ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mamča50, já taky většinou odkliknu dárek automaticky, než z úvodní stránky jdu někam na plochu. Ale dnes, protože n e s k l í z í m, jsem se mrkla a hned jsem stáhla ruku z myši :)
    U nás pere slunko jak blbý, to zas bude den, asi dnes poprosím kolegu, aby už nainstaloval klimatizaci; i když jsem včera celé dopoledne větrala, než se slunko otočilo k nám do oken a potom zavřela, měla jsem odpoledne v kanceláři 26,4°C. V zimě bych ani nepípla, ale teď se to nedá :)

2. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím:music:

včera jak jsem vyšla z baráku tak začalo poprchávat, pro deštník se mi už vracet nechtělo... Po cestě vlakem se rozpršelo více a naštěstí než jsem dorazila do cíle tak zase pršet přestalo... Nakonec se základy sociální práce nekonaly tak proč jsem se to učila asi jen tak... Právo bylo naštěstí lehoučké tak tam bych mohla mít lepší známku...:) Snad to budu mít na éčka, nechtělo by se mi to psát znovu.... Dorazila jsem domů v 19.00 h. a byla ráda, že to je za mnou... Aspoň mám teď více času dokončit seminárku a poslat jí profesorovi... A pak začnu zase cvičit.. :)

Ráno tu svítilo sluníčko, vypadalo to na další krásný den, ale mraky ho schovaly a je teď zataženo... Jinak Rozinka se už trochu rozkoukala už i jedla a od paní se nechá už i pohladit... V pátek si pro ní odpoledne jedeme...:) Akorát Štístkovi je po ní smutno, včera večer jí pořád hledal, byl místy naštvaný, on jí totiž vychoval... Je jak její starší bráška:music:
    Nahoře je Rozinka a pod ní Štístko :)

skaláro, to tvoje desatero a otčenáš by se mi učilo lépe xD:music:
    Kdo někam někde postoupil gratuluji :) To jsem se zase po dlouhé době rozepsala...:music:

Odpoledne hurááá na mořské příšery a ráchat si nožky ve vodě akorát pozor, abychom nějakou mořskou příšeru nechytily na nožku;) Přeji krásný den všem... A jeden pro dnešek... ;)

Život měříme příliš jednostranně; podle jeho délky a ne podle jeho velikosti. Myslíme víc na to, jak život prodloužit, než na to, jak ho opravdu naplnit. Mnoho lidí se bojí smrti, ale nedělají si nic z toho, že sami a mnoho jiných žijí jen položivotem, bez obsahu, bez lásky, bez radosti....

Naposledy upraveno: 28/6/17
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A není to nesmysl, učit se staré pověsti izraelské? Ve Starém zákoně jsou jiné pecky, kterým by stálo za to věnovat pozornost.

4. Zdravím všechny Závisláky
    bohužel musím připomenout Pravidla chování na fóru.
    Cituji:
    *
    Politické, náboženské názory, sexuální podtext

Fórum je určené pro hru a ne pro propagaci politických stran nebo církví. Zároveň je na fóru zakázáno publikovat text ze sexuálním podtextem.
    Takový obsah bude z fóra ihned odstraněn.

Postih: 10, 20, 50 bodů v závislosti na opakování nebo hnutí, které je propagováno**
    Děkuji, že budete respektovat Pravidla. Pro debaty podobného rázu prosím využijte herní poštu.

5. -pechfógl-

Nic takového nepropaguji. Byla to pouze a jen pouze kritika zastaralých metod výuky na našich i vysokých školách. A to jsem měla na mysli, byl morální aspekt těch i jiných příběhů, kterému by stálo za to věnovat pozornost, místo abychom šprtali, jaké střevíce obul praotec Čech při výstupu na Říp.

6. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Já taky nic nepropaguju, ale radši jsem ten kus smazala... Psala jsem jen, co bylo v testu nic víc... Nechci se s nikým dohadovat...

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já už bych nic studovat nechtěla. Neleze mi to do hlavy, jsem nesoustředěná, a hlavně líná a pohodlná.

Dneska to bude fujden, bo na balkoně (zatím ještě ve stínu) je už 30°C. Ještě, že nikam nemusím. Chudák tata se peče až do večera v práci. Ale má to i své výhody, bo mám klid, ptž když dorazí domů, už ani tolik nemele :D:D (fuj, to je ode mě vošklivý :oops:).
    Udělám mu okurkový salátek a nacpu ho pěkně do lednice (salát), ať se trochu zchladí, až dorazí z roboty (tata).
    A mám tu tři cuketky, tak dumám, co s nima. Možná udělám cukeťák do pekáče (česnek, cibule, anglická....)
    Děláte někdo něco dobroučkého z cuket (nejlépe naslano) ? Dejte sem receptík, pjosím :inlove:

Pechfóglová, doufám, že nesklízíš - dala sis ten kredenc před monitor ?
    Zrzinko - krásné britky máš :inlove:

Tohle je ten náš matla:
    [​IMG] Nejspíš kříženej s ruskou, bo má špičatej čumák ;)
    Umí se tvářit i trochu britsky [​IMG] a je skládací [​IMG] xD

8. Y_n_O

Já už mám klimatizovanou kancelář, krásných 22,5°C, ale když jsem si šla ven bafnout, tak to byla pořádná facka od toho pařáku, co tam je :)
    Krááásnej kočičák :inlove:
    A kočičanda s kočičákem od Zrzinky taky. :inlove:

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já jsem si byla před chvilkou taky bafnout a málem mě to zvrátilo. A vzala jsem do ruky plechovej popelníček - jáuuuvajs :wuerg:

10. Y_n_O

Schválně jsem se šla podívat, kolik je venku: 34°C ve stínu, teploměr je na dřevěném sloupu pod dřevěnou střechou... nechtěla bych teď pracovat někde venku, Oskarovi napospas...

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

skalára.v, ten Tvůj kočičák je vážně fešák a jak se umí dívat. Před chvílí jsem dorazila, větrná ani deštivá pohroma se nekonala, svítí chvílemi sluníčko a je pěkně dusno. Nejraději bych si dala kafíčko, ale počkám až dorazí bráška se švagrovou, v lednici se tulí špičky, punčáky a větrníky, tak si potom dáme všichni ke kávičce. Dorazí dcera s vnoučátky, až se malá vyspí. Já očekávám až kostelní hodiny odbijí 14. hodinu a já budu moci sklidit a rozjet novou akci. Pěkné odpoledne a zaskočím zase večer.;););)

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Skaláro, já ještě jeden titul a taky s tím končím pokud mě někdo neuvrtá na další což se nestanexD Aby ti do večera ten okurkový salátek v lednici vydržel a neskončil u někoho v bříšku dřív než ti tata přijde domů;) Děkuju:inlove: Štístka mám od své britské modré kočičky, která má v sobě taky něco z ruské, ale Štístko je kopie svého otce britského modrého kocoura, narodil se mi doma a jako jediného z vrhu se mi ho podařilo zachránit, nechali jsme si ho a pojmenovali ho Štístko:) Rozinka je nejmladší, je jí rok a 4 měsíce :) Máš nádherného kočičáka :inlove: Vypadá, že bude mít v sobě něco ruského, ale je to krasavec k poňuchání :music:

Y_N_O, aspoň se neupečeš v práci, ale ten přechod je vždycky nejhorší... To je jak zleva a poté zprava hlavně, když je takový hic, to chce k vodě:music:Tak pak huráááá na rybky a máchat si nožky v moři :music:

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jůů - pajda vyvěsil kalendář :D A je pěkně nabitej. Dlouhá děsivka bude i s nějakou akcičkou :D
    U nás se začínají pěkně kumulovat mraky, tak něco přijde. Předpověď nelhala. Ale mamča je už od kadeřnica zpátky, tak může klidně cedit xD

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer :) už je to venku na spadnutí a pěkně fučí ... snad nebude pršet až zítra,
    mám toho od rána hodně a přijde i švica z Břeclavi tak někam sedneme na oběd,
    ale s deštníkem mě to nebaví. Děkuji všem za hezké gratulky ... moc mě potěšily :inlove:
    skalárko a Zrzinko ty vaše kočičky jsou nádherný a hlavně ten skládací matla :D
    Hezký zbytek večera a kdo jde na ryby, tak dobrou mušku ;)

15. Y_n_O

Tady se to taky kaboní a já blbec jsem z práce odešla v nazouvákách a uzavřené boty tam nechala. Když bude ráno pršet, budu jak ten, co uměl chodit po vodě, protože to mám všude do kopce a z kopce; takže budou nazouváky průtokové 8) Loňské modely jsem vyhodila, takže mám doma jen plátěné tenisky, tak to rači i v dešti obuju ty nazouváky :oops:

16. -pechfógl-

Milá Y_n_O: To jednou Mojžíš a Jwežíš soutěžili v chůzi po vodě. Mojžíš vběhl do vody, prošel se po hladině a elegantně se vrátil. Ježíš hned po něm - vběhl do vody a začal se tropit. Mojžíš ho vytáhl, postavil na hladinu a zašeptal: Po kamenech, hochu, po kamenech!;)

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný podvečer :)
    Příšerný dusno, ani se nedá dýchat. Začala mě z toho i bolet palice. Asi se vrátím do práce, klimoška maká a je tam fajn chladno :D
    Britky kočičky se mi moc líbí. A ty vaše skalárko a Zrzinko jsou úúúžasné :inlove:

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer,
    u nás je už asi 2 hodiny bouřka, leje a stále vypínají proud, většinou, když lovím ryby. Asi počkám, až to přejde, i když podle předpovědi by to mělo trvat celou noc. (Y_n_O - tenisky jsou moje nejoblíbenější obuv, jiné boty skoro nenosím)
    Dnes bylo hrozné horko i u nás a tak jsem si skákla na koupaliště a odpoledne jsem trávila převážně ve vodě, takže to celkem šlo.
    Děvčata, máte krásné kočky

19. Y_n_O

eviku, kdybych měla kožené, tak nic neřeším, jenže v těch plátěnkách by mi voda zůstala... z nazouváků alespoň odteče :)
    Bobrou noc a přesnou mušku u lovení :)

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jé,ty čičinky jsou úžasné,moc krásné fotečky.
    U nás je neskutečný vítr i ze staré lípy spadlo několik tlustých větví,ještě že tam nikdo nestál,jinak
    by měl na hlavě bouli ,v tom lepším případě.Dědek musel přeparkovat auto,raději ...co kdyby.
    Y_n_O a co kdybys to skusila bosky ?;)
    Přeji příjemný večer a hezký rybolov,pá,pá

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.