

Y_n_O - dá se odstranit logo z gifu ? Normální jpg apod není problém (to dělám třebas v gimpu), ale u pohyblivých obrázků to taky neumím. Tak jestli někdo ví, jak na to - poraďte.

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Ahoj, všichni ... rybičko, to jsme se klidně mohly potkat xD, v tom kaufu doplňuju zásoby, když jsem u táty a bráchy ...

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsme se možná viděly - takovej ten mokrej, upocenej, zvachlanej kus čehosi obtížně identifikovatelného, visícího na košíku jak mrcha - to jsem byla já :D

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak fajn, příště si dáme spolu něco dobrého od Kubíčků dole u vchodu ;)

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jo :D:D

Thread Status:
Not open for further replies.