ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

nanyblacks - gratulka veliká :D Vítej v klubu stovkařů [​IMG]

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

nanyblacks, vítej v kubu kanonýrů, teď už to bude legrace. Pěkný večer, u nás také zalito a stále se ještě chvílemi spouští deštík. Tentokrát jsou sudy po okraj a přetékají. Musím zalévat jenom skleník. Návštěva před chvílí odešla, užili jsme si pěkné odpoledne a potkáme se až po 15 červenci. Děti mě potěšily, budou to samé jedničky. Kubík jde do 6. a Adélka do 4. Evičko, poletující hravé veverušky jsou kouzelné. Děkuji za krásné podíváníčko.;););)

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer,
    fouká silný vítr a je chladno, ani se mi dnes nic nechtělo dělat a tak jsem šla lovit ryby. To mě bavilo.
    Zalívat nemusíme, protože tady průběžně prší.
    A ještě jedna gratulace pro novou stovkařku

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Aničko, Pavlínko, teprve teď jsem se i já dostala k tomu, abych Ti vyslovila soustrast se ztrátou. Ale ona to vlastně ztráta není, protože jak pravil můj oblíbenec, pan Jan Werich: "Smích a pláč jsou nejcennější majetek živého člověka." A Ty jsi teď vlastně hrozně bohatá, protože se můžeš smát i plakat současně; plakat nad ztrátou člověka, který Tě hodně naučil a smát se při vzpomínkách na krásné chvíle, které jste spolu strávili.

Naposledy upraveno: 29/6/17
  5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný večer :)
    Déšť nikde, ale doooost fouká a tak se aspoň ochladilo
    Jdu si vás pročíst

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já teda zatím trefuju uspokojivě, ale rybář ze mně taky nebude. Dámy a pánové, jistě nejsem jediná, kdo se sám chytil na rybářský háček a pak ho vyndaval. Od té doby nechávám ryby na pokoji. Ony mne ne. Po včerejší konzumaci okouna nilského jen tak na bylinkách s citrónem jsem strávila skutečně barevný a barvitý den.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno a všem školákům ať ten poslední školní den rychle uteče a zítra HURÁ na prázdniny. Počasí zatím nic moc, jenom 16, pod mrakem, ale zatím neprší, ale než se vrátíme z dovolené, tak asi tráva pěkně naroste. Musím konečně projít oblečení, co s sebou a vyprat a připravit na balení Tuto činnost nenávidím, ale už moc času nezbývá. Mějte se fajn a pohodičku a jdu na kávičku. ;););)

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ráno závisláčkům i těm, co nakukují :) a když teď všichni společně rybaříme ...

[​IMG] tak jsem chtěla ukázat i ty slizké mazlíčky ...

.... vypadají hrozně mile a neškodně xD [​IMG]
    [​IMG] ... a ještě jedna mořská stydlivá baletka xD

Stoneček už je, odměny taky a protože mám na celé farmičce ještě stromky, na baha je do konce akce určitě nechám, tak vezmu ještě nové dekorky navíc (nevím kolik se zadaří) ... tak pošlete holoubka, kdo nebude stíhat, ať vím které :p ...
    mamčíí jsem ráda, že jsem potěšila ... vím, že veverky miluješ :D jsou ňuňu ale u mě snad všechna zvířátka :p
    Tak se jdu projít kolem vody hlavně pro nákup, mějte se fajn a hodně úlovků.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

K těm veverkám jednu historku z pravěku: Pan herec Jaroslav Vojta se kolegům v divadle chlubil, že koupil dětem jako mazlíčka veverku. Někdo namítl, že veverka přece smrdí. A Vojta na to: Veverka a smrdět? To nikdy!... Teda někdy strašně!

Jo a potápěla jsem se jen jednou v životě - v Hurghadě, z donucení. V rámci zájezdu nás zavezli na korálový útes, rozdali nám šnorchly a pravili: Hup dolů! Já blbec jsem je poslechla. No pohled to byl nádherný, Rudé moře je pro nás Středoevropany ještě živé a barevné, na rozdíl od civilizací vylágrovaného Středomoří. Ale - voni mně tam zapomněli! Fakt je, že tam bylo mělko, takže jsem se mohla postavit a hulákat za lodí, ale znáte Araby. Tak jsem tam stála a doufala, že nejsme jediná dnešní výprava na útes. Pak přijela kýžená jiná výprava, kupodivu taky česká. Ti mě byli ochotni deportovat, háček byl v tom, že oni neměli potapěčský program, jen loď se skleněným dnem, takže nebyl žebřík a nebylo jak dostat mě na palubu. A Češi: Tak se vytáhněte, vzepřete se a přehoupněte! Já: Jste blbej? Nevidíte, jak je to vysoko a kolik vážím? No Arabové z toho měli druhej ramadán, takže po patřičné prodlevě skočili dva na útes, dva zůstali nahoře, ti mě popadli za ploutve, dva dole zabrali a byla jsem tam. Cestou do letoviska jsem ležela na té skleněné podlaze, pode mnou ubíhaly krásy podmořského světa a já brečela, že jsem vždycky chtěla umřít důstojně. Dojala jsem jednu stařenku, která mi na odchodnou vtsikla do dlaně nějakou lasturu, kterou dostala čerstvě vylovenou od jejich námořníků. Ještě během chůze k bungalovu pustila ta potvora sliz a byla jsem nejen zneuctěna potupným pochodem skrz letovisko v plavkách, ale jetě zaneřáděná tím slizem. A ještě jsem musela dát padeást egyptských liber čističi Viktorovi, aby po mně umyl vanu.

Naposledy upraveno: 30/6/17
  10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

-pechfógl-zdravím,krásný zážitek.Na to se jen tak nezapomene:)xD;)[​IMG]

11. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím :music:

tak jsem včera chtěla zavítat do skleníku a podívat se jaké bonusy a na jaké plodiny mám a světe div se, já zapomněla po těch letech, kde se ten skleník skrývá... Hledala jsem všude až jsem to vzdala a šla si pro nápovědu na forum... A pak jsem ho už našla značně zarostlé a obrostlé... xD A to už nemluvím o tom jak jsem zapomněla jak se sem vkládá obrázek... Až jsem přišla na to, že kus té url adresy musím umazat, no něco s mazáním jsem si pamatovala, ale nevěděla jsem přesně co... Protože jsem už hodně dlouho žádný obrázek sem nevkládala, naposledy to bylo do deníčku a pak už mimo psaných příspěvků ne což je asi možná 3 roky... xD
    Veverky jsou úžasná stvoření jednou se mi jí náhodou poštěstilo pohladit... :music:
    pechfógl, to jsi měla štěstí aspoň, že tam zavítala jiná loď a vzali tě sebou... Aspoň máš na co vzpomínat jinak krásný zážitek :music:

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne a můžeme si zpívat:...je po dešti, je po dešti a kosové si...atd. Sprchlo, obloha se projasňuje, tak uvidíme, jak to dlouho vydrží. Foukal pěkný vítr a možná, že ty mraky odfouknul. Na Baha jsem skočila do 361. Na Farmě to tak rychle zatím nejde, snažím se pěstovat dlouhodobky do úkolů, chytám rybky a pomalu se blížím ke stonku. Pohodové odpoledne od kávičky. ;););)

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Hezké odpoledne od kávičky,dřív než půjdu očesat krásnou bramborovou
    nať od mandelínek se chci s Váma podělit o velmi dobrý obrázkový návod
    ,,Jak se stát rybářem a něco pořádného ulovit,,
    Mě se stonek už podařil,ještě sezobat pár odměn a je to.....

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Marcelko, ta překrmená zlatá rybka určitě splní nejméně tři přání . Možná to první bude, aby ji žádný rybář nechytil. Pěkné odpoledne, už svítí sluníčko, skoro aprílové počasí.;););)

15. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

v pořadí 177.řada na stonku aktivní

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Zdeničko gratulka k poskoku na baha do 361 levlíku
    .....a něco pro zasmání,já mám poprskaný monitor....
    :D:D:D:D

Pechfoglinko,tak s Tebou bych si klidně vyjela na nějaký výlet,téda to by byl mazec ;).
    Přátelé hezký páteční večer,pá,pá

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Marcelko, Tak to nemá chybu. Chudinka je z toho celá divoká. Přeji pěkný večer, pozdní odpoledne bylo velmi příjemné, trochu jsem úřadovala na zahradě, jak bylo namoknuto, dobře to šlo vytrhávat. Teď nebudeme 14 dní doma, tak nám to zase pěkně naroste, protože slibují, že bude pršet častěji, ale nemělo by být moc horko. Zastavily se dcery s vnuky, tak nám to pěkně uteklo. Řádek jsem udělala a už pracuje. Zítra ráno ještě pojedeme nakupovat, abychom nakoupili pro maminku, k obědu budou francouzské brambory a na neděli budou řízky s bramborem a nějaké vezmeme s sebou. V letadle nám už nic nedají a na místo dorazíme okolo nedělní půlnoci. Za chvíli půjdu do bublinek a potom do pelíšku. Popřeji pohodový večer všem milým závislákům.;););)

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer,
    rybařím, ale sama sebe jsem na háček ještě nechytila. Zato když mi bylo řečeno - To musíš nahodit pořádně a tááákhle, tak jsem to nahodila pořádně a tááákhle - a třpytka s háčkem skončila přes řeku na druhém břehu ve stromě. Dobře mu tak radilovi,
    neměl radit xD
    Ale troufám si říct, že v reálu mi to rybaření jde líp. Tady se to kouše, seká.... No, nic moc. Jestli bude stonek se všema dekorkama, bouchnu šampáňo :p

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    chtěla bych moc všem poděkovat za účast, jak tu na fórku, tak přes holoubka na farmě
    událo se toho dosti
    největší starost jsem měla, zda babí zůstane 1+1 s balkónkem, a z důvodu kapacitního, ji po třech měsících, co si zvyká v novém bytě,
    nevypoklonkovali do garzónky.
    Naštěstí může zůstat a nic a nikdo ji od tamtud nedostane.
    jak jsem tak projížděla fotečky, našla jsem jednu pětatřicet let starou
    to jsem prosím já :)) u dědy na zahradě....

dnes byl tedy den...
    ráno jsem myslela že mi doopravdy ruply nervy
    dcera se oblékla do tepláků, jakože si půjde pro vysvědčení v teplákách
    no nešla a basta, v teplákách.. boha jeho...šaty dostala.. to bylo keců a kyselých ksichtů......
    Syn pro změnu vzal kytku a vypadla mu z papíru, to už ty nervy fááákt měly na kahánku
    samosebou že urval květ lilie....
    a manžílek, taky zaválel, dal Pepčovi špinavou mikinu...to tu pomalu začal korbel přetékat...
    vysvědčení bylo parádní
    dcera skončila se 4mi dvojkami s vyznamenáním v šestce
    a syn v osmičce 5 trojek loni tam měl podobný počet ale čtveráků,
    a Pepča? ten úplně skvělé hodnocení ;)
    jsem na ně velmi hrdá,
    ikdyž jsem je chtěla všechny ráno zabít :D :D :D

no a pak došlo i na ty nervy...
    v očistci mi vytáhli nervy ze dvou zubů, pročistili 6 zubních kanálků,
    pumpli o 3300,-
    umrtvili další zub, odvrtali další
    takže mám rozvrtaná nahoře aj dole na obou stranách...
    a jsem na tekuté stravě :D
    ještě zvážím zda ji neproliji Rozumně Uloženou Měnou..

díky a pěkný večír​

20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

anickamalirka [​IMG]gratuluji k vysvědčení tvých ratolestí (stejně je to tvá veliká starostlivost o ně)[​IMG]Máš ten dnešní den jak vymalovaný na nervy,nezávidím ti.To aby jsi měla pomalu svatozář [​IMG]Ale zase si můžeš říct,,vše dobře dopadlo"[​IMG]Hezký večer.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.