ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, průtrž se přihnala během chvilky, ani jsem nestačila pozavírat okna.. venku lítaly květináče, tak jsem je šla sbírat a nebyla na mně nitka suchá a práce kadeřnice byla pryč, protože jsem vypadala jako když jsem vylezla z bazénu. Voda se valila všude, menší sud za chvilku přetékal . Netrvalo to dlouho a nyní je už zase modrá obloha, ale slibují, že se bouřky mohou vrátit. Akcičku jsem začala, ale nahazování se mi moc nedaří. Tak hlavně řádek, ten je zajímavý, co se týče bodíků i peněz. Dívala jsem se na červencový kalendář, je pěkně nabitý, akce stíhá akci a já se budu válet ve Španělsku. Nevím, jak to tam bude s netem. Popřeji dobrou noc, zasadím a jdu do hajan.;););)

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Y_n_O - já v létě nosím taky plátěné tenisky, v kožených bych se asi upekla. Bosa chodím na chalupě ráda, ale ve městě bych se bála, abych nechytla nějakou infekci
    Mamča50
    Zdeničko, já jsem do toho bazénu fakt skočila, vlasy příšerné, ale nálada skvělá. V hotelech mívají wi-fi, ale já bych se radši jenom povalovala a užívala si slané vody.
    Mějte krásný večer a já jdu zjistit, co se na nás v červenci chystá dřív, než zase vypnou proud

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj v závislákově
    dnes mi zemřel děda, měl mě rád a já jeho,
    vždycky mi nadržoval, protože jsem byla prostřední, ani prvorozená ani benjamínek, prostřední....
    byla jsem jeho Pavluška, ten čertík s ďábelskými světélky v očích
    vždy mě bránil, když jsem provedla lumpárnu
    a že jich bylo....​

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

anickamalirka - Pavlínko

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

anickamalirka
    Čas ubíhá a nevrací, co vzal. Jen láska, úcta a vzpomínky v srdcích zůstávají...
    Upřímnou soustrast

6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

anickamalirka-

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pavlínko, přejme mu ten mír a věřme, že na nás ti naši nejbližší odněkud koukají a drží nám palce.

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Aničkamalírka- Pavlínka, neviem vkladať pekné obrázky, ktorými by som podporila moju hlbokú sústrasť s Tvojou stratou. I napriek tomu, je mi úprimne ľúto, že odišiel človek, ktorý ti bol blízky a ktorého si milovala...
    No život je už raz taký. Niekde začína - a potom - končí. Je dobre, že od nás odídu naši drahí už v požehnanom veku. Máme na nich krásne spomienky,vybavujeme si čas, ktorý sme s nimi prežili. Vieme oceniť ich život. Dokážeme pochopiť ich ťažké chvíle a v tom momente si uvedomíme, že teraz je im už lepšie. Nič ich nebolí a dúfam, že ich nič netrápi.
    Najviac mi je však ľúto pozostalých... Tí svoju stratu prežívajú ťažko. Ale aj tu je treba mať na pamäti, že všetko zlé, smutné a nepríjemné má svoju príčinu. A tou je život sám. Každého nás to jednoducho čaká.
    Buď silná, vyplač sa a mysli hlavne na to krásne, čo ti tvoj dedko dal a na to, ako Ťa mal rád.
    Som s tebou.
    Ľubica

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pavlínko teď nevím co k tomu víc říct ...
    Je to moc líto a i když srdíčko zapláče, koukej se nahoru s úsměvem ...
    dědeček ví, že je to jen pro něj ...

10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

děkuji ...​

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pavlínko, přijmi moji upřímnou soustrast nad odchodem Tvého milovaného dědečka. Ztráta milovaného člověka vždy bolí, ale člověk si ho uchovává ve svém srdíčku a vzpomíná na něho stále, jako kdyby nikdy neodešel. Slzičky lítosti uleví a zase vysvitne sluníčko. Drž se a v mysli jsem s Tebou.
    Všem milým závislákům přeji pěkný den, chtěla jsem jet nakupovat, ale začalo tak strašně pršet, že jsem se převlékla a bude k obědu rizoto, co dům dal.
    Mějte se fajn.;););)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

U nás je taky zataženo. Valí se neustále mraky - jsou nacucaný jak houby, takže určitě bude lejt. A je velmi příjemných 20°C.

mamča - co dům dal jsou nejlepší jídla. Já jsem včera udělala ten cukeťák, šoupla do něj, co jsem v lednici našla a byl suprovej.
    Tatu jsem včera vystrnadila na nákup, koupil kýtu, tak udělám vepřové v mrkvi (už jsme ho dlouho neměli). Bude z toho dlabanec minimálně na dva dny (spíš na tři :D). A rajčatový salátek si objednal :)

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím:music:

tak k nám včera k večeru přišla bouřka pěkně lilo a padaly kroupy o velikosti třešní, ale jak rychle přišla tak i odešla a za pár minut by člověk ani nepoznal, že nějaká bouřka byla... A dnes prší vytrvale od rána a je tu příjemných 19 stupňů... Kočky mají půlnoc, nikdo mi neběhá přes noťas a nic nepíše... :music:

aničkamalířka, též ti přeji upřímnou soustrast...

skaláro, to máš pravdu, že taková jídla jsou nejlepší... To ti z nich určitě sprchne :music: Ani se mi ta seminárka nechce dopisovat tak si dám kafíčko a pak se uvidí... :music:

Jedna akrobatická - takto se nejlépe spí, většinou tak usne Rozinka...

Naposledy upraveno: 29/6/17
  15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pavlínko, dědečkovi už je dobře. A ty se usmívej, určitě by tě nerad viděl uplakanou. I když vím, že srdíčko pláče a ještě nějakou dobu bude... :inlove:

16. vavovi

vavovi Stará škola

aničkomalířko - upřímnou soustrast

17. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pavlínko upřímnou soustrast. A věř. Bude líp.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Mezi slejváky mi to nedalo a vyrazila jsem do města pro uzené, zítra bude uzené s brknedlíkem a špenát. Ochladilo se a stále drobně poprchává. Odpoledne se zastaví Jiříkův syn s rodinou. Má dnes svátek ...je Pavla a Petra. V sobotu odjíždějí na týden do Orlických hor, tak abychom se na chvíli viděli. Popřeji dobrou chuť k obídku a pohodové odpoledne. Venku prší, aly moje ryby nějak moc neberou. Nedaří se mi.;););)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... to jsou krásní mazlíci :p

Hezký večer a nezaprší a nezaprší,

ale bylo dnes příjemně, foukalo a zahánělo to dusno.
    Ze švicou jsme si dali ve městě obídek, pivečko a hezky pokecali,
    prošli se městem a já ji hodila na bus.

No a pohovor byl příjemný, majitel taky a chce otevřít další "kameňák",

hledá více holek s praxí ... tak uvidím, ale budu se určitě koukat dál.

A jednu ohromnou gratulku sousedce nanyblacks ... mám moc šikovné sousedy :D :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Zahrada zalita a hezky přírodně,nemusela jsem se tahat s konví :).
    Evičko já se nemůžu vynadívat na ty létající veverušky,to jsou super mazlíci ;).
    Na farmičce je klídek,kvítí kvete a já jdu skusit štěstí s prutem,no nevím jak to dopadne,ale už teď vím
    že ze mně nikdy rybářka nebude :D.
    Příjemný večer,pá,pá

Naposledy upraveno: 29/6/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.