ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Skalarko, to si občas taky říkám, co to vlastně studuju ;) Studuju dálkově VŠ sociální práci - misijní a charitativní práce, je to pobočka Bratislavské VŠ a spravuje jí Českobratrská církev husitská takže v prváku 80% točící se kolem Bible... To já tak taky používám a jak říkám, mě nedostanou ;):music:

Pechfóglinko, kousek vedle;):music:

No za pár minut budu muset vyrazit... Snad to dám na éčka... Přeji krásný den :music:

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfóglová - destero ? To bych znala:
    1. Nebudeš pít jiného nápoje kromě piva.
    2. Nevezmeš piva nadarmo do huby.
    3. Nezneužiješ piva, svého nápoje.
    4. Pamatuj na den odpočinku, když jsi sťatý.
    5. Cti svoji značku a hospodu svou, abys byl dlouho zlit a bylo ti dobře na světě.
    6. Nevybliješ. Nevyleješ.
    7.Nesmícháš.
    8. Dopiješ.
    9. Neodmítneš nikdy pivo již přinesené.
    10. Nepožádáš piva kumpána svého.

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Skalaro to je supr. xD Jen v té jemné, krásně pruhované skaláře marně hledám toho kapra co promluvil. Nebo se to dá taky dobře vyjádřit slovy Rona z Harryho Pottera: "Kdo jsi a co jsi udělal se Skalárou?" :pxD

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak sem mrsknu vtípek, ne tak starozákonní: Chlapec v hospodě si objednává: Prosil bych jeden strawberry tea a k tomu chipsy se zeleným dipem. Číšník vyplivne párátko a táže se: A je ti osmnáct? No jistě že je! Tak neblbni a dej si pivo, vole!

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Prepperka - tož nebyla jsem vždycky tou důstojnou, poklidnou rybkou xD Za mlada spíš ten kapřík neposedný, nevycválaný ;)

Edit: Přidávám ještě pivní otčenáš :D:
    Sude náš, jenž jsi naražený,
    roztoč se pípo Tvá,
    buď vůně Tvá po všech restauracích a hospodách
    a odpusť nám naši dočasnou střízlivost,
    jakož i my odpouštíme našim číšníkům
    a neuveď nás na záchytnou stanici
    a zbav nás všech protivných abstinentů.
    ;)

Naposledy upraveno: 27/6/17
  6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pivní otčenáš i pivní desatero nemá chybu a proto národ pivařů si je stále opakuje. V horkém dnu jedno orosené prý žízeň nezažene, teprve od toho třetího kousku se mu přichází na tu správnou chuť. Já tomu nerozumím, nejsem pivař, ale po dobrém obídku si ho klidně taky dám, ale jenom malé. Ochutnala jsem i pittsburgské pivo, když začínali hokejisté hrát první zápas finále Stanley cupu. dostali první gól, hospoda byla jako opařená, ten potom byl zrušen a hospoda byla opařená dál. To jsem nepochopila, čekala jsem nějakou pořádnou radost a ono nic. A bylo to úžasné potkat tolik fanoušků po celém městě. Vydařilo se jim to a nakonec finále vyhráli. Přeji pohodové odpoledne...třeba s jedním oroseným. ;););)

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Holky, u nás pršííííííí :D:D Krásnej vzdoušek, velmi příjemné to je :D Jdu na balkón ;)
    Jůůů a začíná i bouřit, snad nevypadne net :eek:

8. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

• Nepiš 2 příspěvky hned za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko upravit. sopti
    nebyl jsem tu na závěr akce Dny psů a koček a nějak nemohu najít stonky,snad jsem o ně nepřišel,úkoly jsem splnil,

už jsem našel odpověď,počkáme si pár dnů

Naposledy upraveno moderátorem: 28/6/17
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer mládeži :D skalárko ten pivní otčenáš a desatero je hezký, ale už si neberu před monitor žádné jídlo ... tam mám zase nějaké puntíky xD kdo to má pořád utírat :D. U nás se neblýská ale sprchnout by to vážně už chtělo.

Prepperka moc hezký a gratuluji mladým, jsou to šikulky. A chemie šla vždycky mimo mě, bavil mě jen dějepis a zvířátka.

Tak jsem dostala zprávu, že mám přijít ve čtvrtek na pohovor (doporučení od mé kadeřnice) ke které chodím léta, je to kousek od ní
    a toho majitele zná moc dobře. Volal mi sám, tak snad z toho něco bude :p mě držte kousek palečku.
    Se zatím mějte, mám nachystaný náklaďák stromků, jdu je sázet na baha a ještě nakouknu.

gratulka pro marcipánku ... neuvěřitené jak valíš :p

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Spoj si příspěvky do jednoho, jinak tě čeká postih, dva příspěvky pod sebou jsou porušením pravidel fóra.
    Jestli nevíš jak: u prvního příspěvku použij tlačítko "upravit," zkopíruj text z druhého příspěvku, vlož a ten druhý příspěvek smaž.

EDIT 28. 6. v 8.54: tak vidím, že se tu dedek1947CSA už nestavil...

Naposledy upraveno: 28/6/17
  11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak u nás začalo také pršet, vzduch se krásně vyčistil a mnohem lépe se dýchá. Doufám, že nebude pršet i zítra, jedu ke kadeřnici a mívám štěstí, že prší nebo šíleně fouká vítr. Zítra odpoledne se zastaví bráška se švagrovou, tak si udělíme pěkné odpoledne. Přeji krásný večer a později i dobrou noc. ;););)

12. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky všem :inlove:, všem děkuji za gratulky a také posílám gratulace k postupům. Nějak nemám moc času , tak jen kouknu :inlove::music:

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak u nás celý den dusno,zalila jsem kytišky a asi mě picne když začne pršet.Ono tahat konve po zahradě
    dá zabrat :p jsem byla docela zřízená.
    Evičko já Ti budu držet všechny palce a uvidíš že to dobře dopadne :D.
    marcipánka fakt jede , určitě se pustila do družstevních úkolů , ale gratuluji , je to šikulka ;)

Krásný večer , pá,pá​

14. Bella74

Bella74 Vážený autor

kerryhill ,marcipánka na úkoly v družstvu nemá čas xD, jsem ráda , že 2 x denně sklidím :music::inlove: a děkuji :inlove:

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

mamča50 - jak bude zítra:
    Jasno až polojasno, odpoledne a večer od západu přibývání oblačnosti a místy přeháňky nebo bouřky.
    Nejvyšší teploty 31 až 35 °C, na západě kolem 29 °C, v 1000 m na horách kolem 26 °C, na západě kolem 20 °C.
    Mírný jihovýchodní až jižní vítr 2 až 6 m/s, na Moravě a ve Slezsku 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s. Vítr se bude odpoledne a večer v Čechách měnit na západní a v bouřkách přechodně zesílí.
    Tlaková tendence: mírný pokles, později odpoledne a večer setrvalý stav

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer:gratulace všem postoupivším farmářkám a jeden pro moji sousedku:

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

evainfo, velká gratulace ke krásnému 150. faremnímu postupu. Jsi šikulka, já Ti mohu jenom popřát, ale ty k tomu ještě najdeš krásné obrázky. skalára.v, děkuji za podrobnou zprávu o počasí, budu Ti věřit a doufám, že domů dorazím od kadeřnice ta nejkrásnější. Dobrou noc a sladké snění.;););)

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrou noc, děkuji, že píšete, alespoň se mám v práci a po práci čím odreagovat z toho blbákova :)
    Jdu se podívat na nový díl Shadowhunters a valím na kutě, 4.30 zase bude otravovat budicí nesmysl...

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer,
    u nás lilo tak hodně, že když jsme se vraceli domů, ležel v lese přes silnici strom,
    museli jsme se vrátit a objet. Muselo to tady být dost hrozné. Na kolínsku taky odpoledne lilo.
    Tak pro dnešek dobrou noc

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré ráno, po dlouhé době u nás mlžno, zataženo. Večer pršelo, ale nebylo to moc. Nemusela jsem zalévat, jenom ve skleníku, ale vody v sudech moc nepřibylo.Na zimní zahradě jsem našla 5 hnědých slimáků, oslintanou a okousanou vánoční hvězdu, která ještě krásně kvetla a to, co z ní zbylo, skončilo na kompostu. Byla pěkně košatá a měla jsem ji už třetí rok. Mám tam malou a už taky pěkně obrazila, tak uvidím, zda mi na vánoce vykvete. Ráno jsem odklikla dárek od ovečky a bodíky jsou fuč. To je tak, když člověk ráno moc nečte a dělá věci automaticky. Pěkné a pohodové dopoledne a ve 14...nová akce je tu.;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.